Bara stabilizatoare
![]() ![]() ![]() |
Bara stabilizatoare
YR-ZBG |
![]()
|
||
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|||
billbobdoe |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 14 June 08 ![]() |
Pliantul nu stiu, dar pe site au modificat textul initial:
"McPherson cu braț inferior triunghiular cu sau fără bară stabilizatoare*" "* în funcție de versiune și motorizare." |
--------------------
Dacia
Sandero Laureate 1.6 MPI
2008
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Din ce m-am informat si eu, intr-adevar, 1.4 nu are, 1.6 are. 1.4 avea la modelele fabricate inainte de a intra fabrica in vacanta.
Chiar sunt curios sa vad diferenta... Are cineva 1.4 comandat inainte de vacanta asta a fabricii ? Si deci implicit cu bara stabilizatoare ? |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
De care bara vorbiti? fata sau spate? sau nu are nici nici?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Eu ziceam de aia fata, ar trebui sa aiba pe spate?
Rabla la mine nu si-a facut aparitia ca sa verific, dar... din ce mi-a dat dealerul : Punte fata : Pseudo Mc-Pherson cu brat inferior triunghiular cu sara fara nara stabilizatoare Punte spate : Punte in H cu profil deformabil si epura programata, cu resorturi elicoidale Acu sincer sa fiu, m-a cam dat pe spate exprimarea asta This post has been edited by FLP: 13 Oct 2008, 08:46 |
--------------------
.
.
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Mi se pare elementar sa aiba si pe fata si pe spate, personal am condus cateva Loganuri, printre care un Ambiance fara bara, si fata de unul cu, se simte la curbe...acum depinde de fiecare, te poti obisnui si fara...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
FLP |
![]()
|
Eu sunt curios de diferenta..... parerea mea e ca n`o sa se simta....
Eu sunt Toma necredinciosu, si nu cred ca m-ar fi lasat astia sa ma rastorn in curbe. Iar daca ma rastorn si supravietuiesc ii dau in judecata da`i dracu si imi iau mert din banii de la ei This post has been edited by FLP: 13 Oct 2008, 08:56 |
--------------------
.
.
|
argon |
![]()
|
cum sa nu se simta, de ce crezi ca tuningaretii isi pun bara dubla, sau mai groasa in loc de aia standard? fii sigur ca se simte lipsa ei.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
FLP |
![]()
|
la 130 de km/ora cu cat merge un om normal la drum lung nu cred ca se simte....ma rog, stai asea ca vedem noi.... sa vina rabla si dupa ai discutam... daca nu mai postez pe forum inseamna ca m-am rasturnat
![]() This post has been edited by FLP: 13 Oct 2008, 08:58 |
--------------------
.
.
|
argon |
![]()
|
pe drept..
Nu a zis nimeni ca te rastorni ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
FLP |
![]()
|
"iar in curbe nu lasa masina sa se incline prea tare. "
si daca te inclini prea tare nu te rastorni ? |
--------------------
.
.
|
argon |
![]()
|
esti prea extremist
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
FLP |
![]()
|
mda, si eu am tras`o de par.... stiu ce inseamna masina instabila in curbe... doar am avut berlina si stiu ce chin era la curbe (aveam amortizoarele si arcurile praf). Dar, pe langa asta am fost cu un S40 la drum lung si am vazut ca inseamna sa iei curba cu 140 si sa nu simti urma de instabilitate.
This post has been edited by FLP: 13 Oct 2008, 09:07 |
--------------------
.
.
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Ha ha, deci daca nu e atunci macar nu vezi ca nu e... :-) Si nu faci scandal... Glumesc, desigur.
|
--------------------
.
.
