soferi care parcheaza ca idiotii, DATI-LE NUMERELE de inmatriculare AICI, ca sa invet
![]() ![]() ![]() |
soferi care parcheaza ca idiotii, DATI-LE NUMERELE de inmatriculare AICI, ca sa invet
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.020 Joined: 23 July 09 ![]() |
Ce inseamna "cutgiap, ueldan"???
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
tico incape
![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 3 Sep 2009, 23:22 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
in traducere, ceva in genul: te-am prins(cred). Bravo!(100%)
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Filip |
![]()
|
|
--------------------
Renault
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
omg
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(Filip @ 4 Sep 2009, 00:28) Tico intra fara sa-l bagi pana la copac, la fel si alte masini de dimensiuni mici, astea mici nu imi pun in pericol masina, fiindca nu escaladeaza bordura, si n-au nici un motiv sa intre cas. Sunt un GENIU!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Stie cineva sa sculpteze?, poate-i face omului o statuie... Eu incerc o poezea, ca vreau si eu sa fiu geniu... Filip, frate, esti un zeu Ce merita un meleu Dar cu dacia din post Parcata chiar foarte prost Ne dovedesti Ca esti (Spun ceva nou?) Un... Aici n-am mai gasit nici o rima. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Filip |
![]()
|
Dar eu nu parchez prost. Mereu parchez drept, fara sa incomodez pe nimeni. Si nu vreu ML. O lada Niva ar fi perfecta ca masina de teren pentru mine. Acum, cand am tras masina mai langa bordura, nu am depasit demarcatia locului meu platit la ADP, si am lasat spatiu suficient intre vecinii mei, chiar mai mult decat ar fi suficient.
Edit: si ca sa stiti si voi, parcarea din spatele blocului, era pe vremea lui Ceausescu parcarea privata a blocului, aveam bariera, cu lacat si cheie pentru fiecare locatar posesor de automobil, traditie care din pacate s-a pastrat doar pana in 1996-1997. Deci in mod normal, cei care vin din alte parti, cum era si cel cu dacia break, ar trebui sa parcheze pe langa trotuarul de pe bulevard, nu in curtea blocului. This post has been edited by Filip: 3 Sep 2009, 23:59 |
--------------------
Renault
|
|
DannyY |
![]()
|
Faptul ca blochezi un posibil loc de parcare e de admirat. Intr-adevar, nu parchezi prost, ci cu premeditare.
E tarziu, nu mai schimb versurile... alt ritm, alta rima... This post has been edited by DannyY: 3 Sep 2009, 23:59 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Filip |
![]()
|
Asa este, nu este frumos, insa eu mi-am gasit fosta masina zgariata si nu mi-a platit nimeni dauna, cu toate ca masina mea era pe locul meu platit la ADP. Nu am gasit biletel in geam cu datele vinovatului. Asta e oare frumos? E normal sa dezvolt tehnici de conservare a autoturismului.
|
--------------------
Renault
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Filip @ 3 Sep 2009, 23:54) Dar eu nu parchez prost. Mereu parchez drept, fara sa incomodez pe nimeni. Si nu vreu ML. O lada Niva ar fi perfecta ca masina de teren pentru mine. Acum, cand am tras masina mai langa bordura, nu am depasit demarcatia locului meu platit la ADP, si am lasat spatiu suficient intre vecinii mei, chiar mai mult decat ar fi suficient. Edit: si ca sa stiti si voi, parcarea din spatele blocului, era pe vremea lui Ceausescu parcarea privata a blocului, aveam bariera, cu lacat si cheie pentru fiecare locatar posesor de automobil, traditie care din pacate s-a pastrat doar pana in 1996-1997. Deci in mod normal, cei care vin din alte parti, cum era si cel cu dacia break, ar trebui sa parcheze pe langa trotuarul de pe bulevard, nu in curtea blocului. Excelent, lacat si cheie. MA INDOIESC SINCER ca spatiul respectiv era proprietate PRIVATA, adica sa fie trecut in contractul de vanzare-cumparare al locuintei, la spatii comune MAI ALES pe vremea comunismului. Eu in general nu sunt de acord co parcarile ADP, dar gandeste obiectiv, daca ar fi MORAL sa ingradesti din spatiul public. Nu sunt de acord cu parcarile ADP deoarece vin si eu in vizita la un prieten cineva, pentru 2-3 ore SI NU AM unde parca, chiar daca sunt locuri goale berechet dar vezi domne.. sunt inchiriate.... |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(MadHawk1 @ 3 Sep 2009, 22:12) Sa dea ![]() Are marcaje de preselectare a directiei? Nu vad nimic nici macar cu ochelarii! ![]() uite aici poze mai detaliate Attached thumbnail(s) 1.JPG ( Size: 137.91k ) Number of downloads: 410 2.JPG ( Size: 191.03k ) Number of downloads: 435 3.JPG ( Size: 146.72k ) Number of downloads: 423 4.JPG ( Size: 226.18k ) Number of downloads: 411 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Filip |
![]()
|
Da, dar nu trebuie sa uitam ca, in timpul zilei, daca parasim locul platit la ADP, si gasim o alta masina parcata, legal nu avem ce face. Masina straina trebuie sa elibereze locul pana la lasarea serii. La noi nu exista problema asta, poate sa parcheze cine vrea pe locurile marcate, cu conditia ca pana seara sa le elibereze celor ce au dreptul sa le foloseasca. Pe mine nu asta ma deranjeaza, si eu mi-am gasit locul ocupat, si nu m-a deranjat, am parcat frumos pe locul vecinului meu, care mi-a spus ca in astfel de situatii pot parca linistit. La noi nu se practica cu zgarieturi etc., in cel mai rau caz se ridica stergatoarele. Pe mine ma deranjeaza astia care imi pun in pericol masina. Si asta e un motiv intemeiat sa parchez pe locul meu, cum vreau, cata vreme nu deranjez pe ceilalti propietari de drept. Repet, spatiul din dreapta mea nu este loc de parcare, nu este marcat ca atare.
