DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages « < 3 4 5 6 7 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> imbunatatire sistem audio, upgrade

smecheras
post 14 Jun 2009, 23:36
Post #121

Tuning Fanatic ... Dacia rullz

Group: Members

QUOTE(mvali @ 6 Jun 2009, 12:44)
Am instalat pe masina 4 boxe pioneer de 13cm  de 25w (nu am vrut sa tai din policioara spate.. le-am pus in locasurile de boxe din fabrica)
http://www.pioneer.de/eur/products/25/131/...301i/specs.html
la un casetofon cu 4 iesiri panasonic de 20w (mai vechi). Incet se aud f bine dar cand dau mai tare.. pe la 60 -70% incep sa gajaie.. Este de la casetofon? daca da.. gasesc o statie de amplificare pe 4 cai care sa aduca sunetul la claritatea lui si la sonor mai mare de la acsetofon?

Nu vreau sa schimb casetof pt ca nu am alarma si nici casco.
Multumesc
*

este de la casetofon...este normal ca dupa un anumit nivel sa inceapa sa emita si distorsiuni...
incearca un aparat mai performat si vei observa o diferenta in bine...insa ca si la cel actual...la cel performant la 80-90% din volum va incepe sa emita distorsiuni...ducand la acel gajait si apoi mai tarziu la deteriorarea difuzorului...
nu se merita statie de amplificare la o putere asa de mica...
mai bine schimbi difuzoarele cu unele mai puternice si amplificate...si ai rezolvat ...

p.s mie mi-a furat masina cu totul...am gasit-o si inca mai avea casetofonul(nu avea fata pusa asa ca nu l-a luat) in schimb mi-a luat difuzoarele de pe spate cu tot cu polita...

--------------------
Dacia Nova GTi 2000 1.6 - B 60 FGD
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Ovi.
post 19 Jun 2009, 13:38
Post #122

Membru incepator

Urmeaza sa imi achizitionez o pereche de boxe ovale pe spate.Am de ales intre Pionner si Blaupunkt.Care sunt mai bune?..ma refer la calitatea audio a acestora.

Modelele sunt urmatoarele:

http://www.sigmanet.ro/Blaupunkt-THx-693--id16635

si

http://www.sigmanet.ro/Pioneer-TS-A6902i--id21516

Daca are vreunu din voi vreun model pe masina spuneti-mi cum se aud ...

Eu as merge pe Pionner.
Astept pareri.

--------------------
:: dacia nova gti :: 2000 - BR-02-XMY
+
Maskatu
post 19 Jun 2009, 13:50
Post #123

Logan 0.9 TCE

Group: Moderatori DaciaClub
From: zuzu

Eu am pioneer ovale, si se aud excelent. Dar am si player pioneer biggrin.gif Acum depinde si de masina... la mine inainte nu se auzea prea bine, dar am antifonat si portbagajul asa ca se aude mai clar si compact. Difuzoarele nu vajaie deloc nici pe la 40-45 volum. Si se aude si foarte tare. Intr-adevar daca dai bass-ul la maxim nu mai ai aceeasi claritate, dar pentru bass exista sub-woofer. Bafta si eu iti recomand pioneer cu caldura. Blaupunkt nu am avut placerea sa incerc. Si ca si dimensiune se incadreaza perfect in "gaurile" politei. O sa ramana stanga dreapta cate 7 cm iar sus jos 2 cm.

--------------------
Dacia Logan 0.9 TCE - 2019 - ---
+
Ovi.
post 19 Jun 2009, 16:12
Post #124

Membru incepator

ok mersi smile.gif . eu am gaurile facute in spate...am niste bombe de boxe biggrin.gif .Playerul este un Jvc.O sa iau boxele Pionner si sa vad cum se aude pe Jvc.Daca imi convine cum se aude nu l schimb,daca nu un player Pionner iau wink.gif

This post has been edited by Ovi.: 19 Jun 2009, 16:14

--------------------
+
Maskatu
post 19 Jun 2009, 16:27
Post #125

Logan 0.9 TCE

Eu il am de 1 an si ceva si nu am avut nici o problema cu el (playerul). Cand pui difuzoarele pe polita ai grija sa ramforsezi cumva partea dinspre tine. Sa pui ori o bara metalica ori o sipca de lemn prinsa in suruburi de rigips. Sunt mici si nici nu se vad pe mocheta.

