CEASURI BORD
![]() ![]() ![]() |
CEASURI BORD
marianmn |
![]()
|
||
![]() Deisia Group: Members Posts: 441 Joined: 13 April 09 From: Iași ![]() |
|
||
--------------------
Ex - Dacia
SuperNova
2oo2 Clima / Audi A4 B5 TDI
|
|||
marianmn |
![]()
|
am trecut inapoi pe ceasurile originale .. dar am pus si leduri albe de data asta! ceasurile modificate nu au iesit asa cum mi-am dorit!
Attached thumbnail(s) 16062010_006_.jpg ( Size: 669.26k ) Number of downloads: 1209 16062010_007_.jpg ( Size: 609.72k ) Number of downloads: 1320 |
--------------------
Ex - Dacia
SuperNova
|
|
vick_supernova |
![]()
|
![]() Membru Dacia Group: Members Posts: 238 Joined: 3 November 09 ![]() |
cam asa arata si noul meu bord. poza nu e facuta asa bine dar o sa revin cu alta mai buna. bafta.
![]() Attached thumbnail(s) P6020072.JPG ( Size: 781.9k ) Number of downloads: 1305 |
--------------------
Dacia
Supernova
2001/comfort
- VL 03 WXS
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
ma scuzati ca intru peste dumneavoastra ,dar vreau sa va prezint un ceas logan montat pe o super nova...nu ma laud dar pentru cine nu stie ca merge montat asa ceva privitil mai jos...de mentionat ca pentru montare va trebuie cochilia din fatza ceasului de pe dacia nova GT...cea existenta este mica in buza si nu arata frumos
Attached thumbnail(s) ceas_LGN_pe_DSN.jpg ( Size: 255.51k ) Number of downloads: 1341 ceas_LGN_pe_DSN1.jpg ( Size: 273.87k ) Number of downloads: 1285 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Stai sa ghicesc... si reglajul de la faruri nu se mai poate pune la loc pentru ca ceasul de logan este mai lat, si loveste in corpul reglajului de la faruri. Iar butonul din dreapta (push-button-ul) este la la cb.
http://www.daciaclub.ro/Bord-LOGAN-pe-DSN-...-t36952-s0.html Cred ca prietenul tau tot de pe dacia club a aflat toate detaliile. Stefan a pus ceasurile inca din februarie-martie 2006. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
nu e masca prea adanca ca sa-ti sara in ochi ceasurile eu am prelucrat
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 26 Jun 2010, 20:31) Stai sa ghicesc... si reglajul de la faruri nu se mai poate pune la loc pentru ca ceasul de logan este mai lat, si loveste in corpul reglajului de la faruri. Iar butonul din dreapta (push-button-ul) este la la cb. http://www.daciaclub.ro/Bord-LOGAN-pe-DSN-...-t36952-s0.html Cred ca prietenul tau tot de pe dacia club a aflat toate detaliile. Stefan a pus ceasurile inca din februarie-martie 2006. scuze...reglajul faruri are cablurile rupte si nu a vrut sa il mai pun la loc...butonul ala de sub maneta stergatoare este pentru derulare functie computer bord...nu stiu de unde a aflat dar lui nu ii indica nivelul de benzina bine si de aia a schimbat ceasul...si tot in rezervor este problema lui... |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
ramsen |
![]()
|
ma scuzati ca intru peste dumneavostra cei cu super nove...dar cine isi doreste sa monteze pe super nova ceas logan il anunt ca am si carcasa speciala de dacia nova GT...fara aceasta carcasa nu vine bine ceasul de logan pe super nova...de mentionat ca am montat deja la 3 super nove si proprietari sint super multumiti...ma scuzati si nu ma bateti rau
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
BZ.06.ZOP |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 11 August 10 ![]() |
ceasurle mele arata cam asa ...
![]() ![]() Attached thumbnail(s) IMG0221A.jpg ( Size: 329.21k ) Number of downloads: 588 |
--------------------
Dacia
1310
1996
- BZ06ZOP
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
si ce treaba au ceasurile tale de la 1310 cu cele de super nova ?
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
ramsen |
![]()
|
scuze...dar zici ca sint sorcova...prea multa culoare naspa
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
pulbur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 270 Joined: 23 June 09 From: SM ![]() |
Am si eu o intrebare...
As vrea sa schimb si eu culoarea becurilor din bord + consola centrala. Am gasit pe forum,si pe un site de licitarii din RO becuri T5 compatibile cu bordul nostru la 2.5 lei bucata,dar cum am nevoie de vreo 25 de becuri...ar veni 62.5 lei + transport:blink: ... cel mai ieftin,pe alte siteuri costa vreo 15 lei 2 becuri T5. Deci , cum as putea sa modific becurile actuale,sau ce sa modific sa scap de lumina verde din bord ? |
--------------------
Dacia/Fiat
DSN
2002
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Becurile ce ilumineaza tabloul sunt "albe", dar lumina ce reiese este "verde". Asta inseamna ca este pusa folie verde in folia ceasurilor. Dar din cate am vazut multi colegi au putut schimba culoare fara sa scoata acea folie, pentru ca folia este subtire si alta culoare trece prin folie si reiese la suprafata sa zicem albastru, rosu, verde, dar la nici unul care a facut , nu a iesit uniforma luminarea... erau "lacune" de iluminat, nu se vedea prea frumos. Eu zic sa lasi asa ceasurile pentru ca se scot greu si se monteaza greu la loc!
