Nu se mai dau flashuri la radare ?
![]() ![]() ![]() |
Nu se mai dau flashuri la radare ?
OAP |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|||
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
QUOTE(OAP @ 29 Jul 2008, 18:25) Stai linistit ca am inteles ! Ideea este ca trebuie sa incalci legea "puternic" si dupa aia sa te legi de ceva in neregula, proces verbal, verificare radar, insigna agent, presiune in pneuri la masina de politie, etc ... |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(cristi.r @ 29 Jul 2008, 15:49) Nu prea ma duce capul , dar hai sa-ncerc: de cate ori ai fost oprit tu pentru ca mergeai cu 1-2 km/h peste aia 10 din regulament ? Sau pe cati cunosti tu in situatia asta ? Si mai stiu ceva. Daca am incalcat regula, sunt supus rigorilor legii, lege care este facuta/aplicata tot de oameni. Ceea ce faci tu este sa ceri perfectiune (adica +- 0,00..1 km/h eroare), in conditiile in care tu nu esti perfect, caci tocmai ai trecut de limita de viteza. Nu uita ca la 69 km/h ai deja 9 km/h peste viteza legala. Gandeste-te ! Tot n-ai inteles. Mai explic o data. La 69 km/h primesti 2 puncte penalizare si parca 150 lei amenda. La 71 km/h primesti 3 puncte penalizare si parca 200 lei amenda. Deci, daca radarul a dat eroare cu 2 km in plus, din cauza ca era in mers, in loc sa fie oprit, tu platesti aiurea 50 ron in plus. La 69 ai 19 peste viteza legala, nu 9. Oricum cred ca tu nu cunosti regulamentul deloc si tastez degeaba. Edit... eu zic de eroare 2 km/h, tu zici de eroare 0,00..1km/h... Care parte a cifrei 2(DOI) nu o intelegi ? This post has been edited by andu911: 29 Jul 2008, 17:47 |
--------------------
-
-
-
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Nu stiu cum e in Berceni-Hills, dar sigur exista si zone in tara asta in care limitarea este de 60 km/h.
Iar faptul ca ai 19 si nu 9 nu te face mai putin vinovat. Deja esti pe partea ailalta. This post has been edited by cristi.r: 29 Jul 2008, 17:48 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Exista si zone de 70, daca vrei sa tastam de dragul tastaturii.
Eu am invatat asa, din regulamentul ala care tie ti-e strain... ca in localitati viteza maxima e de 50, exceptie fac zonele in care administratorul de drum a pus alta restrictie... Ia zi-mi tu de ce nu ma face mai putin vinovat faptul ca am 19 si nu 9 ? ![]() This post has been edited by andu911: 29 Jul 2008, 17:52 |
--------------------
-
-
-
|
|
cristi.r |
![]()
|
Incredibil, din tot postul ala, tocmai de diferenta aia te-ai legat. La altceva nu mai ai de obiectat. Tot e bine. Desi n-am idee de unde ai tras tu concluzia ca eu nu stiu regulamentul.
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
andu911 |
![]()
|
In primul rand eu nu m-am certat cu tine. Ca tu o iei personal, asta e... fiecare o ia cum stie. Am incercat sa te fac sa intelegi ca eu m-as oftica daca as plati mai mult decat am gresit. Dar tu tot bati campii de 2 pagini...
Ce as putea sa mai fac ? Asa ca imi vad de treaba mea mai departe si te las in pace, sau cum vrei tu sa-i spui, nu mai am munitie. This post has been edited by andu911: 29 Jul 2008, 18:10 |
--------------------
-
-
-
|
|
cristi.r |
![]()
|
Postul asta
QUOTE(andu911 @ 27 Jul 2008, 13:11) Pai si cand limitele sunt sarite, ii dau report, nu ? Eu asta am facut, ca deja e offtopic. Eu oricum nu l-am jignit, cum face el, doar i-am zis ca e sofer de weekend, lucru demonstrat prin faptul ca nu stia care sunt flashurile speciale pentru radar... Si de atunci a inceput sa ma balacareasca... Zici ca cine stie ce i-am facut ![]() impreuna cu postul 129 imi dau oaresice indicii despre varsta ta. Asta ma face sa-mi cam para rau ca am incercat sa te fac sa intelegi ca lucrurile nu stau asa cum crezi tu, insa dupa ce mai cresti putin, iti vei da seama. This post has been edited by cristi.r: 29 Jul 2008, 18:24 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
andu911 |
![]()
|
ok, scuzele sunt acceptate.
|
--------------------
-
-
-
|
|
cristi.r |
![]()
|
![]() |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Deci va spun eu, atat timp cat Solenza poate sa depaseasca orice viteza maxima admisa in Romania e cam nasol. Deci va trebui sa contestam tot ce prindem..
![]() Noroc ca nu prea am luat radare pana acum si sper sa ramana asa, chiar daca n-am detector. Parca daca ai detector si mergi cu viteza tot drumul si reduci doar la radar e aceeasi porcarie. Ba chiar ai mai mult curaj sa-i dai talpa ca doar te ajuta detectorul.... |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 29 Jul 2008, 19:30) Noroc ca nu prea am luat radare pana acum si sper sa ramana asa, chiar daca n-am detector. De fapt situatia e alta...solentele albastre in special, sunt ca avioanele alea americane...nu le detecteaza radarul...d'aia n'ai luat amenda ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Mai depinde si de nr de inmatriculare..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
OAP |
![]()
|
da da ....BOS, SRI, KGB...WST...de astea
![]() |
--------------------
.
.
|
|
andu911 |
![]()
|
pai cum, orie bmw trebuie sa aiba nr cu W...
