Design interior, bord, volan, schimbator, pedale, etc.
![]() ![]() ![]() |
Design interior, bord, volan, schimbator, pedale, etc.
ygor |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 23 April 05 ![]() |
|
||
--------------------
VW Jetta ,2008
Dacia 1410, 1990
Confortline, TLX
- GR-12-LCC
|
|||
udarp |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 14 July 06 ![]() |
QUOTE(Darkyro77 @ 12 May 2006, 17:23) Sunt niste poze postate de STI ... scaune scoica Sabelt si indicatoare pe montant (temp gaz evac, temp apa, pres benzina) ... luate de la Racing Nick. Urmeaza si la mine poze ... aceleasi indicatoare ... cu mici diferente (temp evac, temp apa, voltmetru) si scaune Recaro. nu am reusit sa dau de pozele lu' STI astept pozele de la tine! ![]() ps: am intrat pe un site (nu-mi mai aduc aminte care! ![]() "ceasurile" se vand impreuna cu sondele respective? This post has been edited by rp2006: 14 May 2006, 08:33 |
--------------------
Clio 3
1500 DcI 65CP
Dynamic 2006
|
|
Darkyro77 |
![]()
|
![]() Membru fara Dacie Group: Members Posts: 275 Joined: 15 January 05 From: Slobozia ![]() |
O sa pun si eu pozele mele ... mai asteapta putin.
Ceasurile vin impreuna cu sondele. |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
si un pret la ceasuri???
|
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
Darkyro77 |
![]()
|
![]() Membru fara Dacie Group: Members Posts: 275 Joined: 15 January 05 From: Slobozia ![]() |
Suportul pentru 3 ceasuri este vreo 50-60 de euri si ceasurile intre 40 si 50 de euri ... cu sonde cu tot, in functie de ce indica.
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
udarp |
![]()
|
|
--------------------
Clio 3
1500 DcI 65CP
Dynamic 2006
|
|
Darkyro77 |
![]()
|
Hehehe ... nu e inclus. Oricum majoritatea ce e facut la masina mea este facut de mine
![]() |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
Think4Me |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 5 January 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,4
- - Live to Win, Dare to Fail !
|
|
babauu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 17 November 04 From: Cluj Napoca ![]() |
Suport universal pentru ceasuri: 30 - 60 RON (in functie de numarul de ceasuri si model) + transport
Ceasuri: aprox. 200 RON (in funcite de model) + transport Mai multe detalii gasiti pe http://www.autoaccesorii.ro/category.php?parent=48 . |
--------------------
Dacia Logan
Prestige
Decembrie 2006
- AB 08 FEB Mă bat cu zmeii
|
|
udarp |
![]()
|
ti-ai pus asa ceva pe masina ta?
ai niste poze? thx |
--------------------
Clio 3
1500 DcI 65CP
Dynamic 2006
|
|
babauu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 17 November 04 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(rp2006 @ 17 May 2006, 09:14) ti-ai pus asa ceva pe masina ta? mie mi se par prea "x-treme" chestilea astea. parerea mea este ca nu se potrivesc deloc cu restul masinii. poate daca masina ar arata ca si Logan S2000 ar merge. La un Logan aproape "stock" eu zic ca nu merita investitia. ...parerea mea |
--------------------
Dacia Logan
Prestige
Decembrie 2006
- AB 08 FEB Mă bat cu zmeii
|
|
geo.meg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 17 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Am gasit o solutie pentru volan la care am si aplicat :
http://www.lampa.it/eng/Prodotti_scheda.asp?P=3301.2 Din pacate nu stiu daca se pot gasi si in magazinele din Bucuresti , eu am gasit o husa ratacita in targul Vitan - gri inchis , pe care am si cusut-o pe volan ( 3 ore munca ) dar a meritat efortul . Husa este din piele de caprioara , foarte fina la atingere , care sper sa ma tina cat mai mult . Dimensiunile husei sunt universale ( 37 - 39 cm in diametru ) . O singura remarca : trebuie sa aveti multa rabdare si indemanare la cusut pentru a intinde foarte bine pielea , de aceea este bine sa apelati la cineva care se pricepe la cusut piele . |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
-Expression
|
|
razvant |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 237 Joined: 22 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Exista in Carrefour, la raionul de piese pt masini , husa din piele,neagra, solida, care se coase pe volan. In pachet se afla si ata si acul necesare...Pretul era de aprox 9o ron. Din pacate nu au decit negre, dar mie imi place cum vine pe volan si e de buna calitate.
|
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
razvant |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 237 Joined: 22 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Resize_of_Picture_046_minim.jpg ( Size: 42.94k )
Number of downloads: 1616
Resize_of_Picture_047minim.jpg ( Size: 45.6k ) Number of downloads: 1663 Rotation_of_Resize_of_Picture_048min.jpg ( Size: 43.49k ) Number of downloads: 1655 Sugestii...Am imbracat in piele si carcasa de la volan. |
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Si cu volanul de ce nu ai pus poze?oricum ai facut treaba buna,parerea mea.Succes in continuare
|
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
arata bine imbracat in piele
ce face butonu din spate de la maneru de semnal? This post has been edited by ga!nusha: 22 May 2006, 20:42 |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Darkyro77 |
![]()
|
din cate se vede e un preferance ... cred ca si-a pus omu' proiectoare.
