presiune ulei
![]() ![]() ![]() |
presiune ulei
badboy_marius |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 487 Joined: 1 June 08 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Audi
80
1990 PM, 1.8S, 90CP Dacia 1310 TX.
|
|||
petrysorr2006 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 7 May 08 ![]() |
s-a rezolvat;). mecanicul care mi-a facut motorul a batut cu coada de la ciocan in pompa pana mi-a facut o mica fisura de aproape 1 cm exact intre pinioane. restul pompei e buna. am schimbat-o cu una de scornicesti si merge perfect acum;)
|
--------------------
daewoo
espero
1998
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
QUOTE(petrysorr2006 @ 18 Jul 2008, 23:05) s-a rezolvat;). mecanicul care mi-a facut motorul a batut cu coada de la ciocan in pompa pana mi-a facut o mica fisura de aproape 1 cm exact intre pinioane. Sa ii dai cu pompa aia in cap la mecanicu tau, ca se pare ca si asta printre multi alti mai au scapari pe banii altora . ![]() |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
vin si eu cu o intrebare:eu am bord takosan(model 99,zambetul lui iliescu
![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
ai presiune foarte buna, asa am si eu..., nu e nici o problema stai linistit, totusi o intrebare: ii dai aditiv la motor?; io nu am bagat si nici nu bag....numa uleiul sa fie bun...
![]() |
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
petrysorr2006 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 7 May 08 ![]() |
si eu am tot asa presiunea la relanti cu motorul rece 6, motorul cald la relanti 4 iar in turatie 5/6. eu am bagat ulei bp 10w40 si am mai bagat 2 cutii de aditiv de teflon
|
--------------------
daewoo
espero
1998
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Daca aveti motoare bune nu mai bagati jeguri d-astea de aditivi, ca oricum fac mai mult rau decat bine.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
ulei de motor am mobil 1 super m 20w50;am citit pe aici ca nu ar fi chiar bun;dar l-am luat de la un prieten cu 25 ron(4litrii);bidon sigilat
![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
eu inca nu am auzit de pompa de ulei de asam...
si asa cele de scornicesti nu sunt perfecte,dar cele de asam... |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
ten |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 24 June 08 ![]() |
aditivii stiu ca se baga la masini cu motoare mai uzate sa ma contrazica cineva daca nu am dreptate?
|
--------------------
Dacia
Logan II
2014
- B 97 BEM
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pai...mai bine de banii de un aditiv mai faci ceva concret la masina...
cum un flacon de duralube am vazut pe la 150lei...mai pui cativa lei si incepi sa faci motoru:) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 19:30 |