DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> BAFTA LA BAC

SSilent
post 23 Jun 2008, 20:29
Post #31

Membru Vitezoman

Group: Members
From: ...I'm everywhere... nowhere

in ciuda faptului ca am cotizat .... ca deh... nu stiam toate subiectele (imi era frica de Dacia literara si Junimea) am picat pe subiect, si am luat 9.50 PE MERIT
succese in continuare!

--------------------
Dacia 1210 1986 - N/A
dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^

cu planuri de viitor (adica vise):
-Yamaha Fazer 600 cm3
-Ford Escord 2000RS
-Mercedes Benz W201
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
razvan_3asy
post 23 Jun 2008, 20:31
Post #32

membru cu permis :D

7.50, bafta in continuare. icon_mrgreen.gif blush.gif

--------------------
Dacia Logan 2008 Laureate 1.4 benzina :X
B-50-HCR
+
AR-18-MOS
post 23 Jun 2008, 20:38
Post #33

( -_・) ︻デ═一

From: Niedersachsen

QUOTE(eXtenSion @ 23 Jun 2008, 20:15)
Eu cred ca, de multe ori, cei incapabili se unesc sa improaste cu noroi in cei care, din nefericire pentru primii, nu trebuie sa toceasca ca sa stie ceva si culmea, nici nu stau toata ziua sa invete ca sa ia note mari. -Stiu, pentru ei e ceva de genul:Laser Frate!-

Cum sarmanii mentionati mai sus sunt si frustrati, ca ei nu pot nici daca ar vrea, trebuie sa isi caute si alta ocupatie decat batutul mingii 14h/zi in fata blocului, asa ca se iau de cei care mai au minim doi neuroni functionali si ii fac tocilari etc. Asa ca observatiile de genul ma lasa mai mult decat rece. Oricum, pe langa elevii si studentii din ziua de azi, cred ca si o gaina e mama "tocilarilor". tongue.gif Oricum, "Succese" in perpetuarea atitudinii "Asta e, ma resemnez!". Tai tai!  icon_mrgreen.gif
PS: Nu am luat nota mica la bac, chiar deloc.  cool.gif
*

Stai linistit ... e invidios doar. smile.gif

--------------------
BMW 730Ld '07 High Executive - AR - -
M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic
+
BeciAcustic
post 23 Jun 2008, 22:00
Post #34

BlackLine

From: Constanta

poate nu e asa......dar oricum faci niste comentarii de prisos.....nu imi place sa bat mingia si chiar am invatat pt bac......dar tu ai o mentalitate putin depasita......

--------------------
DACIA LOGAN 2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V - CT - numere rosii
Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
+
ArtVandelay
post 23 Jun 2008, 22:02
Post #35

Anytown, USA..

From: Craiova

QUOTE(AR-18-MOS @ 23 Jun 2008, 20:38)
Stai linistit ... e invidios doar. smile.gif
*

tu ce ai facut la capacitate? rolleyes.gif

--------------------
Ford focus 2001
He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.

I got 99 cookiez cause a bitch ate one.
+
AR-18-MOS
post 23 Jun 2008, 22:04
Post #36

( -_・) ︻デ═一

From: Niedersachsen

.....nu imi place sa bat mingia si chiar am invatat pt bac

Se vede ca ai invatat pentru BAC ... wacko.gif

@ArtVandelay, mai citeste ziarele ...

This post has been edited by AR-18-MOS: 23 Jun 2008, 22:06

--------------------
BMW 730Ld '07 High Executive - AR - -
M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic
+
StefanT
post 23 Jun 2008, 22:05
Post #37

STF - Special Tactical Force

From: Bucuresti

Bai, pustanilor voi chiar nu v-ati prins ce minti ilustre bantuie pe aici, pe Daciaclub? Nu va mai bagati voi in seama care habar n-aveti 12092742387 de materii cum stiam noi pe vremea lui Ceasca Senior, da? Ai gresit un cuvant? Esti un prost, se vede clar ca n-ai invatat nimica pentru BAC. Sper sa-l pici.
Mi-e scarba de voi ca o sa ne platiti pensiile.

