DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages « < 7 8 9 10 11 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> soferi care parcheaza ca idiotii, DATI-LE NUMERELE de inmatriculare AICI, ca sa invet

Lostboy
post 3 Sep 2009, 15:00
Post #241

Finding my way!

Group: Members

Di@na te rog ....fi decentă....s-au micționat câinii!

--------------------
. . .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bion
post 3 Sep 2009, 16:22
Post #242

Membru autentic

From: TM

tongue.gif Si s-aau cenzurat ciorile si golumbii
Colegului care face infarct de grija masinii ii propun sa duca limou` in casa si sa doarma el pe cartoanele alea in parcare. Ii mai trebuie un bat pentru gonit cainii rolleyes.gif

This post has been edited by bion: 3 Sep 2009, 16:22

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
sorin1983
post 3 Sep 2009, 17:20
Post #243

Membru autentic

From: Bucuresti-Rahova

QUOTE(Diana @ 3 Sep 2009, 15:57)
De aia n-a rezistat nici masina asta! Pentru ca s-au pisat cainii pe rotile ei.
*

aia sta pe afara 2 ore pe zi smile.gif

--------------------
Renault Megane1- -Sisteme electronice de securitate
"Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
+
solenza_scala
post 3 Sep 2009, 17:29
Post #244

Membru autentic

QUOTE(MadHawk1 @ 3 Sep 2009, 09:18)
E clar! Esti pierdut! "Mazgalelile" alea de pe asfalt, numite si "marcaje" iti spun ceva?
Banuiam eu ca nu!  happy.gif

PS: Bre solnitza_scala, ia zii bre cum era!
*

Bre, MadHawk, ai inteles perfect (macar tu). Trebuie sa recunosc o mica greseala in desen: linia nu era discontinua. Chiar in zona aia, pt vreo 20m, era continua.

In plus: dobitocul era mai gata oprit in mijlocul drumului si semnaliza stanga(desi conform marcajelor de pe drum avea voie doar inainte si la dreapta). Masina din fata mea, de pe banda mea, a trecut pe langa el, dupa care el s-a bagat in fata mea ca si cand eu nici nu veneam inspre el. Daca ma opream si ii dadeam eu voie, inteleg, dar asa....

Daca asa e regulamentul.gif -urile, atunci virez si eu la dreapta de pe banda 3, ca de, aialalti trebuie sa ma lase...

--------------------
Dacia Solenza ---
+
DannyY
post 3 Sep 2009, 18:03
Post #245

Marele plictisit

QUOTE(solenza_scala @ 3 Sep 2009, 18:29)
Bre, MadHawk, ai inteles perfect (macar tu). Trebuie sa recunosc o mica greseala in desen: linia nu era discontinua. Chiar in zona aia, pt vreo 20m, era continua.

In plus: dobitocul era mai gata oprit in mijlocul drumului si semnaliza stanga(desi conform marcajelor de pe drum avea voie doar inainte si la dreapta). Masina din fata mea, de pe banda mea, a trecut pe langa el, dupa care el s-a bagat in fata mea ca si cand eu nici nu veneam inspre el. Daca ma opream si ii dadeam eu voie, inteleg, dar asa....

Daca asa e  regulamentul.gif -urile, atunci virez si eu la dreapta de pe banda 3, ca de, aialalti trebuie sa ma lase...
*

Mica greseala in desen schimba foarte multe din ipotezele de la inceput. Totusi, chiar si asa: eram in Viena anul trecut, ma incadrasem gresit pe banda din stanga - trebuia sa merg inainte - am oprit, am semnalizat dreapta si, ce sa vezi... toata coloana din dreapta mea a oprit ca sa ma lase pe mine sa ma incadrez si sa trec. Fara nici un claxon sau sicana. Nici cei care virau la stanga si asteptau dupa mine nu au claxonat. Au asteptat calmi sa plec din calea lor.

Dar deh, aia sunt austrieci, obrazul conteaza.... vezi pe unul ca semnalizeaza, opresti si ii dai voie. La noi, astepti statuie ca sa faci asa ceva...(desi am vazut ca in Bucuresti se practica)

Asa-i ca nici nu stiai de existenta acelui articol? Sincer...

