soferi care parcheaza ca idiotii, DATI-LE NUMERELE de inmatriculare AICI, ca sa invet
![]() ![]() ![]() |
soferi care parcheaza ca idiotii, DATI-LE NUMERELE de inmatriculare AICI, ca sa invet
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
se pare ca de rugala 1 tin seama doar provinciari,cei din bucuresti,nu
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(Diana @ 2 Sep 2009, 16:20) M-am lamurit, n-ai nici un rid sub frunte. Tocmai am activat optiunea 'Ignore', te rog sa faci la fel in ceea ce ma priveste. QUOTE(solenza_scala @ 2 Sep 2009, 16:30) Argumentul e solid, ce sa zic, dar indraznesc sa sper ca-ti vei face timp in curand... QUOTE(bion @ 2 Sep 2009, 16:40) N-are cum, dupa rotunjimi e scroafa... ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
QUOTE(DannyY @ 1 Sep 2009, 13:38) Daca intrati in sensul giratoriu, el avea dreptate iar tu greseai. In situatia descrisa tu puteai sa ocolesti sensul si cand veneai 'pe prioritate', te puteai incadra pe banda 1. Sau, asteptai sa treaca el, dupa care te incadrai pe banda 1- asta daca nu era ocupata de altcineva - si ieseai din sens Un topic asemanator: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1557325 Cum ![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
baitu cu regulile,? uiti regula 1 nu exista reguli
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
MadHawk1 |
![]()
|
Fir-as!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
DannyY |
![]()
|
E chiar greu...
Sensul giratoriu e format din niste cercuri concentrice 'Inainte' inseamna ca mergi pe banda ta, in cerc, pana se goleste rezervorul. Cand se intampla asta constati ca inca n-ai iesit din sens, dar ai ameteli. Ca sa iesi, virezi la dreapta. Daca esti pe cercul exterior, norocul tau. Daca nu, intai te asiguri, apoi te incadrezi, apoi iesi.... Daca ne punem unul dintre neuroni la munca, ne prindem.... Daca nu...aia e. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
MadHawk1 |
![]()
|
Dany-tata, tu ai vazut poza?
Ei nu intrasera inca in sensul giratoriu! Ce o fi asa de greu de priceput? ![]() PS: Cat priveste neuronu'.....cand mai multi iti spun ca esti beat, du-te si te culca! ![]() PPS: Recunoaste ca tu erai cu duba!!! ![]() ![]() This post has been edited by MadHawk1: 2 Sep 2009, 21:45 |
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
vezi ca e ceva asemanator ca ala din poza si aici in buc,pe sebastian mihai cand te duci spre dr taberei.da acolo e clar.care cum.
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(MadHawk1 @ 2 Sep 2009, 22:15) Dany-tata, tu ai vazut poza? Ei nu intrasera inca in sensul giratoriu! Ce o fi asa de greu de priceput? ![]() PS: Cat priveste neuronu'.....cand mai multi iti spun ca esti beat, du-te si te culca! ![]() PPS: Recunoaste ca tu erai cu duba!!! ![]() ![]() Un profesor de biologie din liceu avea o vorba la lucrarile de control: "Desenele fara explicatii au doar valoare artistica" Dupa ce te-ai uitat admirativ la poza, treci la nivelul superior: cititul. ![]() Pe urma, vezi ce prooroceste scriptura OUG195 prin arhanghelul ei Regulamentul de Aplicare, versetul 161: ![]() "Art. 161. - Conducatorul de vehicul care constata ca vehiculele care circula inaintea lui semnalizeaza intentia de a schimba banda de circulatie sau directia de deplasare este obligat sa asigure conditiile pentru realizarea acestor manevre in deplina siguranta." Din poza...duba era in fata reclamantului. Din text, tot asa. Din text reiese ca "a constatat ca ala cu duba a semnalizat stanga". Daca incidentul s-a produs la iesirea din sens, reclamantul nu are dreptate deloc, la politie ar fi pierdut. Daca s-a produs la intrarea in sens, tot nu are dreptate, dar si celalalt avea obligatia sa se asigure la schimbarea benzii. E adevarat ca la politie ar fi fost taxat cel cu duba, fiindca i-ar fi fost imposibil sa demonstreze ca se aplica 161. In loc sa-l faca pe ala dobitoc si imbecil, mai bine zice "bine ca nu s-a intamplat nimic" si gata. Din ce a scris si a desenat, cred ca nu era mare filosofie sa calce un pic frana si sa-l lase pe ala sa intre/iasa in/din giratoriu, chiar si fara sa stie articolul, ci din pura politete. Iti recomand cu caldura lectura atenta a "scripturii" mentionate, dupa ce o citesti, vei avea parte de mai putine socuri. ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
MadHawk1 |
![]()
|
Esti "blond" sau ti-e greu sa recunosti cand gresesti?