Tinerii din ziua de azi, nu mai au respect pentru nimic, nici pentru institutiile statului...

--------------------
Suzuki GSX-1300-R 2008 - B'100'HAY
Fan Reno 53379
+
eXtenSion
post 23 Jun 2008, 22:27
Post #38

Membru autentic

Si vrei sa zici ca aveti?La cum o ducem, voi nu aveti respect nici pentru voi. Si nu ma baga in oala celor care au stat si au suportat comunismul fara sa zica un cuvant, ca nu am nicio legatura cu ei. Oare va fi mai bine dupa ce vor ajunge studentii de azi, care presupun ca ii cunosti, in locul celor care au facut totusi scoala?!Adica astia ce merg cu 2 foi la examen sa le dea goale, astia ce se roaga sa fie usor ca sa isi mai poata cultiva nestiinta in continuare.. Cat de naiv trebuie sa fii sa crezi asta?

Oricum, din partea ta nu ma asteptam sa incurajezi ce se sugereaza in replyurile de mai sus. Nu stiam ca trebuie sa ai o minte "ilustra" ca sa iti doresti sa fie un examen corect, o societate corecta etc. Daca citeai, vedeai ca eu nu m-am legat de ei, ca nu am treaba cu ei, dar cand au pretentii de note mari, de slujbe bine platite, in conditiile in care sa ajunga acolo pacalind pe altii sau prin noroc, deja ma enerveaza la culme.

Totusi, e putin comic ca am ajuns la concluzia ca nici sa mai scriem cat de cat corect nu e necesar. Oare ce urmeaza?

This post has been edited by eXtenSion: 23 Jun 2008, 22:31

--------------------
facebook groups e mult mai naspa decat un forum
+
vallyyy
post 23 Jun 2008, 23:44
Post #39

Dacia Clubber

From: Pitesti

bai baieti felicitari la toti , am scapat si eu cu bine (9.5) ........sa avem bafta in continuare, Doamne ajuta ! ..........si nu va mai certati pe tema asta .........prosti ,destepti cum suntem ......suntem de-ai nostrii ........asta ne e rasa romaneasca........nu suntem nici primii si nici ultimii care dau Bacalaureatul ....... icon_mrgreen.gif baftaaaaaa

--------------------
Dacia 1300 Fost dacist
+
xcss
post 24 Jun 2008, 00:43
Post #40

Born to Be Epic

StefanT, tu vezi-ti de monitorul tau, OK?

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
Sony
post 24 Jun 2008, 01:19
Post #41

Membru autentic

From: Ban Land

Bre xcss, mi-ai luat-o inainte cu monitoru' ala! Dai o bere cand ne intalnim! smile.gif
QUOTE(BeciAcustic @ 23 Jun 2008, 20:52)
eXtenSion eu cred ca esti unul dintre baieteii tocilari care cand ai dat tu bacu nu ai dat nici un ban si ai luat o nota mai mica decat unu mai prost ca tine care a luat bacul cu 10......Trezeste-te .....asta e Romania.....
*

QUOTE(BeciAcustic @ 23 Jun 2008, 23:00)
poate nu e asa......dar oricum faci niste comentarii de prisos.....nu imi place sa bat mingia si chiar am invatat pt bac......dar tu ai o mentalitate putin depasita......
*

Copilu', daca asa te-au invatat parintii tai ca trebuie sa te descurci cu spaga, protocol sau cum i-o mai zice, sa stii ca te-au invatat prost! Mentalitatea ta este paguboasa! Dar e mai usor sa-i jignesti pe aia care dau examene pe propriile cunostinte.

