CEASURI BORD
![]() ![]() ![]() |
CEASURI BORD
lucius |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 13 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova GTT
1999
- GTG
|
|||
Antrax |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 8 January 05 ![]() |
Eu pe ale mele deocamdata doar le-am desenat. Va urma sa merg intr-o zi la cineva la ploter sa mi le decupese si sa mi le lipeasca.
Ce parere aveti?? Attached thumbnail(s) apa_benzina_final.jpg ( Size: 87.09k ) Number of downloads: 9235 turometru_1.jpg ( Size: 100.13k ) Number of downloads: 9916 vitezometru_final.jpg ( Size: 119.35k ) Number of downloads: 10108 |
--------------------
Dacia
Super Nova
- TN 08 UNB Dacia Super Nova 1,4 MPI. Membru RR
|
|
MECCA |
![]()
|
![]() VOLVO.FOR LIFE ! Group: Members Posts: 538 Joined: 25 November 06 From: de la mare/tkg/cta ![]() |
am si eu o intrebare.Am un prieten cu o SN care a iesit din fabrica cu bord fara turometru, temp apa etc, bor chel.Si-a cumparat bord din ala cu turometru si vrea sa il pun eu.Intrebarea care se pune este daca mai trebuie sa fac vreo modificare ceva la instalatia electrica pentru ceasurile suplimentare de pe noul bord, sau pur si simplu se baga mufele inst electrice la bordul nou si totul e OK??Un raspuns va rog sa vad daca ma apuc de treaba.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1987
- CT-06-PTY DACIA MOTOR DUBLU V8, 5 CILINDRI, 4 PRISME SI UN TETRAEDRU SPORT.
|
|
bajureanuadrian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 1 May 07 From: Focsani ... Vrancea ![]() |
Vezi aici:
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...58&hl=turometru http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...hl=bord++europa Zi-mi si mie de unde a luat bordul si cu cat? Ca vreau sa-mi iau si eu. This post has been edited by bajureanuadrian: 18 Sep 2007, 11:36 |
--------------------
Dacia
1310L
1997 Berlina
- VN-10-BCS
|
|
MECCA |
![]()
|
![]() VOLVO.FOR LIFE ! Group: Members Posts: 538 Joined: 25 November 06 From: de la mare/tkg/cta ![]() |
bordul l-a luat de la un magazin din cta, a fost adus acum ceva timp pentru cineva la comanda, iar el nu a mai venit sa-l mai ia, asa ca ca l-a achizitionat la un pret de nimic 400 RON.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1987
- CT-06-PTY DACIA MOTOR DUBLU V8, 5 CILINDRI, 4 PRISME SI UN TETRAEDRU SPORT.
|
|
sylvyu |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 27 September 06 ![]() |
Of, of sa mai discutat oricum nu mai gasesc topicul.
Pe scurt dai ceasurile jos din bord tragi doua fire din cutia negra de sigurante de la motor ai acolo o mufa mare in care intra 15 fire si ies 13 cele care nu au continuitate sunt turometrul si temperatura. Pui ceasurile in bord ai grija sa conectezi turometrului la circuit prin intermediul mufei albastre, pui papuci speciali (se potrivesc de la tripla oltcit) la cele 2 mufe (din spatele burdului) unde sunt lipsa cea din stanga (turomeru) si cea din mijoc (tamperatura) Gata eu am montat la masina mea si la un prieten timp de lucru 3-4 ore |
--------------------
DACIA
SUPERNOVA
2002 rapsodie
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
Are cineva idee daca ar merge ceasuri de bord de la cielo sau astra(92'-96) adaptate la bordul de Sn......in special daca corespund marimii!
|
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
PH 07 HRZ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 21 March 07 ![]() |
nu va suparati dar imi spune si mie cate becuri au borurile de supernova k vreau sa le schimb sa le pun si eu albe si sa stiu si eu cate sa cumpar.
|
--------------------
DACIA
SUPERNOVA
2002 EUROPA
- PH 07 HRZ
|
|
mafiozzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
antrax pentru alte persoane contra cost normal nu faci? daca da cam cat ai lua pentru asa ceva?
