Salvati motanul Tomita!, Clinici si cabinete veterinare
![]() ![]() ![]() |
Salvati motanul Tomita!, Clinici si cabinete veterinare
Mache |
![]()
|
||
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|||
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Asa cum am zis, revin cu noi vesti, din pacate, proaste.
![]() Din pacate, nici motanul nu e prea sanatos. I se fac injectii cu ampicilina, pentru o traheita (daca am inteles bine). ![]() Mi-as fi dorit ca interventiile mele aici sa fie insotite numai de vesti bune. Dar... |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Imi pare, sincer, foarte rau. Nu doresc nimanui sa piarda un animal la care tine mult. De curand am trecut prin asa ceva si doare, doare rau.
Sper din tot sufletul sa se faca bine. |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
Mache |
![]()
|
E a doua pierdere intr-o saptamana. Maica-mea e cu nervii la pamant. Nu intelege cum si de ce. Bine, cel putin, ca mai este unul.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
Mache, tocmai sunt fericitul posesor al unor pisicuti intarcati, din mama birmaneza si tata tomberonez. mama e o doamna de mare familie, acum scapatata - am mutat-o din apartament la conac
![]() acu', pe bune: birmaneza mea s-a impuiat - a nu stiu cata oara, cred ca e nimfomana - cu un bagabont. au iesti patru pui, dintre care trei seamana foarte tare cu ea: ochi albastri, blanita pufoasa, aproape alba, virand in cafe au lait spre extremitati. se vor inchide la culoare ceva mai mult cu timpul. al patrulea e negru si pufos, dupa tasu' probabil. puii sunt foarte haiosi si super vioi. sunt intarcati, deci au trecut de perioada cea mai periculoasa. Eu am lasat vorba celor care au grija de casa sa ii marite, da' daca vrei, iti rezerv unu (doi)... |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
Mache |
![]()
|
Adso, multumesc frumos. Deocamdata o las sa se linisteasca putin. Daca va mai dori, unul sau sau, iti dau de stire. Eu am vrut sa ii iau doi pisoi, frate si sora, pe care ii vazusem la clinica de pe Armeneasca si ii placusera. Dar a refuzat. Au cautat prin Focsani.
Inca o data, multumesc pentru sprijin. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 07:08 |