This post has been edited by Sony: 24 Jun 2008, 01:21

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
blackdoggy
post 24 Jun 2008, 14:13
Post #42

Membru incepator

From: Ploiesti

Stiam sa raspund la fiecare subiect de la partea 2 cat putin dar mai mult la unele ( vreo 20) ei bine mi-a picat unu din alea 20 si anume de comparat doua tipuri de nuvela norocul meu biggrin.gif si am reusit sa iau un 10 din partea ambelor profe laugh.gif joi la franceza sa vad ce o sa fac ca nu prea le am cu pronuntia. Multa bafta tuturor care dati bacul. drunksinging.gif
Nu am dat nici bani de protocol, au fost niste isteti care au dat dar cine stie pe unde au ajuns banii lor sleep.gif

This post has been edited by blackdoggy: 24 Jun 2008, 15:04

--------------------
dacia Nova 2000 GTi
+
SSilent
post 24 Jun 2008, 16:29
Post #43

Membru Vitezoman

From: ...I'm everywhere... nowhere

la engleza nu-mi fac probleme smile.gif

@beci -> parlez vous francais? radmasa.gif

--------------------
Dacia 1210 1986 - N/A
dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^

cu planuri de viitor (adica vise):
-Yamaha Fazer 600 cm3
-Ford Escord 2000RS
-Mercedes Benz W201
+
BeciAcustic
post 24 Jun 2008, 19:22
Post #44

BlackLine

Deci .... nu mai am nimic de zis......
IN PRIMUL RAND: Sony: macar sti despre ce e vorba? e clar ca NU..... ministerul invatamantului nu da macar 1 leu pentru o banala apa minerala la profesori. Oamenii aia trebuie sa stea 15 ore in scoala fara sa bea sau sa manance ceva.....dupa parerea voastra. Daca ministerul nu vrea e normal sa se stranga niste bani pentru o apa si o masa la 12..... da voi sunte-ti aia destepti am uitat.....la asta nu va ganditi.... BRAVO....v-as da o diploma baieti.

IN AL-DOILEA RAND: StefanT ca tot vorbeai de institutiile statului....sunt niste incompetenti TOTI. Cat despre tine.... pe vremea ta.....poate ai vre-o 40 ani.... sa iti dau urmatoarele argumente..... Pe vremea voastra erau cateva opere....le invatai pe acelea si gata acela era bacul....ce putea sa cada.... Acum.... sunt de 10 ori mai multe opere..... cerinte mult mai mari .... 300 de variante..... si subiectele lasa de dorit.... ai citit macar 1 subiect la romana oral sa vezi despre e e vorba....NICI UN TEXT LITERER...... numai tampenii...... citeste, documenteaza-te .... apoi comenteaza.....

Apropo.... am luat 10 .....

--------------------
DACIA LOGAN 2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V - CT - numere rosii
Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
+
brigada_diverse
post 24 Jun 2008, 19:27
Post #45

Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D

nu sunt 300 de variante..sunt tot 100, dar sunt sparte pe subiecte....

sI v1...sI v100...la fel pt 2 si 3..asa scoateti voi 300 variante

la protocol no comment......

care stie, stie, care nu , nu....

adevarat, sunt de jdemii de ori mai multe chestii in programa(mai putin la fizica)

--------------------
Dacia ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI
Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST!
+
xcss
post 24 Jun 2008, 19:29
Post #46

Born to Be Epic

Nu te ambala, BeciAcustic. In primul rand, StefanT are matusalemica varsta de 20 de ani, dupa profil. In al doilea, postul lui tare s-a dorit a fi daca nu sarcastic, macar ironic... Si i-a iesit nevoie maaaare...

