becurile si beculetele de pe logan, pozitionare, tip,... numai AICI
![]() ![]() ![]() |
becurile si beculetele de pe logan, pozitionare, tip,... numai AICI
Adi florin |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 314 Joined: 29 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6MPI din 2007
|
|||
eim |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 12 December 08 ![]() |
AM si eu o intrebare cum schimb becul de la consola centralacel de la ventilatie si temperatura pt ca nu il gasesc daca are cineva o pzoa ceva sa stiu exact unde este as fi recunoscator multumesc anticipat
![]() |
--------------------
dacia
logan
2005 pref
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da tu te mai uiti pe unde intrebi?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Poate sa-mi spuna cineva ce tip de bec/parametri (o poza ar fi ideala) este la blocul de comanda a climatizarii?
As vrea sa am deja in buzunar unul nou cind ma apuc sa demontez blocul de comanda a climatizarii ca sa-l scot pe cel ars. Multumesc! |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ceva de genul asta: link
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
[Intrebare] Azi sa dus faza scurta pe dreapta. Cum eu nu prea sunt acasa, nevasta-mea s-a dus la primul magazin si a intrebat de bec de logan si i-au dat asta:
[attachmentid=1627509480] Acu' eu intreb: e asta anti UV au ba? Precizez ca nu doresc lumini bleu sau cine stie ce halogene suparate. Daca e bun, ok. Daca nu, ce naiba trebuie sa caute? Trebuie sa scrie pe cutie anti U.V.?? Multumiri |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Serje |
![]()
|
Teoretic ar trebui sa scrie....
Mai bine du-te ia un Osram, ii vreo 10 lei in hypermarket si nu mai ai nici o treaba, Loganul vine cu Osram din fabrica, sau cel putin venea. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
koldun |
![]()
|
Ok! Multam fain. Trimit consoarta sa ia Osram.
Succese! |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Poate te trimite si consoarta sa-i iei tampoane...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
koldun |
![]()
|
N-ar face asta din simplul motiv ca nu are ce face cu ele la peste 1500 de km distanta!
![]() |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Eu am luat becuri Narva si scria doar pe capac faptul ca sunt cu filtru UV. In poza ta nu apar toate laturile cutiei, poate scrie prin vreun coltisor...
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
koldun |
![]()
|
Nu. Nu scrie. D-aia nici n-am pus toata poza la toata cutia. Peste tot e aceiasi chestie: 12v H4 P43T CLEAR. Oricum o sa caute cu UV-ul pe el.
Multam! ![]() |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
Becurile SELUM H4 P43T au protecție UV? Că nu scrie pe ele ceva cu U. Pe soclu, în afară de indicativ, scrie E4 și 2VL.
![]() This post has been edited by ursamajor: 19 May 2009, 13:36 |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
concurent |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 18 January 07 ![]() |
ce inseamna protectie UV si ce protejeaza?
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
2006
|
|
Bombetz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 23 July 09 From: Zimnicea ![]() |
si eu mi-am pus led albastru la plafoniera la ambiance se vede foarte tare noaptea si la numar la fel.....acum trebuie decat sa mai fac rost de o lampa de portbagaj din cate am observat e identica cu cea din torpedou` pe care nu o am si vreau sa trag curent de la plafoniera pe langa stalpi prin cheder sa imi pun unul acolo sa lumineze in torpedou
sunt niste neoane au maxim vro 5-7 cm 2buc care se baga la bricheta pt luminat la picioare as vrea sa ii tai mufa si sa le leg pe sub consola de la fire direct de la ledul brichetei dar nu stiu daca e nevoie de o siguranta mai puternica ceva circuit facut, sa aprinda neoanele atunci cand aprind pozitziile odata cu ledul acela portocaliu stie cineva daca afecteaza garantia si daca trebuie facut vr-un circuit ceva?? PM daca se poate ms ![]() |
--------------------
Logan
Berlina1.4 75 cai /MCV 1.5 85 cai
ambiance2007/laureatte2007
|
|
bolovan_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 25 November 04 ![]() |
Stie cineva ce tip de beg ii cel de pe consola centrala? S-a ars...(nu mai lumineaza comutatorul de ventilator...directionare aer etc).
|
--------------------
Dacia
Logan II
2016/Laureate 0.9TCe Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(concurent @ 21 Jul 2009, 11:20) protejeaza geamul (care de fapt e plastic) farului impotriva ingalbenirii. am amic si-a luat un bec oarecare pt farul din dreapta si desi nu-l are de mult timp s-a ingalbenit bine. ce nu inteleg io e de ce nu se ingalbeneste si de la radiatiile uv de la soare ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
concurent |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 18 January 07 ![]() |
nu m-am gandit niciodata la asta. merci
poate fac parte dintr-o alta gama de UV sau intensitatea becului este mai concrentrata, fiind atat de aproape sursa de geamul farului. |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
2006
|
|
catalinux* |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 141 Joined: 12 December 08 ![]() |
Cred ca gama de produse Philips si Osram este integral anti UV, asa ca nu vad de ce sa ne complicam cu tot feluri de becuri facute de firme dubioase, mai ales ca in ceea ce priveste calitatea nu cred exista ceva mai sus.
