Nu se mai dau flashuri la radare ?
![]() ![]() ![]() |
Nu se mai dau flashuri la radare ?
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
MiticaLGN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 January 07 From: Bucuresti ![]() |
In Bulgaria oamenii inca dau flash-uri anti radar! Le multumesc pe aceasta cale !
|
--------------------
Logan Prestige
KIA CEED SW BEST
2007
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MiticaLGN @ 28 Jul 2008, 12:17) flash-uri anti radar! ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
QUOTE(cristi.r @ 27 Jul 2008, 09:42) In occident se trateaza ca agresivitate la volan si se pedepseste in consecinta. Cam la fel sta treaba si cu claxonul. La noi pana si agentul de politie care mergea pe mijlocul strazii m-a intrebat de ce nu l-am claxonat sa se dea la o parte pentru ca nu ma auzise cand am ajuns in spatele lui. In occident iti dau baietii "fleshuri" sa sti ca e politie in fata,2 masini am prins intr-o noapte si amandoua m-au avertizat. In Romania nu se mai dau "flesh-uri",de obicei primesc avertizari de la TIR-uri sau dube si nu de la masini mici,acum 3-4 ani se dadeau in dusmanie "flesh-uri" cand stateau la radar baietii. Eu si acuma dau pana in urmatoarea localitate daca ii vad si sunt pe sensul celorlalti. |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
QUOTE(CIPTUNING @ 28 Jul 2008, 10:16) Am impresia ca voi, cei anti-flashuri, tineti cu ursul, adica cu planul ala nerecunoscut de amenzi al Politiei. Scopul radarului este reducerea riscului. Ia sa se puna placuta cu "atentie radar" la intrare in toate localitatile, dar sa fie obligatoriu si radarul acolo permanent, iar soferii sa stie asta. Urmare: vor merge marea majoritate incet, stiind ca este radar, accidente grave nu vor mai fi, amenzile vor scadea. Nu ati vazut accidente cauzate de franarea brusca la vederea radarului?Unde este prevenirea? Cand ai tu fonduri sa pui radare in toate locurile unde se pot intampla accidente sa ne dai de stire, astora anti-flashuri. Intre timp noi avem o solutie mai convenabila: limite de viteze mai mari unde se poate si respectarea limitelor peste tot. Oare ce e mai usor de realizat? Ah da, in Romania nimic! |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Radare sunt, numai ca ele stau unde se pot incasa cele mai multe amenzi...
Spre ex, in Bucuresti sta radarul noaptea pe Calea Vitan unde nu e nici tipenie de om si sunt 4 benzi... In loc sa stea pe Dorobanti, unde se intampla atatea accidente... |
--------------------
-
-
-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pe dorobanti erau camere parca?????
eu circul la limita amendei...plus 10km peste viteza legala..... o fi bine o fi rau...... dau flesuril oameni normali ..nu la bizoni carora li se rupe de cat de repede merg ca oricum ei e smecheri...... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
S-a facut dreptate......