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
nh1980ro |
![]()
|
QUOTE(andu911 @ 30 Jul 2008, 17:15) pai cum, orie bmw trebuie sa aiba nr cu W... ![]() ..numai daca ai Passat TDI, altfel nu se pune. Si oricum nu e niciunul din alea enumerate mai sus. De fapt nici nu cred ca are importanta, doar ca sunt eu mai atent si am vazut la timp radarele ca sa reduc viteza.. ![]() ![]() This post has been edited by nh1980ro: 30 Jul 2008, 19:47 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
hai bre ca masina ta isi ia zborul ..pana depaseste viteza legala....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Bre are eleron care o tine lipita de asfalt. La un moment dat pe la vreo 150km/h a trebuit sa ma dau jos sa o dezlipesc cu spaclu'....
Oricum daca vezi vreo solenza care da semnal stanga la 150km/h da-te la o parte daca mergi mai incet..nu te uita ca e Dacie... ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
cristi.r |
![]()
|
QUOTE(BZN @ 29 Jul 2008, 09:18) Daca aparatul radar NU este omologat de BRML in "miscare" , nu mai e nimic de discutat, clar, PV este nul ( ce contestatie???). Nu mai conteaza toleranta, acel mijloc de masurare nu are agrementul BRML deci acel aparat radar NU exista! Asa si cu procesul verbal ce fac ? Si cu ce decurge din completarea lui ? Poate ar trebui sa-i spun agentului ca are un radar care nu exista dpdv legal ? Sau cum ? CINE decide ca procesul verbal este nul ? Eu ? This post has been edited by cristi.r: 30 Jul 2008, 21:14 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pai eu.....nu prea ma dau la o parte la astia de dau flashuri de la 3 km distanta...si merg cu 200 pe sector de 90......ca am oglinda electrocroma si ma doare la bascheti de flesurili lor..... merg atat de relaxat ..si calm pana depasesc......
apropo la cum dau bizonii zilele astea flesuri...nici numai stii daca sunt de radar sau sa le faci loc...... This post has been edited by b76bgaarh: 30 Jul 2008, 21:16 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 30 Jul 2008, 22:15) apropo la cum dau bizonii zilele astea flesuri...nici numai stii daca sunt de radar sau sa le faci loc...... Pai cum... dom' arhitect... matale pentru radar primesti flashuri din spate? Ia-o mai incet, ca ai doborat bariera vitezei luminii... ![]() This post has been edited by xcss: 30 Jul 2008, 21:21 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Nu mai dati vina pe justitie pentru toate procesele ce dureaza mult. Nu judecatorii fac legile ci doar judeca dupa ele si credeti-ma ca nici lor nu le convine sa tina atata un proces.
Stim toti care sunt aceia care scriu legile si sper ca va dati seama ca ei sunt de vina ca le fac cum le fac, iar aplicarea lor e greoaie. Sa nu uitam ca sunt multe legi care se completeaza unele pe altele, ingreunand si mai mult procesele. This post has been edited by eXtenSion: 30 Jul 2008, 23:08 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
nh1980ro |
![]()
|
QUOTE(b76bgaarh @ 30 Jul 2008, 22:15) pai eu.....nu prea ma dau la o parte la astia de dau flashuri de la 3 km distanta...si merg cu 200 pe sector de 90......ca am oglinda electrocroma si ma doare la bascheti de flesurili lor..... merg atat de relaxat ..si calm pana depasesc...... apropo la cum dau bizonii zilele astea flesuri...nici numai stii daca sunt de radar sau sa le faci loc...... Eu am zis ca dau semnal stanga. Daca nu te dai nu te dai...e dreptul tau.. ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
M-am intors ieri da la Buzau si pe E85..o gramada de radare si o gramada de soferi de la care am primit flashuri.Foarte frumos.Pe Constanta in schimb deloc..
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(nh1980ro @ 30 Jul 2008, 22:05) Oricum daca vezi vreo solenza care da semnal stanga la 150km/h da-te la o parte Iar daca nu vezi ...asta-i viata reala |
--------------------
.
.
|
|
nh1980ro |
![]()
|
In cartea tehnica scrie 165km/h viteza maxima constructiva si daca mai punem si advance factorul iese mai mult de 150km/h nu crezi?..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 28 Jul 2008, 20:04) dau flesuril oameni normali ..nu la bizoni carora li se rupe de cat de repede merg ca oricum ei e smecheri...... Asa fac si eu,nu conteaza ca e tir sau masina mica.Uneori le dau la smecherii care gonesc,mai ales in localitate.Am o mica satisfactie sa-i vad in retrovizoare cum franeaza ca bezmeticii. ![]() ![]() Drum bun! |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nu e economie de curent ci cum ne explica un coleg forumist e economie de 0,3% de carburant.Dupa aia vine uzura alternator becuri sarme neuroni ...
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
andu911 |
![]()
|
Azi-noapte la ora 2 am avut ocazia sa vad ca exista si oameni extrem de batuti in cap.
Pe calea Vitan, inainte de spitalul Sf. Ioan radar. Din sens opus toti dadeau flashuri. Din spate venea un Passat cu viteza... Dupa ce m-a depasit i-am dat si eu flashuri la greu. Nimic... Evident ca l-au oprit. Cum sa fii asa idiot ? Presupunem ca ar fi fost vreunu de prin Parlament, chiar simtea nevoia sa fie tras pe dreapta ? Oricum nu stiu cat de parlamentar era, ca eu am mai stat la semafor, am mers incet si el tot n-a mai aparut... |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 21:38 |