Masina, caruta , copacul, Daca ati putea alege, ce alegeti?
![]() ![]() ![]() |
Masina, caruta , copacul, Daca ati putea alege, ce alegeti?
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Unde ramasesem, a da ... si eram cu prietenul meu, acum 11 ani, intr-un Ford .
![]() ![]() QUOTE(cosmin_2300 @ 28 Jun 2008, 16:10) <span class='edit'>28 Jun 2008, 16:18:</span> N-as putea sa traiesc gandindu-ma ca am omorat x oameni ![]() ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 28 Jun 2008, 17:32 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Du-te ma si te impusca
![]() ![]() Tinand cont de modul in care minti ( ca ai tot intors lucrurile ) si de posturile tale tampite ... tu ce meserie ai ? Doctor ? |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
QUOTE(Sony @ 25 Jun 2008, 11:33) QUOTE(logan1.5dci @ 20 May 2008, 11:36) Ok , m-ai convins , eu ma dau in vileag ![]() Daca va pot fi de folos, cereti-mi ajutorul , va ajut cu placere . ![]() ![]() Pana la urma m-am lamurit, trebuie sa mai cresti, de-aia nu vezi unele subtilitati , asta inteleg, da virsta nu scuza totul. Vorba aia :"Are cap si n-are minte" Mama ce sfaturi imi dadeai : QUOTE(cosmin_2300 @ 28 Jun 2008, 14:49) .... daca ala nu mergea pe mijloc si mergea pe margine tu o luai pe mijloc si ala de pe contrasens se dadea pe margine ) ![]() Astea din "experienta" ta indelungata. (portocala ai dat-o jos?) Si aluia de pe sens contrar ii dadeam telefon si ii spuneam sa se dea mai pe margine? ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 29 Jun 2008, 08:38 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Si in afara de pasiunile alea, nu ai un loc de munca?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
logan1.5dci |
![]()
|
E, mosule, daca ai citit se poate sterge?
![]() This post has been edited by logan1.5dci: 28 Jun 2008, 18:35 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
on topic: frana
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
nu stiu de ce va luati de bietul om pentru intrebare?
daca in cazul meu..intrebam...sa busesc camionul ca a intrat pe sensul meu sau sa franez, sa ies un pic de pe drumu european, si dupaia sa continui drumul......ce sa fi ales? camionul sau pomul? cea mai buna alegere este franarea.....daca nu merge...Dumnezeu cu mila... |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Imi cer scuze, in fata colegilor, ce nu au interese ascunse(gasti,pasiuni) , nu pozez in ucigas de carutasi, chiar in unul din posturile mele anterioare imi aratam compasiunea, spunand ca oamenii merg cu acele carute de nevoie, cel putin asa cred.
Pe mine ma deranjeaza cand din cauza lor (datorita neechiparii cu mijloace de semnalizare corespunzatoare, si nu numere cum spunea un coleg cu avatar soarec, lumini, sa-i vad de la distanta), putem muri pentru ca, in ultimul moment cand ii vezi, poti sa franezi cat vrei ca deseori nu-i de ajuns. Nu mai retin, scria pe undeva masina se opreste in 36 de metri, de la ? . Atunci cand iti vine masina din fata, atunci e problema, pentru ca cu faza mica, nu-i vezi in timp optim . E de acel moment vorbeam eu, si mai spuneam ca mai bine capra vecinului (ca e din cauza ei). Inca un lucru: - cand te lovesti de masina de pe sens contrar , e ca si cum te-ai lovi de un zid cu suma vitezelor celor doua masini. - cind te lovesti de un copac sau un stilp(care nu se rupe), e ca si cum te-ai lovi de un zid cu viteza pe care o ai. - cind te lovesti de o caruta, lovitura este mai elastica, daca pot sa-i spun asa, impingi inainte caruta, lovitura fiind mai mult atenuata. This post has been edited by logan1.5dci: 28 Jun 2008, 22:10 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
O masina moderna care are ABS se opreste in aprox 40-43 de la 100km/h, dar asta de cand apesi frana.
Ca de cand vezi tu caruta si pana cand pui frana mai parcurgi 50-60m. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Si eu era sa dau peste o caruta.