|
--------------------
Ex : Supernova 2001
Opel Astra G CC 2003
Coupe Now : Mondeo 2007 Limuzina
|
|
ruse_lau24 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 9 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Cine stie sau a mai facut pt dacie 1300 cu bord O O O , am vazut ca sunt aici multi priceputi ....sunt interesat (contra cost evident)
|
--------------------
DACIA
1300
1980 BERLIMA
- B-27-CCU Dacia Logan Laureate 1.4MPI 2008
KIA Cee'd sw 2009 |
|
smecheras |
![]()
|
![]() Tuning Fanatic ... Dacia rullz Group: Members Posts: 268 Joined: 18 September 06 ![]() |
QUOTE(SORAN @ 16 May 2005, 14:11) Ca sa fiu mai pe subiect ca am tot pus poze de la alte masini iata si o poza cu un bord de supernova modificat de noi. Au iesit acele cam ca la Golf etc dar multa munca sa inghesui led-uri SMD acolo... asta da nene...a iesit super frumos si nguru lucru care nu se vede calumea e la temperatura apa cam cat m-ar duce sa fac asa?? |
--------------------
Dacia
Nova GTi
2000 1.6
- B 60 FGD
|
|
bobomaster |
![]()
|
![]() Membru Daciot Group: Members Posts: 182 Joined: 12 March 08 From: Bacau / Bucuresti ![]() |
Salut! Sunt mai nou pe aci. Cine poate face pana la urma (cotracost) astfel de ceasuri???
![]() Sa inteleg ca se lipesc peste cele originale, si celel noi se ploteaza pe o folie ceva??? ![]() |
--------------------
RENAULT
Megane
2008 1.6
|
|
Reckno |
![]()
|
![]() Adaug tampiti in lista de warn logs! Group: Members Posts: 523 Joined: 18 June 07 ![]() |
eu mi-am pus leduri..nu e perfect dar e mai frumos decat inainte
Attached thumbnail(s) 031508192843.jpg ( Size: 117.78k ) Number of downloads: 11173 |
--------------------
Renault
Megane
Coupe 2011
- MAG
|
|
bobomaster |
![]()
|
![]() Membru Daciot Group: Members Posts: 182 Joined: 12 March 08 From: Bacau / Bucuresti ![]() |
imiplace cum au iesit
![]() Ai ceva poze de la montaj? ![]() |
--------------------
RENAULT
Megane
2008 1.6
|
|
Reckno |
![]()
|
![]() Adaug tampiti in lista de warn logs! Group: Members Posts: 523 Joined: 18 June 07 ![]() |
bine in poza se vede mult mai luminos decat in realitate...in real e o lumina calda care nu oboseste.
n-am poze de la montaj dar e usor sa ti le pui....munca migaloasa dar usor...singura parte naspa e ca te enervezi rau cand o sa incerci sa scoti cadranele cu ceasuri... eu am folosit Leduri SuperFlux 5mm Albastru pt ca au lumina difuza in unghi de 90grd spre deosebire de ledurile normale care au lumina in centru si unghi de 20 grd. http://www.zexstar.com/index.php?cat=23 ledurile se pun cu rezistenta de 1k si se adapteaza la soclul becurilor pe care le ai deja in bord. This post has been edited by Reckno: 20 Mar 2008, 01:10 |
--------------------
Renault
Megane
Coupe 2011
- MAG
|
|
cosmin_ms |
![]()
|
![]() membru explorator Group: Members Posts: 249 Joined: 6 August 07 From: TG MURES ![]() |
ai lipit ceva peste cadranu original??cadranu original e verde..sau asa de puternice sunt ledurile alea ca il fac albastru??nu se pot baga direct in locas..fara sa demontez bordu??(banuiesc ca nu)
|
--------------------
Renault
MEGANE 2
2003 Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu
|
|
Reckno |
![]()
|
pai nu demontezi bordul se demonteaza doar panoul cu ceasuri si plasticul de la picioare (care include si sigurantele).
