ORNAMENT PORTBAGAJ, inspiratie OPEL Vectra C
![]() ![]() ![]() |
ORNAMENT PORTBAGAJ, inspiratie OPEL Vectra C
Dsign |
![]()
|
||
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|||
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Nu e chiar asa complicat! Cumparati din Vitan bagheta daia cromata de plaStic (cea mai lata) si apoi aplicati niste fonturi pt versiunea respectiva: L A U R E A T E , A M B I A N C E sau A M B I T I O N
![]() Later edit: Afacerea - maxim 150.000lei This post has been edited by Adrian_Solenza: 31 Jan 2005, 21:55 |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
nu e acelasi lucru... nu vreau sa arate ca la daciile berline cu abtipilde cu chilotei in geam
|
--------------------
D
Logan
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Pai asa a facut si omu.. Nu se vede bine in poza
![]() Ce crezi ca e mare filozofie? Daca era poza din alt unghi iti dadeai seama! |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Dsign |
![]()
|
pai hai sa ne zici cum se aplica fonturile... ca io habar nu am
|
--------------------
D
Logan
|
|
fbatran |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 13 March 03 From: Timisoara ![]() |
si io l-am deranjat pe d-ul cu un e-mail da nu am primit nici un raspuns pana acum
sunt de acord si cu "daciaclub" ... da parca mai mult mi-ar place ambition scris pe el ... numa sa iasa ceva ... |
--------------------
Dacia si Audi
LGN si mai nou A4
2005
- BFO
|
|
ar_logan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 7 December 04 From: ARAD ![]() |
Pai ce facem, ne spune domnul si noua cum a facut , daca nu sa ne vanda si noua autocolantul complet cu versiunea fiecaruia. Fara suparare.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4Preference
- B 00 XJM 100% - 90%posesori permis
- 10% soferi |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Intrevad o posibilitate de a scrie pe bagheta cu aspect mai placut decat aplicarea unui autocolant. Nu stiu cat de bine sunt cromate baghetele astea din Vitan de care spuneti voi.
Se face din autocolant negativul scrisului, se aplica pe bagheta, si se sableaza zona ramasa. Daca nu exista pile pe la atelierele de geamuri, cred ca merge si cu ceva pasta abraziva. In acest mod se pastreaza culoarea originala, si se obtine scrisul doar prin schimbarea texturii. Eu personal la asta ma refeream in mesajul anterior cand am spus "discret". Nu trebuie sa se citeasca de la un kilometru. Edit: pentru cine se ocupa de furnizarea de autocolante Daciaclub. Nu se pot vinde si negativele de la aceste autocolante? Oricum se arunca! This post has been edited by Ake: 2 Feb 2005, 17:04 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
ar_logan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 7 December 04 From: ARAD ![]() |
Dar ce se vinde acum????
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4Preference
- B 00 XJM 100% - 90%posesori permis
- 10% soferi |
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
QUOTE(Ake @ 2 Feb 2005, 17:02) Edit: pentru cine se ocupa de furnizarea de autocolante Daciaclub. Nu se pot vinde si negativele de la aceste autocolante? Oricum se arunca! AlexV se ocupa de autocolante... Dar se pot obtine fonturi cam de peste tot! Intrebati-l pe el! Sau si Bogdan_O mai stie ![]() ![]() QUOTE(Dsign @ 31 Jan 2005, 22:13) Te duci la un magazin d'asta care face autocolante... Ceri literele (specifici tipul fontului) si platesti.. ![]() ![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Dsign |
![]()
|
bai frate, in poze se vede ca bagheta respectiva este gravata, nu este scrisa cu autocolant. eu nu vreau cu autocolant.
|
--------------------
D
Logan
|
|
thesys |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
pt cei care sunt interesati de gravura in diferite materiale, (incluziv inox).. gravura simpla, cu laser, colorat sau nu, si multe alte chestii... cunosc o firma care se ocupa de asa ceva.. revin cu numele exact si adresa (daca sunteti amatori de asa ceva)... pt preturi ii contactati direct.
repet, cand aflu adresa... o public aici. Bafta.. |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
Bafta.... sa auzim numai de bine... |
|
mephistone |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 11 January 05 From: Timisoara ![]() |
Felicitari.Arata excelent.
Numai sa fie adezivul de buna calitate sa nu ti se duca dupa n spalari. Inca o data,excelent,parca ii lipsea ceva cromat in spate,ca in fata are. |
--------------------
DACIA
LOGAN Laureate 1.4
- cameleon don't worry,be happy,feel good
|
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
Pai .. eu am trimis email si nu am primit nici un rasp de la el ... ne face si noua sau nu?
![]() |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
- Neinmatriculata Vand axa cu came sport de logan /solenza / supernova .
|
|
cristush |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 24 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Dsign @ 2 Feb 2005, 18:56) bai frate, in poze se vede ca bagheta respectiva este gravata, nu este scrisa cu autocolant. eu nu vreau cu autocolant. Pai n-ai citit ce a scris Ake mai sus. Faci negativul din autocolant, il lipesti pe bagheta, dupa care smirgheluiesti/pilesti bagheta unde nu e autocolant lipit, adica exact literele. Dupa ce dai autocolantul jos, ramane textul mat, iar restul baghetei lucioasa. ![]() A iesit bine, cat se vede din poze... |
--------------------
Dacia Logan
Preference 1,4MPI
- B-xx-xxx
|
|
andrei_dum |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 4 January 05 ![]() |
Uitati ce am vazut eu pe o scoda felicia si apoi am cautat pe net.eu cred ca se potriveste perfect pt spatiul de sub portbagaj si pt. portbagaj.Sunt superbe grilele astea.Eu nu am mai vazut pe la nimeni dar am sa incerc sa aflu la ce preturi se pot aduce.
