CEASURI BORD
![]() ![]() ![]() |
CEASURI BORD
and_rei |
![]()
|
||
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|||
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
gygyscafes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 16 December 09 From: Tg-Jiu ![]() |
|
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Laguna II
2002 Clima, 120 CP Ca sa iti dai seama ca esti prost, trebuie totusi, sa iti mearga mintea.
|
|
slash21 |
![]()
|
![]() Membru-Hunedorean Group: Members Posts: 376 Joined: 20 January 10 From: Lupeni ![]() |
@pulbur la ace am folosit leduri de 3mm rosii,3 la turometru,3 la km si cate 1 la apa si benzina.pentru a lumina acele am dat o gaura cu un burghiu de 3 mm in prisme chiar langa centru,dupaia am tras fire pentru fiecare led si capete firelor le-am lipit unde am lipit si ledurile albastre direct pe folia aia verde.
@ianys_andrey la kilometraj am pus led, dar am observat tarziu dupa ce am montat ca pe spatele prismei e un fel de scoci(lipici) cu ce a fost lipita folia aceea cu numere,si de aceea nu se vad bine numerele de la 70 pana la 130 de km. maine cred ca le dau jos din nou ca mai trebuie calibrat acu de la km. multumesc pentru aprecieri |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- HD 09 CWT
|
|
gabriel.bv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 4 June 10 From: Brasov ![]() |
salut..am si eu o problema cu scosul ceasurilor..
![]() ![]() This post has been edited by gabriel.bv: 26 May 2011, 14:44 |
--------------------
Dacia
SuperNova
Rapsodie 2002
- BV xx NIG [B]Never drive faster than your angel can fly ![/B]
|
|
bobomaster |
![]()
|
![]() Membru Daciot Group: Members Posts: 182 Joined: 12 March 08 From: Bacau / Bucuresti ![]() |
Foarte greu, cu multa rabdare si dibacie. Ala e cablul de kilometraj, si se tine de ceasuri prin intermediul unei piese albe din plastic prevazuta cu 2 gherute care trebuiesc indepartate usor cu o surubelnita fina dar rezistenta. Atentie sa nu rupi plasticul acela ca apoi iti va trebui un calbu nou. Spor la treaba.
|
--------------------
RENAULT
Megane
2008 1.6
|
|
vior3l90 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 31 May 11 From: Bucuresti ![]() |
Salutare, sunt nou pe site si as vrea sa.mi schimb si eu ledurile la ceasurile de bord...am o dacia nova gti cu ceasurile app identice cu cele de spn,desii am citit posturile nu cred k ma descurc singur, dak este careva dornic sa ma ajute pls,mentionez k.s din Bucuresti...id.ul meu mayt3_90
![]() Attached thumbnail(s) 16.JPG ( Size: 97.92k ) Number of downloads: 1977 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- WIO
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
vorbeste cu dj asu...el te poate ajuta
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
cristi_supernova |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club! Group: Members Posts: 344 Joined: 5 August 08 From: Pitesti/ Brasov ![]() |
Cam cat ar costa sa schimb si eu ledurile la supernova mea ?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Clima 2001 Drumuri bune!
|
|
AndreiSN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 799 Joined: 20 December 10 From: Bucuresti ![]() |
Si eu cred ca ma bag sa schimb culorile la ceasuri , acum 2 zile am dat ceasurile jos ca sa schimb vreo 3 becuri arse , dar am citit topicu asta si vreau sa imbunatatesc vizibilitatea lor , mai greu cu iluminatul acelor din cate vad , adica pozitionarea ledurilor sub ace. Banuiesc ca atunci cand o sa am ceasurile in mana o sa fie mai usor , pe thread nu am vazut nici o poza cu un led montat dar ceasurile dezmembrate, sa avem si noi o idee cum ar venii , am vazut mai printre primele pagini un plastic mai mare , transparent cel din spatele desenului cu cifre , banuiesc ca in ala se dau 2 - 3 gauri ptr ledurile de la ceas cat mai aproape de gaura aia centrala , am inteles bine ?