--------------------
+
b13mat
post 20 Jun 2009, 09:58
Post #126

Membru autentic

Ovi fugi in cora ca au pioneer a 6902i la pretule de numai............129ron smile.gifsmile.gif Eu le-am luat pe ultimele aseara din cora lujerului! Fugi in celalalt cora si vezi daca mai au! Fata de ce preturi am vazut pe site-uri am facut economie de 70ron (pantofii lu`prietena) tongue.gif

--------------------
Renault Laguna 2 phase 2 1.9 dCI 2005 privilege - B 13 MAT
+
Ovi.
post 20 Jun 2009, 18:00
Post #127

Membru incepator

eu sunt din Braila...nu avem Cora.. sad.gif . daca ti le pui pe masina pune te rog un filmulet cu ele in sarcina...sa vad cum se aud biggrin.gif .

This post has been edited by Ovi.: 20 Jun 2009, 18:00

--------------------
+
Ovi.
post 27 Jun 2009, 09:44
Post #128

Membru incepator

ieri am cumparat boxele ovale Pionner biggrin.gif .Is multumit cum se aud, totusi ele pot mai mult dar nu le duce playerul( un track Jvc am 4 x 40w).

--------------------
+
Maskatu
post 27 Jun 2009, 09:49
Post #129

Logan 0.9 TCE

Stai linistit ca eu am mp3 pioneer si daca dau pe la 40, scade intensitatea luminoasa de la ecran, dar de dus le duce pana la maxim. Dar daca dai "loude" deja se mareste volumul.

--------------------
+
b13mat
post 27 Jun 2009, 21:24
Post #130

Membru autentic

Ovi. eu nu sunt asa multumit de ele! Parca ma asteptam la mai multa claritate la volum mai mare! Pentru cat am dat eu pe ele 130ron, isi fac treaba cu bine! Ce ma impresioneaza e faptul ca se simte un pic de bass in spatarul de la scaun smile.gif dar imi iau eu sub si statie! Inca sunt in cautari pt. ele

--------------------
+
Maskatu
post 27 Jun 2009, 21:49
Post #131

Logan 0.9 TCE

Daca vrei sa se auda frumos, antifoneaza toata masina biggrin.gif

--------------------
+
fory
post 27 Jun 2009, 22:04
Post #132

Membru

From: Bucureti

salut, am si eu o intrebare... merita sa imi cumpar asa ceava?link aici
am player Pioneer,pe fata 2 boxe pioneer + 2 tweeter prinse pe stalpii de la usa; pe spate am 2 ovale LG si sunt multumit de ele...si zic sa imi achizitionez si un subwoofer dar nu dispun de prea multi bani...ce ziceti?
stiu ca e chinezarie XLOPD nu XPLOD dar la banii astia...

This post has been edited by fory: 27 Jun 2009, 22:05

--------------------
Dacia Supernova europa+ 2001 - OT-03-JDA
+
Maskatu
post 27 Jun 2009, 22:07
Post #133

Logan 0.9 TCE

ai STATIE???

--------------------
+
b13mat
post 27 Jun 2009, 22:30
Post #134

Membru autentic

nu ii trebuie la ala din link statie pentru ca sub-ul este activ! Nu am ascultat un asemenea sub dar de obicei cele active sunt mai slabe fata de cele pasive! Eu caut sa imi iau un blaunpunkt gtb 1200 si o statie tot blaupunkt! Si Maskatu am antifonat portbagajul, dar daca tu crezi ca boxele scot mai mult daca antifonez si restul masinii te inseli mult! Poate ele scot inca un pic in plus, altfel ....sad.gif

--------------------
+
sonnic53
post 28 Jun 2009, 14:30
Post #135

Membru autentic

From: Vrancea

fory daca vrei sa-ti iei subufarul ala til poti lua . in schimb el niciodata nu o sati dea RMS 300 cat zice persoana de acolo . si al banii aia fa o impartire la toate 3 si vezi cat vine fiecare . cutie , statie , difuzor . biggrin.gif o nimica toata . depinde si ce asteptari ai tu de la el . daca nu a fost "rupt in gura" difuzorul si ati ajunge cat duce el . ia-l . ne anunti ce ai facut;) care mai aveti video ceva cu soundu masini puneti si voi aici

