Design interior, bord, volan, schimbator, pedale, etc.
![]() ![]() ![]() |
Design interior, bord, volan, schimbator, pedale, etc.
mafiosso_LODAN |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 24 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane/Laguna 3
2005/2013
- xxxxx
|
|||
tgmpupy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 29 June 05 ![]() |
plafoniera gasesti in vitan ,randul de langa sere.Nu mai stiu cat costa.
|
--------------------
dacia
logan
2004
- b77 xxx
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Sal.Ca tot nu am primit nici un ajutor in privinta procedurii de vopsire a aerisitoarelor am fost la o firma de vopsele auto, care a facut un calcul cam cat ar costa sa vopsesc aeratoarele si partea de plastic dintre scaune, cu vopsea pe culoarea consolei.Cost 910.000 lei fara manopera dar cu toate materiale care sunt necesare de la vopsea pana la lac.Ce spuneti e mult?Acuma daca stie careva un vopsitor bun in oradea si topicul in care se explica cum se da plasticul dintre scaune jos i-l rog sa ma lumineze.
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
vladiopa |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 31 August 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(juristul2000 @ 15 Nov 2005, 13:21) Sal.Ca tot nu am primit nici un ajutor in privinta procedurii de vopsire a aerisitoarelor am fost la o firma de vopsele auto, care a facut un calcul cam cat ar costa sa vopsesc aeratoarele si partea de plastic dintre scaune, cu vopsea pe culoarea consolei.Cost 910.000 lei fara manopera dar cu toate materiale care sunt necesare de la vopsea pana la lac.Ce spuneti e mult?Acuma daca stie careva un vopsitor bun in oradea si topicul in care se explica cum se da plasticul dintre scaune jos i-l rog sa ma lumineze. Nu face prostia asta, mie unul mi se pare mult. Un coleg de-al meu si-a luat un spray gri si le-a vospit singur. Au iesit super fain. Maine aflu si ce tip de vopsea a folosit |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,6
2005
- B- Oricat de mica ne e leafa, noi tot putem munci mai putin decat ne platesc ei!
|
|
B 45 GAO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 2 September 05 ![]() |
Eu m-am gandit sa-mi vopsesc consola sau poate de ce nu tot bordul in negru.Ma duc maine sa pun asta in aplicare ,dar m-am gandit totusi sa cer o parere inainte sa pun in aplicare.A mai facut cineva asa ceva?
|
--------------------
DACIA Logan 1,4/
SEAT Leon 1,6 16V/
TOYOTA Aygo 68CP
- B 45 GAO Te tin franele sa ne tragem?
|
|
edyus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 13 December 04 From: Bucuresti ![]() |
juristul2000 - "neoanele" le-am luat de la un magazin de pe Iului Maniu , vizavi de P-ta Veteranilor , un magazinut micut de calculatoare nu stiu exact cum se numeste dar poate imi amintesc
![]() mafiosso_LODAN - nu se alimenteaza pe USB ci au mufe normale de alimentare, ca la HDD, CD etc cu un prelungitor pt a mai putea fi folost slotul de alimentare si la altceva. Alimentarea se face la 12 V (la comp sursa are doua tensiuni 12V si 5 V pe aceasi mufa !). tgmpupy - thanks man o sa caut sambata asta:P bafta all! |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B xx EDU
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
|
vladiopa |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 31 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,6
2005
- B- Oricat de mica ne e leafa, noi tot putem munci mai putin decat ne platesc ei!
|
|
juristul2000 |
![]()
|
Scuze nu am citit atent ce ai scris.Si mie mi se pare mult da stau sa ma gandesc ,ca decat sa o fac eu si sa iasa o prostie mai bine folosesc vopsea calumea si un mester ca si asa nu le vopsesc in fiecare zi.
