iPhone 3G, merita sau nu?, alternative Nokia
![]() ![]() ![]() |
iPhone 3G, merita sau nu?, alternative Nokia
ArtVandelay |
![]()
|
||
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|||
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
pretul ala mult laudat de 200$ va fi legat nu doar de tipul abonamentului, dar si, foarte probabil, de un abonament lunar de date. articolul asta e destul de interesant, cred ca l-am mai pus pe undeva. cum zicea cineva anterior, telefoanele vor trebui activate in magazin, in caz contrar s-ar putea sa nu mai ai acces la iTunes sau update-uri.
in fine, ca alternativa as zice HTC Diamod. e mai destept si mai "deschis" catre tuningul cu aplicatii, stie si el sa roteasca ecranul si in plus exista tot felul de aplicatii care folosesc accelerometrul. chiar si n95/n95 8GB stiu sa faca asta Solon. in plus HTC e mai mic, are ecranul ala de rezolutie uriasa si, cum am zis mai sus, e mult mai flexibil. alte optiuni ar mai fi, dupa mine: Samsung Omnia Eten x650 LG KS20 - fara GPS LG U960 - fara GPS |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Lista scurta finala:
Nokia N95 8Gb (50% sanse) iPhone 3G 8Gb (35% sanse-ar creste daca s-ar aduce la noi cu garantie) Eten Glofiish X800 (15% sanse) Cum ziceam, astept lansarea ofociala in Romanica a maritului iPhone, dar cred ca se preteaza mai bune Nokia gusturilor mele (desi nu-s fan Nokia) La iPhone 3G ii lipseste (si inca ii va lipsi o vreme) o harta Detaliata a Romaniei (care pana o vor face 3rd party makers va mai curge multa apa pe Dambovita) Si N95 8Gb-ul are unele lipsuri, dar overall e OK. Sunt curios cat tine bateria la o utilizare moderata (30-45 min/zi) ![]() ![]() Omnia ar fi super OK, dar pana apare... ![]() This post has been edited by Cypher4laguna: 14 Aug 2008, 15:08 |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
EdyB |
![]()
|
![]() Reno-watt! Group: Members Posts: 462 Joined: 21 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Misto comparatia...oricum, cine a folosit 3g-ul pentru date stie ca nu zboara paginile ca in spotul original iphone. Poate la un model viitor 4G wimax.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 2
2000 Expression 1.4 8V 75CP - 50 000 km
|
|
EdyB |
![]()
|
![]() Reno-watt! Group: Members Posts: 462 Joined: 21 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Gata, e oficial acum http://www.orange.ro/iphone/rezumat-oferta.html
Pret minim 179E pentru modelul de 8G cu un abonament de 59E(!!!) /luna pentru 2 ani, iar maxim...atentie....489E pentru modeul de 16G cu un abonament de 39E/luna pentru 1 an. Si mai au tupeul sa anunte ca deschid 6 magazine pe 22 august la ora 0:00 ![]() This post has been edited by EdyB: 20 Aug 2008, 11:34 |
--------------------
Renault
Clio Symbol 2
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Mda..in SUA pleaca de la 199 dolari....deci Romania e de fapt tara tuturor posibilitatilor..
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Pai de ce sa nu faca profit si ei?
Tineti minte cnd s-a inchis magazinul MyX ce coada a fost? Si preturile erau destul de piperate daca-mi aduc aminte... |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Faceau profit si la 199 de dolari..stai fara grija...
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
stati linistiti... din abonamentul ala o parte ajunge in conturile lui Apple
![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.178 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
enorm de mari abonamentele (ca pret ) , dupa mine nu se merita , oricum eu nu am nevoie am ceva similar (HTC) si sint enorm de multimit de el
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
la "baietii" de pe net costa 799E
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(EdyB @ 20 Aug 2008, 12:33) Si mai au tupeul sa anunte ca deschid 6 magazine pe 22 august la ora 0:00 ![]() Cica nu au fost deloc cozi. Se pare ca erau cca. vreo 15 insi care au stat la coada sa ia, ca erau mai multi aia de la televiziuni care venisera sa filmeze cozile si nu aveau ce. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
Chiar credeti ca fitosii de pe haifaiv stau la cozi?
![]() ![]() Deci, eu am ajuns la concluzia ca deocamdata NU merita aifonu... sa vedem cand or dezvolta destule aplicatii pentr Romanica (3rd party GPS map)! |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
|
|
EdyB |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 24 Aug 2008, 10:14) Cica nu au fost deloc cozi. Se pare ca erau cca. vreo 15 insi care au stat la coada sa ia, ca erau mai multi aia de la televiziuni care venisera sa filmeze cozile si nu aveau ce. Stiu...eram ironic...ce om normal si-ar face asemenea abonament?! 24 Aug 2008, 12:34: QUOTE(Cypher4laguna @ 24 Aug 2008, 12:12) Asta nu se va intampla prea curand...deocamdata se merge pe google maps. Oricum s-au facut de rusine cu 3g-ul...cica au probleme grave...se plange lumea ca li se intrerup convorbirile. Deh...lucruri americane. This post has been edited by EdyB: 24 Aug 2008, 11:34 |
--------------------
Renault
Clio Symbol 2
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
asta cu convorbiri intrerupte sau ca suni si nu se aude soneria am auzit-o si eu de la o colega care-si suna iubitul pe iPhone...
