Noul Chevrolet Cruze
![]() ![]() ![]() |
Noul Chevrolet Cruze
Arhimede |
![]()
|
||
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|||
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
orice ziceti, tot Loganul/Sandero/duster sunt de numero uno. Masiniile frantuzesc sunt cele mai bune masini, restu e cazatura, nu va injositi la Mercedes, Audi, Fiat, Opel, Bmw..... sunt masini de cocalari.
Acuma in serios, arata beton masina, mult mai bine decat orice Renault. Si cred ca mor intr-un logan, Megane, Clio, Laguna sau Cruze la fel, cand merg cu 140 km/h si ma intalnesc brusc cu un copac. Numai fiti carcotasi ! |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Ah, da, ori ca esti in tico ori ca esti in q7 daca cade meteoritu tot mori...
Astea sunt discutii la modu, hai sa vorbim discutii. 140 e aberatie. de la 20 la 120, as prefera sa fiu intr-un cruze daca se intampla un accident mai mult decat in orice masina. |
--------------------
dacia
lgn
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
@ZTV
e discutabil tot ce ai spus... eu doar mi-am prezentat mirarea nu stiu de ce reactionezi asa agresiv. This post has been edited by cmandrei: 18 Oct 2010, 09:38 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(rtBK @ 17 Oct 2010, 21:10) say what? chevrolet care acum 2 ani facea masini care nu reuseau sa treaca peste o stea..acum e cea mai sigura? ![]() ![]() ![]() Dupa cum spune EuroNcap la http://www.euroncap.com/results/chevrolet/...e/2009/376.aspx cruze-ul ala nu sta rau deloc la impact. Ba dimpotriva, e aproape campion |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
am cautat si eu dupa ce mi-a recomandat colegul phonyx sa ma documentez. M-a mirat faptul ca sunt alte marci cu "traditie" in domeniul asta si o firma care nu "promitea" a reusit sa avanseze atat de mult intr-un timp atat de scurt. Ceilalti ce fac?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Mie mi-a placut motorul diesel. Poate si pentru ca aveam cutia automata. Tragea bine si tinuta de drum a masinii a fost ok.
Dar da...despre evolutie trebuie sa vorbim. Statitistic vorbind a fost singura marca din import care a avut crestere procentuala pe piata din Ro. Succesul se explica prin oferirea inca de la varianta de baza a unui numar generos de echipamente. De fapt daca ne uitam cu atentie oferte Cruze seamana mult cu cele de la Megane. Cruze Base A/C cu motor pe benzina 1.6 se vindea prin Rabla in vara cu 9000 euro si avea printre dotari astea: # ABS+EBD # 6 airbag-uri: airbaguri șofer, pasager, laterale și cortină # Aer condiționat manual, control electronic # Radio CD cu MP3 cu 4 boxe # Mufă line-in auxiliară # ESC+TCS Si banuiesc ca la alegerea masinii a contat foarte mult designul si spatiul interior generos. Iti luai o Laguna la pret de Megane... ![]() Mai au de lucrat mult la detalii si dupa cum vad pe forumul celor de la chevy si la fiabilitate dar se pare ca sint pe drumul cel bun. |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Ia uite ce frumos:
http://www.chevrolet.ro/zona-propietarului...-utilizare.html Lasand la o parte greseala gramaticala jenanta din url, cati alti producatori auto mai publica manualele de utilizare in format electronic, pe propriul site? Toata stima la faza asta. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si aia de la peugeot si citroen au manuale de utilizare pe site-ul oficial.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Si cei de la Mercedes....dar sa ramanem on...