![]() ![]() Acuma exista si precedent... QUOTE Un judecator din Urziceni 'desfiinteaza' radarele mobile de C. Marin HotNews.ro Luni, 28 iulie 2008, 20:27 Actualitate | Esențial Radarul mobil la control Foto: Rompres Radarele folosite de agenti pot sa stabileasca ce viteza au soferii din trafic doar daca masina de politie stationeaza, anunta PRO TV, care citeaza un judecator din Urziceni. Magistratul sustine ca aparatul nu este omologat in cazul in care vehiculul echipajului este in miscare. Judecatoria Urziceni a anulat, in urma cu doua saptamani, un proces verbal de contraventie prin care un bucurestean fusese amendat cu 750 de lei pentru depasirea vitezei legale. Un echipaj al Politiei Rutiere, aflat si el in miscare, stabilise cu ajutorul unui radar mobil ca bucuresteanul ar fi circulat cu 120 de kilometri la ora pe un segment de drum unde viteza maxima era de 50 kilometri pe ora. "Din plansele foto depuse la dosar rezulta ca autoturismul politiei pe care se afla amplasat radarul era in miscare. Aparatul radar de tip PHYTON II a fost insa omologat de Biroul de Metrologie Legala numai in modul de stationare", precizeaza judecatorul, citat de PRO TV. Politia a contestat sentinta care ar putea 'desfiinta' sistemul de radar utilizat pana acum. Tribunalul Ialomita va judeca in octombrie contestatia, insa sentinta ar putea ramane definitiva. Intre timp, Directia Politiei Rutiere a declansat o ancheta menita sa lamureasca ce s-a intamplat cu aparatul radar contestat. Sursa DEci daca sunteti amendati de radare de tip PHYTON II aflate pe masini de politie care sunt in miscare aveti toate sansele sa castigati in instanta! This post has been edited by Johnny_Bravo: 28 Jul 2008, 21:32 |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Ma bucur ca sustii oameni de genul: "120 de kilometri la ora pe un segment de drum unde viteza maxima era de 50 kilometri pe ora."
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Pai asa hai sa taiem capul tuturor ca doar n-ar trebui sa incalce nicio lege.
Atat timp cat ei stau la panda si nu fac chestii care sa reduca accidentele, mi se pare o aberatie sa dam amenzi chiar daca sunt nelegale. (ma rog, cu aparate neomologate). Cred ca mult mai de efect ar fi sa stea la vedere si sa fie multe masini de politie. Poate ca n-am merge toti legal , dar oricum viteza maxima ar fi mult mai mica (chiar daca mai mare decat cea legala). Si in felul asta s-ar reduce numarul de accidente, lucru de dorit. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
C@talin |
![]()
|
cele mai de efect sunt fantomele alea de tabla
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 28 Jul 2008, 22:38) Ma bucur ca sustii oameni de genul: "120 de kilometri la ora pe un segment de drum unde viteza maxima era de 50 kilometri pe ora." Atunci cand stimabilii politisti de la rutiera vor face munca adevarata de prevenire a accidentelor si cand o sa ii vad mai des in intersectii la dirijat circulatia o sa fiu de partea lor.... pana atunci lasa-ma sa am un mare semn de intrebare legat de modul in care inteleg unii dintre ei sa isi faca treaba! Majoritatea dintre ei de fapt..... |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 28 Jul 2008, 22:38) Ma bucur ca sustii oameni de genul: "120 de kilometri la ora pe un segment de drum unde viteza maxima era de 50 kilometri pe ora." Nu sustii oamenii de genul acela, ci nu sustii abuzurile, ii o diferenta. Si daca nu are omologarea respectiva, ii probabil pentru ca nu inregistreaza corect datele in mers, si in loc de 120 poate omul avea 50 sau 150. Ti se pare normal? Dac tu circuli cu 50, ca mergi regulamentar si un aparat dinasta zice ca ai avut 70 si te amendeaza, ti se pare normal sa primesti amenda? Sa-si omologheze radarele, sau sa cumpere unele care se pot folosi si in mers, si atunci nu mai are nimeni de ce sa se planga. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
