soferi care parcheaza ca idiotii, DATI-LE NUMERELE de inmatriculare AICI, ca sa invet
![]() ![]() ![]() |
soferi care parcheaza ca idiotii, DATI-LE NUMERELE de inmatriculare AICI, ca sa invet
Lostboy |
![]()
|
||
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
![]() Colegului care face infarct de grija masinii ii propun sa duca limou` in casa si sa doarma el pe cartoanele alea in parcare. Ii mai trebuie un bat pentru gonit cainii ![]() This post has been edited by bion: 3 Sep 2009, 16:22 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
QUOTE(MadHawk1 @ 3 Sep 2009, 09:18) E clar! Esti pierdut! "Mazgalelile" alea de pe asfalt, numite si "marcaje" iti spun ceva? Banuiam eu ca nu! ![]() PS: Bre solnitza_scala, ia zii bre cum era! Bre, MadHawk, ai inteles perfect (macar tu). Trebuie sa recunosc o mica greseala in desen: linia nu era discontinua. Chiar in zona aia, pt vreo 20m, era continua. In plus: dobitocul era mai gata oprit in mijlocul drumului si semnaliza stanga(desi conform marcajelor de pe drum avea voie doar inainte si la dreapta). Masina din fata mea, de pe banda mea, a trecut pe langa el, dupa care el s-a bagat in fata mea ca si cand eu nici nu veneam inspre el. Daca ma opream si ii dadeam eu voie, inteleg, dar asa.... Daca asa e ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(solenza_scala @ 3 Sep 2009, 18:29) Bre, MadHawk, ai inteles perfect (macar tu). Trebuie sa recunosc o mica greseala in desen: linia nu era discontinua. Chiar in zona aia, pt vreo 20m, era continua. In plus: dobitocul era mai gata oprit in mijlocul drumului si semnaliza stanga(desi conform marcajelor de pe drum avea voie doar inainte si la dreapta). Masina din fata mea, de pe banda mea, a trecut pe langa el, dupa care el s-a bagat in fata mea ca si cand eu nici nu veneam inspre el. Daca ma opream si ii dadeam eu voie, inteleg, dar asa.... Daca asa e ![]() Mica greseala in desen schimba foarte multe din ipotezele de la inceput. Totusi, chiar si asa: eram in Viena anul trecut, ma incadrasem gresit pe banda din stanga - trebuia sa merg inainte - am oprit, am semnalizat dreapta si, ce sa vezi... toata coloana din dreapta mea a oprit ca sa ma lase pe mine sa ma incadrez si sa trec. Fara nici un claxon sau sicana. Nici cei care virau la stanga si asteptau dupa mine nu au claxonat. Au asteptat calmi sa plec din calea lor. Dar deh, aia sunt austrieci, obrazul conteaza.... vezi pe unul ca semnalizeaza, opresti si ii dai voie. La noi, astepti statuie ca sa faci asa ceva...(desi am vazut ca in Bucuresti se practica) Asa-i ca nici nu stiai de existenta acelui articol? Sincer... On-topic: uite aici parcare meseriasa, cu lovirea a 2 masini ![]() Imagine0144.jpg ( Size: 253.57k ) Number of downloads: 416 This post has been edited by DannyY: 3 Sep 2009, 18:07 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
bucuresteni luati lectii de la cielo alb,ala e un adevarat talent .sau vroia sa iasa cu spatele si tanti de la volan na avut loc cu balena aia de masina ?