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
marfa nu te risti si la bord
![]() |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
razvant |
![]()
|
Intr-adevar, butonul acela este pt proiectoarele de ceata.
Pe usa din spate nu am pus boxe desi ma batea gindul la un moment dat. Am boxe pe suportul din spate de la luneta si subwoofer in portbagaj.Sunt multumit de cum se aude,,...Oricum cind sta cineva in spate trebuie sa dau muzica mai incet...ca sa mai spun ca primeste si un masaj gratuit la spate prin canapea.. ![]() |
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
razvant |
![]()
|
Resize_of_Picture_051_mic.jpg ( Size: 57.99k )
Number of downloads: 1715
Volanul imbracat in husa de care va spuneam... |
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Ca dracu arata....Sa nu intelegi gresit,ma refer doar la faptul ca nu au lasat husa mai lunga in dreptul spitelor,parca e neterminat,nu-mi place.Da-o jos ca strici aspectul
|
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
djvibecmc |
![]()
|
![]() Upgrade Group: Members Posts: 269 Joined: 16 September 04 From: Ploiesti ![]() |
As avea si eu niste intrebari... : cum ai imbracat in piele carcasa de volan? ... vopseaua de pe inelele de la aeratoare, unde ai gasit-o asa de aproape ca ``look`` de nichel? si manerul de la usa rezista in timp ? nu se duce vopseaua? ai dat cu primer pe el?.... Multumesc.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
- PH 11 CYD Get rich or.... get Diesel!
|
|
razvant |
![]()
|
Pt Tedy - nu am gasit altfel de husa din piele....oricum ma bate gindul sa-mi pun un volan sport
|
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
oricum ma bate gindul sa-mi pun un volan sport
da cu airbag-ul ce faci |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
tedy |
![]()
|
razvant,inca o data te rog sa ma intelegi bine.Eu nu ti-am reprosat nimic vis-a-vis de munca ta,e foarte frumos si elegant ce ai facut tu cu carcasa volanului.Ma refer strict la husa(care de altfel nu ai facut-o tu),strica aspectul celorlalte componente din jur.Mai bine ia o bucata de piele si imbraca-l frumos ,ca de talent vad ca nu duci lipsa.Daca vrei fac eu rost de piele si poate te antrenezi pe volanul meu,sa nu te risti din prima la al tau
![]() |
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ma, voi ati innebunit? va scoateti volanele de pe masina?! si cu ce o sa mergeti, cu ghidonul de la bicicleta?!!!
![]() razvane, eu cred ca s-ar fi meritat mai mult daca ai fi dus volnul la un maistru pielar, ti l-a fi facut mai bine si la aceeasi bani. oricum, nice job |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
liviu_canja |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 19 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca stii un maistru pielar zi-ne si noua...
|
--------------------
Dacia
Logan 2004
- B-46-MDY
|
|
razvant |
![]()
|
Pentru bucuresteni, carcasa de la volan am imbracat-o la o marochinarie de pe bdul Iuliu Maniu, vis a vis de magazinul Dioda. E acolo un tip simpatic care va poate ajuta. Puteam sa-mi fac si volanul tot acolo dar trebuia dat jos volanul si lasat la el...
|
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
tedy |
![]()
|
|
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
tedy |
![]()
|
QUOTE(razvant @ 28 May 2006, 22:00) Pentru bucuresteni, carcasa de la volan am imbracat-o la o marochinarie de pe bdul Iuliu Maniu, vis a vis de magazinul Dioda. E acolo un tip simpatic care va poate ajuta. Puteam sa-mi fac si volanul tot acolo dar trebuia dat jos volanul si lasat la el... opaaa,pai e marfa daca poate sa-l faca,ai cumva vreun nr de tel ceva? pielea o are el sau ii ducem noi ? apropo:iuliu maniu e fostul Pacii,dioda din cate stiu io e pe 1 mai...ia mai gandeste-te si da-ne informatia corecta ![]() This post has been edited by tedy: 28 May 2006, 21:04 |
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 15:48 |