Treaba s-a intamplat cam asa : am vazut caruta am pus semnal sa o depasesc si cand m-am asigurat vad ca unu deja ma depasea, ca el nu putea sa astepte sa depasesc si eu caruta. Nu a vrut sa ma lase, am pus frana am tras de volan stanga-dreapta de mai multe ori si m-am oprit la un metru de caruta. Ca ala care ma depasea in loc sa accelereze si el, el depasea agale cu viteza mica, parca numai de-al naibii sa intru eu in caruta. ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
nycbmw |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 14 January 08 From: Bucuresti ![]() |
depinde de moment si de optiunile timpul care il ai.dar daca s-ar ajunge la caruta/copac oricand caruta.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(logan1.5dci @ 28 Jun 2008, 22:48) - cind te lovesti de o caruta, lovitura este mai elastica, daca pot sa-i spun asa, impingi inainte caruta, lovitura fiind mai mult atenuata. Vezi sa nu te lovesti de inima carutei, acea teava care iese in spate! cred ca nu vei mai avea timp sa regreti alegerea facuta. Iar daca acea caruta vine din fata si o vezi abia cand esti in depasire? Ce mai faci? Intri tare in ea si astepti sa iti cada calul cu copitele pe capatana? |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Eu am avut de doua ori probleme cu caii. Prima data in fata la Metro Iasi, cand erau doi (iapa si manz, cred) si am trecut printre ei. Era pe la 1:00 AM. Cea mai misto reactie a avut-o un coleg de serviciu care mergea cu mine "tare, ai trecut printre ei. Eu ma gandeam ca-l iei pe ala mic, ca sa fie impactul mai slab".
A doua oara, dupa Bacau, pe la 11:00 PM, am reusit sa bulesc janta in derapajul cauzat de manevra de evitare. Asa ca ... nici nu vreau sa ma gandesc la carute. |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Pai gandeste-te la carutas si umple-le frigideru'! Io zic ca dupa o faza d-asta cu caruta, merita sa opresti si sa ii aranjezi plombele carutasului cu coarba de la masina. Ma gandesc ca daca nu are bani sa isi semnalizeze caruta, cu siguranta nu are nici de dentist. Asa ca ii faci un bine.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Cu carutele n-am avut decat o singura data probleme, la Podu Iloaie, cand a intrat unul nesemnalizat pe E583. Bineinteles, tot noaptea. Am sunat la Rutiera si chiar am vazut ca s-au dus dupa el (era un echipaj la in parcare, la 2-3 km si am vazut cand a plecat in viteza, cu girofaruri si sirena).
EDIT: dinti nu scot, c-as face concurenta celeilalte jumatati a familiei. ![]() This post has been edited by BlaueCorsa: 29 Jun 2008, 10:20 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Sony |
![]()
|
Lasa, bre, ca cealalta jumatate ii pune.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
QUOTE(Sony @ 29 Jun 2008, 11:10) Vezi sa nu te lovesti de inima carutei, acea teava care iese in spate! cred ca nu vei mai avea timp sa regreti alegerea facuta. Iar daca acea caruta vine din fata si o vezi abia cand esti in depasire? Ce mai faci? Intri tare in ea si astepti sa iti cada calul cu copitele pe capatana? Cred ca "inima" carutei se opreste in motor, ideea e sa scap cu viata. La depasire, ai dreptate, desi nu am patit niciodata, preventiv(sa nu fie ceva pe sosea) cand am 3-5m sa ajung in drept cu masina pe care o depasesc, aprind faza mare. Film pus pentru a se vedea cam pe unde e teava aia. Cred ca vedeti, e plina de semnalizari caruta aia. This post has been edited by logan1.5dci: 29 Jun 2008, 11:12 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
D-aia evit eu pe cat posibil sa circul noaptea. Doar daca nu am alta solutie continui drumul pe intuneric. Prefer sa fac drumul ziua, in trafic, cu timp pierdut in plus decat in bezna.
Succese! |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
De fapt va ricosa din motor si va patrunde in habitaclu si cel mai probabil se va infige in pieptul pasagerului din dreapta.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Sony |
![]()
|
Adica daca n-ai pe nimeni in dreapta poti intra linistit in caruta.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Soacra?
![]() ![]() Tin sa multumesc pe aceasta cale, lu' capu caprii, ca a revenit cu sentimente mai bune vis-a-vis de acest topic. Acest topic, aduce in dezbatere o realitate (si un pericol de moarte in acelasi timp)a soselelor noastre, caruta . Poate ca uneori(sa zicem)ca o mai iau pe cimpii, pe la cafenea(o sa se trezeasca vreun destept, stiu si aici tot la cafenea sunt, subiectul e serios, da discutia trebuie sa fie degajata), adica locul celor care s-au saturat sa vorbeasca de masini. Ca-n Wild West, bere la toata lumea. ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 29 Jun 2008, 13:37 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
auzi, da' am si eu o intrebare: tu de ce nu te-asteptai sa te-ntalnesti cu caruta? eu in curba m-am intalnit pana si cu indivizi care depaseau pe linie continua, pe contrasens, dar'mi-te cu o caruta .. norocul meu e ca nu m-am intalnit pana acum cu-n tir pe contrasens, ca nu mai incapeam toti trei.
