Ce comedii bune ati vazut?, de-a lungul timpului
![]() ![]() ![]() |
Ce comedii bune ati vazut?, de-a lungul timpului
mil |
![]()
|
||
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
|
||
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|||
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Meet the Parents/Fockers
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut eu un super film de curand , nu te ti cu mainile de burta dar se poate spune ca este o comedie despre comedia vietii , se numeste
K-PAX , dupa cum spuneam e un super film. |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
Ducu1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 14 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Anger Management - super comedie.
|
--------------------
Renault
Megane II
Fer de calcat
- Numere de tabla Renault Megane II Bicorp
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
seria cu jandarmul din Saint-Tropez.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
13nov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
"Tais-toi!" tradus "Ciocu'mic" cu Jean Reno si Gerard Depardieu.
"Snatch" cu Brad Pitt in rolul unui tigan irlandez - super film. "Underground" - Emir Kusturica "Pisica Alba, Pisica Neagra" "La vita e bella" - dupa parerea mea e cel mai misto din cele enumerate. Mai e o comedie romaneasca, am un lapsus acum, subiectul e mafia cersetorilor si se termina cu replica lui Dinica :"va e mila, v-am luat banii!!". PS Mi-am amintit: Filantropica de Nae Caramfil This post has been edited by 13nov: 24 Jan 2005, 14:55 |
--------------------
OPEL
ASTRA GTC 1.9 CDTI
2008 Clio III 1.5 dci Privilege
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
neaparat de vazut ALI G in da house !!!
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
stasi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 3 December 03 From: Iasi ![]() |
l-am vazut eu... nu l-as mai fi vazut...
|
--------------------
Dacia
Berlina 96
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Tot ce tine de Jack Lemmon si Walter Matthau (Dumnezeu sa-i odihneasca-n pace!), As good as it gets (Jack Nicholson at his best!), seria B.D., Operatiunea "Monstrul", Lock, stock and two smockin' barrels (aparut inaintea lui Snatch, cam aceeasi idee), .... imi mai aduc aminte si-ti mai spun.
Acu' sa ne spui si noua carui public se adreseaza filmele respective. Daca-s romani, vor gusta din plin "Pisica alba, pisica neagra", daca-s frantuji, mai bine lasa-te! P.S.: Daca si K-Pax e comedie, inseamna ca Devil's Advocate te face sa te strimbi de ris. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Operatiunea Monstrul...
Morocanosii...era demential mosul care folosea cele mai tembele jocuri de cuvinte... Somebody likes hot (tradus Unora le place jazzul) |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
ar_logan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 7 December 04 From: ARAD ![]() |
Dar de Stan si Bran ce zice-ti stimabililor!!!?!!??!!
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4Preference
- B 00 XJM 100% - 90%posesori permis
- 10% soferi |
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
QUOTE(Marty @ 24 Jan 2005, 18:23) Acu' sa ne spui si noua carui public se adreseaza filmele respective. Daca-s romani, vor gusta din plin "Pisica alba, pisica neagra", daca-s frantuji, mai bine lasa-te! is straini (amestecati) 50% + frantzuji 50% pisica alba a a avut un succes enorm, imi pare rau ca te dazamagesc (lume care a stat pe jos, venit in grup de francezi) discutie dupa de 25 de minute ![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
RIon |
![]()
|
BEAN !!
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
SorinTSI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 17 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Dictatorul cu Charlie Chaplin.Mor de ras,de fiecare data cand i-l vad,si l-am vazut pana acum de 14 ori.
![]() |
--------------------
BMW
530D
2006 E60
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
"Petrecerea" cu Peter Selers (cred ca l-am scris bine)- cea mai tare comedie a tuturor timpurilor.
"Nea Marin" si seria BD-urilor -pentru nostalgici |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.285 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Vizitatorii I si II cu Jean Reno si Christian Clavier
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT35 |
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
ICE AGE. Beeeetoooon!
|
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
RIon |
![]()
|
sa nu uit de White Chicks...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
Circula pe vremuri pe caste video un film Italian care se numea : Frakia bestia umana. Cu Fantozzi ( cred ca nu-l poreclesc
![]() Cred ca este cea mai buna comedie care am vazut-o eu vre-o data. Ras nonstop. Nu am mai gasit de atunci acest film, daca al are cineva sa ma anunte si pe mine. Fac o cinste. ![]() PS: Nasu la psihiatru (Robert DeNiro), partea 1 si 2 |
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
thea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 21 April 04 From: Brasov ![]() |
Taxi
|
--------------------
Dacia
1300 Dacia 1300 fabr.1974
|
|
13nov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
"Doua lozuri" sau Viceversa cu Birlic.
"Good bye Lenin" - comedie germana despre viata in comunism-capitalism. La categoria seriale "Seinfeld" e genial. |
--------------------
OPEL
ASTRA GTC 1.9 CDTI
2008 Clio III 1.5 dci Privilege
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
"Asterix si Obelix - Operatiunea Cleopatra" - filmul
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Orice cu Pierre Richard.
In special "La chevre" cu Depardieu |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Frumos, destept, emigrant in Australia (cu Alberto Sordi si Sophia Loren), Casatorie in stil italian (Sophia Loren si unu' care-mi scapa)....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Mache |
![]()
|
"Atentie la Gafe"
Filmele cu Norman Wisdom |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Ultima la care am ras cu mainile pe burta a fost "Surviving Christmas", cu Ben Affleck si Christina Applegate. M-am amuzat teribil, mai ales ca l-am vazut in perioada Craciunului.
Si seriile cu mosii aia 2 : Grumpy Old Men si continuarile lor sunt bestiale. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.285 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Singur acasa
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT35 |
|
Mache |
![]()
|
"Trenul vietii" - pana la un anumit punct.
Vineri seara, de la 23.30, pe TVR1, Underground!!! |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
"1, 2, 3" o comedie americană cu replici stil "mitralieră" realizată prin anii 60-70, care se petrece în Berlinul de Est și în Berlinul de Vest în timpul celor două Germanii - e alb-negru dar e excelent.
"Nuns on the run" - foarte simpatic, cu Eric Idle - 1980 This post has been edited by Watchful snake: 25 Jan 2005, 13:34 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
WHITE CHICKS***
Tais-toi** Boat trip* Anger Management* OOps am incurcat borcanele!(comedie fr) 50 first days Supercops-filmul de aseara de pe HBO:) |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:52 |