becurile si beculetele de pe logan, pozitionare, tip,... numai AICI
![]() ![]() ![]() |
becurile si beculetele de pe logan, pozitionare, tip,... numai AICI
cataline |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 9 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005
- B-xx-XXX Logan 1.6 Ambition, dec 2005
|
|||
Marso |
![]()
|
![]() ***Membru*** Group: Members Posts: 547 Joined: 1 September 06 From: Bu***esti ![]() |
"...poate zice cineva daca acea maneta este luminata (sau deasupra unde sunt icoanele alea cu aer din afara sau recirculare) ca sa nu ma duc sa zic in service ca nici aia nu merge si de fapt sa nu fi fost luminata niciodata ... "
nu,acea maneta nu este iluminata si nici pictogramele respective. |
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
2006 Gri Perla + GPL Renault Megane Privilege 1.6 16V Bleu
MCV Laureate 1.5 DCI 2007 Gri Platine |
|
cataline |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 9 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Merci frumos.
Mai ramane deschisa intrebarea cu privire la "becul" de la bricheta daca este bec sau led si daca este necesar letcon pentru schimbare. |
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
e bec nu este necesar
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
cataline |
![]()
|
Seara asta cum stateam eu la stop pt a doua oara si urma sa mai stau de cateva ori pentru ca toata intersectia era blocata am zis sa vad ce-i cu becul de la bricheta si am dat o palma mai zdravana pe lateralul consolei centrale (in dreapta brichetei) si minune, s-a aprins becul de la bricheta. E clar ca pe undeva e un contact imperfect. Acum sa vedem cat tine minunea.
Ieri cat am cautat pe forum de problema mea am gasit pe cineva (imi pare rau ca nu mai tin minte cine si unde am vazut) ca a facut lumina sa fie rosie in loc de portocalie. Chiar frumos a fost facut ![]() |
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cataline @ 16 Nov 2007, 21:40) (imi pare rau ca nu mai tin minte cine si unde am vazut) ca a facut lumina sa fie rosie in loc de portocalie. Chiar frumos a fost facut http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=674667 ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cataline |
![]()
|
Merci Klaus. Ma pierdusem la cate topicuri am citit si cate poze am vazut.
|
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005
|
|
JIL |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 24 January 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
S-a ars becul de pozitie pe stanga fata, cel de langa baterie
![]() Am incercat sa imi bag mana pe acolo sa desurubez conform manualului si sa il schimb, dar nici poveste sa ajung cu mana pana la respectivul obiect. ![]() Imi poate da cineva vre-un sfat? Multumesc! |
--------------------
DACIA
1.5 dCi - Laureate
2006
- CJ-77-ICHTHUS "Taina existentei umane nu sta in a trai ci in a sti pentru ce traiesti." (N. Iorga)
|
|
speed_fane |
![]()
|
![]() Prefer sa tac daca nu stiu..... Group: Members Posts: 344 Joined: 7 January 07 From: Bucuresti ![]() |
da eu! da bateria jos so schimba-l e mai simplu decat sa te juesti si sa te chinui printre tablite, cabluri, conducte etc!
mie cu dat jos bacteria, schimbat becul, pus bacteria la loc mi-a luat 7 minute! daca ai vreun prichindel minitehnicus prin preajma ai scapat de dat bacteria jos ! succes |
--------------------
VW PASSAT /Ex:Logan
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
- B 220 FUG /Ex:B51FUG
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
![]() ![]() This post has been edited by radioman: 19 Nov 2007, 23:02 |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
popel2popel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 31 January 07 From: Bucuresti dupa o viata la Cluj ![]() |
Din nou disperat cu faza scurta, din nou la Cluj a crapat (anul trecut am avut aceeasi problema). Acum e mai grav, Maine trebuie sa plec la Bucuresti si este duminica, stie cineva unde gasesc duminica h4?
mUlTUMESC |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002/ph1/1,9 DCI/Privilege/120CP
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
popel2popel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 31 January 07 From: Bucuresti dupa o viata la Cluj ![]() |
Super, mersi mult. De obicei din benzinarii cumpar tigari,benzina si lichid de parbriz , probabil de aceea nu mi-au sarit in ochi.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2002/ph1/1,9 DCI/Privilege/120CP
|
|
denwer |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 14 October 07 ![]() |
Lasa-te de fumat si cumpara-ti becuri de rezerva.
|
--------------------
logan
1,5 DCi
2006
|
|
djvibecmc |
![]()
|
![]() Upgrade Group: Members Posts: 269 Joined: 16 September 04 From: Ploiesti ![]() |
Intr-o noapte eram la semafor si s-a facut verde iar masina din fata mea nu pleca... am dat un flash (blitz) dar apoi s-au stins de tot becurile... au ramas doar pozitiile... si nici martorii din bord nu mai functionau nici pe faza scurta nici pe faza lunga....am mers vreo 5 minute cu proiectoarele aprinse... si apoi am dat iar un flash ( blitz ) cu faza lunga si s-a aprins martorul in bord respectiv si becul... dar cand am dat pe faza scurta tot nu mergeau...am mai asteptat un pic si cand am dat din nou totul mergea ca inainte... faza scurta faza lunga martori in bord... Ce s-o fi intamplat? .... Mentionez ca am schimbat becurile H4 de pe masina cu unele Lampa Blue Vision ( si cred ca sunt de 90/100 ca atunci cand le-am luat doar din astea avea ) P.S. le am de mai mult de 6 luni pe masina....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
- PH 11 CYD Get rich or.... get Diesel!
|
|
simbad |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 15 March 08 ![]() |
Am si eu o problema cu iluminarea din compartimentul de depozitare de la Logan (cel de sub airbag). Nu se aprinde cand se deschide compartimentul.