QUOTE(Johnny_Bravo @ 28 Jul 2008, 22:28) DEci daca sunteti amendati de radare de tip PHYTON II aflate pe masini de politie care sunt in miscare aveti toate sansele sa castigati in instanta! S-a facut dreptate o laie. Pe Valea Prahovei la Nistoresti tot radar d-ala este. Ia sa va vad cati dintre voi aveti sange-n instalatie sa desfiintati radarul ala. J B, lasa prostiile cu articole d-astea, da ? Cat avea ala ? Dublul vitezei legale ? Aoleu, 70 de km/h peste viteza legala ? Pai cum sa nu conteste in instanta, mai ales ca era si judecator ? Ia gandeste-te inainte de a posta. Si cati au dare de mana sa umble prin tribunale, in loc sa plateasca o amenda de 100 RON in 48 de ore (si cu 2-3 puncte de penalizare) ? Iar daca radarul ala nu e omologat pentru echipaj mobil, asta nu inseamna ca are vreo eroare de 1234567 km/h fata de realitate, ci doar este o scapare a "organului", pe care eu nu mi-o explic, pentru ca, pe toate canalele media se laudau ca radarele alea inregistreaza si de pe loc si din miscare si din fata si din spate. Si ca sa clarific o chestie, sa nu-mi aud vorbe, aia cu Nistorestiul am citit-o din procesul verbal de contraventie, pe care l-am pastrat, o data cu dovada platii, in caz ca le vine alora vreo idee. Pe mine ma oftica faptul ca stau la panda, la ciupeala, cand nu este o circulatie intensa, niciodata cand este aglomerat. Adica nu vegheaza la siguranta circulatiei. Hai si-un leitar iedit ca nu ma pot abtine: imi pare rau ca sunt bagat in categoria "ailalta" ! Chiar imi pare ! Sa-mi spuna si mie cineva unde am spus eu ca sunt anti-flashuri ? Am incercat sa subliniez faptul ca este o problema artificial creata de catre stimabilul andu911 ! Si mai observ ca-i inteleg intr-o oarecare masura pe reprezentantii regimului de trista amintire, cand aplicau cenzura. Un fel de cenzura este in fiecare dintre noi si iese la iveala fara sa ne dam seama. Dar, totusi, imi pare si rau, dar si bine ![]() This post has been edited by cristi.r: 28 Jul 2008, 22:32 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Exact asta as vrea sa vad si eu.
Pe DN1 cand e foarte aglomerat sa stea politisti in toate intersectiile pe unde mai vin multi din lateral si sa vegheze la siguranta circulatiei. S-a intamplat sa se trezeasca un sofer sa intre din stanga direct pe banda II si cu viteza de melc si cat pe ce sa-l faca praf cate un 'Jip'. Si atunci toti incercau sa evite pe unde puteau. Daca nu era tragic, ar fi fost amuzant... Sau cand e aglomerat pe AI si AII si merg toti tembelii cu 200 la ora si dau flashuri in disperare, atunci nu-i nimeni pe acolo sa-i mai domoleasca. Ca daca tu mergi cu 130km/h cat e viteza legala ai toate sansele sa te faca pilaf unul care vine cu 200. Unde sunt domnii politisti cand e cu adevarat nevoie de ei? |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
J o h n n y |
![]()
|
QUOTE(cristi.r @ 28 Jul 2008, 23:14) Maaare noroc avem cu tine prietene, ca ne-ai pus sangele in miscare! Atfel eram toti niste domnisoare sfioase de pension.... acum ne-ai transformat in adevarati barbati!! Chiar nu vreau sa intru in polemici cu tine, fiecare are dreptul la o parere pana la urma. Mai citeste regulamentul si tine minte ca se ataca o idee si nu o persoana! Hai pa! |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Si unde te-am atacat eu pe tine ?
Treaba cu "sangele in miscare" se pare ca este prea adanca pentru tine. N-ai inteles nimic. <span class='edit'>29 Jul 2008, 00:04:</span> QUOTE(Serje @ 28 Jul 2008, 23:03) Dac tu circuli cu 50, ca mergi regulamentar si un aparat dinasta zice ca ai avut 70 si te amendeaza, ti se pare normal sa primesti amenda? Bre, Serje, nu stiu cum dracu, da' niciodata in ... multi ani de permis, cand am fost "prins "de radar (adica de vreo 3-4 ori), nu am putut sa spun cu o oaresice exactitate cu ce viteza mergeam. Da' sigur legal nu mergeam. Si la fel de sigur este si faptul ca nu am fost inregistrat cu vreo viteza fantasmagorica. Prinzi ideea ? Sunt sigur ca da. This post has been edited by cristi.r: 28 Jul 2008, 23:05 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Imi aduc aminte bine si acum, cum dupa Revolutie mergeam cu taica'miu prin tara si avea numere de Germania pe masina si s-a intamplat de 2 ori cand am fost si eu cu el in masina si l-au oprit militienii pentru ca depasise viteza.
