AMENZILE - Se claseaza in timp, mit sau realitate?, Recomandatele care vin prin posta, pana cand ?
![]() ![]() ![]() |
AMENZILE - Se claseaza in timp, mit sau realitate?, Recomandatele care vin prin posta, pana cand ?
horsewhisperer27 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- fan VAG!
|
|||
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Ei si tu acuma, stie el de la un circulist ![]() |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
mar10may |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 347 Joined: 20 February 08 From: slobozia ![]() |
QUOTE(vv @ 16 Sep 2008, 18:13) Iar ai tinut sticla aia de Jack prea aproape de tine... normal ca inteleg, niciodata nu am sustinut altceva, ce nu inteleg eu este cu cine te certi ![]() @draculafly, cred ca si tu ai stat la o bauta cu Jack, altfel nu-mi explic faza cu "martor asistent e tot un agent ma faci sa rad . se vede ca esti putin pe dinafara". mar10may (i.e. "patitul") a zis ca martor a fost trecut "colegul politistului", nu eu... nevazand PV, nu am de ales decat sa-l cred. In rest, nu ai explicat cum se "conciliaza" legalitatea PV cu faptul ca nu a avut ocazia sa faca obiectiuni. QUOTE(draculafly @ 16 Sep 2008, 20:17) il stia pe colegul politistului??daca nu atunci de unde stie ca la pus martor.??/in legatura cu concilierea se pot face obiectiun dupa ce primesti recomandata acasa .obiectiunile nu se mai trec pe pv ci le spui in fata instantei daca faci contestatie bineanteles ca altfel nu mai ajungi la taiere ![]() nu il cunosc pe colegul politistului.dar in afara de ei 2 nu mai era nimeni acolo.daca cel care e trecut pe proces verbal nu e colegul sau atunci este o grava incalcare a legii.in urma discutiilor cu mai multe persoane am aflat ca amenzile sunt platite numai de prosti.asta e.eu am platit o.inca o mica problema despre care sunt putin curios este faptul ca numele martorului este trecut de 2 ori pe procesul verbal,pt ca se suprapunea cu tiparul de pe procesul verbal si a fost trecut mai jos inca odata.din cate stiu eu intr un act nu se pot face face astfel de modificari.e posibil sa se poata considera nul?eu oricum am platit amenda din cauza ca pt 150 de ron nu puteam sa pierd nu stiu cat timp cu contestatii si procese si nu mai stiu ce.doar sa ai prea multi bani sa ai un avocat sa se ocupe de toate cele. |
--------------------
dacia
1310 berlina
2000
- IL17EDY
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Politistul poate opri un martor, sa semneze. Nu trebuie neaparat sa fi fost de fata cand te-a amendat, martorul certifica faptul ca tu nu erai de fata la intocmirea PV si deci nu ai putut face obiectiuni.
Ma indoiesc ca mentionarea martorului de 2 ori pe PV e motiv de nulitate. Cred insa in continuare ca politistul a incalcat legea, incalcandu-ti (fara temei) dreptul legal de a face obiectiuni in procesul verbal. Ca atare, ai fi putut obtine anularea PV cu o contestatie "bine scrisa". (BTW, judecarea se poate face si in lipsa) Aia cu "nimai prostii platesc amenzile" e tare.... nu vreau sa speculez in legatura cu IQ-ul personajului care a debitat-o ![]() This post has been edited by vv: 18 Sep 2008, 09:31 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Probabil ca si aia care isi platesc taxele sunt prosti...... |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Pana la urma taxele se pare ca nu poti sa le driblezi ca-ti vand astia casa la licitatie dar tot nu am aflat daca subiectul topicului este adevarat. Nimeni nu a spus daca a avut amenzi care s-au sters in timp lasandu-le neplatite !!!???
|
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:51 |