Se vinde LOGANU', SANDERO sau PHASE DEUX?
![]() ![]() ![]() |
Se vinde LOGANU', SANDERO sau PHASE DEUX?
Alexu7 |
![]()
|
||
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
||
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|||
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Am votat cu Phase II. Asta dacă ipotetic mi-aș vinde tractorul.....
|
--------------------
.
.
.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Votat Phase Deux. In niciun caz Sandero.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Da' poate nu toti vor sa-si ia logan/sandero
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
daca-mi vand mertzanu' din semnatura as alege loganasu' number deux.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Off topic ca doar suntem la cafenea :
Eu as mai fi facut o varianta de raspuns ![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
Lostboy |
![]()
|
logan crossover
This post has been edited by Lostboy: 10 Jul 2008, 19:41 |
--------------------
.
.
.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
eu mi-as lua solenza daca as vinde loganu
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
faza 2 si as pastra si primu frigider
![]() ps da da solnitza rulz e cea mai buna masina |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
fanica73 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 4 February 08 From: PITESTI ![]() |
as vota cu ambele pana apare sandel cross ca ala are un aer mai sportiv
![]() |
--------------------
dacia
logan
2006 laureate
- OT -- EAN CEL MAI TARE MESERIAS DIN PARCARE
|
|
Lostboy |
![]()
|
eu aș lua loganu' de 133, suv-ul și crossover-ul....și aș păstra și tractorul
|
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Eu vand Loganu da nu pot sa votez ca nu ma incadez in nici o optiune din acest poll
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Am vizitat si eu loganu asta minune.
Plusurile le stiti deja. Arata cat de cat ok pentru o masina de buget. Bun, trecem la minusuri: - Plastice de rahat. - Joaca bobina aia din jurul contactului - Plasticele alea ornamentale o sa faca zgomote in viitor....muuuuuuulte - plasticaraia de la volan...INFECTA. sa nu va sprijiniti pe el. E foarte moale - Cuiul usii din stalpul B nu mai are plasticul ala negru. Si usa suna altfel...suna mai..ieftin. - La loganele vechi, desi e manuala dirijarea ventilatiei, macar simteai treptele. Nu si la asta nou. Il rotesti fara sa simti exact cand sa te opresti, iar voletii suna de parca ar pica sub bord. Din pacate am trait aproape aceasi senzatie si la Clio 3. (sau Megane 2 ![]() - Maneta pentru faruri e mai naspa facuta/montata. La mine se simte fain cum trec de la 0 la pozitii si apoi la faza scurta. La asta nou, mai ales trecerea de la pozitii la faza scurta e mai greoaie, efectiv simti plasticul cum se chinuie acolo dedesubt. Trecem la motor: - Bara aia care tine capota deshisa....joaca in veselie. Chiar se loveste usor de nervura capotei. Clipsul care o tine prinsa de capota cand aceasta e inchisa....e moale rau. - Calculatorul de injectie nu mai are protectia de metal. - Plastice mai naspa la cutia fitrului de aer si la cutia cu sigurante. Cea din urma....cam dansa pe acolo la cea mai mica apasare. Trecem la portbagaj - Se inchidea a naibii de greu. Nu stiu, poate doar exemplaru ala era naspa, dar comparativ cu a mea se inchide foarte foarte greu - Butonul ala de deschis capacu portbagaj e naspa rau. Mie nu imi place In general dezamagit de noul logan. Nu pot spune ca aduce ceva real in plus, in afara de niste plastice puse ca surse de zgomot. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Toti cei pe care ii cunosc si-au vandut loganul ca sa-si ia kia ceed, nicidecum alt logan. De ce oare
![]() |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
exact, chiar cunosc cativa care dau Loganul pe Ceed, si inca cativa,pe altceva, nici unul nu mai vor sa auda de Dacia. Cica nu e o masina proasta, pur si simplu nu mai vor si gata. Asa zic toti. Nu stiu 'de ce oare'.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
eu stiu pe unii care nu au vandut estate`ul dar si`au luat polo
|
--------------------
.
.
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sa treci de la Logan la "faza doi" mi se pare la fel de neinspirat ca o trecere de la Dacia 1300 la 1310. De la Cee'd in sus se merita schimbarea, in rest, se poate tine vechiu' Logan, decat altu'.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
pai 1310 are 5 trepte, deci iesi in avantaj...e ca si cum feiz duoi ar avea 6
![]() @FLP, decat sa-l dau pe o lada de bere mai bine se pastreaza ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Cam de kko, ce sa zic. Pana calului...
Eu cred ca toate aceste mici neajunsuri sunt facute special. Doar e dacie. Tre' sa stai in week-end la bere in spatele blocului, cu vecinii, pe taburetul cu 3 picioare, mesterind la masina. Daca la berlina desfaceai motorul de 3 ori pe an, acu' la Loganu duoi o sa desfaci usi, scaune caroserie, sa mai pui suruburi, sa mai prinzi ceva, sa mai pui o clema undeva. Asta e placere romanului, si Reno nu are de gand sa ne-o ia. Revenind la topic, am deja o dacie .Si sunt prea sarac sa-mi mai iau una, oricare ar fi ea, si oricum s-ar numi. Avem o relatie tumultoasa. E ca o femeie care nu are nimic fenomenal in ea, te mai si lasa balta cateodata, dar te toaca de bani. |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
FLP |
![]()
|
am avut si eu asa ceva.... si inca mai am.. dar nu dacie
![]() |
--------------------
.
.
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(parpanel @ 10 Jul 2008, 23:04) Pentru ca exista multa prostie si disperare amandoua conduse de marketing. De aia. Prea multa isterie pentru o masina...sa zicem ok, dar extrem de puturoasa si cu plastice desi mai placute la atingere decat la logan, totusi is moi, subtirele rau. Pare un best buy, dar cum am zis si acum cateva luni, eu inca nu as paria pe masina aia. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
faza 2 fara discutie
|
--------------------
/
/
/
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 10 Jul 2008, 22:18) ![]() ba mai mult .... au fost si 1410 cu 4 trepte ..... asa ca mataluta ai face bine sa lasi cornetele alea si sa te mai documentezi .... sau mai bine te lasi de enciclopedii auto This post has been edited by tarzy: 11 Jul 2008, 11:02 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tarzy @ 11 Jul 2008, 11:59) ![]() ba mai mult .... au fost si 1410 cu 4 trepte ..... asa ca mataluta ai face bine sa lasi cornetele alea si sa te mai documentezi .... sau mai bine te lasi de enciclopedii auto ...fosta mea dacie 1310 din 1988 avea 5 trepte ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
aia era raritate ... aveai pile
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Eu am avut una din 91 si era cu 4 trepte(inainte)...........poate aia era cu 5 in total ca si aia de mers inapoi e tot treapta.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Sandero! Chiar mi-am scos loganul la vanzare, problema e ca nu prea gasesc amatori sa-mi-l cumpere...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(l@u @ 10 Jul 2008, 20:48) Stim varule. Tu iti iei tedei ![]() Acum la subiect. Ma tot bate taicamiu' la cap ca vrea sa "scapam" de dacia pe carburatie si sa luam un Logan. A vazut la niste colegi de servici si de atunci ma omoara cu Logan-ul. Una doua, Logan. N-ai vazut asa ceva. Ii place mult ala break; MCV-ul sau cum ii mai spune. This post has been edited by ionutctn: 11 Jul 2008, 13:04 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
l@u isi ia masina tdi de manelist alba
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 18:55 |