Asculta pe cineva care a mai scos ceasurile si stie despre ce este vorba. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
Eu nu am gasit nici o folie verde, doar un plastic in jurul nr. de km si jurnalierului. Pt a ilumina doar ceasurile ai nevoie de 8 leduri cu unghi mare de deschidere, si lumina cat mai difuza. Cam asa arata cesurile mele, doar ca mi s-au ars 2 leduri si nu am mai gasit din acelasi lot asa ca va trebui sa le schimb pe toate.
PS Claritatea lasa de dorit, camera mea are un mod mai ciudat de a face poze in semiintuneric cu flash-ul dezactivat. Attached thumbnail(s) SL275827.JPG ( Size: 2.41mb ) Number of downloads: 622 |
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
Maskatu |
![]()
|
Dupa cum am spus, exista "ceva" care face ca lumina din fabrica sa fie VERDE, tinand cont ca becurile din spatele ceasului, sunt de lumina "alba" normala. Nu stiu exact de la ce este, nu am stat sa analizez cu toate ca am avut ceasurile cateva luni in casa, cat am avut montate cele de logan, asta pentru ca nu m-a interesat.
A iesit bine insa se vede clar ca in zona unde sunt amplasate becurile, lumina este mai intensa in comparatie cu zonele inconjuratoare, mai exact la turometru, in dreptul lui 0 si 3, iar la kilometraj in dreptul 60-80-120 etc, adica exact ce am spus mai sus. Este normal ca poza sa iasa mai miscata din cauza lipsei de lumina, timpul de expunere fiind mai lung, si orice miscare a aparatului, fie ea chiar si de cativa mm, "transpunandu-se" in poza . bafta |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
dragoescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 10 September 09 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Deci teoretic daca resusesc sa scot soclurile existente din bord si sa inlocuiesc becurile alea cu leduri iese ceva? Inca ceva, am cautat prin zona Lizeanu / MD leduri din acelea "T5" cum erau intr-un post mai vechi dar nu am gasit.Teaca aceea de plastic se gaseste separat? Daca a gasit cineva leduri care sa intre in soclul acela de bec poate sa imi zica si mie pe unde? Becurile din consola centrala sunt identice ca model cu cele din bord? Multumesc, |
--------------------
Dacia SN
Clima
2002
|
|
Maskatu |
![]()
|
QUOTE(dragoescu @ 20 Aug 2010, 08:55) Salut, Deci teoretic daca resusesc sa scot soclurile existente din bord si sa inlocuiesc becurile alea cu leduri iese ceva? O sa iti iasa ce i-a iesit lu bogyciu, adica iluminare buna dar unele zone cu lumina mult mai concentrata. Poate ca daca pilesti un pic ledul in capat, unde este lupa, lumina se disperseaza mai corect! Inca ceva, am cautat prin zona Lizeanu / MD leduri din acelea "T5" cum erau intr-un post mai vechi dar nu am gasit.Teaca aceea de plastic se gaseste separat? Daca a gasit cineva leduri care sa intre in soclul acela de bec poate sa imi zica si mie pe unde? Poti sa improvizezi tu ledul astfel incat sa intre in soclul. Soclul acela este special pentru beculetele de tip t5, si nu cred ca exista led cu soclu de t5, sau daca exista, se gaseste foarte greu. Becurile din consola centrala sunt identice ca model cu cele din bord? Da. Multumesc, |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
pulbur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 270 Joined: 23 June 09 From: SM ![]() |
Am gasit o solutie!Ce urmaresc eu ?
Sa scap de lumina verde din bord...deci Se scoate folia de pe ceasuri si cu un smirghel fin se sfefuieste vopseaua verde din spatele ceasurilor( cost 0 lei,rezultat multumitor ).Rezultatul este o lumina potrivita,eleganta,alba. Revin in zilele urmatoare cu poze. |
--------------------
Dacia/Fiat
DSN
2002
|
|
Maskatu |
![]()
|
Deci am avut dreptate. Exista intr-adevar o folie verde.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
alex3faq |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 19 December 09 From: Constanta ![]() |
@Maskatu:
- exista leduri de tip t5 eu miam facut consola si ceasurile cu leduri t5 si nu sunt asa greu de gasit se gasesk la orice magazin de electronice eu am dat 2 sau 2,5 lei pe bucata This post has been edited by alex3faq: 20 Aug 2010, 09:36 |
--------------------
Dacia
SupeRNovA
2001/europa
- CT-26-SEB
|
|
Maskatu |
![]()
|
Adica led cu SOCLU de bec tip t5? Pai asta ar fi cea mai buna si rapida solutie.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
eu zic ca folia verde ar fi doar pe unele supernove.uite maskat a ta are si e din 2001 dar a lui bogyciu nu are si e din 2002.probabil pe cele mai noi nu au mai pus ca si asa trecand anii si dezvoltandu-se proiectul slz au trecut la multe modificari (cui la hayon , plafoniera doar pe dreapta , ceas cu 12 h ,usile etc)
zic eu. |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
marianmn |
![]()
|
folia exista. se observa mai bine in postul meu [Post #362] poza 2 (sus) ! i-am pus leduri mai puternice deja cu soclu de culoare alba. si lumina din bord nu mai este verde, asta fara sa ii indepartez folia respectiva sau urmele de adeziv aplicat pe folii din fabrica ..pt ca am uitat. am vazut abia dupa ce-am montat ca apar 2 3 mici "pete". dar nu ma mai deranjeaza cand ma gandesc ce greu se da jos bordul...
