imbunatatire sistem audio, upgrade
![]() ![]() ![]() |
imbunatatire sistem audio, upgrade
smecheras |
![]()
|
||
![]() Tuning Fanatic ... Dacia rullz Group: Members Posts: 268 Joined: 18 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova GTi
2000 1.6
- B 60 FGD
|
|||
Ovi. |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 12 February 09 ![]() |
Urmeaza sa imi achizitionez o pereche de boxe ovale pe spate.Am de ales intre Pionner si Blaupunkt.Care sunt mai bune?..ma refer la calitatea audio a acestora.
Modelele sunt urmatoarele: http://www.sigmanet.ro/Blaupunkt-THx-693--id16635 si http://www.sigmanet.ro/Pioneer-TS-A6902i--id21516 Daca are vreunu din voi vreun model pe masina spuneti-mi cum se aud ... Eu as merge pe Pionner. Astept pareri. |
--------------------
::
dacia nova gti ::
2000
- BR-02-XMY
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Eu am pioneer ovale, si se aud excelent. Dar am si player pioneer
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Ovi. |
![]() ![]()
|
ok mersi
![]() ![]() ![]() This post has been edited by Ovi.: 19 Jun 2009, 16:14 |
--------------------
2000
- BR-02-XMY
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Eu il am de 1 an si ceva si nu am avut nici o problema cu el (playerul). Cand pui difuzoarele pe polita ai grija sa ramforsezi cumva partea dinspre tine. Sa pui ori o bara metalica ori o sipca de lemn prinsa in suruburi de rigips. Sunt mici si nici nu se vad pe mocheta.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
b13mat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 9 March 08 ![]() |
Ovi fugi in cora ca au pioneer a 6902i la pretule de numai............129ron
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 phase 2
1.9 dCI 2005 privilege
- B 13 MAT
|
|
Ovi. |
![]()
|
eu sunt din Braila...nu avem Cora..
![]() ![]() This post has been edited by Ovi.: 20 Jun 2009, 18:00 |
--------------------
2000
- BR-02-XMY
|
|
Ovi. |
![]()
|
ieri am cumparat boxele ovale Pionner
![]() |
--------------------
2000
- BR-02-XMY
|
|
Maskatu |
![]()
|
Stai linistit ca eu am mp3 pioneer si daca dau pe la 40, scade intensitatea luminoasa de la ecran, dar de dus le duce pana la maxim. Dar daca dai "loude" deja se mareste volumul.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
b13mat |
![]()
|
Ovi. eu nu sunt asa multumit de ele! Parca ma asteptam la mai multa claritate la volum mai mare! Pentru cat am dat eu pe ele 130ron, isi fac treaba cu bine! Ce ma impresioneaza e faptul ca se simte un pic de bass in spatarul de la scaun ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 phase 2
1.9 dCI 2005 privilege
- B 13 MAT
|
|
Maskatu |
![]()
|
Daca vrei sa se auda frumos, antifoneaza toata masina
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
fory |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 27 April 09 From: Bucureti ![]() |
salut, am si eu o intrebare... merita sa imi cumpar asa ceava?link aici
am player Pioneer,pe fata 2 boxe pioneer + 2 tweeter prinse pe stalpii de la usa; pe spate am 2 ovale LG si sunt multumit de ele...si zic sa imi achizitionez si un subwoofer dar nu dispun de prea multi bani...ce ziceti? stiu ca e chinezarie XLOPD nu XPLOD dar la banii astia... This post has been edited by fory: 27 Jun 2009, 22:05 |
--------------------
Dacia
Supernova europa+
2001
- OT-03-JDA
|
|
Maskatu |
![]()
|
ai STATIE???
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
b13mat |
![]()
|
nu ii trebuie la ala din link statie pentru ca sub-ul este activ! Nu am ascultat un asemenea sub dar de obicei cele active sunt mai slabe fata de cele pasive! Eu caut sa imi iau un blaunpunkt gtb 1200 si o statie tot blaupunkt! Si Maskatu am antifonat portbagajul, dar daca tu crezi ca boxele scot mai mult daca antifonez si restul masinii te inseli mult! Poate ele scot inca un pic in plus, altfel ....
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 phase 2
1.9 dCI 2005 privilege
- B 13 MAT
|
|
sonnic53 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 18 May 09 From: Vrancea ![]() |
fory daca vrei sa-ti iei subufarul ala til poti lua . in schimb el niciodata nu o sati dea RMS 300 cat zice persoana de acolo . si al banii aia fa o impartire la toate 3 si vezi cat vine fiecare . cutie , statie , difuzor .