Van povestit mai demult cum am ajutat o tipa sa scoata un cielo din parcare ca ea nu reusea.Io ii zicea usor stanga ea lua maxim instant,pai cum sa nu te enervezi,iam zis daca ma lasa pe mine sa o scot.a zis bine.porma mia multumt,si cica nici ea nu stie cuma inghesuit-o acolo. ![]() Si inca una bestiala.O idioata si scroafa si cu o dihanie de masina matiz. Eram in port in Br deci sa nu incepeti ca vai voi sunteti smecheri .etc ![]() Aia coboara din masina.auziti nu ma invatati pe mine sa conduc voi .Intreaba a cui e masina.ala bou repde a lui.Aia imediat ia muta masina. Ala ca prostu sa dus repede si a mutat-o. adica a miscato cu 10 cm mai in fata. Io sa mor de o mutam.Ii ziceam ca nustu a cui e masina. si sa se descurce ![]() Deci se vede cat de praf sunt unele ,ba da praf. ![]() This post has been edited by C@talin: 3 Sep 2009, 18:56 Attached thumbnail(s) vaca_nebuna.jpg ( Size: 9.51k ) Number of downloads: 352 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
QUOTE(solenza_scala @ 3 Sep 2009, 18:29) Bre, MadHawk, ai inteles perfect (macar tu). Trebuie sa recunosc o mica greseala in desen: linia nu era discontinua. Chiar in zona aia, pt vreo 20m, era continua. In plus: dobitocul era mai gata oprit in mijlocul drumului si semnaliza stanga(desi conform marcajelor de pe drum avea voie doar inainte si la dreapta). Masina din fata mea, de pe banda mea, a trecut pe langa el, dupa care el s-a bagat in fata mea ca si cand eu nici nu veneam inspre el. Daca ma opream si ii dadeam eu voie, inteleg, dar asa.... Daca asa e ![]() Am inteles dar nu te mai chinui sa explici si pentru altii! Te inteleg perfect ce simti cand un cocalar "iti ia fata"! ![]() Se pare ca unii nu ar recunoaste ca au gresit nici in ruptul capului! De aceea intrebam si daca ai o poza a intersectiei respective (si nu o poza facuta in momentul franarii cum au inteles "unii" ![]() Cat priveste imbecilitatea aia cu privire la schimbarea directiei de mers, nu cred ca s-a putut legifera asa ceva! Ar fi prea de tot!!! ![]() ![]() ![]() QUOTE(DannyY @ 3 Sep 2009, 19:03) Mica greseala in desen schimba foarte multe din ipotezele de la inceput. Totusi, chiar si asa: eram in Viena anul trecut, ma incadrasem gresit pe banda din stanga - trebuia sa merg inainte - am oprit, am semnalizat dreapta si, ce sa vezi... toata coloana din dreapta mea a oprit ca sa ma lase pe mine sa ma incadrez si sa trec. Fara nici un claxon sau sicana. Nici cei care virau la stanga si asteptau dupa mine nu au claxonat. Au asteptat calmi sa plec din calea lor. Dar deh, aia sunt austrieci, obrazul conteaza.... vezi pe unul ca semnalizeaza, opresti si ii dai voie. La noi, astepti statuie ca sa faci asa ceva...(desi am vazut ca in Bucuresti se practica) Asa-i ca nici nu stiai de existenta acelui articol? Sincer... On-topic: uite aici parcare meseriasa, cu lovirea a 2 masini ![]() Imagine0144.jpg ( Size: 253.57k ) Number of downloads: 416 Nici acum nu vezi deosebirea nu? ![]() Pai ceea ce ai descris tu se numeste POLITETE! Atat din partea ta ca "nu ai luat fata altora" cat si din partea celorlalti pentru ca te-au lasat! ![]() Asa ceva incepe sa se intample chiar si in Bucuresti! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 3 Sep 2009, 18:57 |
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Datoriat provinciarilor incepe sa apara si politetea in buc
![]() noroc cu noi care stim sa conducem.ca au inceput si bucuresteni sa se ia dupa noi si merg mai corect. ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
Bai Cataline nu stiu cui sa-i multumesc dar indiferent de cauza e ceva imbucurator!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
Deci porcul misogin s-a inselat!
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
MadHawk1 |
![]()
|
Diano, a gresi e omeneste! A persevera in greseala e lucrul cel mai rau! Parerea mea!
![]() This post has been edited by MadHawk1: 3 Sep 2009, 19:16 |
--------------------
.
.
.
|
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(MadHawk1 @ 3 Sep 2009, 19:54) Cat priveste imbecilitatea aia cu privire la schimbarea directiei de mers, nu cred ca s-a putut legifera asa ceva! Ar fi prea de tot!!! Din pacate, nimeni nu te poate obliga sa citesti...chiar daca ai toate coordonatele, iar documentul e public si gratuit. Asta e, de aia suntem ceea ce suntem ca natie. Daca nu vrem noi, nu credem si gata, nu exista. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
MadHawk1 |
![]()
|
Jalnic!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
Dupa cum am spus, Danny, daca ai dreptate, inseamna ca si eu pot s-o iau la dreapta de pe banda 3...
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Ce te mai obosesti?