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
Arhimede |
![]()
|
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
Phonyx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 8 March 08 ![]() |
Ma bucur ca am ales aceasta masina nu regret nici o clipa stiind ca pretul ei a fost de 17100E si eu l-am scos la 12300E plus voucherele,plus cheltuieli de inmatriculare asigurare etc.@rtBK imi place sa imi impart parerile cu alte useri,stai linistit nu s-a suparat nimeni pe tine si ma bucur ca am ajuns la un numitor comun.apropo la o emisiune parca la automobiletv a primit premiul I pentru siguranta 2010,si a fost in top 10 la Car of world 2010.Daca aveti intrebari va stau la dispozie.O zi buna.
|
--------------------
Chevrolet
Cruze
1.8LT
- BH- CRZ
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(BOG @ 18 Oct 2010, 13:36) Si cei de la Mercedes....dar sa ramanem on... On, on ... dar la Dacia (ca tot suntem pe forum dedicat) costa cateva milioane, are si cod se comanda la dealer. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(BOG @ 18 Oct 2010, 10:01) Statitistic vorbind a fost singura marca din import care a avut crestere procentuala pe piata din Ro. Ai putea sa aduci ceva informatii in directia acestei afirmatii? La cat de multi importatori sunt in Romania imi e greu sa cred ca au fost singurii carora le-a crescut cota de piata. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
hepea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 841 Joined: 8 June 10 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
ex Dacia
Spring
2021
- .
|
|
bylexus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
logan vs aveo?! Cazan mare si pe langa AVEO.... lasand la o parte povestile cu "m-am trezit cu un copac mare in fata mea si am scapat cu 3 stelute ÎnCap"
Cand Daewoo fabricau Cielo, Sexpero ... harbu meu de Dacie pe carburator mai avea de asteptat inca 4 5 ani pana sa fie scos de pe linia de productie... Abia, loganul by renault 2004 il putem compara cu tehnologia anilor 90 de la koreeni. Iar de Solenza ce pot sa spun?! e buna pentru banii ei... dar nu m-as pune sa pun bani deoparte ca sa cumpar una SH! Foarte mare salt fata de Dacia berlina nu prea are.... poate.., mai mult sesizabil iarna... cand clasicele nu prea dau caldura.... Numai de bine, dar de Dacie is cam satul... ![]() This post has been edited by bylexus: 18 Oct 2010, 18:17 |
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
Sp!ke |
![]()
|
![]() Membru dreptaci Group: Members Posts: 421 Joined: 13 October 07 From: Bucharest ![]() |
E adevarat ca 105cai, geamuri electrice, oglinzi incalzite electric, aer conditionat, airbag-uri, abs, si multe altele erau in dotarea standard a daciei 1300/1400, loganul a venit doar cu o noua forma si un nou proprietar, in rest e tot vechea tinichea ce te lasa in drum cand pleci in concediu... Ah... baga-mi-ash... n-a iesit mai tare ca beamveu!... asta e... n-a fost sa fie... poate la anu'
|
--------------------
Dacia
Logan MCV 1.5 DCI 77kw & Logan 1.4 MPI 55kw
2007/2009 Laureate Renault Logan... by Dacia...
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Kalos si aveo sunt unele din cele mai proaste masini pe care le-am condus vrodata.
3 motve: - cutia de viteze slaba - motoarele slabe si lispsa unui motor diesel - plastice care dau o atmosfera mai anosta dect in loganul faza 2 sau cum dracu ii spune acum. As alege oricand un logan decat una din porcariile alea. This post has been edited by ncristi: 18 Oct 2010, 19:17 |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(hepea @ 18 Oct 2010, 16:16) In tabelul ala este prezentata variatia unitatilor vandute, nu cifra de piata. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
A spus că între Solentza si Dacia 1310 nu e mare diferentă ... e diferentă la motor, cutie, aer conditionat, servo + airbag (la unele), dar la capitolul rugină stau la fel de prost
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
diferenta era mare intre 1310 si SuperNova Rapsodie. Sa numai vb despre Solenza, Logan, etc. Sunt suficient de anti-logan, dar ce e just, e o masina cinstita pt banii pe care le dai. (vb de noua).
bylexus: nu poti compara 1310 cu DSN, sau Solenza. Gandeste-te la stabilitate, motor pe inj. multipunct, fara probleme de soc, avans, platina, carburator, ... etc. |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
BOG |
![]()
|
@St
Conform datelor DRPCIV in perioada ian-aug 2010 Chevy a vandut pe piata locala 2835 unitati noi - crestere de 7.67 procente fata de perioada similara din 2009. Din acest motiv am si facut refere la procent si nu la volum. Si mai pun ca este singurul brand din import care a inregistrat o crestere. @Arhimede - 2.0 AT SOHC / 1991 cc, 4 cilindri în linie, Injecție Common Rail, 150 CP la 4000 rpm, cuplu maxim 320 la 2000 rpm si transmisie automată cu 6 trepte This post has been edited by BOG: 18 Oct 2010, 21:18 |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Cruze nu are nicio legatura cu Aveo, asa ca toate comparatiile de mai sus sunt absolut offtopic.
