![]() ![]() ![]() |
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
Alexu7 |
![]()
|
![]() zān Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
asta-i buna, trebe neaparat sa-mi pun poza cu o piulita si-un surub sa fie din domeniu?
victore, stai linistit tata, pune si pe mama omida la avatar, orice vrei tu ! |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ma, io vreau sa citesc comentariile voastre. De linistit sunt linistit. Meseria nu mi-o ia nimeni.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu cine greseste... cel ce ti-a spus sau tu ca iti faci probleme.
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Nu greseste nimeni. Toti avem dreptul la opinie. Asta vreau de la voi.
La final se va vedea cine greseste. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai avatarul tau are mare legatura cu lumea auto: numa maimute chioare si cu lanturi la gat de 5 kile sunt la volan pe strazile patriei.
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() L-ai putea lovi pe maimutoiul din avatar? ![]() Parca n-as vrea sa transformam topicul in "cat de rau poate fi batuta maimuta". Merci. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 25 Nov 2008, 00:36 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
dupa se vede ori pun o poza cu masina personala, ori cu mine, ori o poza care sa ne prinda pe ambii in ansamblu
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Poza din avatar e a cazanului meu,inainte am avut 2 poze cu insemnele unui club de fotbal si nu mi-a zis nimeni nimic.
Din partea mea sa isi puna fiecare ce avatar doreste. P.S.Avatarul mai e cum e ,dar locatia din profil e aleasa cu grija? ![]() Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
eu prefer avatarul cu masina personala....doar suntem la DaciaClub, nu?
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Prefer avatar cu masina parintilor (neavand masina, inca) pt ca tot e forum auto...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
masina personala... desi nu se vede prea clar... dar nu asta conteaza...
![]() |
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Io as vrea un avatar cu Adrian das Wunderkind, da' cica n-am voie.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Optez pentru "ce avatar vrea muschii mei" (in limitele bunului simt). Rolul avatarului e sa ne reprezinte intr-un fel sau altul. Cu ce ma incalzeste ca vad 10 avatare cu Dacia Logan dintre care 4 rosii, 2 gri perla etc?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Alex G. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 9 July 06 ![]() |
Tinand cont ca e un forum de specialitate din care am invatat multe, prefer unul cu masina personala.
Alex |
--------------------
-
-
-
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Prefer un avatar care ma caracterizeaza/reprezinta.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
nu consider necesar un avatar si daca o sa pun o sa fie din cauza ca vreau sa imi gasesc posturile mai usor ca sa citesc de la ele ce s`a scris (desi inca nu a fost necesar
![]() cu toate astea gasesc util un avatar care sa ma reprezinte (aici intra si masina personala) sau unul amuzant |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(Alex G. @ 25 Nov 2008, 10:20) Tinand cont ca e un forum de specialitate din care am invatat multe, prefer unul cu masina personala. Alex Si eu am invatat multe. Si mi-e extrem de util, iar pentru asta ii sunt recunoscator. Totusi nu cred ca e nevoie de un avatar cu masina drept multumire. Citesc la greu ariile tehnice dar nu postez, pentru ca nu ma pricep. ![]() QUOTE(psychoo @ 25 Nov 2008, 10:46) nu consider necesar un avatar si daca o sa pun o sa fie din cauza ca vreau sa imi gasesc posturile mai usor ca sa citesc de la ele ce s`a scris (desi inca nu a fost necesar ![]() cu toate astea gasesc util un avatar care sa ma reprezinte (aici intra si masina personala) sau unul amuzant E, bravo. Asta n-o punctase nimeni. Pe multi ii recunosc dupa avatar. |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Prefer troaca personala la avatar.
![]() |
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Orice, atat timp cat nu este schimbat foarte des. De cele mai multe ori nu citesc numele user-ului ci il recunosc dupa avatar.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Prefer ceva iesit din comun, n-am cine stie ce masina ca s-o pun ca avatar, in schimb am tinut pe alt forum o Dacie 1300 frumoasa ca avatar luni de zile, inainte sa incep sa activez pe aici, si pe oameni parea sa-i distreze, mai ales ca era un forum legat de IT.
Am avut in avatar pachete de tigari(nu aici), gagici, etichete de bauturi, vad ca aici am ramas inca cu Francusa, prin alta parte mi-am pus intre timp o cutie de Antinevralgic, tre sa schimb si aici. Cand mai intra cineva sa citeasca trei lulele, sa nu vada numai masini si masini, sa mai zambeasca si el macar in coltu' gurii... |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu schimb avataru' in functie de cum mi se scoala...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Lostboy |
![]()
|
Mi se pare mie sau īži schimbi avatarul cam .....rar.
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Are erectii prelungite.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Lostboy |
![]()
|
Sau poate tot cu pre.....dar altceva.
|
--------------------
.
.
.
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
eu nu prea am stiu ce sa aleg masina e a parintilor atata timp cat eu au cumparato si e pe numele lor, dar eu o conduc , eu ma ocupt de ea exact cum ar fi a mea. deci ce sa aleg?
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu as fi vrut sa pun o poza cu Vali Vijelie, vecinul meu.
Dar nu cred ca am nimerit tocmai bine aci... ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Lostboy |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 02:55 |