masina pana in 2500 de euro, un sfat...va rog, eventual si un vot :)
![]() ![]() ![]() |
masina pana in 2500 de euro, un sfat...va rog, eventual si un vot :)
Amedeus |
![]()
|
||
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|||
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Din cele 5 masini de la inceputul topicului, cea mai buna e golfultel . Dar nimeni nu a adus-o in discutie...
Iar de Opel se spune ca e proasta. Si concluzia e ca cea mai buna masina e tot cielo ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Acum s-a intors un coleg din Germania (Nürnberg) unde a fost cu intentia de a lua un Golf bun in limita a 2500€. A renuntat la VW spunand ca tot ce a vazut era obosit bine de tot. (la suma asta). Pe net, totul pare simplu, dar la fata locului e mai greu de gasit ceva bun si ieftin.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Cielo, dar atentie la consum...
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(tzuku @ 30 Aug 2008, 17:09) parerile se impart, pana acuma tot matizul ramane, nu am nimic cu opelul nici cu vw, numai cu varsta . Am mai gasit un matiz din 2005 cu 38mii de km si cu AC la 2800 neg ( sigur merge si cu 2650 ), si 2650 de euroi pt o masina de 3 ani, cu AC, si cu putini km.....e marfa Ai condus Matiz cu AC? Io zic ca te vei lipsi de AC la volanul acelei masini indiferent cat de cald iti va fi. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ete fas
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
QUOTE(tzuku @ 29 Aug 2008, 23:49) vrei sa spui ca un matiz la 5 ani si la sub 60mii km e mai slaba calitativ decat un opel astra de 13 ani si la 170mii de km? Poate daca compari ne noua ambele masini...este mai mult ca sigur, dar asa....? Eu sincer ma indoies, dar in fine nu pot sa ma pronunti ca nu am avut nici matiz nici astra a QUOTE(andrew14_maverick @ 30 Aug 2008, 00:46) Eu as alege Matizul. Am Supernova si imi place motorul ca trage mai bine si are AC, insa bag bani in ea cu nemiluita. Si este ruginita rau, mai ales la oalele de la amortizoarele spate. Cred ca Matizul e mai bun la capitolul intretinere. Restul sunt destul de vechi, la mine argumentul suprem este posibilitatea de a face Casco. QUOTE(BlaueCorsa @ 30 Aug 2008, 10:01) Intr-adevar, Matizul mi se pare cea mai buna solutie. E o masina relativ noua, fiabila, si mai sigura decat cele din anii '90. MATIZ! ![]() Am mers 2 ani de zile cu un Matiz pe toate tipurile de drum. In afara de reviziile periodice (extrem de ieftine) nu am avut nicio problema cu el! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 30 Aug 2008, 19:17 |
--------------------
.
.
.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Probabil ca sa se mire unii!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Bogdy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 4 December 03 From: Cluj N ![]() |
nu va inteleg,recomandati un cielo in locul unei astra chiar daca cielo e pe platforma de OPEL Kadett(masina proiectata inainte de astra F) daca tin eu bine minte,pot sa si gresec.
QUOTE Acum s-a intors un coleg din Germania (Nürnberg) unde a fost cu intentia de a lua un Golf bun in limita a 2500€. A renuntat la VW spunand ca tot ce a vazut era obosit bine de tot. (la suma asta). Pe net, totul pare simplu, dar la fata locului e mai greu de gasit ceva bun si ieftin. Saptamana trecuta am schimbat distributia la un passat din 95 adus de dincolo cumparat cu 2600 de euro.Masina eraimpecabila si avea AC geamuri electrice fata si ABS. Oricum se vede clar ca omului i-a furat inima matizul asa ca tre sa-l ajutam sa-si gaseasca unu potrivit... This post has been edited by Bogdy: 30 Aug 2008, 21:09 |
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
1998/2002 astept comentarii
|
|
Amedeus |
![]()
|
O masina dupa 13 ani nu mai poate fi chiar impecabila (chiar daca e Passat
![]() Depinde totusi ce standarde are cumparatorul. |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
nu e vb de inima, am specificat NU PT MINE caut, si am cerut ajutorul vostru, numai am mai zis azi am gasit din 2005, sub 40mii km, cu AC. Am sunat cu amicul meu, am probat-o ( misca foarte frumos, e curat, intretinuta, mai fac cateva poze ) a lasat la 2600 de euro...maine seara trebuie sa dea raspuns, asa ca va rog , dati si voi cu parere mai departe.
Multumesc , in numele lui Alin ( amicul meu ) |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
In ciuda unor pareri de p-aici, oarecum neavizate, un Cielo OHC aka 8V nu consuma deloc cu mult mai mult decat o SuperNova...
DOHC-ul e alta treaba insa. Dintre toate masinile alea n-as lua niciuna. Sa mai stea fara o perioada, si sa mai puna sub saltea macar vreo mie de euroi ca sa-si ia ceva cat de cat decent. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Logan ?
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
cielo vechi e non-euro, matizul e euro 3, in rest sunt euro2......sa ne gandim in viitor si la taxe, la toate ( sigur in viitorul apropiat masinile non-euro o sa aiba taxele mult mai mari fata de e2,e3,e4......)