N-aveau radare de-astea noi, aveau niste vechituri... unu te oprea si vorbea cu celalalt prin statie care era cu radarul si ala spunea cu cat ai mers... Bagau baietii de la ei cat vroiau... Ca tata n-avea nici un motiv sa ma minta si il auzeam cum bombanea ca ii pusesera nu stiu cati km peste... Acum nu mai pot, ca le-au dat camere video. Dar tot incearca fel si fel de metode.... ba sa monteze butoane de veioza, ba sa tina camera indreptata in alta parte....etc. Deci daca ei fac rahaturi de-astea, tu de ce sa nu le cauti lor nod in papura ? Cristi fac pariu pe oricat ca tu ai ceva tangente cu militia. Si ca sa iti mai demonstrez ca ai idei comuniste... daca eu merg cu 79 km/h si radarul zice ca am avut 82km/h, tocmai din cauza faptului ca am fost luat din mers si exista o oarecare eroare, eu ma aleg cu 1 punct si cateva zeci de lei amenda in plus. Cine imi da banii si punctul inapoi ? Sunt de acord ca poate nu arata 70 in loc de 50, dar 71 in loc de 69 poate sa arate...si nu cred ca ar conveni cuiva nici macar o eroare de genul asta. Tu prinzi ideea asta ? |
--------------------
-
-
-
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Daca aparatul radar NU este omologat de BRML in "miscare" , nu mai e nimic de discutat, clar, PV este nul ( ce contestatie???). Nu mai conteaza toleranta, acel mijloc de masurare nu are agrementul BRML deci acel aparat radar NU exista!
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andu911 @ 29 Jul 2008, 02:44) ... unu te oprea si vorbea cu celalalt prin statie care era cu radarul si ala spunea cu cat ai mers... Bagau baietii de la ei cat vroiau... M-au oprit odata unii de astia in Militari cu toate ca eram depasit de tot felul de 'jipuri' cu viteza mai mare, da eu eram cu dacia...au dat prin statie si cica aveam ceva peste 70...asa o fii fost da le-am zis sa sta un pic sa dau si eu telefon sa spuna cineva de la capatul firului ca nu-i asa ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
QUOTE(cristi.r @ 28 Jul 2008, 22:14) pe toate canalele media se laudau ca radarele alea inregistreaza si de pe loc si din miscare si din fata si din spate. daca de exemplu ai trecut de radar, mai poate sa te inregistreze? deci, daca te-ai indreptat spre masina politiei, care e cu fata spre tine dupa ce treci de ea mai poate sa te inregistreze? bagati contestatii fratilor, se mai si castiga. in general vad ca judecatorii imi transforma amenzile in avertismente, la inceput ma suparam, voiam recurs, dar e bine si asa. |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
nh1980ro |
![]()
|
Ideal ar fi sa nu ajungi sa-ti dea amenda, dar exista si dreptul la contestatie..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
cristi.r |
![]()
|
QUOTE(andu911 @ 29 Jul 2008, 02:44) Observ ca ai si timp de asa ceva. Si energie de investit in asa ceva. Eu nu am. Sau, te intreb altfel: ai facut vreodata o contestatie ? Ca toata lumea cunoaste pe cineva care a facut, dar nimeni nu spune cum a procedat. De ce oare ? De ce n-ai facut contestatie la amenda pe care ai luat-o ? Cine stie ? Poate iti dadeau punctele inapoi sau mai reduceau din ele. E ? QUOTE(andu911 @ 29 Jul 2008, 02:44) Mai intai dai in scris treaba asta si dupa aia, mergem la bancile pe care ti le spun eu, luam extrasele de cont, adunam sumele si punem pariu pe rezultatul adunarii. Te bagi ? QUOTE(andu911 @ 29 Jul 2008, 02:44) Si ca sa iti mai demonstrez ca ai idei comuniste... daca eu merg cu 79 km/h si radarul zice