Porsche Cayenne, pe gaz....
![]() ![]() ![]() |
Porsche Cayenne, pe gaz....
FLP |
![]()
|
||
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.559 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pentru ca inca nu am vazut taxi sau masina privata umbland pe strada alimentata cu diesel si GPL si omologata. Daca ai vazut tu spune-mi si mie unde!Motoarele auto nu prea sunt proiectate pentru asta si adaptarea e mai dificila. Kituri nu sunt, instalatori si mai putin. Tot ce am vazut au fost cateva instalatii artizanale de injectie de propan, care racea incarcatura proaspata si micsora fumul scos de un diesel mai obosit sau il ajuta sa urce o panta, insa nu functiona permanent.
QUOTE In anul 2007 Adi Gpl Auto a trecut de la idei la fapte testand o instalatie gpl pe un motor diesel a unui tractor model U650 reusind sa obtina rezultate bune insa din motive tehnice si de siguranta au fost executate doar cateva teste renuntand pentru moment la acesta. Una e un motor de 30 000 KW de generator care merge cu 10% motorina si 90% gaz si alta e un diesel de GM de 200 de cai. This post has been edited by einstein1984: 14 Aug 2008, 10:20 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu o mai da cotita, exista sau nu motoare diesel+gpl?! iti spun eu ca exista de ceva vreme, nu e nici o realizare. Vino la mine la lucru si iti si arat un motostivuitor, ca tot ai intrebat unde.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Nu ar recunoaste si baiatu asta ca greseste...
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.559 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Exista mah, exista, ai dreptate. Insa nu pe masini omologate sa umble pe strada, caci aveam sentimentul ca aici vorbim de masini, nu de locomotive sau motostivuitoare.
This post has been edited by einstein1984: 14 Aug 2008, 14:01 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th July 2025 - 09:37 |