Design interior, bord, volan, schimbator, pedale, etc.
![]() ![]() ![]() |
Design interior, bord, volan, schimbator, pedale, etc.
Sandrin |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 5 February 06 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004 Solenza Confort 1.4 MPI '04
|
|||
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
aia e masina de expozitie...nu prea e de mers cu ea...
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
![]() ![]() Parca cu albastru ar fi mers mai bine card dar tot nu apreciez atata munca ! De curiozitate cine ar cumpara masina aia? Fiind ea de expozitie ! ![]() Mult rosu care deranjeaza si alb care se va nasolii ! |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
Rasvan Hani |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 7 March 06 ![]() |
QUOTE(feminabarr @ 9 Apr 2006, 10:57) ....dar asa ceva cum vi se pare??...eu zic ca-i super dar pe alte culori as incerca si eu...aveti careva idee cine sau ce firma ar lucra un interior in 'halul' asta? O idee ok, dar parca prea mult rosu. Combinatia este buna iese un roz cu putina imaginatie. Cred ca vei avea probleme cu irascibilitatea(rosu o favorizeaza). |
--------------------
Dacia
Logan 1.6MPI
2005 Ambition
- B UuY
|
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa va arat si bordul meu,poate va ajuta in alegerea culorilor.Cifrele albastre si acele verzi.Display-ul albastru cu folia intoarsa pe negativ.Daca nu e nimerit postul aici,rog moderatorii sa-l mute unde trebuie cu scuzele de rigoare,multumesc
Attached thumbnail(s) bord1.JPG ( Size: 118.69k ) Number of downloads: 1050 bord2.JPG ( Size: 126.12k ) Number of downloads: 1496 bord3.JPG ( Size: 154.58k ) Number of downloads: 1089 bord4.JPG ( Size: 130.66k ) Number of downloads: 1094 |
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
modream |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Sorcova vesela, cam asa arata bordul ala:)
|
--------------------
Logan
Opel Astra H
1.9 cdti 190 CP
- B-94-MMT
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
mie personal nu imi place cu verde ........... si folia intoarsa o vazusem de mult la dsign
![]() ![]() |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
valiaviator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 9 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tedy @ 16 Apr 2006, 18:07) Sa va arat si bordul meu,poate va ajuta in alegerea culorilor.Cifrele albastre si acele verzi.Display-ul albastru cu folia intoarsa pe negativ.Daca nu e nimerit postul aici,rog moderatorii sa-l mute unde trebuie cu scuzele de rigoare,multumesc Nu crezi ca albastrul si verdele contrasteaza destul de mult cu luminile panoului de comanda al climatizarii, geamuri, usi? |
--------------------
dacia
logan/laureate
2006
|
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alecs_TGA @ 18 Apr 2006, 15:16) mie personal nu imi place cu verde ........... si folia intoarsa o vazusem de mult la dsign ![]() ![]() Pai si la mine este al doilea,primul s-a ars.Acum i-am intors folia fara lichide,sa vedem daca mai cedeaza. Pt. valiaviator : Nu cred,pentru ca si acelea sunt albastre,inclusiv ledurile butoanelor.Climatizarea si ea este schimbata,dar degeaba faceam poza pt ca era lumina afara si nu se vedea nimic.Doar noaptea se vede. modream : la dumneata sorcova e compusa din 2 culori? inseamna ca si bordul dumitale e tot sorcova,pt ca are portocaliu si rosu si putin albastru la partea cu racirea ![]() Nu ma supar pt parerile contra,oricum poza nu reflecta realitatea,decat da o idee This post has been edited by tedy: 19 Apr 2006, 08:55 |
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
valiaviator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 9 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tedy @ 19 Apr 2006, 09:51) Pai si la mine este al doilea,primul s-a ars.Acum i-am intors folia fara lichide,sa vedem daca mai cedeaza. Pt. valiaviator : Nu cred,pentru ca si acelea sunt albastre,inclusiv ledurile butoanelor.Climatizarea si ea este schimbata,dar degeaba faceam poza pt ca era lumina afara si nu se vedea nimic.Doar noaptea se vede. modream : la dumneata sorcova e compusa din 2 culori? inseamna ca si bordul dumitale e tot sorcova,pt ca are portocaliu si rosu si putin albastru la partea cu racirea ![]() Nu ma supar pt parerile contra,oricum poza nu reflecta realitatea,decat da o idee In acest caz este posibil sa arate mai bine. |
--------------------
dacia
logan/laureate
2006
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
combinatia respectiva de culori este chiar draguta. asteptam argumente pt categorisiri de genul : "sorcova", altele decit "asta e parerea mea". Asteptam si exemple concludente
PS: sunt rau, stiu, si nici macar nu am facut eu bordul acela... este creatia lui Tedy 100%, pe care il respect pt perseverenta (vezi stergatoare, vezi schimbatorul quick shifter, etc) |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
tedy |
![]()
|
Multumesc Dsign,atat m-a dus capul ,atat am facut.Acum nu ma dau mare ciumeg,l-am facut din saracie,fara leduri la ace.Dar rezultatul ma multumeste,culorile nu sunt tipatoare deloc,din contra sunt foarte placute ochiului.Obositoare in nici un caz.
