CEASURI BORD
![]() ![]() ![]() |
CEASURI BORD
suchea |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 584 Joined: 7 March 09 From: Galați ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2001/confort
- GL 61 TES http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=259258&hl=
|
|||
gabriel.bv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 4 June 10 From: Brasov ![]() |
pai cel de la turometru il scoti cu ajutorul unei furculuite, iar la cel de la kilometraj ii scoti opritorul acela de plastic si faci un semn unde se opreste acul(la turometru cand pui acul la loc trebuie sa "cada" pe marginea liniei de la 0).cel de la benzina si de la apa nu stiu exact pozitia in care trebuiesc scoase/bagate.Daca are cineva un model de folie pt ceasuri (gen logan)il rog frumos sa mi`l trimita si mie.multumesc
This post has been edited by gabriel.bv: 11 Mar 2012, 11:32 |
--------------------
Dacia
SuperNova
Rapsodie 2002
- BV xx NIG [B]Never drive faster than your angel can fly ![/B]
|
|
vick_supernova |
![]()
|
![]() Membru Dacia Group: Members Posts: 238 Joined: 3 November 09 ![]() |
acul de la kilometraj imi trepideaza in mers. intrebarea e de la ce face asa e stricat ceasu sau cablu de kilometraj?
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/comfort
- VL 03 WXS
|
|
gabriel.bv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 4 June 10 From: Brasov ![]() |
salut...pt ca tot am dat jos bordul m`am gandit sa pun lumina pe ace(idee la care am renuntat pt moment deoarece nu stiu ce rezistenta imi trebuie pt ele).Totusi am schimbat culoare acului de la turometru + adaugat becuri unde era cazu(5 erau lipsa).As vrea si eu o parere..sa fac toate acele ca si cel de la turometru sau sa le fac albe?Fotografie0302.jpg ( Size: 1023.5k )
Number of downloads: 1261
PS: are cineva foliile acelea cu viteza, turatia, etc scanate 1 la 1?ca as vrea sa le scot si eu dar pe alb.Multumesc anticipat |
--------------------
Dacia
SuperNova
Rapsodie 2002
|
|
danimarconi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 29 April 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Am eu cateva modele (14) in Corel. Se pare ca sunt la scara, eu nu le-am scos dar i le-am trimis userului @vick_supernova si el zice ca au fost OK.
|
--------------------
Dacia
Supernova Confort
2002
- ....numere de HD...
|
|
gabriel.bv |
![]()
|
nu mi le trimiti si mie? te rog mult(gaby_maryan_2007@yahoo.com).Multumesc
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Rapsodie 2002
|
|
danimarconi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 29 April 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Ba da
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova Confort
2002
- ....numere de HD...
|
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
![]() Membru Oficial Group: Members Posts: 1.865 Joined: 11 November 09 From: Romanian City Life ![]() |
|
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
Se dezmembreaza 1998/1999 Dezmembrez Dacia Nova Gt (carburatie) 1998 - culoare alba
Dezmembrez Dacia Nova GTI (injectie) 1999 - culoare gri sobolan Piese, in stare buna! |
|
danimarconi |
![]()
|
Din pacate nu am, toate sunt pentru supernova.
|
--------------------
Dacia
Supernova Confort
2002
- ....numere de HD...
|
|
suchea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 584 Joined: 7 March 09 From: Galați ![]() |
deci pana la urma cum se scot acele de la ceasuri, cu metoda de la logan??
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001/confort
|
|
danimarconi |
![]()
|
Cu furculita!
|
--------------------
Dacia
Supernova Confort
2002
- ....numere de HD...
|
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
gabriel.bv |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Rapsodie 2002
|
|
suchea |
![]()
|
Am reusit si eu sa-mi pun led-uri la limbile de la ceasuri
![]() This post has been edited by suchea: 26 Apr 2012, 19:53 Attached thumbnail(s) DSC00799.jpg ( Size: 477.01k ) Number of downloads: 1223 DSC00800.jpg ( Size: 189.75k ) Number of downloads: 1223 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001/confort
|
|
coaja_lutoifam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 15 February 12 From: bucuresti ![]() |
ma ajuta si me mine cineva ? am dat ceasurile jos si cand le,am pus la loc am constatat ca acul vitezometrului arata o viteza mult peste reala , am inteles ca ar fi trebui scos opritorul si facut semt , ma poate ajuta cineva cu o poza unde ar fi trebuit sa fie app acul fara opritor , Va multumesc .
31 May 2012, 12:46: QUOTE(coaja_lutoifam @ 31 May 2012, 12:29) ma ajuta si me mine cineva ? am dat ceasurile jos si cand le,am pus la loc am constatat ca acul vitezometrului arata o viteza mult peste reala , am inteles ca ar fi trebui scos opritorul si facut semt , ma poate ajuta cineva cu o poza unde ar fi trebuit sa fie app acul fara opritor , Va multumesc . dupa ce am mai luat o data topicul la rand am gasit raspunsul . This post has been edited by coaja_lutoifam: 31 May 2012, 11:46 |
--------------------
dacia
Supernova
2001/confort
- b 54 row
|
|
maverick_ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 13 October 09 ![]() |
Mie nu imi functioneaza turometrul la masina..
