becurile si beculetele de pe logan, pozitionare, tip,... numai AICI
![]() ![]() ![]() |
becurile si beculetele de pe logan, pozitionare, tip,... numai AICI
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
rusugxg |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 28 November 06 From: Iasi ![]() |
Am schimbat becul de la climatizare. Spre surprinderea mea, becul iese din soclu (adica nu e lipit). Se schimba doar becul (12 V, 1,2 W) soclul ramanand acelasi.
Pentru cei cu degete mai grase se poate folosi o tubulara de 8 sau 9 sau (asa cum am facut eu) o seringa de 2 ml taiata. Atentie sa nu-l scapati sub mocheta. P.S. Stiu ca n-am descoperit apa calda dar poate foloseste cuiva. |
--------------------
Dacia, Ford
Logan, Focus
2006-Ambition 1.6.MPI, 2020
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Am prins pe mana o cutie de becuri (2 buc) Osram H4 Night Breaker PLUS iar pe cutie erau niste poze cu comparatii fata de un bec normal, si la capitolul durabilitate erau pe jumate fata de unele normale.
This post has been edited by tribunul: 30 Oct 2011, 16:49 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.412 Joined: 15 January 06 ![]() |
de voie , de nevoie am schimbat becurile Osram Night Breaker cu Philips Night Guide
avand nevoie neaparat de becuri si nu cu mult timp la dispozitie, m-am pricopsit cu setul de mai sus la un pret normal de 46 de lei initial am vrut tot night breaker dar n-am gasit, sau Philips xtreme power pe care le-am gasit la pretul de 86 de lei/BUC ![]() poate mi se pare dar dupa drumurile facute noaptea in acest week-end par sa lumineze mai bine decat osramurile de dinainte |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
draculafly |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 25 March 08 ![]() |
De Osram Silverstar ce parere aveti? A folosit careva?
|
--------------------
dacia
logan kiss
2007
- b91 fad
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Da. Am avut eu, pe Solenza. Nu-s mare branza... lumineaza la fel ca si Philips Premium.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
cand foloseam pe logan alea silverstar aveau cel mai bun raport calitate/pret.
In general osramurile sunt mai ieftine pentru aceeasi intensitate fata de Philips. In mod ciudat, din experienta mea, sunt si mai rezistente. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
MariusWsW |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 9 May 04 ![]() |
Am avut in 2 ani si 92 mii km urmatoarele:
philips gt extreme power vreo 3 seturi philips blue vision 2 seturi acum am luat becuri philips nu-stiu-cum de 17 lei bucata ma dispera ca le arde de le ia boala.In mers, la 100-130 km h am 14,4 volti, noaptea, cu faza scurta, casetofon si aeroterma treapta 1. Am detector de radar care arata si tensiunea. Nu am ce-i face...asta e. Oricum decat sa mor dupa 80 lei un bec mai bine cumpar 5 de 17 lei si poate sa le arda in fiecare saptamana Sincer daca romanii au gresit ceva in bine la masina asta sunt farurile. Bat deosebit de bine, mai ales daca sunt reglate minutios, ca la carte. Se vede diferenta intre becurile mai sus mentionate insa sincer nu ma deranjeaza. Cu proiectoarele ON, vad excelent This post has been edited by MariusWsW: 4 Nov 2011, 19:34 |
-------------------- Omului ii trebuie 1 an sa invete sa vorbeasca si o viata sa invete sa taca...
|
|
tuneam |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 1 March 04 From: Bucuresti ![]() |
offtopic: proiectoarele nu se aprind decat pe ceata, e lege, se dau 3 pct de amenda, etc.. s-a mai discutat pe aici.
ontopic. cu cat becurile(de la farururi) sunt mai performante, cu atat tin mai putin, dar chiar si cele din fabrica sunt destul de bune si au un raport pret/calitate foarte bun. Eu propun ca in loc sa se cumpere becuri fff scumpe, si sa fie aprinse doar noaptea, ca de, sa nu se strice, mai bine unele un pic mai ieftine si tinute aprinse pe toata durata deplasarii, fie zi fie noapte. O solutie mai inteligenta ar fi un spalator de faruri, mai ales pentru anotimpul asta. AM vazut multe masini cu farurile murdare si acolo e normal sa fie probleme mari cu vizibilitatea. |
--------------------
Renault/Ford
Clio IV
2014
- bucuresti
|
|
MariusWsW |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 9 May 04 ![]() |
TUNEAM, tu crezi ca eu dau o caruta de bani ca sa le tin aprinse doar noaptea ?! Sa stii ca pana acum nu mi-a venit nicio factura de curent la masina ! Nu fac economie de energie, mai ales in ce priveste masina! Stiu ca e incalcarea legii daca aprind proiectoarele cand nu e ceata. Si stii ce mi se pare ciudat? Ei, legea si militienii, zice ca proiectoarele se aprinde numa' cand e ceata domne'! Io le zic ca daca erau gandite numai pt ceata, in momentul in care dau de buton se aprinde si becul de ceata pe spate. dar el e pus separat....tocmai ca sa le poti aprinde si cand vizibilitatea e redusa! dupa logica mea, normal
This post has been edited by MariusWsW: 5 Nov 2011, 15:21 |
-------------------- Omului ii trebuie 1 an sa invete sa vorbeasca si o viata sa invete sa taca...
