DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Salvati motanul Tomita!, Clinici si cabinete veterinare

Mache
post 20 Jan 2005, 14:50
Post #61

Chibiț autorizat

Group: Members
From: Bucuresti

Ai mei parinti nu-si mai incap in piei de bucurie. Voi reveni cu amanunte, daca este cazul. Important este faptul ce sunt fericiti si mai linistiti.

Multumesc, inca o data, tuturor pentru sprijin si sustinere!

Cu plecaciuni,

Mache

--------------------
Dacia 1310 TLX 1990 - B-18-X...
"Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Mache
post 27 Jan 2005, 10:23
Post #62

Chibiț autorizat

Asa cum am zis, revin cu noi vesti, din pacate, proaste. sad.gif Pisicuta, cea mai mica din cei doi pisoi pe care i-au luat in grija ai mei saptamana trecuta, a murit ieri. Se pare ca a avut ceva probleme de sanatate (a fost hranita cu pipeta de mica - pisica mama abandonandu-si puii), anterioare aducerii acasa la noi. Doctorul a zis ca ar fi facut un blocaj la nivelul ficatului si al pancreasului (din cauza excesului de mancare). Am inteles ca manca mai mult decat motanul, care e mai mare ca varsta si greutate.

Din pacate, nici motanul nu e prea sanatos. I se fac injectii cu ampicilina, pentru o traheita (daca am inteles bine). sad.gif

Mi-as fi dorit ca interventiile mele aici sa fie insotite numai de vesti bune. Dar...

--------------------
"Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
+
Marius
post 27 Jan 2005, 10:27
Post #63

Membru autentic

Imi pare, sincer, foarte rau. Nu doresc nimanui sa piarda un animal la care tine mult. De curand am trecut prin asa ceva si doare, doare rau.
Sper din tot sufletul sa se faca bine.

--------------------
ex Dacia ex Solenza ex 2003 Clima - ex 1.4 MPI
+
Mache
post 27 Jan 2005, 10:30
Post #64

Chibiț autorizat

E a doua pierdere intr-o saptamana. Maica-mea e cu nervii la pamant. Nu intelege cum si de ce. Bine, cel putin, ca mai este unul.

--------------------
+
adso
post 27 Jan 2005, 10:33
Post #65

Membru autentic

Mache, tocmai sunt fericitul posesor al unor pisicuti intarcati, din mama birmaneza si tata tomberonez. mama e o doamna de mare familie, acum scapatata - am mutat-o din apartament la conac tongue.gif - Isi traieste drama cu demnitate, pastrand trasaturile specifice familiei de os domnesc din care se trage - e la fel de sclifosita si face la fel de tare pe pretioasa...

acu', pe bune: birmaneza mea s-a impuiat - a nu stiu cata oara, cred ca e nimfomana - cu un bagabont. au iesti patru pui, dintre care trei seamana foarte tare cu ea: ochi albastri, blanita pufoasa, aproape alba, virand in cafe au lait spre extremitati. se vor inchide la culoare ceva mai mult cu timpul. al patrulea e negru si pufos, dupa tasu' probabil.

puii sunt foarte haiosi si super vioi. sunt intarcati, deci au trecut de perioada cea mai periculoasa. Eu am lasat vorba celor care au grija de casa sa ii marite, da' daca vrei, iti rezerv unu (doi)...

--------------------
Call me Ishmael...
+
Mache
post 27 Jan 2005, 10:38
Post #66

Chibiț autorizat

Adso, multumesc frumos. Deocamdata o las sa se linisteasca putin. Daca va mai dori, unul sau sau, iti dau de stire. Eu am vrut sa ii iau doi pisoi, frate si sora, pe care ii vazusem la clinica de pe Armeneasca si ii placusera. Dar a refuzat. Au cautat prin Focsani.

Inca o data, multumesc pentru sprijin.

--------------------
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd May 2025 - 07:08
Forum Renault