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
|
vladiopa |
![]()
|
Iti spun eu ca iese super fain. Tipul asta care si-a facut nu e nici el profesionist, e prima oara cand a facut asa ceva si i-a mers bine de tot. Prima data am crezut ca si-a cumparat alte gfrile de aerisire. Eu zic ca merita sa incerci ca nu ai ce strica, eventual reusesti sa cureti vopseaua daca nu te multumeste
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,6
2005
|
|
Anonym |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 15 November 05 ![]() |
misto volanu
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4
- MS 30 ***
|
|
mafiosso_LODAN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 24 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(juristul2000 @ 15 Nov 2005, 14:21) Sal.Ca tot nu am primit nici un ajutor in privinta procedurii de vopsire a aerisitoarelor am fost la o firma de vopsele auto, care a facut un calcul cam cat ar costa sa vopsesc aeratoarele si partea de plastic dintre scaune, cu vopsea pe culoarea consolei.Cost 910.000 lei fara manopera dar cu toate materiale care sunt necesare de la vopsea pana la lac.Ce spuneti e mult?Acuma daca stie careva un vopsitor bun in oradea si topicul in care se explica cum se da plasticul dintre scaune jos i-l rog sa ma lumineze. Scump, dar daca nu stai tocmai rau cu banii si esti si un pic comod ... Eu unul rareori imi bag nasul, desi uneori placerea de a face cu mana ta este prea mare si cedez tentatiei. Cateodata iese bine alta data... edyus Stiu asta dar eu vazusem unele pe usb la un moment dat. Ieri am vazut in Vitan unele care aveau mufa de alimentare gen aia de la coolere. Culmea ca avea si un modul (de control cu i-a zis nenea ala de acolo), nu am avut rabdare si timp (plus ca era un friiiiiiiig) sa imi arate ce si cum. Pretul unui fir luminos de 1,5 m era de 55 RON. Am mai vazut ceva de 2 m la 130 RON. This post has been edited by mafiosso_LODAN: 16 Nov 2005, 11:17 |
--------------------
Renault
Megane/Laguna 3
2005/2013
- xxxxx
|
|
edyus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 13 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mafiosso_LODAN @ 16 Nov 2005, 07:10) Scump, dar daca nu stai tocmai rau cu banii si esti si un pic comod ... Eu unul rareori imi bag nasul, desi uneori placerea de a face cu mana ta este prea mare si cedez tentatiei. Cateodata iese bine alta data... edyus Stiu asta dar eu vazusem unele pe usb la un moment dat. Ieri am vazut in Vitan unele care aveau mufa de alimentare gen aia de la coolere. Culmea ca avea si un modul (de control cu i-a zis nenea ala de acolo), nu am avut rabdare si timp (plus ca era un friiiiiiiig) sa imi arate ce si cum. Pretul unui fir luminos de 1,5 m era de 55 RON. Am mai vazut ceva de 2 m la 130 RON. daca ma duc sambata asta in targ, ma uit si io' dupa deastea ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B xx EDU
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vladiopa @ 15 Nov 2005, 13:56) Iti spun eu ca iese super fain. Tipul asta care si-a facut nu e nici el profesionist, e prima oara cand a facut asa ceva si i-a mers bine de tot. Prima data am crezut ca si-a cumparat alte gfrile de aerisire. Eu zic ca merita sa incerci ca nu ai ce strica, eventual reusesti sa cureti vopseaua daca nu te multumeste Iti spun eu ca daca nu dai cu Plastic Primer inainte sa dai cu vopsea ai toate sansele sa ti se cojeasca vopseaua de pe plastic in scurt timp. Deci daca vrei sa ti le vopsesti singuri iesi mult mai ieftin si anume: - 1 tub spray Plastic Primer ~ 28 lei - 1 tub vopsea gri ~ 16 lei - putina benzina pentru a degresa inainte de a aplica primer-ul (eu am folosit Gri Safir, foarte apropiat de consola dar ceva mai inchis) TOTAL ~ 44 lei Aeratoarele se scot foarte usor, le pui in pozitia deschis si bagi doua degete printre clapete si tragi. O sa iasa cele 2 clapete prinse intre ele cu o tija, dupa care poti scoate si inelul care vrei sa il vopsesti. In pozele atasate se poate observa codul vopselei folosite pe capacul tubului. Succes! This post has been edited by bassfreak: 16 Nov 2005, 19:36 Attached thumbnail(s) primer.jpg ( Size: 51.12k ) Number of downloads: 1073 vopsea.jpg ( Size: 45.38k ) Number of downloads: 978 vopsea_cod.jpg ( Size: 50.39k ) Number of downloads: 1060 benzina.jpg ( Size: 53.45k ) Number of downloads: 916 nevopsit.jpg ( Size: 59.98k ) Number of downloads: 951 vopsit.jpg ( Size: 66.98k ) Number of downloads: 970 manere_usi.jpg ( Size: 35.28k ) Number of downloads: 909 |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
mafiosso_LODAN |
![]()
|
Si cu cadranele ce ai facut (din profil deduc ca ai Ambiance).
|
--------------------
Renault
Megane/Laguna 3
2005/2013
- xxxxx
|
|
tgmpupy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 29 June 05 ![]() |
si manerele de la usi,cum se scot?