This post has been edited by xcss: 24 Jun 2008, 19:29

--------------------
- - -
+
Shush
post 24 Jun 2008, 19:53
Post #47

٩(×̯×)۶

From: Brasov

QUOTE(BeciAcustic @ 24 Jun 2008, 19:22)
Deci .... nu mai am nimic de zis......
IN PRIMUL RAND: Sony: macar sti despre ce e vorba? e clar ca NU..... ministerul invatamantului nu da macar 1 leu pentru o banala apa minerala la profesori. Oamenii aia trebuie sa stea 15 ore in scoala fara sa bea sau sa manance ceva.....dupa parerea voastra. Daca ministerul nu vrea e normal sa se stranga niste bani pentru o apa si o masa la 12..... da voi sunte-ti aia destepti am uitat.....la asta nu va ganditi.... BRAVO....v-as da o diploma baieti.

IN AL-DOILEA RAND: StefanT ca tot vorbeai de institutiile statului....sunt niste incompetenti TOTI. Cat despre tine.... pe vremea ta.....poate ai vre-o 40 ani.... sa iti dau urmatoarele argumente..... Pe vremea voastra erau cateva opere....le invatai pe acelea si gata acela era bacul....ce putea sa cada.... Acum.... sunt de 10 ori mai multe opere..... cerinte mult mai mari .... 300 de variante..... si subiectele lasa de dorit.... ai citit macar 1 subiect la romana oral sa vezi despre e e vorba....NICI UN TEXT LITERER...... numai tampenii...... citeste, documenteaza-te .... apoi comenteaza.....

Apropo.... am luat 10 .....
*

In primul rand : profesorii aia sunt platiti pentru munca prestata, si atunci de ce sa le mai dea bani si pentru apa minerala.
Si bine fie, sa zicem ca le trebuie apa, asta cat vine 2 lei de elev ? Dar pe la televizor am vazut ca se dau si cate 200 lei. In liceul unde am facut eu nu s-au dat bani de protocol.

In al doilea rand : eu am dat bacul anul trecut, si te asigur ca de cativa ani examenul asta e din ce in ce mai usor.

--------------------
Seat Leon 2008 Reference 1.6 - Bv-29-Trei Litere
Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4
If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ?
+
Danny_bb
post 24 Jun 2008, 19:58
Post #48

Membru autentic

From: Brasov/Slobozia

Nici eu n-am dat bani pentru "protocol" (ce denumire inaltatoare). Daca e cum zice Shush (ca se dau si 200 lei), mi se pare aberant. N-am dat 200 de lei la scoala in 4 ani de liceu.

--------------------
Dacia Break 1.6TD 1988, Logan 1.5 dci 2006
+
brigada_diverse
post 24 Jun 2008, 19:58
Post #49

mai draga...profesoru e platit pt corectat, dar sta de dim de la 7 pana seara la 8.....

si se mai chinuieste si cu ce prostii scriu elevii sau le spun..sa intelegea un pic si sa nu fie rai....

daca ai stii ce munca stresanta e......

si bine ca ajunge un examen usor...tot greu ramane pt calitatea actului educational de la noi

--------------------
+
eXtenSion
post 24 Jun 2008, 20:01
Post #50

Membru autentic

Doamne, daca nu mor de ras ma ia naiba! Vai, sarmanilor, ce greu e pentru voi la romana! Cu subiectele pe net, un amarat de citat de argumentat la partea a II-a, chiar si textele de la oral stiute de dinaintea examenului. Iar proba la la oral... Reflecta clar nivelul la care s-a ajuns, iar voi va mai si plangeti ca e greu. Vai vai, mai mai!

Urmeaza sa va cada la oral intrebarea: "Mai sus este tiparit: a.) un text b.) o problema la matematica c.) un numar de telefon d.)nu stiu sa citesc".

In al doilea rand, ma mir ca sarmanii, asupritii, victimele eterne, dragii profesorii, nu au cerut prin nicio greva fonduri sa aiba apa minerala si mancare la bac. Dar voua vad ca, dintr-odata, va pasa enorm de mult de ei, pacat ca nu e la fel si cand nu sunteti la mana lor, momente in care faceti misto si de cei care nu merita.