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
Bogdy |
![]()
|
QUOTE(Amedeus @ 31 Aug 2008, 00:13) O masina dupa 13 ani nu mai poate fi chiar impecabila (chiar daca e Passat ![]() Depinde totusi ce standarde are cumparatorul. nu sunt deloc fan vw si in special passat deci pot sa spun ca era o parere pur obiectiva.Am vazut destule masini si pot sa spun ca passat-ul ala se tine foarte bine,chiar nu avea nici o problema,nici o pata de rugina si functiona perfect,acuma adevarul e ca multe sunt chiar la polul opus dar daca ai pe cineva care se pricepe(CU ADEVARAT) langa tine sunt sigur ca poti gasi si o masina de 10-15 ani in stare foarte buna. QUOTE nu e vb de inima, am specificat NU PT MINE caut, si am cerut ajutorul vostru, numai am mai zis azi am gasit din 2005, sub 40mii km, cu AC. Am sunat cu amicul meu, am probat-o ( misca foarte frumos, e curat, intretinuta, mai fac cateva poze ) a lasat la 2600 de euro...maine seara trebuie sa dea raspuns, asa ca va rog , dati si voi cu parere mai departe. Pai daca as fi in locul lui eu as lua-o,deci tot ce ramane de facut e ca amicul tau sa dea o bere ![]() P.S.:totusi recomand s-o vada un mecnic bun daca nu cumva sunteti mecanic vreunul dintre voi This post has been edited by Bogdy: 31 Aug 2008, 01:23 |
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
|
|
ZTV |
![]()
|
nu.u suntem mecanic....evident ca o sa vada si un mecanic de la service daewoo, tester.etc......dar inca nu e hotarat sa ramane definitiv matizul.......dar pana acuma e 60 % ( motivele care influenteaza: tanara, putini km, consum mic, si motivul de ce sta pe ganduri: motorul e cam mic 0,8 i, spatiul e delimitat, portbagaj aproape deloc, eu am intrebat ce o sa faca cand o sa mearga la o vacanta cu 4 persoana + bagaje? )
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Daca bugetul e limitat si nu mai sunt bani de o revizie serioasa la o masina sh de afara,eu zic sa ia ascutitoarea,pardon matizul
![]() |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
Bogdy |
![]()
|
Nu le poti avea pe toate,si ani putini si km putini si stare buna si consum mic si spatiu si putere si sa fie si ieftina.Trebuie sa faca compromisuri mai ales la partea cu spatiul si sa accepte ca n-o sa poata pleca in vacanta cu in alt cuplu doar daca nu sunt familie de contorsionisti,cat despre motor macar stie ca n-o sa ia multe amenzi pentru viteza
![]() |
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
|
|
Sony |
![]()
|
Amenzile de viteza se iau de regula in localitate, unde orice masina poate atinge 70 km/h.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ZTV |
![]()
|
am un amic cu un matiz din 2000, a luat radar cu 120 km/h, 4 persoana in masina....el asa a laudat, oare e adevarat? Merge un matiz pe un drum drept cu 4 adulti in masina, si niste bagaje, cu 120 km/h?
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
merge si mai mult doar ca ,nu ajunge asa repede la viteza aia
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Bogdy |
![]()
|
QUOTE(tzuku @ 31 Aug 2008, 13:24) am un amic cu un matiz din 2000, a luat radar cu 120 km/h, 4 persoana in masina....el asa a laudat, oare e adevarat? Merge un matiz pe un drum drept cu 4 adulti in masina, si niste bagaje, cu 120 km/h? prin 2001-2002 un var a luat amenda cu trabantul la 93km/h si era in culmea fericirii ca poate in sfarsit dovedi ca adunatura lui de carton poate merge mai tare de 80 asa ca a infoliat procesul verbal si l-a lipit pe bord.Drept recompensa am strans toti prietenii bani si i-am platit amenda This post has been edited by Bogdy: 31 Aug 2008, 13:01 |
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
|
|
C@talin |
![]()
|
am si poveste cu trabant,isi luase un amic fara sa stiue parinti lui cu vreo 4 mil,si bagam noi in el premium 99 si dastea mai rasartite
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Bogdy |
![]()
|
offtopic:
QUOTE si 4 persoane ) 2 peste 100 kg in trabant?erati nebuni?ce-ati crezut,ca-i masina?! ![]() This post has been edited by Bogdy: 31 Aug 2008, 13:25 |
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
|
|
C@talin |
![]()
|
aia era masina noastra de caterinca acum 3 ani
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Si da am bagat in trabantu ala si 6 persoane ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Daca toti ati scapat cu bine, sunt aventuri frumoase.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
vladokalember |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 25 September 07 ![]() |
Ce sa zic... Matizul este super bun. In 76000 nu s-a schimbat decat un injector; in rest consumabile. Prinde , clar, peste 150 km /h cu 4 persoane in interior. E mai confortabil decat un Megane II.
|
--------------------
matiz
my father's car
E / AC
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Un injector in 76.000 km nu mi se pare o dovada de fiabilitate. Iar la faza cu confortul interior... hai sa fim seriosi, o citadina nu poate fi mai confortabila decat o compacta. Matizul e o masinuta OK si atat.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
C@talin |
![]()
|
sa terminat cu smecheria matizu mai b un ca meganu 2
![]() QUOTE(tzuku @ 31 Aug 2008, 01:18) cielo vechi e non-euro, matizul e euro 3, in rest sunt euro2......sa ne gandim in viitor si la taxe, la toate ( sigur in viitorul apropiat masinile non-euro o sa aiba taxele mult mai mari fata de e2,e3,e4......) ps cielo daca e pe gazzz o sa iasa norma de poluare mai mica gen euro 3 -4 chiar depinde de instalatie ,deci taxe nromale ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 15:47 |