--------------------
Vw Golf 3 Logan 1.4 2007
+
fory
post 28 Jun 2009, 14:46
Post #136

Membru

chestia este ca l-am sunat pe tipul asta si zice ca sunt noi si ca are multe...el il are pus pe un matiz si se aude bine "acuma nu te astepta sa se auda ca un jbl da 500 ron" au fost cuvintele lui,
chestia este ca mi-e frica sa nu se arda statia ca e chinezarie...citeam pe un forum ca vindea cineva un subwoofer la fel si la cateva ore vine cu un replay "mi-s-a ars statia...se poate inchide" si totusi nu ar fii prea placut sa dai 250 ron pentru 30 min de muzica...astept sfaturi ms

--------------------
+
Ovi.
post 30 Jun 2009, 08:14
Post #137

Membru incepator

@ fory:
M-am uitat si eu la specificatiile subwooferului ala...la bani s-ar merita,dar daca zici k asemenea exemplar a ars o statie e clar ca e unul gen M. O. S( Made On Ship biggrin.gif )parerea mea e sa mai strangi bani si sa iei ceva bun, in orice caz Sony xplod NU.
Eu zic sa iei un pachet din asta: http://www.carsound.ro/magnat-subwoofer-au...ack-p-3533.html . Iti garantez ca se aude super...au vreo 2 prieteni montat asa ceva pe berlina smile.gif

@ b13mat : si eu sincer ma asteptam ca boxele Pionner sa duca mai mult la volum mare.ele se aude bine pana la volum 20 cu basu la +2.pana in 20 imi place cum se aud biggrin.gif

This post has been edited by Ovi.: 30 Jun 2009, 08:16

--------------------
+
Maskatu
post 30 Jun 2009, 08:50
Post #138

Logan 0.9 TCE

Eu zic că se aud bine și pe la 30 cu loud-ul pe off, și se aude chiar ok cu loud-ul pe on pe la 20-25. Chiar, cât are volumul maxim că nu am încercat?? biggrin.gif Acum depinde și de melodie dacă e track sau mp3, sau de cât de "inchegate" aveți mașinile... dacă vi se clătina portbagajul în gropi sau aveți poliță fără sprijin atunci e normal să "vâjâie". Eu am întărit poliță cu un lemn subțire pe care l-am pus în șanțul acela de după cauciuc. Apoi l-am prins în holsuruburi de rigips, și acum stă de nu are moarte. Eu mai am și un rând de mochetă pe jos în portbagaj și am antifonat și toată tablaraie din el. Eu zic că am făcut tot ce am putut pentru a crea un sunet cât mai decent, mai mult nu am ce face. Eu sunt mulțumit oricum de rezultate.

--------------------
+
fory
post 1 Jul 2009, 16:03
Post #139

Membru

ok ms pentru sfaturi...am gasit la bursa link

maine cred ca imi vine si in weekend ma duc la un prieten sa mi-le montez biggrin.gif

--------------------
+
b13mat
post 2 Jul 2009, 08:40
Post #140

Membru autentic

Felicitari fory, si eu pusesem ochii pe sistemul acela dar nu am avut destui bani sad.gif Sa spui si tu impresiile! Cel putin din review-uri, sub-ul ar trebui sa se auda frumos, la fel ca si blaupunkt-ul gtb1200

--------------------
+
fory
post 2 Jul 2009, 15:16
Post #141

Membru

multumesc..acum am ridicat si eu coletul biggrin.gif dar mai am de asteptat pana luni cand imi trimite si cablurile sad.gif

--------------------
+
sonnic53
post 3 Jul 2009, 18:49
Post #142

Membru autentic

From: Vrancea

felicitari. sper sa fi multumit de el. ne spui si noua care e treaba. sau poate bagi si un video . mai puneti si voi video cu sistemurile audio cas mort dupa asa ceva smile.gif . dar sa fie pe masinile voaastre .

