iPhone 3G, merita sau nu?, alternative Nokia
![]() ![]() ![]() |
iPhone 3G, merita sau nu?, alternative Nokia
EdyB |
![]()
|
||
![]() Reno-watt! Group: Members Posts: 462 Joined: 21 February 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol 2
2000 Expression 1.4 8V 75CP - 50 000 km
|
|||
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Pentru mine intrebarea e simpla:
Nokia N95 8Gb sau N82 black? Minus la N95 8Gb : - slider cu joc care da impresia de ieftin (inaceptabilla banii astia) - pret mai mare, dar functii identice |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
N82 parca are blitz cu xenon...Daca da, si vrei ptr. poze, atunci go for it!
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa ma bag si eu in discutie pot sa spun ca m-am jucat destul cu un HTC Diamond si sunt dezamagit, se misca greu si trebuie sa ai grija la ce aplicatii raman deschise ca sa le inchizi. Pacat ca este micut si ca design arata cel mai bine dintre toate. Am crezut ca HTC fiind la al treilea telefon cu Touch FLO o sa il scoata perfect, m-am inselat. Eu am in vedere Nokia E71 ca a doua varianta de telefon, pe primul loc este insa Samsung i900 Omnia. Samsungul cuprinde tot ce vreau de la un telefon, insa ramane sa il vad de aproape cum se misca, si atunci o sa decid daca va fi el sau Nokia. iPhone voiam demult, nu pentru fite sau alte chestii ci pentru interfata care merge sa spunem perfect sau aproape perfect. Din pacate mai au mult restul producatorilor sa faca telefoane cu interfata sa se miste ca la iPhone. Poate Nokia cu modelul 5700 Tube care am inteles ca va iesi la sfarsitul anului, sa se apropie de interfata Apple.
This post has been edited by 2dor: 28 Aug 2008, 07:59 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Cypher4laguna @ 28 Aug 2008, 00:24) Si raspunsul e la fel de simplu: HTC Diamnod ![]() Acum pe bune, le-ai vazut? Ai butonat unu? E sbutire, nu are qwerty si daca esti comod (ca mine) dar ai nevoie de mailuri la tine si de tot outlook-ul, il ai. Eu am un TyTN II si crede-ma, eram impatimit Nokia (e putin spus). Se misca bine, e usor de folosit si ai la dispozitie o gramada mare de tot de posibilitati de personalizare. Plus ca incarcatorul e in priza numai ca sa nu stea in cutie, in rest nu am nevoie de el ![]() Liviu, eu am card de 8Gb pe TyTN, si merge fara probleme. |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
EdyB |
![]()
|
![]() Reno-watt! Group: Members Posts: 462 Joined: 21 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu un tytn 2, dar il folosesc doar pentru gps, cand mai plec...aspectul caramidos, display-ul invizibil in soare si bateria cu durata scurta de viata m-au convins sa-l las acasa
![]() This post has been edited by EdyB: 28 Aug 2008, 10:31 |
--------------------
Renault
Clio Symbol 2
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
QUOTE(Cypher4laguna @ 28 Aug 2008, 00:24) Daca poti sa treci peste neajunsurile lui N95 8GB io zic sa il iei pe asta, mai ales ca are procesor dual si accelerator 3D hardware. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPho...8&idPhone1=2177 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
@2dor. Vezi ca este f. bine cunoscut faptul ca versiunile de rom/radio/spl de la Diamond cand vine din fabrica sunt un rahat care se misca greu. Daca pui niste updateuri corespunzatoare, ai alt telefon. In testele facute de pasionati au reusit sa dubleze puterea... Cerceteaza forumul xda si o sa vezi ce zic oamenii...
Dupa mine, care aveam un pda separat, in felul asta s-a rezolvat problema. |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Baieti, eu m-am hotarat! Castigator e Nokia N82 Black! E suficient pentru mine un an sau doi. O sa revin atunci cu alte discutii
![]() Saptamana viitoare fac demersurile sa mi-l iau. Am vazut su Nokia E71 in persoana si mi se pare absolut GENIAL!!! Doar ca nu mi se potriveste. Nu am ce face cu tastatura qwerty. Nu o sa il folosesc la SMS-uri sau e-mail. Dar telefonul in sine mi se pare ireprosabil! |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
|
|
EdyB |
![]()
|
Sa-l porti sanatos si sa ne zici cum se misca.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 2
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
|
--------------------
Honda
Civic & Jazz
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu e bine unde postez, dar nu vreau sa fac topic nou. Cine ma poate ajuta sa instalez limba romana pe un HTC Diamond? cu IGO 8 ma descurc
![]() 6 Sep 2008, 20:18: UP ![]() This post has been edited by StefanT: 6 Sep 2008, 18:18 |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.178 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
si eu am HTC dar nu am auzit de varianta in romina
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Merci, bygy007. Ma gandeam ca poate exista vreun patch ascuns pe undeva, cum exista ptr windows XP ( sa schimbi limba)
O seara buna! |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
EdyB |
![]()
|
Nu e vorba de telefon, cat e de soft...din ce stiu, nu se poate schimba dintr-o setare...trebuie resoftat ROM-ul printr-un update de sistem de operare cu limba romana de exemplu.
Numai bine! |
--------------------
Renault
Clio Symbol 2
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
QUOTE(EdyB @ 31 Aug 2008, 21:27) Gata! L-am luat! Prima impresie: Arata mult mai bine in realitate. E practic tot ce mi-am dorit eu. Astept sa treaca cateva saptamani sa-mi dau seama care e lifetime-ul la baterie. A doua impresie: Mi-am instalat soft GPS McGuider (versiune August 2008) pentru Romania (am si restul tarilor din UE, doar trebuie instalate). Se misca excelent, prinde semnal mult mai repede decat ma asteptam. Are si foarte multe POI-uri. |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Prinde semnal mai repede pentru ca are A-GPS.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Cypher4laguna |
![]()
|
Nop. E dezactivat A-GPS-ul. Oricum nu am abonament de date.
![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 04:17 |