Adica locatarii din bloc pleaca la serviciu cu masinile, locurile se elibereaza si sunt ocupate de catre cei care lucreaza la firmele din bloc, la terminarea programului, locurile sunt eliberate pentru cei din bloc. Destul de eficient si corect. This post has been edited by Filip: 4 Sep 2009, 00:16 |
--------------------
Renault
|
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(Filip @ 4 Sep 2009, 01:04) Asa este, nu este frumos, insa eu mi-am gasit fosta masina zgariata si nu mi-a platit nimeni dauna, cu toate ca masina mea era pe locul meu platit la ADP. Nu am gasit biletel in geam cu datele vinovatului. Asta e oare frumos? E normal sa dezvolt tehnici de conservare a autoturismului. A nu se intelege ca ma vait... Eu mi-am gasit bara din fata busita de 3 ori, oglinda stanga rupta (aici am aflat vinovatul), oglinda dreapta sparta. Masina sta in aceeasi parcare (deocamdata). Toate reparatiile le-am facut pe CASCO (cu exceptia oglinzii stanga), fransiza 100 EUR/eveniment. Orice tehnica de conservare a autoturismului e inutila cand parchezi in spatii publice. Chiar daca revolta ta e pe undeva de inteles, nu ai dreptul sa-i incomodezi pe cei care n-au nici o vina. Gandeste-te ca tie cineva ti-a zgariat masina, iar tu te-ai suparat pe altcineva, care chiar a avut grija sa nu se intample nimic. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
C@talin |
![]()
|
QUOTE(bygy007 @ 4 Sep 2009, 01:12) arata bine acum cativa ani,da acuma marcaju ala dabia mai e ![]() ![]() ![]() Oricum io vroiams a punctez ca arata asemanator cu cel pe care va certati mai sus.strada drepta in drepta si un fel de sens in stanga. |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Filip |
![]()
|
Uitati, dovada ca masinile mici pot folosi in continuare locul... asa cum m-am asteptat. Azi, break-ul a parcat in alta parte. Eu sunt multumit.
Attached thumbnail(s) 07032007281.jpg ( Size: 242.62k ) Number of downloads: 388 |
--------------------
Renault
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Tu cati 70 de ani ai?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
DannyY |
![]()
|
Dom'le, esti unul dintre cei mai mari fani ai propriei masini pe care i-am vazut eu de cand ma stiu...
![]() O fi prima? ![]() This post has been edited by DannyY: 4 Sep 2009, 13:45 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Filip |
![]()
|
|
--------------------
Renault
|
|
DannyY |
![]()
|
Da' ciorile? Ciorile au acces? Ai grija sa nu corodeze plafonu'
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai te comporti ca unul de 7o de ani, daca esti asa tanerel... du-te la baute la f... la distractii... nu mai sta toata ziua pe balcon sa vezi cine parcheaza langa masina, cat de aproape, sa stai sa pui mana pe cartoanele pline de pi$at ... traieste copile, pentru prostiile astea o sa ai vreme dupa ce iesi la pensie. Oricat ti-ai proteja masina ... daca ii sa se intample tot o sa se intample si o sa ti-o paleasca unu altu...