--------------------
Vw Golf 3 Logan 1.4 2007
+
b13mat
post 4 Jul 2009, 09:59
Post #143

Membru autentic

Ovi. am descoperit de ce se auzeau nasol boxele mele pioneer 6902i, la una eras inversat plusul cu minusul tongue.gif LOL Acum nu mai vreau nici subwoofer, sunt super multumit de ele si mai ales de banii pe care i-am dat:)

--------------------
+
Ovi.
post 4 Jul 2009, 19:05
Post #144

Membru incepator

Unde a fost inversat plusu cu minusu?La plecarea din Cdplayer sau la boxe...la papuci?La papuci tu cum ai?Mufa mai lata la papucu mai lat si mufa ingusta la papucu ingust?..eu asa am.Cand dau peste 20 volum din Cdplayer boxele distorsioneaza(gajaie).M-ai facut curios mellow.gif

--------------------
+
b13mat
post 5 Jul 2009, 07:37
Post #145

Membru autentic

atunci sigur ai si tu inversate cablurile pt. ca si la mine la 22 nu puteai sa asculti normal! Acum la 23 zici ca ai mama sub-ului! Erau inversate unde legasem firele care au venit cu boxele de firele masinii, nu la papuci nici la casetofon si nici la boxa, ci intre papuci! Sper ca m-ai inteles! La mine cand dadeam din balance spre stg. sau dr. complet se auzea basul mai bine decat cu bvalance-ul pus pe 0! Daca asa e si la tine atunci sigur asta e pb. Vineri sper sa ajung si eu la intalnire, ca saptamana asta am ajuns pe acolo pe la 3 si nu mai era nimeni:(

--------------------
+
Ovi.
post 5 Jul 2009, 12:11
Post #146

Membru incepator

Am inteles unde zici ca sunt inversate.Cand am timp o sa umblu.Azi am dat 23 la volum si distorsioneaza putin si se misca membrana ca nebuna biggrin.gif .Nu stiu ce sa zic ...o sa incerc sa le inversez si vad daca se aude mai tare.

--------------------
+
fory
post 6 Jul 2009, 08:39
Post #147

Membru

mi-am montat si eu subwooferul in weekend.... biggrin.gif se aude super, sunt foarte multumit de el...imi tremura sapca in cap..smile.gif) si am impresia ca vibreaza aripa din fata...nu am facut filmulete ca nu am avut cu ce...dar o sa fac smile.gif
singura chestie care nu imi place este ca nu imi incape in portbagaj pus in picioare din cauza magnetilor de la boxele spate...(cred ca o sa pun 2 inele din pal sa le mai ridic putin)....ma gandeam sa le inclin putin spre interior circa 2 cm si cred ca ar merge....
voi ati mai intalnit aceasta "problema"?

--------------------
+
Ovi.
post 6 Jul 2009, 09:22
Post #148

Membru incepator

@ b13mat : am umblat la boxe azi biggrin.gif .Intra-adevar si la mine era inversat plusu cu minusu...acum se aude basu super biggrin.gif .intra-adevar parca nici nu e nevoie de subwoofer acuma smile.gif .firele le-am legat provizoriu si apoi le-am izolat,nu le-am lipit ca eu stai la bloc si nu am pot trage curent pana jos sa le lipesc sad.gif .

mersi b13mat ca mi-ai spus si mie k e posibil sa fie inversate firele.acuma alta viata frate cum se aud boxele,m-am si mirat Pionner si sa se auda in halul ala...acuma vibreaza scaunele fata calumea cand dau 20 din volum icon_mrgreen.gif

This post has been edited by Ovi.: 6 Jul 2009, 09:22

--------------------
+
b13mat
post 6 Jul 2009, 09:47
Post #149

Membru autentic

Ma bucur Ovi. ca esti multumit! Nu m-a costat nimic sa iti zic ce ptisem eu si ma bucur ca ti-am fost de ajutor! Sigur ca e alta viata acum smile.gif

--------------------
+
Ovi.
post 6 Jul 2009, 13:36
Post #150

Membru incepator

@ fory: eu unu nu am intalnit acea problema pentru ca k nu am subwoofer tongue.gif .dar cum ai zis tu cred k o sa iasa bn: sa pui niste inele k sa mai ridici putin polita.Asteptam video cu subuu in sarcina biggrin.gif

--------------------
+
7 Pages « < 3 4 5 6 7 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 04:55
Forum Renault