.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.373 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 13 Oct 2008, 09:49) Mi se pare elementar sa aiba si pe fata si pe spate, asta nu e se considera imbunatatire, e normal sa aiba, nu as cumpara masina fara, le inteleg unora frustrarea, personal am condus cateva Loganuri, printre care un Ambiance fara bara, si fata de unul cu, se simte la curbe...acum depinde de fiecare, te poti obisnui si fara... Stai calm, ca si polo pe motorzarile slabe are punte spate fara bara stabilizatoare. Insa si eu as fi de parere ca macar la puntea fata e necesara. Dialogysul meu zice ca bara stabilizatoare (6001547137) e cam 103 de euro, cu cate 41 de euro fiecare bieleta antiruliu (6001547138) si vreo 35 de euro pentru bucsele si colierele barei. Dupa total se mai aplica comisonul dealerului si TVA. This post has been edited by einstein1984: 13 Oct 2008, 14:44 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
tico are
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca tico n-ar avea ai vedea moartea cu ochii la curbe...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca s-a ajuns sa se faca economie, renuntandu-se la o componenta vitala a suspensiei, e clar... astia de la Renault au luat-o razna...
Maine-poimaine o sa aud ca are frana doar pe o roata... Mare e gradina... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.373 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Aia cu frana e obligatie legala sa fie pe toate 4.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si nu merge c-o singura placuta de frana la roata?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Taci ma ca le dai idei.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
cand trecem la circuit mono franare
![]() ![]() ![]() un singur stop pe frana ajunge ![]() roti pe 14 hai 13 ca sunt mai ieftine ![]() ![]() pe la motor cred ca se poate renunta usor la cleme care sa tina firele etc se pot lasa atarnate in voia gravitatiei. |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
argon |
![]()
|
Se presupune ca cine-si ia cea mai ieftina masina posibila, cu un motor lesinat de 1,4 nu face curse pe serpentine, sau ia curbele din scurt cu viteza, contrar a ceea ce cred multi care-si iau masinile astea, le pun eleron si tips turces la toba, eventual xenon din targ, si se poarta de zici ca au o masina cu cel putin 5000 de euro mai scumpa. Ma gandesc ca inainte de a renunta la bara aia, au cercerat cativa asa zisi ingineri comportamentul cu lipsa ei, si au dat verde...problema e ca nu anunta treaba asta, comazi o masina ce stii ca are, si ea vine fara, asta e problema, probabil nu au mai fi comandat-o de la inceput in configuratia respectiva daca stiau.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
FLP |
![]()
|
Pai mai argon, nu e chiar asa...
Eu am intrebat si mi s-a raspuns clar : domle nu are.... La inceput au fost unele probleme... dar apoi s-au rezolvat. Referitor la stabilitatea am zis ca o sa revin cu detalii. Eu sincer nu ii simt lipsa. (m`am dat si cu sandero de 1.6 care are bara din asta) Masina sta bine in curbe. Totusi, masina asta e facuta sa mergi cu cel mult 140 si sa nu intri in curbe stranse cu viteze f mari.... e totusi o masina ieftina |
--------------------
.
.
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Acum au modificat si pe site ( chestia cu bara stabilizatoare) si la dealer daca intrebi iti spun ca pe motoarele 1,4 nu exista.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(argon @ 19 Oct 2008, 14:23) problema e ca nu anunta treaba asta, comazi o masina ce stii ca are, si ea vine fara, asta e problema, probabil nu au mai fi comandat-o de la inceput in configuratia respectiva daca stiau. Pai exact de aici si indignarea mea, si motivul pentru care am facut topicul. Poate daca stiam, luam 1,6. QUOTE(bobo77 @ 19 Oct 2008, 19:14) Acum au modificat si pe site ( chestia cu bara stabilizatoare) si la dealer daca intrebi iti spun ca pe motoarele 1,4 nu exista. Daca erau corecti, dupa mine trebuiau sa modifice pe site dinainte de vacanta din august, eventual sa faca si un anunt pe site. LE: a si eram curios daca se poate monta aftermarket. Dar se pare ca investitia este prea mare si nu merita. Oricum masina e ok ca stabilitate in viraje. This post has been edited by Stefan: 19 Oct 2008, 18:28 |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Da ai dreptate daca erau corecti anuntau dinainte, bine si acum este cu dus si intors exprimarea de pe site McPherson cu braț inferior triunghiular cu sau fără bară stabilizatoare *
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 10:32 |