Design interior, bord, volan, schimbator, pedale, etc.
![]() ![]() ![]() |
Design interior, bord, volan, schimbator, pedale, etc.
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(juristul2000 @ 15 Nov 2005, 13:21) Sal.Ca tot nu am primit nici un ajutor in privinta procedurii de vopsire a aerisitoarelor am fost la o firma de vopsele auto, care a facut un calcul cam cat ar costa sa vopsesc aeratoarele si partea de plastic dintre scaune, cu vopsea pe culoarea consolei.Cost 910.000 lei fara manopera dar cu toate materiale care sunt necesare de la vopsea pana la lac.Ce spuneti e mult?Acuma daca stie careva un vopsitor bun in oradea si topicul in care se explica cum se da plasticul dintre scaune jos i-l rog sa ma lumineze. Pentru demontarea "plasticelor" dintre scaune: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...sticaraia&st=30 |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Multumesc dar intre timp am gasit si eu acel topic.
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Acuma am alta problema.Cum se da fata de usa jos de la logan si mai exact manerul de la macara ca nu-mi dau seama.Merci baieti
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
se trage
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
juristul2000 |
![]()
|
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
nu, nu e cu piulita
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
juristul2000 |
![]()
|
Merci Klaus.Am inteles trag cu forta si cu speranta ca nu o sa-l rup
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
|
tonyX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 11 January 05 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Logan Laureate 1.6
- TM Mama timpitzilor e tot timpul gravida
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Va rog sa-mi spuneti si mie de unde ati luat primerul. Am umblat tot orasul si se uitau vanzatorii la mine ca la nebuni, nici macar nu auzisera de asa ceva. Am facut comanda la un magazin dar presimt ca nu or sa-mi aduca...
Si inca ceva: nu trebuie dat si lac peste vopsea? |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
andrei_77 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 5 October 05 From: Bucuresti ![]() |
de exemplu la magazinele Policolor e un spray care se numeste Plastofix si costa 25RON.
|
--------------------
Dacia
Laureate 1.4
- B
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Mda... din pacate, in urbea noastra nu exista magazin Policolor. Cand voi ajunge la Iasi...
Multumesc. |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
juristul2000 |
![]()
|
Mai fratilor eu am vorbit aseara cu un vopsitor(prieten ) ,care mi-a spus ca daca vreau sa tina vopseaua pe aerisitoare, ar fi bine sa le vopsesc cu vopsea metalizata de masina tratate in prealabil cu primer si alte solutii si apoi lacuite,pt ca altfel se va decoji. Asa ca desi am vrut initial sa le vopsesc cu spray ca e mai eftin am sa trec la plan B si anume cumparat materiale de la firma de profil valoare de aprox 100 ron si suflat cu pistolul aeratoarele pt caa nu vreau sa tot repet aceasta operatiune tot la 2 luni.Pareri?
Problema mea cea mare este insa ca nu pot sa dau macaraua jos de pe usile din spate ca pe fata am geamuri electrice.Am tras de ea cum a spus Klaus da se incapataneaza sa nu iasa si sa trag mai tare ma tem ca daca o rup cine stie cat tre sa stau dupa alta This post has been edited by juristul2000: 22 Nov 2005, 09:07 |
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
|
lucas007 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 19 April 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(juristul2000 @ 22 Nov 2005, 08:52) Mai fratilor eu am vorbit aseara cu un vopsitor(prieten ) ,care mi-a spus ca daca vreau sa tina vopseaua pe aerisitoare, ar fi bine sa le vopsesc cu vopsea metalizata de masina tratate in prealabil cu primer si alte solutii si apoi lacuite,pt ca altfel se va decoji. Asa ca desi am vrut initial sa le vopsesc cu spray ca e mai eftin am sa trec la plan B si anume cumparat materiale de la firma de profil valoare de aprox 100 ron si suflat cu pistolul aeratoarele pt caa nu vreau sa tot repet aceasta operatiune tot la 2 luni.Pareri? Problema mea cea mare este insa ca nu pot sa dau macaraua jos de pe usile din spate ca pe fata am geamuri electrice.Am tras de ea cum a spus Klaus da se incapataneaza sa nu iasa si sa trag mai tare ma tem ca daca o rup cine stie cat tre sa stau dupa alta eu le-am vopsit chiar fara primer..doar le-am degresat bine inainte...din aprilie 2005...si pana acum n-a picat nimic ...daca era ceva de exterior de exemplu oglinzile retrovizoare...atunci obligatoriu..trebuia respectata reteta completa...faci cum vei dar te costa prea mult... |
--------------------
BMW
318
2001 COUPE
- B-68-BDL
|
|
vladiopa |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 31 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Voi ati vazut ce masina si-a facut baiatul asta ?
http://www.automotorclub.com/tuning/dacia_...stoms/index.htm Ce parere aveti ? |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,6
2005
- B- Oricat de mica ne e leafa, noi tot putem munci mai putin decat ne platesc ei!
