soferi care parcheaza ca idiotii, DATI-LE NUMERELE de inmatriculare AICI, ca sa invet
![]() ![]() ![]() |
soferi care parcheaza ca idiotii, DATI-LE NUMERELE de inmatriculare AICI, ca sa invet
solenza_scala |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
Attached thumbnail(s) 0001..jpg ( Size: 198.04k ) Number of downloads: 746 |
||
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|||
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
2009,2009
- xxx
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asa... da! |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
QUOTE(solenza_scala @ 9 May 2009, 17:52) Masina asta era parcata asa pentru ca proprietarului i-a fost lene sa mai faca 2-3 miscari ca sa intre langa restul .... ![]() ![]() ![]() ![]() Daca te uiti in partea stanga a imaginii, se vede un logan parcat mai putin sau mai mult peste linia de demarcatie intre locurile de parcare. Deci omul n-avea loc s-o bage in parcare. Si chiar daca ar fi reusit s-o parcheze acolo nu se mai putea da jos din masina dupa cum vad eu problema ![]() Wrong example my friend. Look for another one. |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
daca nu avea loc trebuia sa gaseasca alt loc de parcare
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
avea loc suficient sa iasa , am iesit eu dinlocuri mult mai strimte
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
dacialover |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 30 August 08 ![]() |
Oh, crede-ma, avea loc destul si sa parcheze si sa iasa, da i-a fost lene cocalarului...
|
--------------------
Dacia
Logan 2
Prestige 2008
- AG-08-LGN
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bag seama ca unora le cam place sa iasa din masina prin trapa.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
solenza_scala |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
TheFastOne |
![]() ![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.654 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Aleea barajul sadului, asta a ramas in mijlocul intersectiei dupa ce restul au plecat:
[attachmentid=1627527329] |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ceva poze cu scutere lasate aiurea nu ai?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.654 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Razi tu razi, dar macar alea nu ocupa niciodata un loc de parcare al unei masini.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Teoretic asa e, dar zilele trecute am vazut ceva similar (o motocicleta) care era asezata astfel incat sa nu mai incapa nicio o masina in jur. Deci se poate.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Lasa-l, bre, ca el nu e motociclist!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Vijelie, se poate, insa daca o motocicleta alege sa nu ocupe un loc de parcare, nu inseamna ca nu are voie sa faca asta. Inmatriculata e, impozit plateste..
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Sony |
![]()
|
...deci e plina de drepturi
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pacat ca n-am facut poza, dar era azi in intersectia mosilor / carol o motocicleta parcata pe prima banda, de aveau troleele o miscare super evaziva in ele ca s-o ocoleasca fara sa le zboare captatoarele
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Sony |
![]()
|
Pai platea impozite, deci avea dreptul sa stea acolo.
This post has been edited by Sony: 29 May 2009, 15:16 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
TheFastOne |
![]()
|
M-a enervat si pe mine azi un bou sau vaca dupa caz care a parcat in felul urmator. Nu se vede in poze dar va asigur ca absolut toate celelalte locuri de parcare si nu numai erau ocupate, in timp ce boul sau vaca ocupa 2 locuri de parcare, nu de alta da' el are suv dom'le.
Attached thumbnail(s) Imag087.jpg ( Size: 244.96k ) Number of downloads: 412 |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Are numere rosii.... nu este obisnuit cu masina ca sa faca o parcare
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Hai sa dezmortim topicul asta:
Strada Maria Rosetti este una destul de stramta, cu doua benzi, dar foarte aglomerata la ore de varf. Insa este un "destept" care probabil ca locuieste acolo (a doua sau a treia casa dupa intersectia cu Schitul Darvari) si pe care il doare in cot de ceilalti. Desi toti isi parcheaza masinile pe trotuar, asta isi lasa tot timpul (il intalnesc in fiecare zi) masina pe banda din stanga de gatuieste de tot traficul acolo: BMW seria 5 albastru, B 25 (parca) BMH. |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
nu cred ca ar mai face asta, dupa ce isi haraie cineva unpic oglinda de lateralul masini
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Erata: aseara melteanu era la "locul lui" si am reusit sa-i vad bine numarul: B 32 BMH.
|
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.020 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(TheFastOne @ 3 Jun 2009, 18:59) M-a enervat si pe mine azi un bou sau vaca dupa caz care a parcat in felul urmator. Nu se vede in poze dar va asigur ca absolut toate celelalte locuri de parcare si nu numai erau ocupate, in timp ce boul sau vaca ocupa 2 locuri de parcare, nu de alta da' el are suv dom'le. Exact asa parcheaza unii si la mine in curte, cand se mai gasesc (rar) mai multe locuri de parcare: dupa ce ca avem toti locatarii cu masini locurile platite la ADP, mai vin unii si parcheaza in spic, cand toti sunt cu masina parcata drept, iar locurile sunt marcate. Ultimul a fost cineva cu un ford focus break (sau o fi fost alt model tot Ford oricum), si a ocupat, cum spuneam, parcand in spic 2 locuri de parcare. Pacat ca nu am facut poze, ca se vedea foarte bine de la etajul de unde stau, dar sigur o sa revin pe topic cu poze, ca mereu se gaseste cate unul. Dupa ce ca era model nou, si sigur avea servodirectie, nu s-a obosit sa roteasca un pic mai mult de volan. Eu n-am parcat niciodata sa incomodez pe altii, cu toate ca n-am servodirectie, daca e spatiul ingust, fac manevre pana las masina dreapta, si cu spatiu intre portiere, sa nu fie probleme. |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Ieri, in jud. AR, o duba alba Fiat Ducato de prin anii '90 de culoare alba, adusa(nu am reusit sa vad numarul) mi-a facut o placere in trafic in felul urmator: El pe banda 1, eu pe 2, sa intram(era el umpic in fata mea) in sens. Idiotul semnalizeaza stanga, eu merg cu vreo 30 kmh inainte, el se baga in fata mea, gaozarul! Pun frana brusca. Mai aveam vreo 2 cm sa ne pupam. Si tot el ma injura, dobitocul...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by solenza_scala: 31 Aug 2009, 18:00 |
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
el are prioritate,stii ca tu erai vinovat daca il loveai nu ? .Ca nu te-ai asigurat la schimbarea benzi,daca zici ca sa petrecut in sens girator
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
solenza_scala |
![]()
|
Asta e situatia, in desen. Nu cred ca eu eram vinovat, ca banda lui avea sens inainte si la dreapta, banda mea - inainte si la stanga. [attachmentid=1627549371]
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 09:36 |