DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Din nou..morti pe trecerea de pietoni

rtBK
post 4 Aug 2008, 18:56
Post #61

Unique like everyone else

Group: Members
From: Bucuresti

QUOTE(SiloS @ 4 Aug 2008, 17:24)
Adevarul e ca foarte multi dintre pietoni nu stiu sa tranverseze . sad.gif
*

un pieton care acum 10 minute a trecut pe rosu si verde pentru masini nu cred ca o sa mai faca greseala asta in viata lui vreodata si nu cred ca o sa ma uite vreodata. Nu l-am lovit, dar am avut grija sa il speriu putin :|. Nu va puteti inchipui cati nervi mi-a facut ( asta dupa ce am facut o ora de la carefour militari pana in drumul taberei )... s-a gasit el sa treaca pe rosu mad.gif

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bulan
post 4 Aug 2008, 21:15
Post #62

Membru autentic

QUOTE(R19/16v @ 4 Aug 2008, 09:50)

Politistul ii interzice unei babe sa treaca prin loc nepermis si ea il sfideaza.O femeie batrana care are par alb in cap sfideaza orice.Daca eu as fi fost in zona o bateam in plina strada cu toata politia si cu toate camerele de luat vederi de fata.Puteti sa ziceti ce vreti dar inconstienta ca la pietonii romani nu mai exista.Turmele de pietoni se dezlantuie in fiecare zi trecand pe unde vor ei!Spatiile verzi calcate nu sunt nimic in fata pietonilor care escaladeaza garduri si fac orice pentru a o lua pe scurtatura.Asta este ultimul post care il mai scriu in legatura cu acest subiect:PIETONII INCONSTIENTI.

--------------------
a b c
+
george_slz
post 4 Aug 2008, 23:35
Post #63

Membru autentic

From: BUCURESTI S6

Dramele astea sunt cauzate de siguranta precara a drumurilor. Cei care va uitati la 5th Gear, vedeti acolo preocuparea deosebita a autoritatilor de a imbunatati siguranta drumurilor. La ei pun panouri luminoase, largesc benzile de circulatie, pun stalpi care se indoaie usor in accident, la noi pun panouri actualizate cu numarul de morti si mesaje stupide, pun la TV clipuri media girate de CNA, si atat.....
Un exemplu de drum sigur. In Atena, daca vrei sa traversezi orasul, o faci pe autostrada care strabate orasul, izolata de oras. In schimb la noi intri prin cartiere si iesi tot prin cartiere, cu parcuri pline de copii la numai 10 m de strada.

Si cel care merge cu 30km/h la ora poate cauza drame, iar unul care se lauda ca traverseaza doua cartiere Bucurestene in 10 de minute, daca e norocos nu are nici un accident toata viata. Nu spuneti ca al doilea e mai atent ca primul! Sa va vad intre blocuri, cu masini parcate si stanga si dreapta, si dintre masini, iese un copil in fata masinii, iar in fata trece eroul, cu 10 min/2 cartiere, cu viteza dubla, si nu are ghinionul asta. Iar cel cu 30km/h, in mod normal, nu are ce cauta acolo, dar nu are pe unde sa tranziteze zona, si coloac peste pupaza nu o cunoaste ca fiind cu pericol potential foarte mare.
Concluzia este ca traim niste vremuri in care drumurile sunt periculoase si cei care trebuie sa indrepte asta, nu o fac din prostie sau din rea vointa! Sa le dea Dumnezeu........ce merita!

--------------------
dacia Astra H Cosmo 2008 - b xx sef
+
andu911
post 5 Aug 2008, 00:29
Post #64

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

s-a aglomerat Bucurestiul prea tare... s-a umplut de oameni si masini...

acum pe bune, nu incerc sa apar primaria sau politia, dar ce sa faca in momentul in care zilnic creste numarul de locuitori din Bucuresti

prin alte parti bate vantul, iar aici e furnicar

in Bucuresti zici ca e concert sau meci zilnic... laugh.gif

This post has been edited by andu911: 5 Aug 2008, 00:30

--------------------
- - -
+
Smiley
post 5 Aug 2008, 09:24
Post #65

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(bulan @ 4 Aug 2008, 22:15)
Politistul ii interzice unei babe sa treaca prin loc nepermis si ea il sfideaza.O femeie batrana care are par alb in cap sfideaza orice.Daca eu as fi fost in zona o bateam in plina strada cu toata politia si cu toate camerele de luat vederi de fata.Puteti sa ziceti ce vreti dar inconstienta ca la pietonii romani nu mai exista.Turmele de pietoni se dezlantuie in fiecare zi trecand pe unde vor ei!Spatiile verzi calcate nu sunt nimic in fata pietonilor care escaladeaza garduri si fac orice pentru a o lua pe scurtatura.Asta este ultimul post care il mai scriu in legatura cu acest subiect:PIETONII INCONSTIENTI.
*

si cu ce te alegeai, bulane, daca bateai baba?
nu era mai bine sa bati politistul? n-am vazut sa ii dea vreo amenda. daca ajung politistii sa se milogeasca de toate babele, evident ca alea ii ignora.

turma de pietoni nu poate fi controlata cu "va rog sa nu treceti pe aici". trebuie politisti care sa dea amenzi, trebuie garduri mari ca sa nu le poata sari si traversa pe unde nu e voie....

--------------------
+
$$ilvviu
post 5 Aug 2008, 09:52
Post #66

Membru autentic

From: Roman/NT

Eu o sa-mi invat copilul ca nu are prioritate pe trecere.
O sa se prinda el mai tarziu de asta, dar trebuie sa-si formeze instinctul de a se asigura.
Eu si acum tin minte cum eram invatat (la gradinita sau in familie, nu mai stiu) ca pe trecere traversezi dupa o asigurare temeinica, pana la jumatatea trecerii cu privirea spre stanga si dupa jumatate cu privirea spre dreapta biggrin.gif

--------------------
Renault Laguna Initiale 2002 - NT-97-SLR
Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX
+
nh1980ro
post 5 Aug 2008, 10:05
Post #67

Membru

From: Togo-Togo.

Si cand te uiti spre dreapta, te spulbera ala care depaseste pe trecerea de pietoni cu Audi.. icon_mrgreen.gif

--------------------
Kona/Renault Lana'i/Clio 3 2007/2009
+
CGB
post 5 Aug 2008, 10:37
Post #68

CGB

From: behind

nu tre' batuta nici o baba, nici un mos. singurii care merita pumni si p**e in gura is cei care au puterea sa faca ceva pentru siguranta circulatiei, dar nu o fac. si anume autoritatile. dar in loc sa aruncam cu noroi in autoritatile imbecile, ajungem sa ne batem intre noi pe drumurile tarii.

in orase: sint masini parcate langa (sau chiar pe) trecerile de pietoni si limiteaza vizibilitatea. atunci primaria/politia sa le ridice, sa aplice amenzi, sa faca parcari... primaria/politia ce face in schimb: nimic.

in afara localitatilor: e un sector de drum unde-s multe accidente, curbe periculoase, vizibilitate redusa. sa se largeasca drumul, sa se taie boschetii care limiteaza vizibilitatea...etc. ce se face in schimb: se monteaza indicatoare cu limitare de viteza. pe care oricum nu le respecta nimeni. sau monteaza, dupa cum zicea cineva mai sus, panouri cu "viata are prioritate, viteza ucide". sa ma f*t in ele de panouri. ca-s inutile.

tara de kkt. prin tara intelegand autoritati.

This post has been edited by cristib: 5 Aug 2008, 10:38

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th July 2025 - 07:21
Forum Renault