Asta e... Nokia sa fie ![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Nu-ti recomand N95-ul, doar camera e de el, nu-si merita banii; stiu asta pentru ca am unul, nu vorbesc din auzite.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
De ce nu-l recomanzi? Eu am unul de 1 an jumate,de cand s-a lansat in Romania si nu am avut nici cea mai mica problema cu el,tine bateria 2-3 zile si vorbesc destul pe el,m-a ajutat ca GPS cand am avut nevoie,face poze super bine,este destul de mic pentru cate are pe el
![]() Bafta! |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
QUOTE(Cypher4laguna @ 24 Aug 2008, 21:51) asta cu convorbiri intrerupte sau ca suni si nu se aude soneria am auzit-o si eu de la o colega care-si suna iubitul pe iPhone... Asta e... Nokia sa fie ![]() Apple a actualizat softul iPhone pentru rezolvarea problemelor semnalate la terminalul 3G. Nemultumirile persista |
--------------------
.
.
.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
e prea mare si gros. O prietena de-a mea il tinea in ghiozdan, desi avea buzunare.
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Si tu esti femeie/gay sau barbat?
Altfel spus - dai cu vaselina sa iti pui pantalonii pe tine? ![]() Femela respectiva probabil ca nu il tinea in buzunar pentru ca avea pantalonii foarte stramti. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
QUOTE(Danezu @ 25 Aug 2008, 14:51) Pentru ca e "branza buna in burduf de caine", stie multe dar nu apuca sa le faca, carcasa in primul rand e de toata jena(se duce vopseaua de pe ea imediat daca il bagi in buzunarul de la pantaloni, trebuie tinut numai in husa), slide-ul are un joc enervant, nu opreste convorbirea in momentul cand inchizi slide-ul(stiu exista soft pentru asta dar vroiam ca cei de la nokia sa fi implementat optiunea asta in firmware-ul lor), se reseteaza cand faci poze cand ti-e lumea mai draga, nu stiu cum te tine pe tine bateria atat pentru ca eu il incarc zilnic si cam atat, in rest numai de bine. |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
rtBK |
![]()
|
R19/16v cand sunt caldurile astea minunate, o caramida din aia iti mai lipseste din buzunar, sincer
![]() This post has been edited by blak2oo8: 25 Aug 2008, 16:46 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
EdyB |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 2
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Cypher4laguna @ 14 Aug 2008, 15:07) Si N95 8Gb-ul are unele lipsuri, dar overall e OK. Sunt curios cat tine bateria la o utilizare moderata (30-45 min/zi) ![]() ![]() La asa utilizare te tine minim 3-4 zile. Eu am N95 8GB si vorbesc ceva mai mult... uneori mult mai mult chiar (2-3 ore/zi). In conditiile astea bateria tine maxim 2 zile, dar e de inteles, plus ca mai faci o poza, mai deschizi o pagina de net, etc. Transferul de date 3.5G merge foarte bine iar ca modem pentru laptop merge brici. Eu unul nu am reusit sa-i gasesc vreun cusur pana acum, poate doar pretul initial mare, acum vad ca a ajuns in jurul a 1500-1700 RON ceea ce e mai aproape de adevar fata de 2400-2500 acum 1 an de zile. Saptamana trecuta am fost in concediu la mare si l-am incarcat 1 data ![]() Pozele sunt de-a dreptul excelente, mai ales cele facute ziua in aer liber, putine telefoane cred ca se pot compara la acest capitol. Filmarea este si ea foarte buna si chiar in conditii precare de lumina. De spatiu de memorie nu cred ca mai trebuie sa spun ca este mai mult decat suficient. In concluzie este un telefon foarte bun. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
rtBK |
![]()
|
stie black de gluma, nu-i problema
![]() "În luna iulie, britanicii au campat o noapte întreagă în fața magazinelor, în speranța că vor deveni posesorii noului și îmbunătățitului iPhone, ce îmbină funcțiile unui telefon mobil, cu cele ale unui iPod digital și cu acccesul la internet. Fenomenul s-a repetat în toate țările în care acest model a fost lansat. Cu toate acestea, unii clienți au reclamat existența unor probleme grave la celebrul iPhone 3G. Aceștia s-au plâns că au găsit mai multe apeluri nepreluate, fără a avea posibilitatea de a răspunde la ele, și de asemenea au reclamat viteza foarte mică cu care pot descărca fișiere de pe internet. Astfel, pe forumul Apple au fost înregistrate peste 5.000 de subiecte pe această temă, informează Daily Mail. Unul dintre clienți s-a hotărât chiar să acționeze compania Apple în instanță. Jessica Smith din Alabama a depus o plângere legală împotriva companiei pe 19 august. Ea a spus că iPhone 3G a fost promovat ca un telefon ''de două ori mai rapid, la jumătate de preț'', comparativ cu vechiul model iPhone. Cu toate acestea, modelul achiziționat de ea se conectează la rețeaua 3G în mai puțin de 25% din cazuri. Jessica Smith intenționează să implice în acest proces, într-o acțiune comună în instanță, mai mulți utilizatori ai celebrului iPhone 3G, nemulțumiți de serviciile de care beneficiază. " |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Hack |
![]()
|
Nu l-au testat destul, asa le trebuie.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Ma scuzati dar aici se vorbeste despre iPhone 3G sau despre ce telefon NOKIA sa isi cumpere unul sau altul ?
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
rtBK |
![]()
|
A ajuns topic legat de ce telefon merita sau nu. AIFON 3Ge a picat testul.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 04:21 |