Se vinde LOGANU', SANDERO sau PHASE DEUX?
![]() ![]() ![]() |
Se vinde LOGANU', SANDERO sau PHASE DEUX?
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
@Catalin
..care esti tot manelist This post has been edited by St: 11 Jul 2008, 14:43 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
emil_t |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
pana o sa aduca loganu cu centuri pretensionate, sa intareasca plafonu si stalpii si o sa abia +4 stele atunci poate o sa mai consider sau macar ESP optional,
ESPu nu cred ca o sa coste foarte mult ca deja renault are o gramada de masini echipate, deci experienta este ... This post has been edited by emil_t: 11 Jul 2008, 16:08 |
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(driverx @ 10 Jul 2008, 22:19) Am vizitat si eu loganu asta minune Nu ma intereseaza daca o sa te superi sau nu (sper sa nu), sper sa iti dai seama intr-un tarziu de ce calitati trebuie sa aiba o masina. Vad ca te-a afectat destul de mult problemele cu masina actuala. Nu mai pune la suflet. Incepi sa vezi probleme unde chiar nu sunt. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Nu stiu ce calitate putem pretinde la grupa de pret in care se afla si loganul. E clar ca s-a renuntat la multe in favoarea pretului.
Apropos, un coleg si-a luat recent un audi A4 (aprox. 32000 euroi) pe care l-am studiat mai bine. Fiecare detaliu pare gandit foarte bine. |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
@tarzy:
![]() ![]() ![]() Inchipuie-ti ca stiu ce are si nu are diverse trepte, 1300 cu 5 trepte nu a fost niciodata, dar 1310 da. Nu ai de ce te lega, si te iei de nimicuri, dar nu faci altceva decat sa fii penibil, e un topic de cafenea si nu trebuie sa ne arati ce documentat esti din simplul motiv ca nu intereseaza pe nimeni. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Probabil ca o sa iau faza 2 sau cine stie poate un New Ford Focus depinde care o sa fie bugetul spre sfarsitul anului .....
|
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
io zic sa te orientezi care va fi pretul benzinei in urmatorii ani .. ca s-ar putea sa-ti iei masina bibelou .. adica sa stai in sufragerie si sa te uiti la ea in parcare
![]() eu as astepta vreun an-doi, sa vad reactia producatorilor la cresterea piparata a pretului combustibilului (care o sa dea si-n ei) |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 12:35 |