am decoperit o comoara, mi se pare doar mie, sau chiar e o comoara ?
![]() ![]() ![]() |
am decoperit o comoara, mi se pare doar mie, sau chiar e o comoara ?
JORJ |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|||
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Mama ce voce are, m-au trecut fiori !!! Ar avea un viitor daca si-ar exploata talentul.
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
De ce n-a mers la selectia Megastar?
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
Ionut-P |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 24 February 06 From: Roman ![]() |
Cred ca are lucruri mult mai bune de facut...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI
- NT-09-???
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Frumoasa voce. Unii chiar au altele mai bune de facut, d-aia nu s-a dus probabil la Megastar.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Vocea seamana cu a Tatianei Stepa ,dar mai trebuie "lucrata"...Oricum pare a avea potential.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
super vocea!
dac-o cunosti spune-i sa faca ceva cu vocea aia, n-ar gresi. primul album promit sa-l cumpar ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Al 2-lea il dam jos de pe odc
![]() |
--------------------
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Sa vezi ce voce are si mexicanul ala care vine dimineata printre blocuri si canta "Fier veeeechi". Imi vina sa ii dau fierul direct in capatana.
This post has been edited by Sony: 4 Jul 2008, 09:27 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
![]() bine zis sony... si am zis sa il duc in spania... cine stie.. un nou tenor |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, io stau in Drumu' Taberei. Nu cred ca este acelasi mexican.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
ai tupeu sa pariezi ?
|
--------------------
.
.
|
Sony |
![]()
|
E unu' cu un papuc de GR?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
FLP |
![]()
|
nup... al meu are caruta.... se pare ca e mai evoluati in partea aia....
EDIT: o fi oare membru DC daca are papuc ? This post has been edited by FLP: 4 Jul 2008, 10:43 |
--------------------
.
.
|
Sony |
![]()
|
Era tac-su, ba!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
FLP |
![]() ![]()
|
Da tu stii cat de jegosi sunt?
In titan a avut fratimiu de carat niste moloz de la renovare si i-a luat 250 RON ![]() ![]() Si ca sa fim on topic... canta mai bine ca dsoara This post has been edited by FLP: 4 Jul 2008, 10:46 |
--------------------
.
.
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
FLP |
![]()
|
niste tenori adevarati.....
This post has been edited by FLP: 4 Jul 2008, 10:49 |
--------------------
.
.
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Sony, e cumva un papuc visiniu, ca daca e asa, are program si in Tei ...
|
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Foarte frumoasa vocea. Trebuie avut in vedere ca vocea nu e deloc prelucrata, nu e inregistrata cu aparatura profi si nu e inregistrata intr-un studio special care sa reflecte sunetul... si tot suna super.
Iar despre cei care vorbesc de tigani si fier vechi, de clipuri si tenori... o fi cafenea dar nici chiar asa, nu poti sa faci kk in orice topic.... Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Intr-o intersectie opreste un conducator auto strain. Nestiind cum sa ajunga unde avea nevoie, intreaba un politist in mai multe limbi, insa fara succes. Vazand ca nu scoate nimic de la politist, pleaca mai departe. Dupa aia vine o baba la politist si ii spune:
- Ai vazut, maica, omu' ala stia atatea limbi straine! La care politistul: - Si la ce i-a folosit? On topic Are voce frumoasa dar daca o sa cante doar pe holuri la camin la cate un chef nu e nici o scofala. |
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
FLP |
![]()
|
n-am auzit... ca nu ajunge metroul pe acolo ...
![]() |
--------------------
.
.
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Intr-adevar are o voce deosebita. E de apreciat ca prefera sa mearga la scoala decat sa cante prin cluburi etc. Sper ca nu e genul de student la care facultatea=statul pe coridor in praf.
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
Mult dat cu presupusul despre de fel de om e ea ... sta prin praf pe coridoare ... prefera sa invete sau sa cante ... de ce canta pe holuri.
Raspunsul este foarte clar si logic: d'aia as(h)ea. Ca asa vrea muschii ei. Voi n-ati fost studenti fratilor ... sau pe la o scoala pe undeva ? Lasand la o parte tenorii cu papuci si carute (care pe bune daca au vreo legatura cu fata in discutie), eu m-am gandt sa o ascultati si voi .. si daca cineva cunoaste pe cineva care e ruda cu cineva .... Am plecat de la aceeeasi premiza ... ca are o voce superba si tare mult mi-ar place sa o gasesc pe standuri (nu pe odc). Cum eu nu am relatii in lumea muzicii m-am gandit ca poate se gaseste cineva sa paseze linkul cuiva care poate face distinctia intre vocea calda a fetei si cei care cumpara fiare vechi (no offense). Pe mine unul m-a impresioat si am zis sa vad ce parere aveti si voi .... Cu consideratie, Jorj This post has been edited by JORJ: 6 Jul 2008, 20:40 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Frumoasa voce!Buna initiativa Jorj,sper ca iasa ceva!
![]() |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
toporas |
![]()
|
![]() Schizofrenic Group: Members Posts: 1.611 Joined: 21 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Foarte frumoasa vocea.
Dar tipa e romanca ? |
--------------------
Vand anvelope
iarna si vara
noi si sh Care a fost primul barbat care a spus: "E nevoie de o femeie in casa!"?
Raspuns: Mesterul Manole |
|
stefanflorin77 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 1 June 04 From: Bucuresti ![]() |
chiar are nesimtirea sa cante mai bine decat ,,vedete consacrate,, de pe la noi,,
![]() eu unul ii doresc succes,canta super adevarat! |
--------------------
DACIA
SOLENZA CLIMA
- B.. SOFERIA E MAI TARFA DECAT VIATA..!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:48 |