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Confort
|
|
slash21 |
![]()
|
![]() Membru-Hunedorean Group: Members Posts: 376 Joined: 20 January 10 From: Lupeni ![]() |
ai inteles bine.poti pune leduri de 3 mm sau ceva mai usor, leduri SMDSP_A0237.jpg ( Size: 243.16k )
Number of downloads: 2055
SP_A0236.jpg ( Size: 233.77k ) Number of downloads: 1974 cam asa arata cu leduri de 3mm. This post has been edited by slash21: 16 Jun 2011, 14:23 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- HD 09 CWT
|
|
AndreiSN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 799 Joined: 20 December 10 From: Bucuresti ![]() |
Sa traiesti ! acum urmeaza sa cumpar leduri am gasit asa ceva
Pentru ceasuri : http://www.zexstar.com/leduri/leduri-de-5m...cd-20-albastru/ Pentru ace : http://www.zexstar.com/leduri/leduri-de-3m...0mcd-20-5-15ma/ La cele rosii se pare ca trebuie sa iau si rezistente si mi se par mai usor de montat decat cele smd , http://www.zexstar.com/leduri/leduri-smd/p...0.8lm-130-rosu/ |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Confort
|
|
slash21 |
![]()
|
eu am luat de pe ledshop,la cele de 5 mm vezi sa fie cu unghi mare de dispersie a luminii.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- HD 09 CWT
|
|
AndreiSN |
![]()
|
Ledshop au un sediu ceva ? sa ma duc personal ? sau doar comanda online si mai dau pe transport cat dau pe leduri ?
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Confort
|
|
slash21 |
![]()
|
ledshop la contact vad ca au sediu in bucuresti.eu am platit 10 lei transport prin posta pentru 100 de leduri.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- HD 09 CWT
|
|
AndreiSN |
![]()
|
Pff.. am sunat , si trebuie sa faci comanda minim 30 ron indiferent daca le ridici singur , sediu in zona P.ta Crangasi in Bucuresti.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Confort
|
|
tl_kta |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 31 January 11 From: Tulcea ![]() |
dar la butoane: cele de avrarii, dezaburire etc de cati v sunt ledurile? si la ceasuri, daca pun leduri de 12v ALBASTRE in soclu original mai trebuie rezistenta?
This post has been edited by tl_kta: 4 Jul 2011, 22:14 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2002 Clima
|
|
82ADR |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 12 October 10 ![]() |
SORAN , esti tare!
|
--------------------
dacia
logan
2005 ambition
- cs82adr
|
|
uscatu83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 390 Joined: 20 November 07 From: Turnu Magurele - Bucuresti ![]() |
Salut. Vin sa ma laud cu ce am realizat la bordul masinii mele. Tin sa precizez ca in realitate este mai slaba intensitatea luminii. Pentru lumina de fundal am folosit leduri albastre de 5 mm, le-am taiat lupa si le-am infipt in soclul celor vechi. La ace am folosit leduri de 3 mm si am pus cate trei la turometru si vitezometru si cate doua la apa si combustibil. Cel mai mare chin este la vitezometru ca nu este loc intre plasticul transparent si mecanismul vitezometrului. Trebuia sa iau smd-uri pt ace ca sunt mai mici si se pot monta mai usor,dar deja le luasem pe astea de 3 mm. As mai vrea sa ii pun un potentiometru sa reglez intensitatea luminii dar nu prea stiu de care sa iau.
Fotografie0138.jpg ( Size: 766.66k ) Number of downloads: 1779 Fotografie0133.jpg ( Size: 626.57k ) Number of downloads: 1608 Fotografie0134.jpg ( Size: 641.08k ) Number of downloads: 621 Fotografie0135.jpg ( Size: 560.62k ) Number of downloads: 583 Fotografie0137.jpg ( Size: 710.8k ) Number of downloads: 608 This post has been edited by uscatu83: 27 Jul 2011, 12:04 |
--------------------
Dacia
Super Nova cu Ac.
2001 Detinator de Super Nova cu Ac si rugina.
|
|
v-king |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 8 March 10 From: Hunedoara - HD ![]() |
@uscatu83: Tare! Chiar foarte fain a iesit! Imi place ca lumina nu e prea puternica sa fie deranjanta la condus noaptea, iar acele chiar sunt bine luminate, nu cum au venit din fabrica, de noaptea abia se vad. Felicitari!
This post has been edited by v-king: 28 Jul 2011, 07:33 |
--------------------
Ex: Dacia
SuperNova
2002/Clima
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Foarte frumos,felicitari!
![]() |
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
misto !