Ceva sugestii unde ar putea fi problema? Ms |
--------------------
Dacia
Supernova
2002
|
|
MaRRiaN |
![]()
|
![]() Fost posesor de SupeRNova Group: Members Posts: 378 Joined: 21 June 12 From: Bucuresti ![]() |
Monteaza cineva contra cost leduri pentru ceasurile de bord ? eventual si schimbat ledurile de la butoanele de pe bord. Valabil pentru Bucuresti, va rog. Multumesc anticipat.
|
--------------------
Dacia SupeRNova
=> Opel Astra G
2003
- Bucuresti Masina ta s-a nascut o copie, fa-o sa moara unica!
I don't drive faster than my angel can fly. Numai CIOBANII folosesc PROIECTOARELE cand nu e ceata |
|
slash21 |
![]()
|
![]() Membru-Hunedorean Group: Members Posts: 376 Joined: 20 January 10 From: Lupeni ![]() |
spuneti'mi si mie un site de unde sa cumpar niste rezistente de 1kohm.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- HD 09 CWT
|
|
babAli |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 4 April 12 ![]() |
Salut, as vrea sa stiu si eu de cate becuri am nevoie sa schimb culoare din bord si cularea acelor
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
- CT-06-LLW
|
|
Fytze |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 375 Joined: 6 July 11 ![]() |
dc nu va puneti ceasuri de logan?
|
--------------------
Dacia Super Nova
Dacia Super Nova
2002
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
![]() Distrigaz Jr. Group: Members Posts: 1.497 Joined: 31 March 09 From: Bucuresti ![]() |
pentru fiecare ac ai nevoie de 3 LED-uri SMD pentru o iluminare buna
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia / Daewoo
Nova GT / Cielo Executive 8v
1999 / 2005
- B 62 MHL / B 989 XXX Mai bine fiare vechi decat plastice de ultima generatie.
"Un pacient bine fixat nu necesita anestezie." Respecta-ma si te voi respecta! |
|
Fytze |
![]()
|
ceasuri de logan cea mai buna solutie
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Dacia Super Nova
2002
|
|
ady23 |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 586 Joined: 29 December 10 From: Tara Minunilor ![]() |
de ce neaparat ceasuri de logan si astea de supernova sunt faine
![]() Attached thumbnail(s) 150212_0616.jpg ( Size: 283.64k ) Number of downloads: 542 |
--------------------
dacia
supernova
2001
- ....
|
|
gabriel.bv |
![]()
|
ady23:..ai ceva poze din timpul modificarii? cum ai prins led`urile?(suport de plastic ceva?)
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Rapsodie 2002
|
|
ady23 |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 586 Joined: 29 December 10 From: Tara Minunilor ![]() |
nu am poze pentru ca nu eu m'am ocupat de ele,am un prieten care se ocupa doar cu asa ceva.
|
--------------------
dacia
supernova
2001
- ....
|
|
Fytze |
![]()
|
http://imageshack.us/photo/my-images/33/da...rnova14001.jpg/
cam asa arata bordu la masina mea ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Dacia Super Nova
2002
|
|
just_horia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 387 Joined: 7 October 11 From: Galati ![]() |
Cine ma poate ajuta sa fac si eu asa ceva:
This post has been edited by just_horia: 19 Jan 2013, 22:12 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2001/Clima 0721 176 172
|
|
Eu Alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.052 Joined: 12 November 07 From: Com. Bucuresti Sat Rahova ![]() |
![]() Pai scrie in descrierea videoclipului!!!!! Tipii respectivi, si te costa vreo 150ron fara taxe de transport ![]() |
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
- IF22ALE/ B25TUT Cand ma opreste Politia, ma simt ca Scufita Rosie: Dar de ce ai rotile asa de mari? Dar de ce ai cauciucurile asa de late? Dar de ce ai folie?
|
|
just_horia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 387 Joined: 7 October 11 From: Galati ![]() |
QUOTE(Eu Alex @ 19 Jan 2013, 16:45) ![]() Pai scrie in descrierea videoclipului!!!!! Tipii respectivi, si te costa vreo 150ron fara taxe de transport ![]() Hmmm tu ce parere ai am vazut ca scrie sau nu? Pe mine ma intereseaza daca a facut cineva pentru ca nu vreau sa dau 150 de lei sa imi puna cineva niste leduri. Ma intereseaza cum sunt puse, conectate sa se aprinda multicolor. |
--------------------
Dacia
Super Nova
2001/Clima 0721 176 172
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
![]() Distrigaz Jr. Group: Members Posts: 1.497 Joined: 31 March 09 From: Bucuresti ![]() |
just_horia in felul asta se pun ledurile. cand acul trece peste un led atunci se schimba culoarea. nu e mare inginerie daca stapanesti bazele electronicii.
eu alex , decat sa dau 150 de lei ca sa imi faca altcineva asta , mai bine imi fac eu cu 15 lei... Attached thumbnail(s) pozitionare.jpg ( Size: 37.76k ) Number of downloads: 438 |
--------------------
Dacia / Daewoo
Nova GT / Cielo Executive 8v
1999 / 2005
- B 62 MHL / B 989 XXX Mai bine fiare vechi decat plastice de ultima generatie.
"Un pacient bine fixat nu necesita anestezie." Respecta-ma si te voi respecta! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:09 |