Masina e luata de curand (nici 2 saptamani), dar nu mai tin minte daca la cumparare mergea sau nu. E posibil sa nu fi functionat inca de la inceput. A mai patit cineva asa ceva? Sa fie oare doar de la bec/sigurante sau sa fie ceva pe firul de alimentare? |
--------------------
Logan
Ambition
2007
|
|
vadim_braia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 10 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Aprinde pozitile
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2007 1.5 DCI VAN & MCV LAUREATE Volvo 850 2500cmc , Rover 600 1800cmc 16 V , Toyota Previa 2.2D
|
|
simbad |
![]()
|
pai abia astept sa incerc maiine! Ar fi bine (intr-un fel) ca asta sa fie rezolvarea.
De ce zic "intr-un fel", pentru ca nu mi se pare normal sa fiu nevoit sa aprind pozitiile ca sa mi se aprinda respectivul bec. Nici iluminarea portbagajului si nici cea interioara nu necesita pozitiile aprinse (si nici macar cheia in contact). De ce si-au inchipuit ei ca ai nevoie de el doar noaptea n-am sa inteleg? Eu, unul, nici pe zi nu vad cu exactitate ce se "comite" in torpedou. This post has been edited by simbad: 15 Mar 2008, 21:03 |
--------------------
Logan
Ambition
2007
|
|
simbad |
![]()
|
Am facut asa cum mi-a sugerat vadim_braia si intr-adevar cu pozitiile aprinse se aprinde lumina din torpedou.
Cum am zis si mai sus, neinspirata aceasta "imperechere" de fire. |
--------------------
Logan
Ambition
2007
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Pentru lumina de la bricheta, e nevoie sa desfacem consola centrala. Dureaza 10 minute, nu e ceva complicat. Se desface mai intii consola frinei de mina si apoi cea de la schimbatorul de viteze. Becul este unul obisnuit, de 12v, 5 mm diametru, exact ca cele din bordul de 1310 sau nova. Costa 1000 lei vechi un bec din ala si se gaseste la kilogram prin Vitan sau la orice magazin de piese.
Pentru becurile Lampa de sute de w, te sfatuiesc sa renunti la ele, deoarece se pare ca ai bulit blocul de comanda al luminilor. |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
cataline |
![]()
|
Am si eu problema asta cu becul de la bricheta dar nu ma prind cum se scoate becul ala pentru a fi inlocuit. Eram cu consola in mana si nu m-am prins nici cum sa scot bricheta din locasul ei sa vad mai bine.
Dsign imi zici si mie te rog cum se scoate bricheta sau becul din locas pentru a fi inlocuit? |
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Desi o sa fiu putin pe langa subiect
![]() ![]() |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Din bazar...
Becul se gaseste linga bricheta, intr-un fel de carcasa de plastic, neagra, care se prinde cu cleme de bricheta. Se desface usor cu ajutorul unei surubelnite subtiri |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Becuri albastre?
![]() |
--------------------
OOOO
A3
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cora, Metro, Carrefour, Real, Auchan... colo pe la raionu auto. Sau in orice bazar unde au piese auto au si beculete colorate.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Lord Hades |
![]()
|
Ar fi permis sa imi schimb becurile de la semnalizarile spate cu unele rosii? Acum am becuri portocalii, stopul fiind cu geam transparent (cristal cum zice dacia)
![]() Ma amendeaza careva daca ma vede cu semnalizari rosii? Cu becurile albastre nu am rezolvat-o inca ... merci de sfaturi totusi ![]() |
--------------------
OOOO
A3
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
e modificare la sistemul de iluminare-semnalizare. Insa legal la semnalizatoare poate fi si culoarea rosie
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Lord Hades |
![]()
|
Am cautat pe net ... nicio urma de becuri rosii pentru semnalizare. Si-a mai pus careva asemenea becuri? Nu prea agreez solutia cu led.
Nu stiu daca a mai fost pus link-ul asta pe aici, asa ca have fun: http://www.pal-guide.com/search.php?lc=glo...5+dCi&mil=45998 This post has been edited by Lord Hades: 2 May 2008, 18:10 |
--------------------
OOOO
A3
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Am gasit ceva becuri de 90/100W si as vrea sa-mi pun pe Logan, ceea ce vreau sa stiu eu este daca pot strica ceva avand in vedere ca din fabrica loganul vine cu becuri de 55W.Daca le iau promit sa-mi reglez farurile fff bine astfel incat sa nu deranjez ceilalti participanti la trafic.
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Poti strica blocul de lumini, pentru ca, consumul este mult mai mare decat in mod normal.
Si vezi ca nici nu prea e legal ceea ce vrei sa faci ... ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:28 |