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mda, uite aici.
|
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
vladiopa |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 31 August 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ghc @ 22 Nov 2005, 14:50) Ei, eu nu le-am vazut pe alea cand v-am dat link-ul. Dar am impresia ca totusi nu sunt postate toate care apar in link |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,6
2005
- B- Oricat de mica ne e leafa, noi tot putem munci mai putin decat ne platesc ei!
|
|
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
revenind la vopsit.....bassfreak nu a vopsit cadranele ca ii e frica sa nu-i scoata masina din garantie.....( tre sa dai drepturi de autor ca nu ti-am dat voie sa pui pozele pe site....eu i le-am vopsit)
nu trebuiesc lacuite pt ca vopseaua poate fi si mata nu numai lucioasa...trebuie degresat bine si daca vrei sa tina dai cu primmer 2-3 maini inainte si e ok... |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
2008 privilege Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709 |
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(rdesign @ 14 Jan 2005, 21:37) Peste trei ani daca intram in uniunea europeana masina ta oricit de bine intretinuta nu va valora mai mult de 3500 - 4000 euro. (daca ai aer conditionat). Nu cred ca o sa-ti convina sa o dai la banii astia mai ales daca se va dovedi fiabila si vei fi multumit de ea. Eu am o parere buna despre logan (am doua de la servici) si mi-as fi cumparat si eu unul daca nu ma gandeam ca daca inrtam un UE isi va injumati in cel mai bun caz valoarea This post has been edited by mauru007: 24 Nov 2005, 01:30 |
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
Manuel |
![]()
|
Mda, recomand celor care n-au mai vopsit elemente de plastic pana acum, sa mearga la cineva care se pricepe
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Vip3r |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 24 July 05 ![]() |
Eu totusi nu inteleg de ce se vor injumatati preturile ''in cel mai bun caz'' , la o adica Loganul in Marea Britanie se vinde cu 2000 de euro sau ce ???, Am obs si eu ca isi pierd repede valoarea masinile ... dar sa nu exageram ...
This post has been edited by Vip3r: 27 Nov 2005, 10:16 |
--------------------
una noua
Fast ...
- B-763987 Of All the things I lost , I miss My mind The Most ...
|
|
kurupt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 282 Joined: 29 May 05 ![]() |
QUOTE am stricat si aeratoarele Apropo, nu a vazut nimeni de vanzare acele inele de la aeratoare? Pt ca si eu vreau sa vopsesc, dar nu vreau sa patesc cum a patit colegul, asa ca mai bine sa fac experienta pe un alt set... |
--------------------
Logan
Ambiance
- ##### --=-- The KING Of The Hill --=--
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(M@nuel @ 27 Nov 2005, 01:36) Da cat material ai luat de ai dat atat?Eu am dat 80 mii pe primer si 125 mii pe vopsea(un spray)si totul a iesit foarte bine si am facut si toata partea centrala dintre scaune. |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
Manuel |
![]()
|
Cum 80 de mii? Eu am dat doua sute si ceva pe primer, doua sute si ceva pe vopsea (metalizata) si 175 pe lac.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Depinde de cantitate,eu am luat o sticluta de 100g si am dat cu o pensula pe reperele de plastic.Primerul e absorbit de material si se usuca cam in 30 min. la soare sau temperatura de +30*C. |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
|
Manuel |
![]()
|
N-am gasit decat la spray, de aia am dat atat. Cred ca asta am gresit, nu am lasat suficient sa se usuce primerul. Si nici nu am degresat inainte, am sters doar inelele cu o carpa. Asta, e... maine iau diluant, le curat si repet operatiunea cu mai mult simt de raspundere.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
ygor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 23 April 05 ![]() |
QUOTE(ICET @ 27 Nov 2005, 15:00) Depinde de cantitate,eu am luat o sticluta de 100g si am dat cu o pensula pe reperele de plastic.Primerul e absorbit de material si se usuca cam in 30 min. la soare sau temperatura de +30*C. La spray e cel mai bun ~ 300 ron This post has been edited by ygor: 27 Nov 2005, 20:26 |
--------------------
VW Jetta ,2008
Dacia 1410, 1990
Confortline, TLX
- GR-12-LCC
|
|
ygor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 23 April 05 ![]() |
QUOTE(M@nuel @ 27 Nov 2005, 15:08) N-am gasit decat la spray, de aia am dat atat. Cred ca asta am gresit, nu am lasat suficient sa se usuce primerul. Si nici nu am degresat inainte, am sters doar inelele cu o carpa. Asta, e... maine iau diluant, le curat si repet operatiunea cu mai mult simt de raspundere. Prietene, ai gresit intr-un singur loc si anume la inceput , pentru ca nu ai degresat inainte ( cu diluant,benzina ) de primer.Petele care ti-au iesit sunt pete de grasime Si nu trebuie lasat atat de mult sa se usuce primer-ul, sunt suficiente doua minute. Sterge cu diluant tot ce ai vopsit si ia-o de la capat.Crede-ma ,iti spun din experienta, nu ca sa ma aflu in treaba. Si stai linistit primer-ul la spray (incolor) e cel mai bun si costa ~ 30 ron si are 400 ml. Inca ceva .Daca e frig atunci cand vopsesti tine sprayurile cateva minute intr-un vas cu apa fierbinte pt. omogenizare. Bafta! |
--------------------
VW Jetta ,2008
Dacia 1410, 1990
Confortline, TLX
- GR-12-LCC
|
|
Manuel |
![]()
|
Multumesc, ygor!
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
ICET |
![]()
|
Da sa stii ygore ca m-am stresat tare rau eu cu degresarea ![]() |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 07:53 |