|
|
bella |
![]()
|
![]() TRACTORIST INCEPATOR Group: Members Posts: 322 Joined: 9 June 06 ![]() |
QUOTE(MariusWsW @ 5 Nov 2011, 16:20) Care, normal, este mult mai buna decat a idiotilor care au ajuns la concluzia ca in conditii atmosferice normale proiectoarele deranjeaza...si asta inclusiv(mai ales) in tarile cu drumuri bune. Bravos. This post has been edited by bella: 6 Nov 2011, 17:57 |
--------------------
Logan
Laureate 1.5dCi-75Cp
2011
- PH-xx-XXX
|
|
dacia-tuning1 |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 18 June 07 ![]() |
Salut,
as avea o intrebare unde casesc faruri angel ayes si la ce pret? Attached thumbnail(s) angel_ayes.jpg ( Size: 29.5k ) Number of downloads: 1129 |
--------------------
dacia
logan
2005/laurete
- ar-dw-20
|
|
radiantm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 8 December 10 ![]() |
Vreau sa inlocuiesc un bec de pozitie fata (W5W- becul acela mic de la far)
Sunt amator in domeniu , dar m-am gandit ca pot sa-l schimb singur. Trebuie demontat farul , sau se poate lucra fara sa-l scot?? ( e cam inghesuit totul acolo...) In carte scrie sa scot dulia pentru a avea acces la bec!! Se roteste de ia , in ce sens , trag doar de ia , ....etc? Imi puteti da va rog cateva detalii Cu multumiri,Adi |
--------------------
DACIA LOGAN
LOGAN 1.4MPI LAUREATE+1.0 SCE BLACK&WHITE
1.4(2005) /1.0(2018)
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Stiu ca e forum de Dacii, dar tre sa intreb pana nu fac vreo prostie.
Am pe cineva cu un Ford Fiesta, banuiesc ca e penultima editie ca model. I s-a ars un bec pe faza scurta. Din ce am gasit pana acum pe net, se pare ca e model H4. Or asta e si pe logan. Zic bine ce zic pana acum? Ca vreau sa cumpar becurile sa merg sa le montez direct. Multumiri! |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
prosopgeil |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 3 August 10 ![]() |
da, la logan e H4
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Preferance
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Pe logan stiu ca e H4. Intrebarea mea e: la Fiesta model 2008-2009 e tot H4? Sau sunt mai multe tipuri de bec cu 2 filamente?
|
--------------------
OOOO
A3
|
|
DR.M |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 14 August 10 ![]() |
H4 stiu si eu la Ford Fiesta. Erau cateva la firma. Are oglinda farului mare si rotunda, pt un singur bec.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambiance
2005/1.4MPI
|
|
hd85grf |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 17 October 12 From: Deva ![]() |
mi se pare ca tot h4 sunt si la modelul'' ochios''
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Abs+
|
|
Iulikk |
![]()
|
Fiestele-s H4... alea "vechi". Vedeti cand cumparati becurile, luati si voi macar un Pilibz cu filtru UV.
This post has been edited by Iulikk: 18 Oct 2012, 21:42 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Lord Hades |
![]()
|
QUOTE(Lord Hades @ 27 Sep 2009, 11:04) Pt faruri, eu am vrut sa schimb de mult timp OSRAM original cu altceva (am fost in cele din urma fortat s-au ars in 2 zile ambele pe faza scurta ![]() ... astea se mai gasesc? This post has been edited by Lord Hades: 9 Dec 2012, 18:52 |
--------------------
OOOO
A3
|
|
Iulikk |
![]()
|
Da.
http://www.philips-shop.ro/7266.p.html 9 Dec 2012, 20:17: Te-au tinut 2 ani becurile alea? This post has been edited by Iulikk: 9 Dec 2012, 20:17 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Da, se mai gasesc Vision Plus, si pe deasupra astea noi au luminozitatea +60% (fata de +50% inainte).
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
Lord Hades |
![]()
|
dap, chiar peste 2 ani.
|
--------------------
OOOO
A3
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 923 Joined: 25 December 08 From: Bucuresti ![]() |
am schimbat un bec h4 la logan dar nu stiu daca este cu protectie UV, nu scrie nimic si nu as vrea sa schimb si farul. cum imi dau seama? sau toate sunt cu asa ceva in ziua de azi? ma poate lamurii cineva.
|
--------------------
Renault
Fluence
30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Nu trebuia sa-l iei daca nu scrie, in mod normal trebuie sa scrie.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Iulikk |
![]()
|
gcgeorgescu: Daca ai dat 7 lei pe bec, sigur nu are protectie UV.... De obicei becurile cu protectie au un fel de "ulei" pe sticla.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
pcblayouter |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 2 December 12 From: Pitesti ![]() |
Puteti sa schimabati becul de la climatizare cu leduri. In poza de mai jos puteti sa vedeti cum arata PCB - ul cu leduri pentru iluminare comenzi climatizare logan si duster. Pentru duster si logan faza 2 sunt necesare doua module.
Acest modul are aceeasi dimensiune ca si becul T5 si sunt necesari aceeasi pasi pentru montaj ca si in cazul schimbarii becului. Nu este nevoie sa faceti lipituri sau sa adaugati rezistente. Acest modul functioneaza la 14.4V. Attached thumbnail(s) bec_led_t5_logan_climatizare.jpg ( Size: 46.05k ) Number of downloads: 242 |
--------------------
dacia
logan
2005 pcblayouter@yahoo.com
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 13:00 |