On-topic: uite aici parcare meseriasa, cu lovirea a 2 masini blink.gif
Imagine0144.jpg ( Size: 253.57k ) Number of downloads: 416

This post has been edited by DannyY: 3 Sep 2009, 18:07

--------------------
Opel/Honda/Opel Astra G/Civic 4D/Corsa E 2004/2015/2019 - 0T04```
Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc
+
C@talin
post 3 Sep 2009, 18:48
Post #246

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

bucuresteni luati lectii de la cielo alb,ala e un adevarat talent .sau vroia sa iasa cu spatele si tanti de la volan na avut loc cu balena aia de masina ?

Van povestit mai demult cum am ajutat o tipa sa scoata un cielo din parcare ca ea nu reusea.Io ii zicea usor stanga ea lua maxim instant,pai cum sa nu te enervezi,iam zis daca ma lasa pe mine sa o scot.a zis bine.porma mia multumt,si cica nici ea nu stie cuma inghesuit-o acolo. laugh.gif

Si inca una bestiala.O idioata si scroafa si cu o dihanie de masina matiz.
Eram in port in Br deci sa nu incepeti ca vai voi sunteti smecheri .etc wink.gif ca stateam asa.Vine vaca se urca noi tot vb ca deh era loc destul doar trebuia sa ia putin de volan drepta si iesea.nu ea da inapoi incet drept si vedem ca gata gata sa intre in masina din fata a amicului.Tipam la ea femeie ia drepta.
Aia coboara din masina.auziti nu ma invatati pe mine sa conduc voi .Intreaba a cui e masina.ala bou repde a lui.Aia imediat ia muta masina.
Ala ca prostu sa dus repede si a mutat-o. adica a miscato cu 10 cm mai in fata.
Io sa mor de o mutam.Ii ziceam ca nustu a cui e masina. si sa se descurce radmasa.gif .Daca o lovea faceam sunca presata din ea.
Deci se vede cat de praf sunt unele ,ba da praf. wink.gif

This post has been edited by C@talin: 3 Sep 2009, 18:56

Attached thumbnail(s)
vaca_nebuna.jpg ( Size: 9.51k ) Number of downloads: 352

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
MadHawk1
post 3 Sep 2009, 18:54
Post #247

Clona lu' Sony

From: localhost

QUOTE(solenza_scala @ 3 Sep 2009, 18:29)

Daca asa e  regulamentul.gif -urile, atunci virez si eu la dreapta de pe banda 3, ca de, aialalti trebuie sa ma lase...
*

Am inteles dar nu te mai chinui sa explici si pentru altii! Te inteleg perfect ce simti cand un cocalar "iti ia fata"! 022.gif
Se pare ca unii nu ar recunoaste ca au gresit nici in ruptul capului! De aceea intrebam si daca ai o poza a intersectiei respective (si nu o poza facuta in momentul franarii cum au inteles "unii" wacko.gif de pe aici) pentru a vedea "cu ochii mei" marcajele!

Cat priveste imbecilitatea aia cu privire la schimbarea directiei de mers, nu cred ca s-a putut legifera asa ceva! Ar fi prea de tot!!! silly1.gif

sofer1.gif safely!
peacefingers.gif

QUOTE(DannyY @ 3 Sep 2009, 19:03)
Mica greseala in desen schimba foarte multe din ipotezele de la inceput. Totusi, chiar si asa: eram in Viena anul trecut, ma incadrasem gresit pe banda din stanga - trebuia sa merg inainte - am oprit, am semnalizat dreapta si, ce sa vezi... toata coloana din dreapta mea a oprit ca sa ma lase pe mine sa ma incadrez si sa trec. Fara nici un claxon sau sicana. Nici cei care virau la stanga si asteptau dupa mine nu au claxonat. Au asteptat calmi sa plec din calea lor.

Dar deh, aia sunt austrieci, obrazul conteaza.... vezi pe unul ca semnalizeaza, opresti si ii dai voie. La noi, astepti statuie ca sa faci asa ceva...(desi am vazut ca in Bucuresti se practica)

Asa-i ca nici nu stiai de existenta acelui articol? Sincer...

