Design interior, bord, volan, schimbator, pedale, etc.
![]() ![]() ![]() |
Design interior, bord, volan, schimbator, pedale, etc.
juristul2000 |
![]()
|
||
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|||
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Am dat aproape 700 mii numai pe materiale (diluant included) asa ca...
Acum sunt in plin proces de fabricatie, tocmai am dat primerul, peste vreo juma' de ora, fug din nou acasa si dau prima mana de vopsea ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
tonyX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 11 January 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(M@nuel @ 21 Nov 2005, 19:35) Va rog sa-mi spuneti si mie de unde ati luat primerul. Am umblat tot orasul si se uitau vanzatorii la mine ca la nebuni, nici macar nu auzisera de asa ceva. Am facut comanda la un magazin dar presimt ca nu or sa-mi aduca... Si inca ceva: nu trebuie dat si lac peste vopsea? Incearca la un Practiker, la produse pt. auto. |
--------------------
Logan Laureate 1.6
- TM Mama timpitzilor e tot timpul gravida
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Am rezolvat intre timp.
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Octav |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 8 April 05 ![]() |
Salut! Ce parere aveti de ornamentele de aripa de Logan? Eu zic ca vin frumos ca estetica si sunt si putin practice....Se gasesc in Vitan si costa 100 RON setu...
This post has been edited by Octav: 28 Nov 2005, 16:58 |
--------------------
DACIA
LOGAN
Laureate 1.6
- Bucuresti
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
La cine in Vitan,la Ovidiu?sau la Emil?
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
1 milion ROL setul de cate? de 2 sau de 4?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bogdan20 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 1 August 04 From: Iasi ![]() |
Interesant da practic nu pentru ca voi fi un bun loc in care sa se stranga mizeria
|
--------------------
Honda Accord
ES
2007
- IS 01 DOR
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.112 Joined: 11 February 04 ![]() |
Loc bun de adunat apa si mizerie si pe viitor rugina, in opinia mea.
Nu mi-as lua asa ceva. Daca totusi va luati, bagati silicon la greu acolo. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
hmmm mie chiar mi-ar trebui dinalea pentru ca eu am rugina adika s-a luat vopseaua pe spate chiar pe cantul ala si astia de la dacia vad ca nu ma mai suna pentru reparatie!
|
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
Octav |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 8 April 05 ![]() |
Si eu mi-am pus aceiasi intrebare , dar cand am vazut cum sunt prinse , tin sa va contrazic. Au un sistem interesant de prindere fata-spate si nu string deloc mizeria. Plus ca pe interior aripile au silicon din fabrica sub vopsea si nu au cum sa rugineasca....O sa va mai arat poze detaliate. Si da , setu e 1 mil. toate patru...
|
--------------------
DACIA
LOGAN
Laureate 1.6
- Bucuresti
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Poate vrei sa zici ca sunt antifonate bine,ca silicon nu au ele din fabrica!Ca design da bine,dar cat sunt de mari?O poza cu ele nemontate?Totusi cam scumpe daca sunt numai cat se vede in poza! |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
peugen |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 15 February 06 ![]() |
Intrebare pentru toti? Legata de interiorul masinii?????????
Vreau un sfat : unde sa amplasez un detector de radar de interior cat mai mascat?????????????sa nu se vada??????????????sa nu-mi creeze probleme?????????? Astept idei Multumesc anticipat....... |
--------------------
Dacia Logan
Dacia Logan
- HD 06 VAA
|
|
liviu_canja |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 19 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dydycom @ 24 Nov 2005, 00:19) revenind la vopsit.....bassfreak nu a vopsit cadranele ca ii e frica sa nu-i scoata masina din garantie.....( tre sa dai drepturi de autor ca nu ti-am dat voie sa pui pozele pe site....eu i le-am vopsit) nu trebuiesc lacuite pt ca vopseaua poate fi si mata nu numai lucioasa...trebuie degresat bine si daca vrei sa tina dai cu primmer 2-3 maini inainte si e ok... Un pic legat de topic... mi-am montat un cd cu bluetooth, nu asta este important ci faptul ca microfonul lui era roz (mda...). M-am dus la un magazin de modelistica (asa cred ca se cheama) si am cumparta vopsea. E drept costa cam mult insa se prinde foarte bine si uniform de plastic. Poate va ajuta cu ceva si ideea asta... |
--------------------
Dacia
Logan 2004
- B-46-MDY
|
|
ionut17 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 18 August 05 From: Roman ![]() |
asta cum vi se pare?