ca am avut 82km/h, tocmai din cauza faptului ca am fost luat din mers si exista o oarecare eroare, eu ma aleg cu 1 punct si cateva zeci de lei amenda in plus. Cine imi da banii si punctul inapoi ? Sunt de acord ca poate nu arata 70 in loc de 50, dar 71 in loc de 69 poate sa arate...si nu cred ca ar conveni cuiva nici macar o eroare de genul asta. Tu prinzi ideea asta ? Nu prea ma duce capul , dar hai sa-ncerc: de cate ori ai fost oprit tu pentru ca mergeai cu 1-2 km/h peste aia 10 din regulament ? Sau pe cati cunosti tu in situatia asta ? Si mai stiu ceva. Daca am incalcat regula, sunt supus rigorilor legii, lege care este facuta/aplicata tot de oameni. Ceea ce faci tu este sa ceri perfectiune (adica +- 0,00..1 km/h eroare), in conditiile in care tu nu esti perfect, caci tocmai ai trecut de limita de viteza. Nu uita ca la 69 km/h ai deja 9 km/h peste viteza legala. Gandeste-te ! Si nu stiu cine-i mai comunist dintre noi ? Eu care am incercat sa dau argumente pertinente ? Sau tu care ma bagi in oala ailalta daca nu sunt de acord cu tine ? Tii minte "cine nu-i cu noi, e impotriva noastra" ? Si nici macar nu sunt impotriva ta, ci doar am incercat sa-ti spun ca te agiti degeaba si intr-o directie gresita, in loc sa incerci sa te adaptezi traficului. Explicatiile din posturile anterioare cred ca sunt de ajuns. Asta daca le-ai citit. Explicatii pe care am avut bunavointa sa ti le dau, ca sa vezi si un alt punct de vedere. Si la care explicatii tu o dai inainte cu "militia" si cu "gaborii". Asta fara sa pun la socoteala faptul ca m-ai tratat cu dispret inca de la inceput prin "sofer de weekend" si apoi "gabor", adica un fel de mistocareala ieftina. Go for it ! Probabil ca vei obosi odata ... QUOTE(slaiciprian @ 29 Jul 2008, 15:14) daca de exemplu ai trecut de radar, mai poate sa te inregistreze? deci, daca te-ai indreptat spre masina politiei, care e cu fata spre tine dupa ce treci de ea mai poate sa te inregistreze? Altul ! Dar altfel nu se poate ? Adica daca masina politiei e cu spatele spre tine si este pusa pentru aia care vin din sens opus ? Ooooofffffff ....... QUOTE(OAP @ 29 Jul 2008, 10:25) m-am ales cu un minim de amenda da cu stat la coada pe la Udristei sa o platesc...asta a fost cel mai enervant ![]() Deci e mai bine sa contest in instanta decat sa stau la coada pentru amenda minima. Bun s-asa ... This post has been edited by cristi.r: 29 Jul 2008, 16:25 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(cristi.r @ 29 Jul 2008, 16:49) Mai nou se pot plati si on line...cred ca s-au inspirat din reclama aia cu ...Mastercard ![]() |
--------------------
.
.
|
|
cristi.r |
![]()
|
QUOTE(OAP @ 29 Jul 2008, 17:44) nu-i nici simplu da nici complicat...depui contestatia si specifici ca vrei judecata in lipsa...trebuie sa nu te astapti sa castigi neaparat...dar daca poti sa o faci fa-o, mai ales daca stii ca ai sanse sa castigi...personal m-as agata de orice neconcordanta din procesul verbal ca sa castig chiar daca stiu ca am incalcat legea.... Ok ! Si daca procesul verbal este in regula ? Ce fac mai departe ? Cui ma adresez pentru buletinele de verificare metrologica ale aparatului ? Cat dureaza un termen ? Cat dureaza toata tarasenia ? Cat ma costa sa depun contestatia aia ? |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Daca esti judecator...putin..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
cristi.r |
![]()
|
aham
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 21:33 |