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
slash21 |
![]()
|
super tare,au iesit ca ale mele.
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- HD 09 CWT
|
|
uscatu83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 390 Joined: 20 November 07 From: Turnu Magurele - Bucuresti ![]() |
Azi am montat ceasurile pe masina si cand le-am probat am avut surpriza sa constat ca indicatorul de benzina nu arata real, adica eu am cam 10 litri de benzina si imi arata mai mult de jumatate rezervorul. In rest merge tot. Am vazut pe la inceputul topic-ului ca a mai patit un coleg la fel si nu stiu care ar fi motivul ca l_am demontat si nu e nimic indoit, blocat sau vre-o bobina intrerupta(le-am masurat cu aparatul de masura) si nu stiu care ar fi problema. Am masurat si mufele si au toate continuitate. Am pus acele in pozitiile initiale. Ma gande-am ca eu am pus acul in pozitie dar daca atunci cand am scos acul sa se fi mai deplasat axul de la motorasul ala mai inapoi? Ca daca misc acul in jos se mai roteste in sensul acelor de ceas destul de mult. Eu cand am montat acul l-am pus in pozitia axului in care sta el ca are un arc ceva inauntru care il aduce in aceiasi pozitie chiar daca il misti spre stanga sau spre dreapta. La voi cum a fost l-ati pus in pozitia in care sta axul sau la-ti montat mai in spate si apoi l-ati adus in pozitie si sa stea spijinit in opritorul ala de il are acul pe el?
![]() ![]() This post has been edited by uscatu83: 28 Jul 2011, 16:17 |
--------------------
Dacia
Super Nova cu Ac.
|
|
uscatu83 |
![]()
|
Revin cu date noi de la problema mea. Am rezolvat cu indicatorul de combustibil. M-am gandit ca poate este decalibrat si asa a fost. Am umblat in rezervor la plutitor l-am agatat cu o sarma si l-am tras in pozitia maxim sus si l-am fixat asa, apoi am pus contactul pe a doua pozitie sa sa ridice indicatoarele dar sa nu invarta electromotorul pt ca aveam conductele scoase din capacul rezervorului si am lasat acele sa se stabilizeze apoi am scos acul de la carburant si l-am infipt in pozitia maxim sus in dreptul liniei albe, apoi am scos sarma de la plutitor si a venit acul in pozitia carecta, adica aproape de linia rosie ca mai am benzina foarte putina. Am mai facut teste sa vad daca totusi indica corect si am inpins plutitorul la minim cu o cheie mai grea sa il blocheze jos si indicatorul era pe linia alba de jos, apui maxim sus si iar a aratat corect acul si pe urma l am lasat sa stea la nivelul benzinei si a revenit langa linia rosie, deci arata bine acum.
|
--------------------
Dacia
Super Nova cu Ac.
|
|
marianmn |
![]()
|
![]() Deisia Group: Members Posts: 441 Joined: 13 April 09 From: Iași ![]() |
se vede mai bine in realitate ... poza facuta cu telefonul
![]() This post has been edited by marianmn: 11 Aug 2011, 22:19 Attached thumbnail(s) 11082011115.jpg ( Size: 99.96k ) Number of downloads: 648 |
--------------------
Ex - Dacia
SuperNova
2oo2 Clima / Audi A4 B5 TDI
|
|
AndreiSN |
![]()
|
Limbile de la ceasuri se scot pur si simplu prin tragere ? sau are vreo siguranta ceva ce trebuie scoasa inainte ?
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Confort
|
|
marianmn |
![]()
|
![]() Deisia Group: Members Posts: 441 Joined: 13 April 09 From: Iași ![]() |
tragi de ele cu grija
|
--------------------
Ex - Dacia
SuperNova
2oo2 Clima / Audi A4 B5 TDI
|
|
stefanut28 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 9 September 10 ![]() |
sub limbile de la ceas exista becuri sau macar soclu?
|
--------------------
dacia
supernova
2002
- AG 69 RAL
|
|
slash21 |
![]()
|
nu exista nici bec nici soclu...bagi 3 smd-uri sub ac sau leduri de 3 mm.la ledurile de 3mm trebuie sa dai gaura in prisma aproape de axul acului.citeste topicul si ai sa vezi cum au facut si altii.la fel am facut si eu,am citit si am trecut la treaba si mi-a iesit.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- HD 09 CWT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 17:31 |