pai cu caruta m-am intalnit si-n oras, municipiul slatina, in centru carevasazica .. tipu' s-a incadrat la semafor pe banda I, eu eram pe III, sa fac stanga. carutasu' a asteptat cuminte sa se faca verde pentru la stanga, si-apoi mi-a taiat efectiv calea fara sa semnalizeze, fara nimic, il durea in basca (pardon, palaria de paie). (eram al treilea la semafor, sa nu se inteleaga cum ca loganul are demarajul mai slab decat 1CP ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
man, de caruta si combina ai scapat. tot nu inteleg de ce esti certat cu frana? ce te faci seara cand iese cireada de vaci pe sosea?
p.s. am avut si io probleme cu o caruta, dar nu din vina ei. un bou oprit a intrat pe banda cand eu m-am angajat in depasire. am intrat in roata stanga spate a carutei. fara pagube, numai sperietura. |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Intre o masina pe contrasens care circula regulamentar si o caruta nesemnalizata corespunzator bineinteles ca as alege caruta, si nu pt. ca probabil as scapa cu viata (asta daca nu ma loveste inima carutei in inima ), ci pentru ca daca as intra in masina de pe contrasens la viteze ametitoare ar fi sanse mai mult mai mari sa moara oameni nevinovati, bineinteles caruta doar in caz ca e prea tarziu pt. orice alte manevre ( frane, iesiri in decor ).
Problema asta mi-am pus-o abia acum, la viteze de 80-90 km/h pe intuneric bezna nu stiu ce timp de reactie, de contemplare a vinovatilor, a posibilelor pagube omenesti si materiale ar exista ... This post has been edited by giany911: 29 Jun 2008, 22:33 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
logan1.5dci |
![]()
|
hash, nu te supara, fara gluma, deci tu ma intrebi daca ma astept ca noaptea la orice curba, sa ma astept la un eveniment, sau la anumite curbe? Nu, nu ma astept sa gasesc ceva in curba. Cu cat ar trebui sa iau curbele noaptea, ca sa fiu in siguranta. Tu cum faci noaptea, invata-ma te rog sa vad si eu unde gresesc . Astept raspuns.
QUOTE(slaiciprian @ 29 Jun 2008, 22:17) man, de caruta si combina ai scapat. tot nu inteleg de ce esti certat cu frana? ce te faci seara cand iese cireada de vaci pe sosea? slaiciprian, desi stiu ce am spus, am recitit tot topicul,poate m-am exprimat gresit, unde spun eu ca nu pun frana?(, in fata unui pericol, fie el si iepure, daramite viata de om.) Citeaza-ma te rog. Sau macar pasajul in care dau de inteles ca nu pun frana. Astept raspuns. Everybody, fac un apel, poate gresesc eu, chiar nu stiu ce sa mai cred, ajutati-ma voi. Sa lasam aia cu curba.(asta cu curba am patit-o exact asa cum am povestit) Ipotetic, pe viitor sa stiu cum fac. Deci merg noaptea (fara luna),drumul e drept, am 110 km/ora. Din fata vine o coloana , un camion care mai tine in spate 3 masini mici , normal dau faza mica, dau si ei faza mica, reduc la 90, din spatele lor , 50m, vine grabit un suv. Trec de camion, uf, boul dracu, ma cam orbeste, si de cele trei masini, si in fata descopar o caruta fara pic de semnalizare, ce fac ? Pe sens contrar vine suv-ul , in fata caruta, pe margine copaci. FRANEZ, masina patineaza, realizez ca nu am distanta necesara sa opresc, fractiuni de secunda, ce sa fac? Eu asta am zis incepand cu titlul, nu m-am facut inteles ? This post has been edited by logan1.5dci: 30 Jun 2008, 00:58 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
man, noaptea, mai ales fara luna nu mergi cu 100. mergi astfel incat sa poti opri in distanta pe care bat farurile. eu cred ca asa e de bun simt. e drept, bunul meu simt a crescut foarte mult dupa ce am farmat o masina. (acum stiu ca un camion poate frana mult mai repede decat un autoturism). nu ma refer sa franezi in spatele carutei, chiar nu m-am gandit ca intri in ea asa, de sanchi, franezi preventiv cu 100m, 1km, 10km inainte. sau pur si simplu nu accelerezi numai pentru ca se poate.
serios, merg mult, la orele 4-5 deja sunt pe drum, iar in perioada asta intalnesc zeci de carute, e perioada prasitului si taranii se duc devreme sa nu-i prinda caldura de amiaza. nu am fost surprins inca de nici una, si oricum nu as avea o viteza asa de mare incat sa fie pagube majore. la mine faza mica bate cativa metri in fata, extrem de putin. cand vine cineva pe contrasens chiar daca nu ma orbeste, daca nu am avut timp sa vad ce distanta am libera inainte sa schimb faza, reduc si la 10-20 pe ora. uneori pana la oprire. asta e. This post has been edited by slaiciprian: 30 Jun 2008, 07:35 |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu as alege pedala de frana.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 07:37 |