On-topic: uite aici parcare meseriasa, cu lovirea a 2 masini  blink.gif
Imagine0144.jpg ( Size: 253.57k ) Number of downloads: 416

*

Nici acum nu vezi deosebirea nu? laugh.gif
Pai ceea ce ai descris tu se numeste POLITETE!
Atat din partea ta ca "nu ai luat fata altora" cat si din partea celorlalti pentru ca te-au lasat! wink.gif
Asa ceva incepe sa se intample chiar si in Bucuresti! 124.gif

This post has been edited by MadHawk1: 3 Sep 2009, 18:57

--------------------
. . .
+
C@talin
post 3 Sep 2009, 18:58
Post #248

Datoriat provinciarilor incepe sa apara si politetea in buc wink.gif .
noroc cu noi care stim sa conducem.ca au inceput si bucuresteni sa se ia dupa noi si merg mai corect. smile.gif

--------------------
+
MadHawk1
post 3 Sep 2009, 19:11
Post #249

Clona lu' Sony

Bai Cataline nu stiu cui sa-i multumesc dar indiferent de cauza e ceva imbucurator! worship.gif

--------------------
. . .
+
Diana
post 3 Sep 2009, 19:14
Post #250

Membru incepator

Group: Banned

Deci porcul misogin s-a inselat! radmasa.gif Poate afla si ca ordonanta aia pe care o cita nu mai este in vigoare. radmasa.gif

--------------------
Dacia Solenza 2004 - B-€€-€€€
Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE
+
MadHawk1
post 3 Sep 2009, 19:16
Post #251

Clona lu' Sony

Diano, a gresi e omeneste! A persevera in greseala e lucrul cel mai rau! Parerea mea! alcoholic.gif

This post has been edited by MadHawk1: 3 Sep 2009, 19:16

--------------------
. . .
+
DannyY
post 3 Sep 2009, 19:31
Post #252

Marele plictisit

QUOTE(MadHawk1 @ 3 Sep 2009, 19:54)
Cat priveste imbecilitatea aia cu privire la schimbarea directiei de mers, nu cred ca s-a putut legifera asa ceva! Ar fi prea de tot!!!
*

Din pacate, nimeni nu te poate obliga sa citesti...chiar daca ai toate coordonatele, iar documentul e public si gratuit. Asta e, de aia suntem ceea ce suntem ca natie. Daca nu vrem noi, nu credem si gata, nu exista.

--------------------
+
MadHawk1
post 3 Sep 2009, 19:32
Post #253

Clona lu' Sony

Jalnic! coffee_spitsk.gif

--------------------
. . .
+
solenza_scala
post 3 Sep 2009, 19:46
Post #254

Membru autentic

Dupa cum am spus, Danny, daca ai dreptate, inseamna ca si eu pot s-o iau la dreapta de pe banda 3...

--------------------
Dacia Solenza ---
+
MadHawk1
post 3 Sep 2009, 19:58
Post #255

Clona lu' Sony

Ce te mai obosesti?
Presupunand ca
Art. 161. - Conducatorul de vehicul care constata ca vehiculele care circula inaintea lui semnalizeaza intentia de a schimba banda de circulatie sau directia de deplasare este obligat sa asigure conditiile pentru realizarea acestor manevre in deplina siguranta.

ar mai fi in vigoare, asta NU inseamna ca e permis sa schimbi directia de mers, incalcand marcajele sau ignorand sagetile de preselectare a directiei de mers!

Extras din Codul Rutier Regulament-2006
Sursa: politiaromana.ro
HOTARÂRE
pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a Ordonantei de urgenta
a Guvernului nr.195/2002 privind circulatia pe drumurile publice