TRanca> Deci vrei sa spui ca profii stau neplatiti de la 8 la 7, la bac, cu zilele, doar din pur entuziasm profesional? Ma faci sa urinez pe mine! radmasa.gif

This post has been edited by eXtenSion: 24 Jun 2008, 20:06

--------------------
+
Shush
post 24 Jun 2008, 20:24
Post #51

٩(×̯×)۶

QUOTE(cristitranca @ 24 Jun 2008, 19:58)
mai draga...profesoru e platit pt corectat, dar sta de dim de la 7 pana seara la 8.....

si se mai chinuieste si cu ce prostii scriu elevii sau le spun..sa intelegea un pic si sa nu fie rai....

daca ai stii ce munca stresanta e......

si bine ca ajunge un examen usor...tot greu ramane pt calitatea actului educational de la noi
*

Ba sunt platiti si pentru probele orale si pentru supraveghere. Nu face nimeni nimic pe degeaba.

Si legat de faptul ca se chinuie cu ce prostii scriu elevii e si vina lor. Deoarece : 1. nu i-am obligat eu sa se faca profesori si 2. elevii aia au fost pregatiti chiar de ei !

--------------------
+
brigada_diverse
post 24 Jun 2008, 20:34
Post #52

niciodata, un profesor nu isi va evalua la bac proprii elevi....asa ca ....dupa ce esti sigur de asta, poti sa vorbesti.

in alte zile, cand s-au facut profesori(vbim de cei vechi in domeniu) slariile erau decente.

da, profii sunt platiti sa stea de dim de la 7 pana seara la 8....daca nu poti intelege un fapt clar, at inseamna ca ai o problema....
ca protocolul o fi ceva prea mare, e altceva

--------------------
+
Shush
post 24 Jun 2008, 20:38
Post #53

٩(×̯×)۶

QUOTE(cristitranca @ 24 Jun 2008, 20:34)
niciodata, un profesor nu isi va evalua la bac proprii elevi....asa ca ....dupa ce esti sigur de asta, poti sa vorbesti.
*

Vad ca tu ai o probleme cu intelegerea.
Normal ca nu isi va evalua proprii elevi, ii va evalua pe ai altuia care sunt la fel de "bine" pregatiti ca ai lui.

Cand iti alegi meseria trebuie sa intelegi ca are si avantaje si dezavantaje.

Un om care lucreaza, repet lucreaza, nu sta si se scarpina in timp ce un elev zice ce stie, daca stie, de la 7 la 20 la patron isi primeste salariu, salariu din care in fiecare zi trebuie sa-si cumpere mancare si apa la servici, ca patronul nu-i da nimic in plus fata de salariu si poate cateva bonuri de masa. Profesorii or fi mai cu mot ? Sa nu uitam ca un profesor are aproximativ 20 de ore pe saptamana, adica maxim 80 pe luna, adica jumatate de norma si nici nu depun eforturi extraordinare pentru a-si face meseria. Eu consider ca sunt destul de bine platiti pentru ceea ce fac.

This post has been edited by Shush: 24 Jun 2008, 20:43

--------------------
+
xcss
post 24 Jun 2008, 20:43
Post #54

Born to Be Epic

Shush, aici o cam dai de gard. Nu vreau sa intru in discutii legate de nivelul salarizarii si nivelul performantei in invatamant, dar nu e chiar asa cum spui...

This post has been edited by xcss: 24 Jun 2008, 20:44

--------------------
- - -
+
brigada_diverse
post 24 Jun 2008, 20:47
Post #55

inseamna ca stii bine salariile lor, cu tot cu toate impozitele scoase...atunci spune-le
un profesor debutant munceste la fel de mult(20 de ore), cu acelasi tip de elevi si primeste putin.....
un profesor isi pregateste f bine elevii, altul ii pregateste doar sa treaca....

acum profesorii evalueaza elevii celuilalt
unu evaluea elevi care situ, ii e usor...celalt isi pune mainile in cap....