P.S.: De incredere ar mai fi Hella si Narva (care e subsidiara Philips din cate stiu), dar la astea cred ca ar trebui verificata existenta protectiei UV. This post has been edited by catalinux*: 4 Sep 2009, 11:09 |
--------------------
Renault
Clio 3
2006 Dynamique
|
|
west2007 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 27 November 07 ![]() |
stie cineva cat costa o trusa de becuri pt. logan (de origine
![]() 113RON la 'reprezentanta' in TM ...scump! This post has been edited by west2007: 7 Sep 2009, 13:09 |
--------------------
Dacia
ABS Plus
2008
|
|
roredman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 26 September 09 ![]() |
vreau sa imi schimb si eu toate becurile de la far,daca aveti niste sfaturi pt me,am citit topicul dar tot nu stiu ce sa aleg
deci becurile de semnalizare as vrea sa fie albe si cu lumina galbena pozitie,bec cu lumina cat mai alba,poate putin mai puternic faza scurta/lunga am tot stat si vb cu mai multe pers care au xenon si am decis ca nu se merita pe farul stoc al loganului,as vrea niste becuri bune,cu o lumina cat mai alba dar puternice,ma intereseaza mult performanta lor sa zic asa,sa fie vizibilitatea cat mai mare si sa nu se arda dupa 2 luni,sa fie omologate si tot ce mai treb sa ca fie ok mentionez ca sunt din constanta,deci sa le gasesc pe la real,carrefour sau magazine de piese auto mersi This post has been edited by roredman: 26 Sep 2009, 16:10 |
--------------------
Renault
Clio Estate
2013 Expression 1.5 dci
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
PT pozitie si semnalizare recomand sa mergi pe cele stok, oricum nu te ajuta cu nimic altceva decat ca design sa pui altceva.
Pt faruri, eu am vrut sa schimb de mult timp OSRRAM original cu altceva (am fost in cele din urma fortat s-au ars in 2 zile ambele pe faza scurta ![]() http://www.lighting.philips.com/in_en/cons...ighting&lang=en http://www.lighting.philips.com/in_en/cons...ighting&lang=en Sunt super excelente, comparativ cu cele originale. Diferentele sunt majore, si au un pret rezonabil. Le poti gasi sin in carefura (eu de acolo am luat) cam la 27 - 28 lei un bec. Ca si durata de viata, eu le am doar de 3 saptamani, dar de la prieteni stiu ca tin lejer 2 ani. Acum depinde si cat de mult le folosesti. Sper ca te-am ajutat ![]() |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
dl_dr25 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 571 Joined: 4 August 07 From: Bucuresti ![]() |
eu pt pozitie am leduri si ceva probleme cu ele (trebuiesc desfacute si lipite bine)
pozitie normale far visione plus se fad mult mai bine din toate pct de vedere ( dezavantaj sau ars dupa 1,5 ani schimbate cu altele identice) |
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
roredman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 26 September 09 ![]() |
si cat e un bec,se gasesc pe la real,carrefour etc?
LE.scz,chiar nu stiu ce era in capul meu in momentul ala,nu citesc selectiv doar k eram multitasking in momentul ala si cred ca am uitat,scuze,sa vina salariul si la cumparat ![]() This post has been edited by roredman: 28 Sep 2009, 20:43 |
--------------------
Renault
Clio Estate
2013 Expression 1.5 dci
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(roredman @ 27 Sep 2009, 23:13) QUOTE(Lord Hades @ 27 Sep 2009, 11:04) ...am luat presat de timp Philips Visione Plus. ... Le poti gasi sin in carefura (eu de acolo am luat) cam la 27 - 28 lei un bec... Acum nu te supara dar tu ce faci citesti selectiv? |
--------------------
OOOO
A3
|
|
cornelbush |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 4 October 09 ![]() |
imii puteti spune si mie la ce pret ma duce stopul de spate stanga pentru logan pick-up va rog frumos
![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan pick-up
2008
|
|
Lord Hades |
![]()
|
Am descoperit o chestiune noua. Desi poate nu tine de becuri si beculete dar ...
Cand apas pedala de frana, incepe sa palpaie in bord martorul luminos pentru stopul de ceata. Nu stiu de cand face figura asta, abia in seara asta am remarcat. Ceva idei? |
--------------------
OOOO
A3
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Curata tripla, vezi ca-i topic la probleme tehnice...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Lord Hades |
![]()
|
Ma gandeam eu ca pe acolo e hiba. Studiez si revin cu detalii, pe topicul cu tripla
![]() |
--------------------
OOOO
A3
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:53 |