...
Art.54. - (1) Conducatorul de vehicul care executa o manevra de schimbare a directiei de mers, de iesire dintr-un rând de vehicule stationate sau de intrare într-un asemenea rând, de trecere pe o alta banda de circulatie sau de virare spre dreapta ori spre stânga sau care urmeaza sa efectueze o întoarcere ori sa mearga cu spatele este obligat sa semnalizeze din timp si sa se asigure ca o poate face fara sa perturbe circulatia sau sa puna în pericol siguranta celorlalti participanti la trafic.
(2) Semnalizarea schimbarii directiei de mers trebuie sa fie mentinuta pe întreaga durata a manevrei.
...
Art. 161. – (1) Se interzice conducatorilor de biciclete sau mopede:
a) sa circule pe sectoarele de drum semnalizate cu indicatorul având semnificatia „Accesul interzis bicicletelor”;
cool.gif sa învete sa conduca biciclete sau mopede pe drumurile intens circulate;
c) sa circule pe trotuare, cu exceptia cazului când pe acestea sunt amenajate piste speciale destinate lor;
d) sa circule fara a tine cel putin o mâna pe ghidon si ambele picioare pe pedale;
e) sa circule în paralel, cu exceptia situatiilor când participa la competitii sportive organizate;
f) sa circule în timp ce se afla sub influenta alcoolului, a produselor ori substantelor stupefiante sau a medicamentelor cu efecte similare acestora;
g) sa se tina de un vehicul aflat în mers ori sa fie remorcat de un alt vehicul sau împins ori tras de o persoana aflata într-un vehicul;
h) sa transporte o alta persoana, cu exceptia copilului pâna la 7 ani, numai daca vehiculul are montat în fata un suport special, precum si a situatiei când vehiculul este construit si/sau echipat special pentru transportul altor persoane;
i) sa circule pe partea carosabila în aceeasi directie de mers, daca exista o cale laterala, o poteca sau un acostament practicabil, ce pot fi folosite;
j) sa transporte sau sa traga orice fel de obiecte care, prin volumul ori greutatea lor, stânjenesc sau pericliteaza conducerea vehiculului ori circulatia celorlalti participanti la trafic;
k) sa circule pe aleile din parcuri sau gradini publice, cu exceptia cazurilor când nu stânjenesc circulatia pietonilor;
l) sa circule pe timp de noapte sau când vizibilitatea este redusa, fara sa îndeplineasca conditiile prevazute la art. 14 si 16;
m) sa circule atunci când partea carosabila este acoperita cu polei, gheata sau zapada.
n) sa circule cu defectiuni tehnice la sistemele de frânare sau cu un vehicul care nu este prevazut cu avertizor sonor;
o) sa traverseze drumurile publice, pe trecerile destinate pietonilor, în timp ce se deplaseaza pe bicicleta sau moped;
p) sa circule pe alte benzi decât cea de lânga bordura sau acostament, cu exceptia cazurilor în care, înainte de intersectie, trebuie sa se încadreze regulamentar pentru efectuarea virajului la stânga;
r) sa circule fara a purta îmbracaminte cu elemente fluorescent – reflectorizante, de la lasarea serii pâna în zorii zilei sau atunci când vizibilitatea este redusa;
s) sa conduca vehiculul fara a mentine contactul rotilor cu solul.
(2) Pe timpul circulatiei pe drumurile publice, conducatorii de biciclete sunt obligati sa aiba asupra lor actul de identitate. iar, conducatorii de mopede sunt obligati sa aiba, în plus, certificatul de absolvire a cursurilor de legislatie rutiera si certificatul de înregistrare a vehiculului.
...

Diano dai o bere ca ti-am gasit articolul 161, care din 2006 incoace, fix la aiurelile alea cu schimbarea directiei de mers se refera! 04.gif 168.gif
Aberatia aia era o inventie cretinoida a guvernarii Nastase! 251.gif

This post has been edited by MadHawk1: 3 Sep 2009, 20:23

--------------------
. . .
+
DannyY
post 3 Sep 2009, 20:26
Post #256

Marele plictisit

Da, ai in sfarsit un argument real. Nu stiu ce ti-a luat atat, dar nici nu conteaza.
Asa e...articolul ala s-a abrogat, ca si altele din aceeasi clasa. Ma mut in Austria. Acolo bunul simt nu se abroga, ca aici.

Inca o data: in poza marcajul era discontinuu (o mica greseala). Deci banda se putea schimba! Schimbi poza, schimbi si discutia.

--------------------
+
MadHawk1
post 3 Sep 2009, 20:32
Post #257

Clona lu' Sony

QUOTE(DannyY @ 3 Sep 2009, 21:26)
Da, ai in sfarsit un argument real. Nu stiu ce ti-a luat atat, dar nici nu conteaza.
...
*

Imi este lene sa caut dovezi pentru adevaruri evidente! blush.gif

...
Asa e...articolul ala s-a abrogat, ca si altele din aceeasi clasa. Ma mut in Austria. Acolo bunul simt nu se abroga, ca aici.
...
*

Bunul simt inseamna sa semnalizezi si sa astepti NU sa "tai fata" celorlati! Asta nu e bun simt ci nesimtire!
Bunul simt a inceput sa apara si la noi cu pasi mici, dupa cum spuneai si tu! wink.gif

...
Inca o data: in poza marcajul era discontinuu (o mica greseala). Deci banda se putea schimba! Schimbi poza, schimbi si discutia.
*

Irelevant! Incalcai marcajele de preselectie a directiei de sens! wink.gif

sofer1.gif safely!

peacefingers.gif

PS: Ca sa-ti treaca supararea (eu nu sunt suparat wink.gif ) dau o bere virtuala! drunksinging.gif

This post has been edited by MadHawk1: 3 Sep 2009, 20:33

--------------------
. . .
+
C@talin
post 3 Sep 2009, 21:11
Post #258

uite ceva asemator cu ce era in poza aia de va certati toti,o intersectie in bucale biggrin.gif

Am facut si io desenu cum am putut,da se intelege smile.gif .