Presupunand ca QUOTE Art. 161. - Conducatorul de vehicul care constata ca vehiculele care circula inaintea lui semnalizeaza intentia de a schimba banda de circulatie sau directia de deplasare este obligat sa asigure conditiile pentru realizarea acestor manevre in deplina siguranta. ar mai fi in vigoare, asta NU inseamna ca e permis sa schimbi directia de mers, incalcand marcajele sau ignorand sagetile de preselectare a directiei de mers! Extras din Codul Rutier Regulament-2006 Sursa: politiaromana.ro QUOTE HOTARÂRE pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.195/2002 privind circulatia pe drumurile publice ... Art.54. - (1) Conducatorul de vehicul care executa o manevra de schimbare a directiei de mers, de iesire dintr-un rând de vehicule stationate sau de intrare într-un asemenea rând, de trecere pe o alta banda de circulatie sau de virare spre dreapta ori spre stânga sau care urmeaza sa efectueze o întoarcere ori sa mearga cu spatele este obligat sa semnalizeze din timp si sa se asigure ca o poate face fara sa perturbe circulatia sau sa puna în pericol siguranta celorlalti participanti la trafic. (2) Semnalizarea schimbarii directiei de mers trebuie sa fie mentinuta pe întreaga durata a manevrei. ... Art. 161. – (1) Se interzice conducatorilor de biciclete sau mopede: a) sa circule pe sectoarele de drum semnalizate cu indicatorul având semnificatia „Accesul interzis bicicletelor”; ![]() c) sa circule pe trotuare, cu exceptia cazului când pe acestea sunt amenajate piste speciale destinate lor; d) sa circule fara a tine cel putin o mâna pe ghidon si ambele picioare pe pedale; e) sa circule în paralel, cu exceptia situatiilor când participa la competitii sportive organizate; f) sa circule în timp ce se afla sub influenta alcoolului, a produselor ori substantelor stupefiante sau a medicamentelor cu efecte similare acestora; g) sa se tina de un vehicul aflat în mers ori sa fie remorcat de un alt vehicul sau împins ori tras de o persoana aflata într-un vehicul; h) sa transporte o alta persoana, cu exceptia copilului pâna la 7 ani, numai daca vehiculul are montat în fata un suport special, precum si a situatiei când vehiculul este construit si/sau echipat special pentru transportul altor persoane; i) sa circule pe partea carosabila în aceeasi directie de mers, daca exista o cale laterala, o poteca sau un acostament practicabil, ce pot fi folosite; j) sa transporte sau sa traga orice fel de obiecte care, prin volumul ori greutatea lor, stânjenesc sau pericliteaza conducerea vehiculului ori circulatia celorlalti participanti la trafic; k) sa circule pe aleile din parcuri sau gradini publice, cu exceptia cazurilor când nu stânjenesc circulatia pietonilor; l) sa circule pe timp de noapte sau când vizibilitatea este redusa, fara sa îndeplineasca conditiile prevazute la art. 14 si 16; m) sa circule atunci când partea carosabila este acoperita cu polei, gheata sau zapada. n) sa circule cu defectiuni tehnice la sistemele de frânare sau cu un vehicul care nu este prevazut cu avertizor sonor; o) sa traverseze drumurile publice, pe trecerile destinate pietonilor, în timp ce se deplaseaza pe bicicleta sau moped; p) sa circule pe alte benzi decât cea de lânga bordura sau acostament, cu exceptia cazurilor în care, înainte de intersectie, trebuie sa se încadreze regulamentar pentru efectuarea virajului la stânga; r) sa circule fara a purta îmbracaminte cu elemente fluorescent – reflectorizante, de la lasarea serii pâna în zorii zilei sau atunci când vizibilitatea este redusa; s) sa conduca vehiculul fara a mentine contactul rotilor cu solul. (2) Pe timpul circulatiei pe drumurile publice, conducatorii de biciclete sunt obligati sa aiba asupra lor actul de identitate. iar, conducatorii de mopede sunt obligati sa aiba, în plus, certificatul de absolvire a cursurilor de legislatie rutiera si certificatul de înregistrare a vehiculului. ... Diano dai o bere ca ti-am gasit articolul 161, care din 2006 incoace, fix la aiurelile alea cu schimbarea directiei de mers se refera! ![]() ![]() Aberatia aia era o inventie cretinoida a guvernarii Nastase! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 3 Sep 2009, 20:23 |
--------------------
.
