Bara stabilizatoare
![]() ![]() ![]() |
Bara stabilizatoare
maddriver |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 1 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate 1.4 MPI Albastru Marin
|
|||
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Plus 1,5 dCI
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Bara asta e identica cu cea de Logan ?
Bara de Logan MCV, van sau pick-up are cumva diametrul mai mare decat cel al berlinei ? Pune niste poze din timpul sau de la sfarsitul lucrarii. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
mi-am tras gajik
![]() ![]() din cate stiu eu,sunt toate la fel:24,5mm. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Gagiu, na.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
dandee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 13 January 09 ![]() |
in sfarsit am inteles si eu ceea ce este o bara stabilizatoare! e si daca nu are nu are! eu nu cred ca astia de la Dacia sau altii ar fi in stare sa faca o masina care teoretic ar fi predispusa la derapaje in lipsa unei astfel de bare stabilizitoare
nu cred sincer!ferice de cei care au sandero cu nu; am gasit nicaieri pe site la dacia sa zica ceva de bare nici macar la cele cu motorina! |
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
andumi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 28 December 06 ![]() |
QUOTE(dandee @ 7 Jan 2010, 23:45) in sfarsit am inteles si eu ceea ce este o bara stabilizatoare! e si daca nu are nu are! eu nu cred ca astia de la Dacia sau altii ar fi in stare sa faca o masina care teoretic ar fi predispusa la derapaje in lipsa unei astfel de bare stabilizitoare nu cred sincer!ferice de cei care au sandero cu nu; am gasit nicaieri pe site la dacia sa zica ceva de bare nici macar la cele cu motorina! ciudata treaba asta cu bara stabilizatoare.... Am verificat si raspunsul de la Dacia este urmatorul: incepand cu data de 19 decembrie 2008, toate modelele Dacia Logan sunt fabricate fara bara stabilizatoare. Ca sa fiu putin rautacios, astept prima rasturnare fortata din Germania sau alta tara vestica si sa-i vezi atunci pe francezi cum incep sa dea din colt in colt....Iar avem toate sansele sa ne facem de cacao prin Vest. Si asta abia dupa ce toata Europa cumpara Dacia si incepe sa vada ca nu e o marca atat de naspa pentru banii pe care ii dai. Asta inseamna globalizare si mai ales reducere de costuri. As vrea sa-l vad si eu pe "inteligentul" ala de francez sau de roman care a venit cu ideea sa economiseasca niste banuti la fiecare model. Poate in viitor se vor gandi ca in loc de scaune sa bage niste taburete sau in loc de centuri de siguranta sa puna niste sfori....E mai ieftin! |
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dCi 4x4 Laureate 110
2011 Toyota Land Cruiser 90/1997
Midland Alan 100 Plus Sirio Megawatt 4000 |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu se rastoarna stai linistit, ca era plin de Loganuri rasturnate pana acum, ca iei curbele mai cumpatat e alta poveste, fara bara inclinatia masinii tinde sa creasca..daca-l conduci cum e facut sa fie condus un Logan/Sandero poate nici nu vei observa lipsa.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ydaniel |
![]()
|
Mariuse ai perfecta dreptate.
Bara stabilizatoare se poate monta dupa cu cheltuieli mici,dar mie mi se pare aiurea sa nu mai o monteze. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
nu prea se simte nici o diferenta atata timp cat drumul e asfaltat , singura diferenta e mersul pe drum de tara accidentat sau cu gropi foarte multe; in momentul cand treci prin denivelare incep sa se auda batai de la arcuri - talere din cauza "delay-ului" daca pot sa-i spun asa cauzat de lipsa barii de torsiune. La cele cu bara de torsiune in momentul cand roata are tendinta sa se desprinda si sa revina pe sol bara de torsiune mentine suspensia mai comprmata si clancanelile sunt mai reduse. Atata tot!
![]() |
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
C.Florin_Roman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 17 April 08 From: Roman ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala-2003
- NT - 18 - DMD
|
|
aleXpeed |
![]()
|
![]() |||Distrigaz Motorsport Group: Members Posts: 36 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti taun'. ![]() |
Bara stabilizatoare de Pick-Up, MCV in 7 locuri sau VAN este mai groasa decat cea normala.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 & 2008/Laureate & Prestige
- B 55 CUP/B 20 PGD.
|
|
ydaniel |
![]()
|
cu cAT e mai groasa?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
cu vreo 2-3 mm
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
SORAN |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 1 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Dupa seria de caroserie de la masina lui Dsign si dupa seria de caroserie de la un pick-up mi-a rezultat din program aceeasi bara stabilizatoare, respectiv acelasi cod: 60 01 549 311 Aici care o mai fi regula de echipare?
|
--------------------
Renault
K520
2023 Va stau la dispozitie cu intrebari despre LED-uri!
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
QUOTE(EUGEN2008 @ 8 Apr 2010, 14:14) nu prea se simte nici o diferenta atata timp cat drumul e asfaltat , singura diferenta e mersul pe drum de tara accidentat sau cu gropi foarte multe..... ai uitat de viraje stranse la viteze mari si mai ales pe drumuri denivelate...rupe din aderenta ![]() in fine....bara aia e sfanta si are rolul ei bine definit....la sandel se schimba bratele fata(cu alea de lgn cu gaurile alea ptr bieleta,daca nu ma insel)+bara antiruliu+bielete+bucsi si bride+suruburi de 8,doua la numar daca nu ma insel ! |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
Harlequin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 4 November 11 ![]() |
sobolan are dreptate deplina!