te-ai gandit la faptul ca un profesor sta cu elevii peste program, pt pregatire pt olimpiade sau alte concursuri? sau chiar pt capacitate(la noi la scoala faceau sambata pregatire pt capacitate) sau la alte materii alc are elevii vor sa invete mai bine?

nu le plateste nimeni orele alea.

vrei si exemple?

nu vreau sa ma iau la cearca cu nimeni dar asta e realitatea...
realitatea este si ca doar 20% din profesori isi maif ac treaba bine...asta e alta mancare de peste, dar nu generalizati

--------------------
+
Shush
post 24 Jun 2008, 20:53
Post #56

٩(×̯×)۶

Nivelul performantei din invatamant a scazut mult, foarte mult.
Acum exista profesori care vin la ora si iti spun : citeste din carte, carte scrisa de el si pe care te-a obligat sa o cumperi.
Profesorii aia de care zici tu, care isi fac treaba cum trebuie, poate mai mult, sunt ultimii care se plang de bani. Deoarece ei si-au ales aceasta meserie din placere.
Poate nu sti cu cat este platit lunar un profesor universitar in Romania. Si majoritatea ce fac ? Nimic. Au cate 2-3 asistenti care tin laboratoarele si seminariile si corecteaza examenele. Da, in cazul profesorilor debutanti, sau a asistentilor universitari sunt de acord ca ar trebui marite salariile, dar la fosilele care bantuie prin sistemul nostru de invatamant cu ce scop sa le mareasca ? Mai degraba i-ar pensiona.

--------------------
+
xcss
post 24 Jun 2008, 20:57
Post #57

Born to Be Epic

Acu' ai dezlipit-o de gard smile.gif

--------------------
- - -
+
Danny_bb
post 24 Jun 2008, 20:57
Post #58

Membru autentic

From: Brasov/Slobozia

Intamplator, stiu destul de bine cam la ce nivel sunt salariile in invatamant. Si e un pic exagerat sa afirmi ca profesorii sunt platiti bine pentru munca pe care o depun.
Ca sunt si exceptii, e altceva... dar nu poti generaliza.
Dar am deviat destul de rau de la subiect.

This post has been edited by Danny_bb: 24 Jun 2008, 20:58

--------------------
Dacia Break 1.6TD 1988, Logan 1.5 dci 2006
+
Shush
post 24 Jun 2008, 21:00
Post #59

٩(×̯×)۶

Salarii mici au invatatoarele, educatoarele si incepatorii. In rest, nu are rost sa vorbim.

--------------------
+
eXtenSion
post 24 Jun 2008, 21:15
Post #60

Membru autentic

Totusi, unde sunt profesorii tineri care merita remuneratii mai substantiale? Din cate am vazut eu, in reportajele legate de ex. de titularizare, sunt pe cale de disparitie.

In al doilea rand, ce face un profesor de ar trebui sa aiba salar cat un magistrat samd, cum spun ei? Ca au maxim 5 ore pe zi, iar dupa nu mai fac nimic, ca au concediu aproape cat elevii si ca predau acelasi lucru de 2131231 ori? Ah, merita salar pt. ca "construiesc caractere"? Da?! Se ved caracterele tot mai clar.

Asa ca nu ii voi sustine sa primeasca salar mai mare atata timp cat ei primesc post dupa ce iau note de toata jena la ex. mentionat mai sus.

"De aceea nu vin oameni mai pregatiti, pentru ca se plateste prost" ati putea spune. Si ati avea dreptate, dar in Ro nimeni nu mai vrea sa se pregateasca, vezi si topicul de fata, asa ca nu cred ca asta e motivul.

Eu am intalnit doar la facultate profesori care sunt intr-adevar daruiti meseriei lor. Si sunt batrani. Dar au o pasiune si un talent in a preda cum nu vor mai prinde copiii vostri.

This post has been edited by eXtenSion: 24 Jun 2008, 21:20

--------------------
+
7 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 06:38
Forum Renault