![]() Ce treaba are sula cu prefectura? Ala cu duba, conform marcajelor de pe asfalt, nu putea sa faca decat la dreapta sau sa mearga inainte! ![]() Du iuuuuuuu andarstend my? Tu za aiiiirpoooort!!! ![]() Capisci? ![]() QUOTE(C@talin @ 3 Sep 2009, 01:47) vezi ca e ceva asemanator ca ala din poza si aici in buc,pe sebastian mihai cand te duci spre dr taberei.da acolo e clar.care cum. ![]() Bre, Maria-Ta, nu mai sufla! Stai jos! Nota 1! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 3 Sep 2009, 08:17 |
--------------------
.
.
.
|
|
DannyY |
![]()
|
"Ala cu duba, conform marcajelor de pe asfalt" putea sa schimbe si banda de circulatie, ca avea linie discontinua.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
MadHawk1 |
![]()
|
E clar! Esti pierdut! "Mazgalelile" alea de pe asfalt, numite si "marcaje" iti spun ceva?
Banuiam eu ca nu! ![]() PS: Bre solnitza_scala, ia zii bre cum era! This post has been edited by MadHawk1: 3 Sep 2009, 08:22 |
--------------------
.
.
.
|
|
DannyY |
![]()
|
Art. 103. - Marcajul longitudinal format dintr-o linie discontinua simpla sau dubla permite trecerea peste acesta, daca manevra impune acest lucru.
Nu numai sagetile sunt mazgaleli-marcaje... Acu' ceri ajutoare? ![]() This post has been edited by DannyY: 3 Sep 2009, 08:21 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(DannyY @ 3 Sep 2009, 09:20) Art. 103. - Marcajul longitudinal format dintr-o linie discontinua simpla sau dubla permite trecerea peste acesta, daca manevra impune acest lucru. Nu numai sagetile sunt mazgaleli-marcaje... ... Esti dus! Si ce rol ar avea atunci acele "mazgaleli" de preselectare a directiei de mers? Aud? Nu mai te obosi! Ce vroiai? Sa traseze linie continua si sa nu mai iasa aia din sensul giratoriu? ![]() Daca te uiti cu atentie, cocalarul cu duba, ii "lua fata": [attachmentid=1627549985] Sper sa nu ma intalnesc cu tine in trafic! ![]() QUOTE(DannyY @ 3 Sep 2009, 09:20) Detalii suplimentare, mai exact o poza ar fi fost buna, dar daca asta ai inteles.....nu ma mir! N-ai cu cine! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 3 Sep 2009, 08:33 |
--------------------
.
.
.
|
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(MadHawk1 @ 3 Sep 2009, 09:25) Mda...o opinie experta...si documentata QUOTE(MadHawk1 @ 3 Sep 2009, 09:25) Si ce rol ar avea atunci acele "mazgaleli" de preselectare a directiei de mers? Aud? Nu mai te obosi! De ce sa nu ma obosesc? Poate reusesti sa intelegi, pana la urma. Ia asculta aici (pentru tine, voi folosi exprimari cat mai simple si clare): Pe banda pe care ma aflu, sunt niste sageti indicand niste directii. Pe banda alaturata sunt alte sageti, cu alte directii. Eu vreau sa merg pe directiile indicate de sagetile de pe cealalta banda. Banda mea e separata prin linie discontinua de cealalta. Schimb banda pentru ca linia discontinua imi da voie Urmez directia dorita pentru ca sageata de pe banda pe care m-am inscris imi arata acea directie. Sagetile alea nu-mi interzic schimbarea benzii de circulatie. Imi arata eventual ca, daca merg pe acolo, la un moment dat n-am sa mai pot schimb directia. Acum...if at all possible...poti sa-mi explici unde am gresit? Dar documentat, please. QUOTE(MadHawk1 @ 3 Sep 2009, 09:25) Ce vroiai? Sa traseze linie continua si sa nu mai iasa aia din sensul giratoriu? ![]() Eu nu voiam nimic. Urmaresc ce exista. Nu e problema mea ca marcajele nu-ti plac tie sau iti creeaza probleme de intelegere. Dar parca era "intrarea" in sens, nu iesirea... QUOTE(MadHawk1 @ 3 Sep 2009, 09:25) Daca te uiti cu atentie, cocalarul cu duba, ii "lua fata": [attachmentid=1627549985] Tot nu te-ai obisnuit cu cititul? Vezi ca mai sus am zis ca in cazul ala trebuia sa se asigure, dar faza putea fi evitata simplu, printr-o frana. QUOTE(MadHawk1 @ 3 Sep 2009, 09:25) Sper sa nu ma intalnesc cu tine in trafic! ![]() E valabila si reciproca... QUOTE(MadHawk1 @ 3 Sep 2009, 09:25) Detalii suplimentare, mai exact o poza ar fi fost buna, dar daca asta ai inteles.....nu ma mir! N-ai cu cine! ![]() Tu faci poze de fiecare data cand franezi ca sa nu se intample nimic? Si mai zici ca eu sunt ala "dus"... ![]() This post has been edited by DannyY: 3 Sep 2009, 09:14 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
DannyY |
![]()
|
Sa inteleg ca la pct.2 te-ai cam pierdut????