![]() Attached thumbnail(s) DSC00157_1_.JPG ( Size: 576.78k ) Number of downloads: 360 DSC00274_1_.JPG ( Size: 525.77k ) Number of downloads: 258 DSC00276_1_.JPG ( Size: 531.67k ) Number of downloads: 241 |
--------------------
Dacia
1310
VW Bora
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
cel putin volanul n-are nici o treaba cu restul masinii...parerea mea
![]() |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
tgmpupy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 29 June 05 ![]() |
frumos. la ce bani?
|
--------------------
dacia
logan
2004
- b77 xxx
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.708 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
Darkyro77 |
![]()
|
![]() Membru fara Dacie Group: Members Posts: 275 Joined: 15 January 05 From: Slobozia ![]() |
QUOTE(Mich@el @ 2 Mar 2006, 15:16) Sunt ceasuri suplimetare: EGT, pres. benzina, temp. apa. Sunt albe cu ace rosii. Se aprind doar la punerea contactului. Vezi aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...post&p=17130154 This post has been edited by Darkyro77: 2 Mar 2006, 15:36 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
instructor |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 31 May 05 ![]() |
IMAG0005.JPG ( Size: 1.42mb )
Number of downloads: 319
Am facut o semihusa din piele.Ea este universala si se poate monta pe orice volan de dimensiunile celui de Logan,sper sa va placa. This post has been edited by instructor: 4 Mar 2006, 17:20 |
--------------------
dacia opel
logan 1,6 corsa 12
2005 laur. 2008 enjoy
- DJ 04 xxx
|
|
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
hmmm,arata interesant+ ca-ti da o senzatie placuta la condus.
si eu mi-as face dca as sti cum ![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
feminabarr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 23 November 04 ![]() |
![]() |
--------------------
dacia
LOGAN Laureate
- TL-28-WDT Locatia: Bucuresti/Tulcea/UK
|
|
blackout |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
QUOTE(ionut17 @ 2 Mar 2006, 13:38) asta cum vi se pare? pai... e o problema, centurile sunt prinse in locasul centurilor spate iar daca vrei sa te catapultezi din turbojet, cu scaunele alea cred ca... e o problema ![]() pentru LGN ...mi se pare cam... kitsch |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
repede ati sarit ca e kitsch... dar cind vedeti maimutoaie agatate de parbriz sau huse din vinilin si velur puse peste volan sau schimbator, nu mai ziceti nimic... nu va dati voi cu presupusul aiurea, caci omul stie ce are de facut cu masina respectiva.
PS: masina aceea e chiar deosebita, si o sa arate din ce in ce mai bine... |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
QUOTE repede ati sarit ca e kitsch M-am referit la scaunele alea cu centuri rosii. Alea dau bine pe masini sportive ori loganelul numai masina sportiva nu e... |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
loganelul ACESTA va fi ceva deosebit, poate chiar o masina de curse... deci hai sa raminem la subiect, ca nu toate loganurile au scaune sport cu centuri rosii
si la urma urmei, poate ca scaunele astea sunt muuult mai comode decit originalele |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
nici mie nu imi plac dar e optiunea propietarului, de prost gust nu sunt !!! dar e de gusturi!!! daca lui STI ii plac asta conteaza!!!
masina e marfa ca am vazuto si eu in niste poze si are multe modificari!! bafta |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
lucas007 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 19 April 05 From: Bucuresti ![]() |
poate ca maine ii pune omul motor de porsche...bravo lui...fiecare incepe tuningul cu cei place mai mult...maine daca as avea bani mi-as pune si eu scaune sport...si nici macar n-am de gand sa-mi pun cipuri de motor sau alte chestii de ridicat performantele...felicitari pentru propietar!!!...
|
--------------------
BMW
318
2001 COUPE
- B-68-BDL
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.708 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 07:54 |