![]() This post has been edited by marianmn: 20 Aug 2010, 11:21 |
--------------------
Ex - Dacia
SuperNova
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
Mda unde gasim bec cu soclu T5 ca si pe mine ma dispera culoarea aia.Am un coleg de serviciu electronist care se tot duce la magazinele alea de la Lizeanu ,Conex etc.Il voi ruga sa intrebe.
20 Aug 2010, 12:21: QUOTE(alex3faq @ 20 Aug 2010, 10:35) @Maskatu: - exista leduri de tip t5 eu miam facut consola si ceasurile cu leduri t5 si nu sunt asa greu de gasit se gasesk la orice magazin de electronice eu am dat 2 sau 2,5 lei pe bucata Daca se gasesc pe la tine prin Constanta nu ne cumperi si noua?Le pui pe posta iti dam banul suntem baieti seriosi ![]() This post has been edited by caphonne: 20 Aug 2010, 11:21 |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|
dragoescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 10 September 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(caphonne @ 20 Aug 2010, 12:20) Mda unde gasim bec cu soclu T5 ca si pe mine ma dispera culoarea aia.Am un coleg de serviciu electronist care se tot duce la magazinele alea de la Lizeanu ,Conex etc.Il voi ruga sa intrebe. <span class='edit'>20 Aug 2010, 12:21:</span> Daca se gasesc pe la tine prin Constanta nu ne cumperi si noua?Le pui pe posta iti dam banul suntem baieti seriosi ![]() Salut, am fost eu ieri pe la magazinele alea de pe lizeanu si nu au. Am fost pana si cu o poza cu let cu soclu T5 (era pe aici cateva zeci de post-uri in urma) si nu au. Cred ca solutia e sa cumparam rezistente si led-uri si "fabricam noi soclul". Cam cum arata led-urile cu lupa? Ceva de genu e ok ? Attached thumbnail(s) rys.ol.5w.jpg ( Size: 21.48k ) Number of downloads: 488 |
--------------------
Dacia SN
Clima
2002
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
Da asa arata colegul meu isi luase unele mari cat buricul degetului mic imi scoteau ochii.Eu nu stiu exact cum arata treaba pe acolo si ce trebuie lipit.Am la servicu centru de reparatii electronice si au ceva dracii de lipit cu aer cald cu glugan doar ca la capitolul montat rezistente calculat una alta nu ma bag dar ma pot ajuta colegii.
Hai care ai poza cu soclul. This post has been edited by caphonne: 20 Aug 2010, 11:36 |
--------------------
Dacia
Supernova
|
|
Maskatu |
![]()
|
QUOTE(ianys_andrey @ 20 Aug 2010, 12:07) eu zic ca folia verde ar fi doar pe unele supernove.uite maskat a ta are si e din 2001 dar a lui bogyciu nu are si e din 2002.probabil pe cele mai noi nu au mai pus ca si asa trecand anii si dezvoltandu-se proiectul slz au trecut la multe modificari (cui la hayon , plafoniera doar pe dreapta , ceas cu 12 h ,usile etc) zic eu. Areeeeeeee. Faza e ca daca pui becuri/leduri mai puternice, fasciculul de lumina trece prin folia aia si "sterge" culoarea verde. @caphone. uite soclul "t5" b85b.jpg Am gasit aici direct leduri montate in socluri t5, diferite culori...(albastru,verde,rosu). Doua leduri 18 lei. http://auto-led-tuning.ro/lumini-bec-led-n...becuri-led-bord |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
marianmn |
![]()
|
asa am eu. am dat 15 lei pe 2.
|
--------------------
Ex - Dacia
SuperNova
|
|
caphonne |
![]()
|
Pffff eu ma misc mai greu e mult pana ma apuc de demontat bordul
![]() Auziti dar becurile din butoanele de bord se pot schimba.cand am venit la intalnire un coleg parca i-a adis lui Puiu un buton cu bec schimbat. This post has been edited by caphonne: 20 Aug 2010, 12:13 |
--------------------
Dacia
Supernova
|
|
Maskatu |
![]()
|
Butoanele din bord au leduri, nu becuri. Se pot schimba dar ai nevoie de rezistente inseriate pe langa led, ca sa nu se arda.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 01:28 |