![]() |
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
fory |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 27 April 09 From: Bucureti ![]() |
chestia este ca l-am sunat pe tipul asta si zice ca sunt noi si ca are multe...el il are pus pe un matiz si se aude bine "acuma nu te astepta sa se auda ca un jbl da 500 ron" au fost cuvintele lui,
chestia este ca mi-e frica sa nu se arda statia ca e chinezarie...citeam pe un forum ca vindea cineva un subwoofer la fel si la cateva ore vine cu un replay "mi-s-a ars statia...se poate inchide" si totusi nu ar fii prea placut sa dai 250 ron pentru 30 min de muzica...astept sfaturi ms |
--------------------
Dacia
Supernova europa+
2001
- OT-03-JDA
|
|
Ovi. |
![]()
|
@ fory:
M-am uitat si eu la specificatiile subwooferului ala...la bani s-ar merita,dar daca zici k asemenea exemplar a ars o statie e clar ca e unul gen M. O. S( Made On Ship ![]() Eu zic sa iei un pachet din asta: http://www.carsound.ro/magnat-subwoofer-au...ack-p-3533.html . Iti garantez ca se aude super...au vreo 2 prieteni montat asa ceva pe berlina ![]() @ b13mat : si eu sincer ma asteptam ca boxele Pionner sa duca mai mult la volum mare.ele se aude bine pana la volum 20 cu basu la +2.pana in 20 imi place cum se aud ![]() This post has been edited by Ovi.: 30 Jun 2009, 08:16 |
--------------------
2000
- BR-02-XMY
|
|
Maskatu |
![]()
|
Eu zic că se aud bine și pe la 30 cu loud-ul pe off, și se aude chiar ok cu loud-ul pe on pe la 20-25. Chiar, cât are volumul maxim că nu am încercat??
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
fory |
![]()
|
ok ms pentru sfaturi...am gasit la bursa link
maine cred ca imi vine si in weekend ma duc la un prieten sa mi-le montez ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova europa+
2001
- OT-03-JDA
|
|
b13mat |
![]()
|
Felicitari fory, si eu pusesem ochii pe sistemul acela dar nu am avut destui bani
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 phase 2
1.9 dCI 2005 privilege
- B 13 MAT
|
|
fory |
![]()
|
multumesc..acum am ridicat si eu coletul
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova europa+
2001
- OT-03-JDA
|
|
sonnic53 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 18 May 09 From: Vrancea ![]() |
felicitari. sper sa fi multumit de el. ne spui si noua care e treaba. sau poate bagi si un video . mai puneti si voi video cu sistemurile audio cas mort dupa asa ceva
![]() |
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
b13mat |
![]()
|
Ovi. am descoperit de ce se auzeau nasol boxele mele pioneer 6902i, la una eras inversat plusul cu minusul
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 phase 2
1.9 dCI 2005 privilege
- B 13 MAT
|
|
Ovi. |
![]()
|
Unde a fost inversat plusu cu minusu?La plecarea din Cdplayer sau la boxe...la papuci?La papuci tu cum ai?Mufa mai lata la papucu mai lat si mufa ingusta la papucu ingust?..eu asa am.Cand dau peste 20 volum din Cdplayer boxele distorsioneaza(gajaie).M-ai facut curios
![]() |
--------------------
2000
- BR-02-XMY
|
|
b13mat |
![]()
|
atunci sigur ai si tu inversate cablurile pt. ca si la mine la 22 nu puteai sa asculti normal! Acum la 23 zici ca ai mama sub-ului! Erau inversate unde legasem firele care au venit cu boxele de firele masinii, nu la papuci nici la casetofon si nici la boxa, ci intre papuci! Sper ca m-ai inteles! La mine cand dadeam din balance spre stg. sau dr. complet se auzea basul mai bine decat cu bvalance-ul pus pe 0! Daca asa e si la tine atunci sigur asta e pb. Vineri sper sa ajung si eu la intalnire, ca saptamana asta am ajuns pe acolo pe la 3 si nu mai era nimeni:(
|
--------------------
Renault
Laguna 2 phase 2
1.9 dCI 2005 privilege
- B 13 MAT
|
|
Ovi. |
![]()
|
Am inteles unde zici ca sunt inversate.Cand am timp o sa umblu.Azi am dat 23 la volum si distorsioneaza putin si se misca membrana ca nebuna
![]() |
--------------------
2000
- BR-02-XMY
|
|
fory |
![]()
|
mi-am montat si eu subwooferul in weekend....
![]() ![]() ![]() singura chestie care nu imi place este ca nu imi incape in portbagaj pus in picioare din cauza magnetilor de la boxele spate...(cred ca o sa pun 2 inele din pal sa le mai ridic putin)....ma gandeam sa le inclin putin spre interior circa 2 cm si cred ca ar merge.... voi ati mai intalnit aceasta "problema"? |
--------------------
Dacia
Supernova europa+
2001
- OT-03-JDA
|
|
Ovi. |
![]()
|
@ b13mat : am umblat la boxe azi
![]() ![]() ![]() ![]() mersi b13mat ca mi-ai spus si mie k e posibil sa fie inversate firele.acuma alta viata frate cum se aud boxele,m-am si mirat Pionner si sa se auda in halul ala...acuma vibreaza scaunele fata calumea cand dau 20 din volum ![]() This post has been edited by Ovi.: 6 Jul 2009, 09:22 |
--------------------
2000
- BR-02-XMY
|
|
b13mat |
![]()
|
Ma bucur Ovi. ca esti multumit! Nu m-a costat nimic sa iti zic ce ptisem eu si ma bucur ca ti-am fost de ajutor! Sigur ca e alta viata acum
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 phase 2
1.9 dCI 2005 privilege
- B 13 MAT
|
|
Ovi. |
![]()
|
@ fory: eu unu nu am intalnit acea problema pentru ca k nu am subwoofer ![]() ![]() |
--------------------
2000
- BR-02-XMY
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 04:55 |