Cruze este semnul ca Chevrolet si-a luat in serios rolul in Europa, renuntand sa mai faca rebadging de masini coreene obsolete si incepand sa produca masini moderne. Vezi si noul Spark, care nu mai are legatura cu Matiz. Comparatia normala trebuie facuta intre Cruze si Fluence, nu intre Cruze si Megane. Regret, dar Cruze e cam peste Fluence la multe capitole, mai ales la alea care conteaza. Adica daca ar fi sa aleg astazi intre Cruze si Fluence, as avea mult mai multe argumente de partea primului. Iar raportul dotari-pret e doar unul dintre ele. Din pacate versiunile de Cruze care chiar merita banii sunt inspre varful gamei. ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
St |
![]()
|
QUOTE(BOG @ 18 Oct 2010, 21:16) @St Conform datelor DRPCIV in perioada ian-aug 2010 Chevy a vandut pe piata locala 2835 unitati noi - crestere de 7.67 procente fata de perioada similara din 2009. Din acest motiv am si facut refere la procent si nu la volum. Si mai pun ca este singurul brand din import care a inregistrat o crestere. Cred ca nu ne intelegem. Tu spui acolo ca au fost singurii carora le-a crescut volumul de vanzari (cu 7.67%). Ori ca spui ca a crescut numarul de unitati vandute cu X buc, ori ca a crescut cu Y % e acelasi lucru, numai ca masurat altfel. E imposibil ca una din ele sa scada si cealalta sa creasca Procentul total din piata (cota de piata) e cu totul altceva. Din primul tau post intelegeam ca e vorba de cota de piata cand ai scris "crestere procentuala". Ce nu inteleg eu la Cruze, ce cutie automata au astia pe masina? De ce naiba e diferenta asa mare de consum intre manuala si automata? |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Postati va rugam la subiect. Altfel topicul se va inchide. Multumim,
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
BOG |
![]()
|
@St - Am incercat sa zic cam asa: s-au vandut 2835 de Chevy si astfel importatorul e singurul care a reusit sa scoata un procent cu + de 7.67%. Adica e pe crestere si asta se datoreaza vanzarilor inregistrate de noul Spark si de gama Cruze.
Dar fata de alti importatori de volum inca au o cota de piata redusa. Ca sa fie si mai clar - Renault are in acelasi interval 4702 unitati vandute si pierde 28.25% fata de perioada similara din 2009. Ca sa tragem o conculzie si sa nu mai fim off ( putem sa dezbatem la statistici) Chevy incepe sa castige teren. A vandut mai mult decat Citroen, Peugeot si Seat din ianuarie pana in august 2010. La capitolul cota de piata Chevy are in tarile membre UE o cota de 1.3% - mai putin decat Dacia care are 1.9% ( date ACEA) Nu stiu ce cutie este exact - au si configuratorul facut prost pe site- daca incerci sa configurezi masina cu care m-am dat eu nu apare cutia automata decat pe un diesel mai slab. Daca faci insa comparatie intre versiuni o listeaza. This post has been edited by BOG: 19 Oct 2010, 09:00 |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
|
|
AdrianMC |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 29 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
- -
--
-
-
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Sau Cruze Hatchback…
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
BOG |
![]()
|
Daca e sa analizam dimensiunile Cruze se duce mai mult spre Fluence si Laguna. Ai un spatiu foarte bun in interior si la cifre exacte ar fi asa:
Cruze Lungime 4597 mm/Lățime 1788 mm/Ampatament 2685 mm Laguna Lungime 4695/Latime 1811/ Ampatament 2756 Megane Lungime 4296/Latime 1808/Ampatament 2642 Fluence Lungime 4618/Latime 1809/ Ampatament 2702 |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 21:46 |