Banuiesc cal stiti cei din bucuresti,pe sebastian mihai dupa sau innainte de a ajuge la 13 sep. depinde de unde vii.

This post has been edited by C@talin: 3 Sep 2009, 21:13

Attached thumbnail(s)
Untitled.jpg ( Size: 126.68k ) Number of downloads: 241

--------------------
+
MadHawk1
post 3 Sep 2009, 21:12
Post #259

Clona lu' Sony

Sa dea 243.gif daca disting ceva in poza aia!
Are marcaje de preselectare a directiei? Nu vad nimic nici macar cu ochelarii! blush.gif

This post has been edited by MadHawk1: 3 Sep 2009, 21:13

--------------------
. . .
+
C@talin
post 3 Sep 2009, 21:13
Post #260

nare marcaje de benzi.ca sunt doar 2 benzi. maressteo smile.gif dai in coltu drepta jos sa se faca mare biggrin.gif

This post has been edited by C@talin: 3 Sep 2009, 21:14

--------------------
+
MadHawk1
post 3 Sep 2009, 21:15
Post #261

Clona lu' Sony

Ahhh! doh.gif Mda, am gasit butonul cu Viagra care mareste! blush.gif laugh.gif
Dar...dupa cum spuneai, nu se aplica de vreme ce are doar o banda per sens!

--------------------
. . .
+
Serje
post 3 Sep 2009, 21:25
Post #262

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

*

La fel ca in Austria ii si in Ungaria, nu trebuie sa mergi asa departe.
Dar ... acolo aia care vor sa o ia la dreapta sau pe banda din dreapta, care vor la stanga, stau pe banda din stanga ... toti respecta regulile, indiferent cat ar fi coloana de lunga, nu o iau pe banda mai libera si apoi intra in fata. Si cand merge cate unul din alte tari/parti si nu cunoaste zona, atunci intervine bunul lor simt si il lasa sa se incadrez, dar ei nu profita de asta. Si probabil la fel ar fi si la noi daca nu ar fi o droaie de profitori, dar ....

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
C@talin
post 3 Sep 2009, 21:35
Post #263

are doua pe sen.invers cand vii unde e prioritatea e 1 jumate ca restu sunt masini parcate biggrin.gif

--------------------
+
MadHawk1
post 3 Sep 2009, 22:11
Post #264

Clona lu' Sony

Nu cunosc zona si nici poza marita nu ma ajuta sa inteleg despre ce e vorba asa ca zic "pas"! blush.gif

--------------------
. . .
+
C@talin
post 3 Sep 2009, 22:20
Post #265

burestean adevrat ce ziceai ca esti, ai scazut in ochi mei tongue.gif

--------------------
+
MadHawk1
post 3 Sep 2009, 22:35
Post #266

Clona lu' Sony

Care "adevarat"? Ca sunt venit din "provintzie"! 04.gif

--------------------
. . .
+
C@talin
post 3 Sep 2009, 22:49
Post #267

aaaa bun ca moa .asa asa . La cat mai multi 243.gif sai rupem pe bucuresteni laugh.gif

--------------------
+
Filip
post 3 Sep 2009, 23:06
Post #268

Forumist

Mi-am parcat limuzina mai la 3 cm de bordura, acum nici un Tico nu mai incape intre copac si frumusetea mea de masina. Tehnic inca sunt pe locul meu de parcare, deci e legal. happy.gif cool.gif Si aproape am lipit-o de zid, ca macar daca cineva vrea sa mai umble la portbagaj, sa se chinuie al naibii. Macar atata multumire sa am si eu pana imi montez camera video. icon_twisted.gif

--------------------
Renault Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v 1998 ,1999, 2006
Fara Dacie viata e pustiu.
+
MadHawk1
post 3 Sep 2009, 23:10
Post #269

Clona lu' Sony

QUOTE(C@talin @ 3 Sep 2009, 23:49)
aaaa bun ca moa .asa asa . La cat mai multi 243.gif sai rupem pe bucuresteni laugh.gif
*

Cu ce strada incepem?? happy.gif

--------------------
. . .
+
C@talin
post 3 Sep 2009, 23:11
Post #270

cu strada iubita de toti cocalarii 243.gif magheruuu wub.gif

--------------------
+
12 Pages « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 23rd July 2025 - 21:21
Forum Renault