Ungaria, O tara mai normala
![]() ![]() ![]() |
Ungaria, O tara mai normala
Mihai 90 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 31 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|||
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Mai sunt si persoane care daca primesc o amenda din asta in geam o pun pur si simplu la alta masina - speranta este ca persoana "a doua" plateste amensa din neatentie.
DAR: "nu am platit amenda ce nu era nevoie, asa mi-a zis unul din Cluj care era pe acolo"... chiar crezi asa ceva? Asta e o scuza valabila macar pentru tine (ca la mine nu tine) ? |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Mihai 90 @ 15 Sep 2008, 23:52) Amenda nu am platit-o PENTRU CA NU ERA NEVOIE De fapt aia au pus amenda degeaba PENTRU CA NU ERA NEVOIE sa iti puna amenda in geam, pentru ca tu oricum nu o plateai. Nu te mai plange de metehnele conationalilor tai, ai demonstrat ca esti exact ca cei pe care-i hulesti.Pe de alta parte, daca sunt lucruri care te nemultumesc acolo unde locuiesti esti liber sa iti incerci norocul aiurea. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Mihai 90 |
![]()
|
Am vrut sa o platesc,chiar am mers la banca.Acolo era un paznic roman,din Cluj si ne-a intrebat ce dorim(pe romaneste),si ne-a spus sa stam linistiti.Fiindca suntem straini(nu unguri),si deocamdata amenzile acestea sunt de''forma''.Ma rog,nu asta e important.
Prin acest TOPIC am vrut sa arat pur si simplu ca o tara de campie,fara prea mari bogatii si fara peisaje,e mai dezvoltata si mai placuta decat Romania.Nu am vrut sa ma cert cu nimeni,nu am vrut sa critic pe nimeni. Si promit ca atunci cand voi vizita Austria si Germania,nu voi mai deschide alt TOPIC! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Amenzile de circulatie primite in HU se platesc la posta si nu la banca, omniprezentul nene din Cluj ti-o cam vandut baliverne, de altminteri, daca te pocneste cumva vreun puseu de "responsabilitate de cetatean UE" cu formularul cu pricina poti merge si la oricare oficiu postal din RO ca sa-ti platesti amenda, nu de alta, dar un "domn de la oras" nu se face sa ramana cu datorii neachitate...
"Amenda nu am platit-o PENTRU CA NU ERA NEVOIE." ![]() Amenzile sunt "personalizate" Nu prea are nici un sarm sa plasezi plicul cu pricina pe parbrizul altei masini. Pe formular este trecut numarul de inmatriculare al masinii si oricum "nenea ala din Cluj" pe langa chitantierul cu formulare de amenzi mai are in dotare si un aparat foto pentru imortalizarea "delicventului". Dar, recunoaste, ce frumos este plicul ala rosu din plastic in care iti lasa toata "documentatia" sub stergatorul de parbriz... ![]() P.S. Mare "domn de la oras" trebuie sa mai fii si tu daca ai nevoie de consultarii juridice oferite "pro bonus" de catre portarii de banca... Pe la toaletele publice nu ai gasit niciun "nene din Cluj" care sa-ti mai ofere cateva sfaturi utile? ![]() This post has been edited by radian: 15 Sep 2008, 19:14 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Mihai 90 |
![]()
|
Curios,domnu'radian..ce masina aveti?
![]() Da la posta am mers nu la banca,ai dreptate.Si da,am mai mult de 15 ani. Multumesc pentru sfaturi! This post has been edited by Mihai 90: 15 Sep 2008, 20:36 |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Au frate ungurii o bautura se numeste UNIKUM sau cum s-o scri si Domnul radian ne poate da toate detaliile.Cei care beau din aceasta bautura se impart in doua categorii:1)aia care le place din prima si ar bea oricat.2)aia care dupa prima gura si-ar vomita si matele si dupa aia numai la vedera sticlei li se face pielea gaina pe ei.Eu unul as bea pana la moarte unikum d'asta!!!
|
--------------------
a
b
c
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
M-ai facut curios Bulane !
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
radian |
![]()
|
Reteta: o stampa de Unikum (20 ml, sau eventual o dubla de 40 ml) asortata cu o halba de bere. Pentru cei curiosi, Unikum se gaseste la Selgros si la orice benzinarie MOL, in schimba e destul de scump, in jur de 50 lei sticla de 500 ml.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Unde se incadreaza Unikum asta Radiane ? Ce este mai exact ?
|
--------------------
.
.
|
|
bulan |
![]()
|
Domnu radian nu gasiti pe net poza aia reclama la unikum cu capul ala de mort care curge carnea de pe el?
Scump dar bun,merita toti banii! |
--------------------
a
b
c
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
radian |
![]()
|
Este un aperitiv amarui, destul de tare. Este o "marca" ungureasca 100%. Nu-ti recomand sa o bei fara bere, sau in cantitati mai mari fiindca, vorba lui Bulan, sigur ti se "apleaca".
![]() Dar in combinatie cu o halba de bere, garantat iti vei "impresiona" musafirii. ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
S-ar putea sa servesc ceva unic la prima deplasare in Hu .
![]() |
--------------------
.
.
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Dar voi ati vazut ce prostituate dragute au ei fata de noi?
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
radian |
![]()
|
http://www.zwackunicum.hu/
Mea culpa, UNICUM si nu UNIKUM... Du-te bre la Selgros si ia un flacon pentru documentare. Nu se face sa comanzi asa ceva in HU in necunostinta de cauza. ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bulan |
![]()
|
Asta e bravo!Si mort ai bea unicum!
|
--------------------
a
b
c
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Nu stau in casa fara Unicum de 10 ani, dar nu e de baut des, nici in cantitati mari.
Niciodata sa nu te imbeti cu Unicum, NICIODATA! ![]() This post has been edited by IsNa: 16 Sep 2008, 08:34 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
radian |
![]()
|
Hmmm, iti fac eu o lista si ne inviti la tine, pariu ca dupa o sa ramai fara Unicum?
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 15 Sep 2008, 21:38) vazut vazut ![]() ![]() app romanica o consider ca o provincie din africa... maimute avem, drumuri avem (avantajul nostru ca avem cate un petic de asflat) hiene avem pardon deputati.. la unguri tot ce imi place este ca imi da amenda pe firma ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca noi nu avem drumuri, bulgarii ce au?
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Apropo de Unicum, nici un Barack Palinka nu m-ar supara la ora asta
![]() bp.jpg ( Size: 49.52k ) Number of downloads: 163 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
radian |
![]()
|
Vilmos korte o bate la cur pe Barack palinka a ta...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Depinde de multe chestii. (fabricant, vechime, pret....) Asta din poza costa pana la 30€/litru. Si una din pere (Körte Palinka) merge, dar, eu prefer Barack Palinka.
![]() This post has been edited by Amedeus: 17 Sep 2008, 20:38 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
radian |
![]()
|
Oare initiatorul acestui topic, care este un subtil cunoscator si admirator al vecinilor nostrii ce prefera? Unicum & csapolt sort (bere la halba), barack palinkat sau vilmos korte palinkat?
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
poate e cu bikaveru'
![]() This post has been edited by kaspersky: 18 Sep 2008, 09:30 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Cel mai placut sentiment il ai cand pui banii in cap ..
![]() QUOTE(Andrul @ 14 Sep 2008, 13:33) Nu este chiar asa cum spui tu, ba din contra, asta demonstreaza ca suntem o tara in care patura medie este pe cale de disparitie. http://www.dilemaveche.ro/index.php?nr=227...articol&id=8500 |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 03:12 |