Ce parere aveti ? Am sa postez si cum se monteaza una dintre acestea.pt. mai multe informatii puteti intra pe : www.milotec.de |
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
jkno |
![]()
|
![]() Sfortza fie cu voi! Group: Members Posts: 153 Joined: 27 February 05 From: Arad ![]() |
Si mie mi-ar placea, insa de asemenea fara acel clasic autocolant. BTW Rdesign, masina ta arata SUPER!!
|
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
2004 Words are not enough...
|
|
andrei_dum |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
andrei_dum |
![]()
|
o chetie asemanatoare au facut pe Logan AM in dreptul tevilor de esapament.
|
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
andrey2003 |
![]()
|
![]() (: Group: Members Posts: 343 Joined: 21 August 03 From: In fata calculatorului... ![]() |
si-a mai facut cineva asa ceva?
|
--------------------
Skoda / Dacia
Octavia / Clio / Logan
Elegance 1.9TDI / Initiale 1.6 16v / Ambition 1.6
- B89WYNB189WYNB88SFD Renault Megane 2 1.5dci - B 50 WYN
Skoda Octavia 2 1.9tdi - B 89 WYN Renault Clio 2 1.6 16v Initiale Paris - B 189 WYN - SOLD |
|
mescoz535 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 28 May 05 ![]() |
|
--------------------
BMW
535i
- TM01MNT
|
|
edyus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 13 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o astfel de bagheta care zic eu ca da foarte bine. Tendinta vizuala este ca spatele Golanului e mai lat decat in realitate. Pun poze cat mai curand.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B xx EDU
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Am fost prin magazinele noastre de iese auto si ma vazut banda de plastic nichelata autoadeziva (cum spunea un coleg undeva intr-un topic anterior) . Acum intreb si eu : daca fac la o firma un colant cu ceea ce vreau eu sa scriu pe aceasta bagheta , iau negativul
vezi QUOTE(Ake @ 2 Feb 2005, 17:02) Se face din autocolant negativul scrisului, se aplica pe bagheta, si se sableaza zona ramasa. Daca nu exista pile pe la atelierele de geamuri, cred ca merge si cu ceva pasta abraziva. In acest mod se pastreaza culoarea originala, si se obtine scrisul doar prin schimbarea texturii. si in loc sa sablez/gravez/etc. ca este putin cam complicat ma gandeam sa aplic un strat de vopsea argintie (dupa ce in prealabil am aplicat Plastic primer) . Cred a ma apuc sa fac si daca imi iese ceva pun poze . |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Chiar daca risc sa iau vreun warn/ban, va rog eu frumos sa nu va puneti prostie din aia pe ZKR. Pe bune, e pacat de ideea oamenilor de la Opel, e pacat de munca lor. Si n-o sa aduca ZKR-ul a Opel niciodata, orice s-ar pune pe el.
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(Smudo @ 10 Nov 2005, 23:51) Pai nu asta era ideea ! Ce , daca BMW a conceput butonul tip joystick pt. centrala multimedia si Mercedes a imitat asta inseamna ca Mercedes-ul vrea sa semene cu BMW-ul ? Ideea e ca acea banda este o chestie cu foarte mult gust care infrumuseteaza Loganului . Nu este numai parerea mea ci a mai multor colegi de aici (ca arata bine) . |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
O parere personala : cred ca ar arata mult mai bine daca bagheta ar fi din doua bucati si ar veni la nivelul broastei de la portbagaj imbracand-o la stanga si la dreapta. Se continua practic linia din dreptul semnalizatoarelor orizontal nu cum face acel arc de cerc in jos linia portbagajului.
Parca si la Opel tot in dreptul broastei este. P.S. Stiu ca nu o sa arate ZKR ca un Opel niciodata, dar poate macar ca o Calibra pe ici pe colo ![]() This post has been edited by madhorsefuzzy: 11 Nov 2005, 01:09 |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
mafiosso_LODAN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 24 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Ideea nu era sa semene cu vre-o masina ci sa dea impresia de latime a spatelui pentru a contracara efectul de inaltime dat de portbagajul Loganului.
|
--------------------
Renault
Megane/Laguna 3
2005/2013
- xxxxx
|
|
kostyq |
![]()
|
![]() President Group: Members Posts: 45 Joined: 22 April 05 ![]() |
am pus banda exact pe V-ul de la portbagaj
Attached thumbnail(s) Picture58.jpg ( Size: 12.18k ) Number of downloads: 428 Picture59.jpg ( Size: 11.25k ) Number of downloads: 522 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate imaginea rezultata e mult mai agresiva decat in cazul lui rdesign. Si nu cred ca e numai din cauza aparatului foto
Cred ca mai degraba e V-ul destul de pronuntat si lipsa de corespondenta a liniei catre capete. Solutia lui rdesign mi se pare mai discreta dar mult mai de efect. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:06 |