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Am ajuns la concluzia ca oricat te-ai chinui, in Gropanesti City nu scapi cu masina neatinsa in vreo parcare. Sigur se gaseste un "meserias" sa-ti lase un autograf. Doar doua luni a durat pana m-am facut cu toate usile plus aripa spate dreapta lovite.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
Filip |
![]()
|
QUOTE(Serje @ 4 Sep 2009, 13:55) Pai te comporti ca unul de 7o de ani, daca esti asa tanerel... du-te la baute la f... la distractii... nu mai sta toata ziua pe balcon sa vezi cine parcheaza langa masina, cat de aproape, sa stai sa pui mana pe cartoanele pline de pi$at ... traieste copile, pentru prostiile astea o sa ai vreme dupa ce iesi la pensie. Oricat ti-ai proteja masina ... daca ii sa se intample tot o sa se intample si o sa ti-o paleasca unu altu... Bautura distruge ficatul, la varsta asta fetele sunt pentru un baiat tocatoare de bani (o sa caut femei cand voi avea ~ 24-25 de ani si posibilitatea de a intretine o familie). Pana acum cele mai de pret lucruri ale mele sunt casa (+curtea aferenta - mostenire) si masina (luata din bani stransi de mine ~ 31 de milioane - asta fiindca atunci cand nu umblii brambura pe la baute si cu fete, banii se strang). Asa ca stilul meu de a fi este benefic. ![]() This post has been edited by Filip: 4 Sep 2009, 14:07 |
--------------------
Renault
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
Masina nu iti toaca bani? Nu stiu cu ce fel de fete te-ai intalnit tu pana acum, dar o masina mananca mult mai multi bani decat o femeie, mai ales cand e o dacie veche. Te amagesti acum, iar mai tarziu vei regreta ca nu ai avut experienta cu persoane de sex opus.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
filip tata.... dute la femei.....ca dupa aia te iau de papagal.... si te mariti cu "stoarfa" cartierului dar tie iti zice ca e noua si cu 0 km la bord.... si cum zicea unu e mai important sa ai orgasm cand faci sex...decat atunci cand conduci o masina....(si ala vorbea de ferrari)
si mai e ceva...daca te duci la femei...vei invata sa parchezi in locuri cat mai stramte.... ![]() mama ce probleme au unii..... This post has been edited by b76bgaarh: 4 Sep 2009, 14:40 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(Filip @ 4 Sep 2009, 15:06) Bautura distruge ficatul: nu numai, bila alba, vezi sa nu te imbete vreodata careva cu un pahar de bere - la varsta asta fetele sunt pentru un baiat tocatoare de bani - asta sigur ti-a zis-o mama ta, care si-a si vazut odorul plecand de acasa dupa vreo pitipoanca Mai reflecteaza, ca logica e simpla: daca n-ai bani, n-au ce sa-ti toace. Vezi ca pentru mamele de baieti, ORICE fata/femeie de pe langa "puisorul ei" e o pitipoanca. - o sa caut femei cand voi avea ~ 24-25 de ani si posibilitatea de a intretine o familie. Te rog eu, nu te insura cu prima care te pupa. Ai o candoare inefabila... - Pana acum cele mai de pret lucruri ale mele sunt casa (+curtea aferenta - mostenire). Tine de ea, ca asta e o valoare adevarata - si masina (luata din bani stransi de mine ~ 31 de milioane - asta fiindca atunci cand nu umblii brambura pe la baute si cu fete, banii se strang). Ai sa te superi, probabil, dar ceea ce tu numesti masina cam merita topita... O poti respecta ca pe un mijloc de locomotie vechi, zgomotos, poluant si...periculos de nesigur (wow ce pleonasm am gasit!). Mai mult e cu mult prea mult. Asa ca stilul meu de a fi este benefic. - toti zic ca tara noastra e cea mai cea, pana ies prima data din ea. Esti tanar, ai timp, deschide-ti un pic mintea, incearca sa-ti schimbi stilul si pe urma ai de unde alege. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Markos |
![]()
|
Ultima poza e facuta din pom? Erai la panda?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Filip |
![]()
|
Deviem rau de la subiect, insa trebuie sa va raspund (noroc ca moderatorii pe aici sunt intelegatori - toata stima - pe alte forumuri pe care mai activez luam ban de mult de la atata off-topic).
@Diana, asa este, masina mananca mai multi bani - comparat cu 0 RON cat am cheltuit vreodata cu o persoana de sex feminin - fiindca am evitat sa am de a face, INSA masina reprezinta pentru mine independenta, cu toate ca este depasita moral - face si ea tot ce fac celelalte masini mai noi - n-am vazut pana acum Mercedes S500 sa zboare ![]() @DanyY - gresit din 2 motive: 1 la mana, din pacate sunt orfan de mama de la 15 ani, si 2 - nu am umblat dupa fete/pitipoance ma rog, cum vrei tu sa le spui. @b76bgaarh - nu prea am cum sa fiu luat de papagal, din motivul enumerat mai sus - nu stau pe langa persoane de sex feminin de varsta mea (n-am ce invata), iar de maritat cu "stoarfa cariterului" - exclus - desi sunt relativ retras, stiu sa "citesc" oamenii destul de bine, bineinteles ca imi pastrez parerea pentru mine - iar pana acum foarte rar m-am inselat . Eu observ multe in jurul meu, plus ca mereu ma astept la ce e mai rau de la un om. @Markos: ultima poza e facuta de la et.4 din apartamentul meu. This post has been edited by Filip: 4 Sep 2009, 15:28 |
--------------------
Renault
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 09:39 |