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.036 Joined: 23 July 09 ![]() |
Multe urari de bine bizonului care si-a parcat dacia in stilul asta. Eu platesc 70 ron/an la ADP ca sa-mi inchiriez un loc de parcare. Asta inseamna ca ar trebui sa POT folosi toate usile masinii. Nu mai zic de riscul sa-mi loveasca aripa spate (la el oricum nu mai conta la cat de carpita era chiar in coltul ala).
A, si mi-am gasit si capacul portbagajului fortat, tot in dimineata asta, n-au reusit sa-l deschida + ca am si lacat, insa trebuie reglata din nou incuietoarea, ca sta capacul prea sus acum. Multe urari de bine gen: plezniti-ar venele in cap de nenorocit!!! si acestui indvid. Nici n-are rost sa ma mai duc la politie, ca n-a lipsit nimic din portbagaj - nici nu l-a deschis. De azi inainte pun sigilii la portbagaj, sa fiu sigur, si parchez masina mai aproape de zid, macar sa se chinuie, nenorocitii naibii!! Ala de a parcat langa mine ca melteanu are numar la dacie B-54-MYL. This post has been edited by Filip: 3 Sep 2009, 13:05 Attached thumbnail(s) 03092009228.jpg ( Size: 223.89k ) Number of downloads: 234 03092009229.jpg ( Size: 233.26k ) Number of downloads: 253 03092009230.jpg ( Size: 252.9k ) Number of downloads: 277 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
esti cam exagerat , nu te supara , nu stiu exact care-i situatia acolo dar omu a parcat asa ca sa poata deschide usa fara sa ti-o atinga... in fine tu stii mai bine daca-i vecin daca a stat cu orele cu zilele sau doar era prin trecere si a statm cateva minute... apropo ce faci cu cartoanele alea la roti? mor de ras cand vad cartoane la roti prosoape pe volan
![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pozele sunt facute in curtea REMAT?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C@talin |
![]()
|
QUOTE(Filip @ 3 Sep 2009, 12:18) Multe urari de bine bizonului care si-a parcat dacia in stilul asta. Eu platesc 70 ron/an la ADP ca sa-mi inchiriez un loc de parcare. Asta inseamna ca ar trebui sa POT folosi toate usile masinii. Nu mai zic de riscul sa-mi loveasca aripa spate (la el oricum nu mai conta la cat de carpita era chiar in coltul ala). A, si mi-am gasit si capacul portbagajului fortat, tot in dimineata asta, n-au reusit sa-l deschida + ca am si lacat, insa trebuie reglata din nou incuietoarea, ca sta capacul prea sus acum. Multe urari de bine gen: plezniti-ar venele in cap de nenorocit!!! si acestui indvid. Nici n-are rost sa ma mai duc la politie, ca n-a lipsit nimic din portbagaj - nici nu l-a deschis. De azi inainte pun sigilii la portbagaj, sa fiu sigur, si parchez masina mai aproape de zid, macar sa se chinuie, nenorocitii naibii!! Ala de a parcat langa mine ca melteanu are numar la dacie B43MYL. tu ai face infart inseaman daca ai vedea cum parchez la mine la bloc tico langa alte masini ![]() ![]() ![]() Nici un vecin nu mia comentat nimic. ![]() Ps tot de bucuresti vb.Stii ce inseamna aia 2 cm de masina ![]() Sa nu se inteleaga ca-i blochez usa soferului,si nici eu pe a mea. Vad ca esti dala cu locu de parcare sus si in jos. sa nu cumva sa iti calce cineva marcaju.ca vai nu poti deschide toate usile ![]() Auzi cand ploua cum faci cu cartoanele ? ![]() This post has been edited by C@talin: 3 Sep 2009, 11:57 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Deci tu ai încercat portbagajul omului ...căutai loc de parcare, ha?!?!?
|
--------------------
.
.
.
|
|
DannyY |
![]()
|
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Markos @ 3 Sep 2009, 12:47) Muzeul Automobilului de la Mioveni. Ala a parcat break-ul un pic oblic pentru ca dadea cu fundul in copac. Daca isi plia oglinda, cobora prin dreapta si o lasa lipita de a ta ce faceai??? This post has been edited by daniel_p: 3 Sep 2009, 12:04 |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
C@talin |
![]()
|
se oftica ca nu mai poate da cartoanele jos de la rotile dupa stanga
![]() ![]() ![]() il vad in stare sa zgarrie cu cheia orice se aproprie de bijuteria lui ![]() This post has been edited by C@talin: 3 Sep 2009, 12:03 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut unul care pe langa cartoane la roti avea si cate un bat mai gros la fiecare roata pus pe muchia pasajului aripii pentru sustinerea caroseriei.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cartoanele alea is bestiale
![]() Da bucata aia de pavaj, ai cumparat-o sau ai furat-o de undeva? ![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 01:05 |