Si eu am un Logan din 2008 versiunea Laureat si nu are bara de torsiune. La asfalt se tine bine, dar pe denivelari au aparut zgomote in suspensie. Bineinteles ca am scris la VC si primit exact acelasi raspuns (textual acelasi). Ce ma enerveaza cumplit e faptul ca un vecin a cumparat o masina identica, in vara lui 2009 si ia ghiciti... ARE BARA DE TORSIUNE! M-am interesat la reprezentanta (Darex-auto, eu sunt din Suceava) si mi-au dat pretul estimativ de montare a acestei nenorocite de bare: -bara de torsiune (piesa de origine) + bielete + bride + bucse + suruburi + manopera = 1050 RON (bara e in valoare de 470 RON) |
--------------------
Dacia Logan
Laureat
2008
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Masinile au bara stabilizatoare si in functie de motorizare (pare o tampenie dar asta e situatia la dacia) poate de aia vecinul are si tu nu.
This post has been edited by bobo77: 5 Nov 2011, 12:57 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Acum ceva timp am pus bara stabi de utilitara pe berlina mea. Am masurat comparativ la vremea respectiva si bara de utilitara era mai groasa clar.
Nu ma intreati ce diferente am simtit pentru ca am facut modificarea asta impreuna cu altele. Logan Preferance fabricat in 2004 cu motor 1.6 a avut bara stabi This post has been edited by Dsign: 5 Nov 2011, 02:17 |
--------------------
D
Logan
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Si ambiance a avut. Stiu ca doar cel de "5000 de euro" nu a avut cu siguranta. Multi care s-au mai uitat sub Logan sau Sandero se asteapta sa vada si bieletele care se gaseau la 1300 si nu au vazut prinderea barei pe bascula.
13 Nov 2011, 16:16: QUOTE(Harlequin @ 4 Nov 2011, 22:33) sobolan are dreptate deplina! Si eu am un Logan din 2008 versiunea Laureat si nu are bara de torsiune. La asfalt se tine bine, dar pe denivelari au aparut zgomote in suspensie. Bineinteles ca am scris la VC si primit exact acelasi raspuns (textual acelasi). Ce ma enerveaza cumplit e faptul ca un vecin a cumparat o masina identica, in vara lui 2009 si ia ghiciti... ARE BARA DE TORSIUNE! M-am interesat la reprezentanta (Darex-auto, eu sunt din Suceava) si mi-au dat pretul estimativ de montare a acestei nenorocite de bare: -bara de torsiune (piesa de origine) + bielete + bride + bucse + suruburi + manopera = 1050 RON (bara e in valoare de 470 RON) Bara de torsiune are rolul arcului si in acelasi timp si pe cel al barei stabilizatoare. De exemplu Oltcitul avea suspensia cu bare de torsiune, la fel si Renault 16. La Oltcit nu era bara stabilizatoare, dar pe sosea era mult mai stabila decat D 1300, in schimb la R 16 aceasta se afla montata la puntea fata. La Logan, Sandero, D 1300 etc. sunt bare stabilizatoare care fac o legatura intre semipunti si care au doua puncte de sprijin pe caroserie. Si revin la ceea ce a scris bobo77, caci functie de motorizare si echipare aceasta se monteaza sau nu, din ce considerente unele au sau nu pe acelasi nivel de echipare doar fabricantul poate da un raspuns. This post has been edited by iulian'71: 13 Nov 2011, 16:16 |
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
Dsign |
![]()
|
Economie, ring the bell ?
|
--------------------
D
Logan
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
si pana la urma cum e? de ex eu la sandero laureate 1.6 produsa in 2009 am sau nu aceasta bara stabilizatoare? ma poate lamuri cineva?
multumesc! |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Loganul 1,6 mpi fabricat incepand cu data de 1 ian 2009 nu are bara stabilizatoare, nu stiu daca acesta "strategie" s-a respectat si la sandero.
@GABONE77 nu e mai simplu sa te uiti? |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
ma uit dar nu stiu dupa ce sa ma uit, exsita vreo poza pe undeva sa compar vizual sa vad daca exista reperul si la mine sau nu?
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
|
|
bobo77 |
![]()
|
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1366052
post 84 This post has been edited by klaus: 20 Nov 2011, 22:34 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
GABONE77 |
![]()
|
m-am uitat si e prezenta. exista asa ceva si pe spate? ms de ajutor bobo77.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
|
|
bobo77 |
![]()
|
Nu.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 15:53 |