si nu exista nici o folie verde decat la ledurile pt semnalizare si faza scurta ![]() ledul se pune in soclul becului original si apoi in locasul in care era becul si aia e |
--------------------
Renault
Megane
Coupe 2011
- MAG
|
|
bogdanutz_19 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 22 March 08 ![]() |
QUOTE(Reckno @ 20 Mar 2008, 18:58) pai nu demontezi bordul se demonteaza doar panoul cu ceasuri si plasticul de la picioare (care include si sigurantele). si nu exista nici o folie verde decat la ledurile pt semnalizare si faza scurta ![]() ledul se pune in soclul becului original si apoi in locasul in care era becul si aia e folie la ceasuri nu exista nicaieri, nici macar la emnalizari sau faza scurta verdele din bord este dat de o vopsea aflata intre stratul de vopsea alb si cel negru de p foliile de la ceasuri. |
--------------------
dacia
supernova
2003-confort
|
|
bobomaster |
![]()
|
Ok Ideea pare super, si asi vrea sa fac si eu,dar cam cate leduri imi trebuie
![]() |
--------------------
RENAULT
Megane
2008 1.6
|
|
bogdanutz_19 |
![]()
|
asta e bordul meu este inca in lucru dar asa arata deocamdata fara iluminare p ace
Attached thumbnail(s) Imag003.jpg ( Size: 511.15k ) Number of downloads: 10870 Imag000.jpg ( Size: 513.15k ) Number of downloads: 3010 Imag005.jpg ( Size: 545.83k ) Number of downloads: 3104 Imag006.jpg ( Size: 496.01k ) Number of downloads: 2660 |
--------------------
dacia
supernova
2003-confort
|
|
raducutu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 15 February 08 ![]() |
bogdanutz_19 imi plac ceasurile de la bordul tau,cu ce leai facut?becuri sau leduri si daca ai dat jos blocul de lumini?
|
--------------------
dacia
supernova clima
2002
|
|
cosmin_ms |
![]()
|
![]() membru explorator Group: Members Posts: 249 Joined: 6 August 07 From: TG MURES ![]() |
exact!!asta voiam sa intreb si io
![]() |
--------------------
Renault
MEGANE 2
2003 Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu
|
|
Reckno |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane
Coupe 2011
- MAG
|
|
bogdanutz_19 |
![]()
|
eu asa am facut: l-am desfacut din suruburile in care era prins, l-am pus p o masa si l-am facut bucati tot. i-am scos ceasurile, limbile, foliile. i-am pus leduri alb-neon, am sters vopseaua verzuie care mi se pare de kkt si le-am montat la loc. dupa c am vazut k nu mi-a ramas nici o piesa
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2003-confort
|
|
bobomaster |
![]()
|
Cat timp ti-a luat din momentl in care ai pus mana pe surubelnita pana in momentul in care te-ai bucurat de privelistea "noului" bord?
|
--------------------
RENAULT
Megane
2008 1.6
|
|
bogdanutz_19 |
![]()
|
pai...cu pauzele de bere si tigari km o zi
|
--------------------
dacia
supernova
2003-confort
|
|
bartenders |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 577 Joined: 14 April 05 ![]() |
Ca tot intreba cineva de lumini ca la golf....
Attached thumbnail(s) 30032008_001_.jpg ( Size: 602.91k ) Number of downloads: 3748 |
--------------------
Dacia
1300
1978
|
|
clubkid |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 22 February 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu ma chinui de 2 zile sa demontez bordul ...
|
--------------------
Dacia
SuperNova Clima
2003
- B-94-SPD
|
|
bogdanutz_19 |
![]() ![]()
|
pai cum...2 zile...mai mult de o ora nu trebuie sa-ti ia. sa fi atent cand il desfaci ca trebuie sa-l centrezi knd il pui inapoi. cum ai inceput sa-l desfaci? c ai desfacut la el?
1 Apr 2008, 17:51: bartenders parerea mea ca poza este "corectata" la acul turometrului si acul kilometrajului, par prea late si oricum se vede diferenta intre ele si cele de la apa si benzina........parerea mea, poate gresesc:) This post has been edited by bogdanutz_19: 1 Apr 2008, 17:51 |
--------------------
dacia
supernova
2003-confort
|
|
clubkid |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 22 February 08 From: Bucuresti ![]() |
am scos "carapacea" aceea de la picioare, care vine peste axul volanului (unde sunt si sigurantele); am scos geamul acela de plastic care vine pe bord...iar apoi m-am impotmolit. Am vazut ca era prins in niste cleme imposibil de deschis
![]() This post has been edited by clubkid: 1 Apr 2008, 20:12 |
--------------------
Dacia
SuperNova Clima
2003
- B-94-SPD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 04:39 |