.
.
|
|
DannyY |
![]()
|
Da, ai in sfarsit un argument real. Nu stiu ce ti-a luat atat, dar nici nu conteaza.
Asa e...articolul ala s-a abrogat, ca si altele din aceeasi clasa. Ma mut in Austria. Acolo bunul simt nu se abroga, ca aici. Inca o data: in poza marcajul era discontinuu (o mica greseala). Deci banda se putea schimba! Schimbi poza, schimbi si discutia. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(DannyY @ 3 Sep 2009, 21:26) Imi este lene sa caut dovezi pentru adevaruri evidente! ![]() QUOTE(DannyY @ 3 Sep 2009, 21:26) ... Asa e...articolul ala s-a abrogat, ca si altele din aceeasi clasa. Ma mut in Austria. Acolo bunul simt nu se abroga, ca aici. ... Bunul simt inseamna sa semnalizezi si sa astepti NU sa "tai fata" celorlati! Asta nu e bun simt ci nesimtire! Bunul simt a inceput sa apara si la noi cu pasi mici, dupa cum spuneai si tu! ![]() QUOTE(DannyY @ 3 Sep 2009, 21:26) ... Inca o data: in poza marcajul era discontinuu (o mica greseala). Deci banda se putea schimba! Schimbi poza, schimbi si discutia. Irelevant! Incalcai marcajele de preselectie a directiei de sens! ![]() ![]() ![]() PS: Ca sa-ti treaca supararea (eu nu sunt suparat ![]() ![]() This post has been edited by MadHawk1: 3 Sep 2009, 20:33 |
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
uite ceva asemator cu ce era in poza aia de va certati toti,o intersectie in bucale
![]() Am facut si io desenu cum am putut,da se intelege ![]() Banuiesc cal stiti cei din bucuresti,pe sebastian mihai dupa sau innainte de a ajuge la 13 sep. depinde de unde vii. This post has been edited by C@talin: 3 Sep 2009, 21:13 Attached thumbnail(s) Untitled.jpg ( Size: 126.68k ) Number of downloads: 241 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
MadHawk1 |
![]()
|
Sa dea
![]() Are marcaje de preselectare a directiei? Nu vad nimic nici macar cu ochelarii! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 3 Sep 2009, 21:13 |
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
nare marcaje de benzi.ca sunt doar 2 benzi. maressteo
![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 3 Sep 2009, 21:14 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
MadHawk1 |
![]()
|
Ahhh!
![]() ![]() ![]() Dar...dupa cum spuneai, nu se aplica de vreme ce are doar o banda per sens! |
--------------------
.
.
.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(DannyY @ 3 Sep 2009, 21:26) Asa e...articolul ala s-a abrogat, ca si altele din aceeasi clasa. Ma mut in Austria. Acolo bunul simt nu se abroga, ca aici. La fel ca in Austria ii si in Ungaria, nu trebuie sa mergi asa departe. Dar ... acolo aia care vor sa o ia la dreapta sau pe banda din dreapta, care vor la stanga, stau pe banda din stanga ... toti respecta regulile, indiferent cat ar fi coloana de lunga, nu o iau pe banda mai libera si apoi intra in fata. Si cand merge cate unul din alte tari/parti si nu cunoaste zona, atunci intervine bunul lor simt si il lasa sa se incadrez, dar ei nu profita de asta. Si probabil la fel ar fi si la noi daca nu ar fi o droaie de profitori, dar .... |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
C@talin |
![]()
|
are doua pe sen.invers cand vii unde e prioritatea e 1 jumate ca restu sunt masini parcate
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
MadHawk1 |
![]()
|
Nu cunosc zona si nici poza marita nu ma ajuta sa inteleg despre ce e vorba asa ca zic "pas"!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
burestean adevrat ce ziceai ca esti, ai scazut in ochi mei
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
MadHawk1 |
![]()
|
Care "adevarat"? Ca sunt venit din "provintzie"!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
aaaa bun ca moa .asa asa . La cat mai multi
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.036 Joined: 23 July 09 ![]() |
Mi-am parcat limuzina mai la 3 cm de bordura, acum nici un Tico nu mai incape intre copac si frumusetea mea de masina. Tehnic inca sunt pe locul meu de parcare, deci e legal.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
cu strada iubita de toti cocalarii
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 21:21 |