|
--------------------
dacia
logan
2004
- b77 xxx
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mafiosso_LODAN @ 16 Nov 2005, 20:24) cadranele inca nu le-am vopsit, astept pana cand o sa imi schimb lumina la bord, atunci o sa le vopsesc. demontand un bord, am observat ca se pot scoate inelele din jurul ceasului dar nu s-ar mai putea pune la loc decat cu ceva adeziv, fiind prinse prin ceva 'nituri de plastic topit la capete' |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
bassfreak |
![]()
|
QUOTE(tgmpupy @ 16 Nov 2005, 21:18) s-a mai discutat cred.. se scoate surubul cu cap torx, se scoate tija de legatura cu clanta din maner printr-o miscare de rotire a manerului in planul usii, apoi se separa clanta de cochilie prin scoaterea axului de legatura cu o tija de grosime aproximativa (de exemplu o surubelnita cap cruce ceva mai mare) si se forteaza acel ax prin socuri. atentie sa nu rupi ceva.. este putin mai complicat decat vopsirea aeratoarelor. am mai vopsit si inelele din jurul butonaselor de incuiat usile. |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
vladiopa |
![]()
|
bassfreak
Au iesit marfa elementele vopsite de tine. Si e ok ca ai pus si poze cu ceea ce ai facut.Cam asta aveam si eu de gand sa descriu azi dar din pacate poze aduceam abia sapt viitoare. Sper sa vada si juristul2000 ca el era foarte intreresat. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,6
2005
|
|
juristul2000 |
![]()
|
Am vazut si va multumesc mult la amandoi pt osteneala.Ma duc azi sa caut si eu un spray si maine ma apuc de treaba numai ca eu vreau sa vopsesc si consola dintre scaune.Daca iese bine pun poze daca nu o sa-mi ling ranile in tacere
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
|
vladiopa |
![]()
|
QUOTE(juristul2000 @ 17 Nov 2005, 08:37) Am vazut si va multumesc mult la amandoi pt osteneala.Ma duc azi sa caut si eu un spray si maine ma apuc de treaba numai ca eu vreau sa vopsesc si consola dintre scaune.Daca iese bine pun poze daca nu o sa-mi ling ranile in tacere Bafta si sa-ti iasa bine !!! Sunt sigur ca o sa apari cu poze. Poate convingem oamenii ca se poate cu un pic de initiativa sa iti faci singur o serie de chestii de tuning sa le spunem cu bani putini. Sau cine stie, poate primesti solicitari ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,6
2005
|
|
juristul2000 |
![]()
|
Daca pot sa ajut un coleg forumist o fac free decat sa-i cer bani mai bine ma las pagubas.
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
|
vladiopa |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,6
2005
|
|
juristul2000 |
![]()
|
Parerea mea este ca loganul se potriveste perfect proverbului nevoia te invata asa ca bine ca avem forum si Logan,nu?
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
|
vladiopa |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,6
2005
|
|
vladiopa |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,6
2005
|
|
edyus |
![]()
|
cam asa arata neoanele de sub bord http://www.pop.store.ro/shop/n/Sharkoon_CC...ption/index.htm
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B xx EDU
|
|
mafiosso_LODAN |
![]()
|
Si fasiile alea autocolante luminoase autocolante sunt interesante dar albastru sau alta culoare.
|
--------------------
Renault
Megane/Laguna 3
2005/2013
- xxxxx
|
|
mario_vladys |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 13 February 05 From: Buzau ![]() |
QUOTE(bassfreak @ 16 Nov 2005, 21:57) s-a mai discutat cred.. se scoate surubul cu cap torx, se scoate tija de legatura cu clanta din maner printr-o miscare de rotire a manerului in planul usii, apoi se separa clanta de cochilie prin scoaterea axului de legatura cu o tija de grosime aproximativa (de exemplu o surubelnita cap cruce ceva mai mare) si se forteaza acel ax prin socuri. atentie sa nu rupi ceva.. este putin mai complicat decat vopsirea aeratoarelor. am mai vopsit si inelele din jurul butonaselor de incuiat usile. am si eu o intrebare: tot pe sistemul cu Pprimer si vopsea credeti ca se pot face panourile de la usi negre? sau e mai buna solutia cu imbracatul in vinil.... |
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE 1.4
- BUZAU Uneori vulturii pot zbura mai jos decat gainile.....
Dar gainile nu se pot inalta niciodata pana la nori.... |
|
tonyX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 11 January 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(bassfreak @ 16 Nov 2005, 23:28) Iti spun eu ca daca nu dai cu Plastic Primer inainte sa dai cu vopsea ai toate sansele sa ti se cojeasca vopseaua de pe plastic in scurt timp. Deci daca vrei sa ti le vopsesti singuri iesi mult mai ieftin si anume: - 1 tub spray Plastic Primer ~ 28 lei - 1 tub vopsea gri ~ 16 lei - putina benzina pentru a degresa inainte de a aplica primer-ul (eu am folosit Gri Safir, foarte apropiat de consola dar ceva mai inchis) TOTAL ~ 44 lei Aeratoarele se scot foarte usor, le pui in pozitia deschis si bagi doua degete printre clapete si tragi. O sa iasa cele 2 clapete prinse intre ele cu o tija, dupa care poti scoate si inelul care vrei sa il vopsesti. In pozele atasate se poate observa codul vopselei folosite pe capacul tubului. Succes! Am si eu o intrebare: - se usor zgirie daca dai cu unghia? |
--------------------
Logan Laureate 1.6
- TM Mama timpitzilor e tot timpul gravida
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 02:58 |