|
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
modream |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai, nu va mai atacati atat, va rog, nu mai cereti atatea justificari pt aceste comentarii... stiti cum este, gusturile nu se discuta...
|
--------------------
Logan
Opel Astra H
1.9 cdti 190 CP
- B-94-MMT
|
|
tedy |
![]()
|
Corect,dar eu am pus pozele pt altii care se pot nimeri la gusturi cu mine,daca nu-ti place si mai bine,va ramane masina mea unicat
![]() ![]() |
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
instructor |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 31 May 05 ![]() |
QUOTE(tedy @ 19 Apr 2006, 23:52) ,l-am facut din saracie,fara leduri la ace.Dar rezultatul ma multumeste,culorile nu sunt tipatoare deloc,din contra sunt foarte placute ochiului.Obositoare in nici un caz. Daca tie iti place asta conteaza. Sunt convins ca poza nu reda adevaratele culori si-n realitate arata mai bine. Mie nu mi se se par urate ,dar mai e loc de imbunatatiri. continua. |
--------------------
dacia opel
logan 1,6 corsa 12
2005 laur. 2008 enjoy
- DJ 04 xxx
|
|
VeNoM386 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Uitati aici http://car.brando.com.hk/ niste accesorii pentru masina.
|
--------------------
Citroen
C4
Champion 2007
|
|
rapture |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 10 November 05 ![]() |
Salut! Cum as putea sa demontez "calul" dintre scaune( masca din plastic gri ) si ornamentul argintiu de pe bord? Daca s-a mai discutat imi cer scuze de rigoare.
|
--------------------
Peugeot
407
1.8E
- - PGO 407 1.8E
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
rapture |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 10 November 05 ![]() |
Merci
![]() |
--------------------
Peugeot
407
1.8E
- - PGO 407 1.8E
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
stie cineva o firma autorizata care sa ionizeze geamurile la Logan. Si eventual un pret informativ ?
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
tedy |
![]()
|
|
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
O idee care imita putin profilele de aluminiu de pe bordul lui Clio III :
Attached thumbnail(s) DSCN0155.jpg ( Size: 151.65k ) Number of downloads: 1602 DSCN0156.jpg ( Size: 111.54k ) Number of downloads: 1463 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
lucas007 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 19 April 05 From: Bucuresti ![]() |
super !!!...acu spune si secretul cifrului...materiale ceva...
|
--------------------
BMW
318
2001 COUPE
- B-68-BDL
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Profil de aluminiu autoadeziv (are pe spate 2 benzi ca de mastic). L-am luat dintr-un magazin de decoratiuni interioare (se monteaza la imbinarea gresiei cu parchetul). Bara are 93 cm si costa in jur de 20 RON. Dupa montare mai raman circa 20 cm deci o bara ajunge. Sunt si de culoare aurie sau imitatie furnir, dar asta mi-a placut cel mai mult. Atentie sa nu fie zgariata cu toate ca e trasa in folie.
This post has been edited by Amedeus: 1 May 2006, 21:15 Attached thumbnail(s) DSCN0168.jpg ( Size: 65.56k ) Number of downloads: 834 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
Dar eu nu inteleg logo-ul Dacia din '60 lipit in colt si pe ala de deasupra casetofonului
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
Amedeus |
![]()
|
Era vorba de profilul de aluminiu nu de logo. Ala e optional
![]() P.S. Nu e din '60 e din '88 de pe fosta berlina ![]() This post has been edited by Amedeus: 4 May 2006, 19:59 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
logan_marin_ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 14 March 06 From: Petrila ![]() |
pacat ca ti-ai lipit si logoul ala cu Dacia strica toata treaba...
|
--------------------
logan laureate 1.4
logan laureate 1.4
- hd 15 rbk [B][COLOR=blue]membru cu logan laureate 1.4 full[/COLOR][/B]
|
|
lucas007 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 19 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Personal cred ca este chiar haioasa chestia cu " dacia " daca s-ar fi putut mi-as fi facut o stema cu vulturul si U.A.P.( Uzinele de Autoturisme Pitesti...pentru cine este mai tanar si nu stie) asa cum era stema odata...Amedeus este un tip sentimental si il felicit din nou pentru idee...un pic de aer retro nu-i strica
![]() .oricum...nu as fi facut o stema care sa contina o anumita culoare....cred ca 15% din alegerea culorii albastru egee pentru masina mea s-a datorat faptului ca se asorta cu stema...uitati-va la firmele cu rezonanta ca stema lor nu contine culori ...este ceva cromat care sa mearga la orice combinatie ( exceptie face bmw ...dar e prea tare si confirma regula ) This post has been edited by lucas007: 5 May 2006, 21:10 |
--------------------
BMW
318
2001 COUPE
- B-68-BDL
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.712 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Se mai poate observa si deasupra casetofonului inca o emblema . .
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
gorjeanul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 30 September 05 ![]() |
|
--------------------
RENAULT/DACIA
LAGUNA/LOGAN
2008/2005
- B-xx-GORJ L3, 2.0/16v, sedan
L1-Laureate 1.4MPI |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 13:32 |