soferi care parcheaza ca idiotii, DATI-LE NUMERELE de inmatriculare AICI, ca sa invet
![]() ![]() ![]() |
soferi care parcheaza ca idiotii, DATI-LE NUMERELE de inmatriculare AICI, ca sa invet
kog |
![]()
|
||
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
@Kog. Mosu` o fi fost din Bruznic sau din Zabalt
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.036 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Era implacabil ca destinul
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
mai mult ca sigur era
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
bion |
![]()
|
Mai repede era
![]() Trust me ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
nu stiu de unde venea, posibil venit de pe sate de la Ususau, da' un lucru e sigur: e pericol public
This post has been edited by kog: 31 Aug 2009, 18:57 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
vreti sa vedeti parcari aiurea? duce-ti-va in carfur. La orice ora locurile de handicapati sunt ocupate de masini ultimul racnet... X5, X6, Q7, A4... cateodata stau si ma gandesc ca de bine o duc handicapatii... La ce masini au...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
Cred ca e o conditie "sine qua non" ca toti posesorii de "coenzime" Q7 sa parcheze ca porcii!!!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
migabryel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 31 March 06 From: Suceava ![]() |
pe o strada din suceava
Attached thumbnail(s) IMG_5649.JPG ( Size: 183.1k ) Number of downloads: 458 IMG_5651.JPG ( Size: 188.27k ) Number of downloads: 486 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
1.6mpi 2005
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(solenza_scala @ 31 Aug 2009, 18:59) Nu cred ca eu eram vinovat, ca banda lui avea sens inainte si la dreapta, banda mea - inainte si la stanga. [attachmentid=1627549371] Daca intrati in sensul giratoriu, el avea dreptate iar tu greseai. In situatia descrisa tu puteai sa ocolesti sensul si cand veneai 'pe prioritate', te puteai incadra pe banda 1. Sau, asteptai sa treaca el, dupa care te incadrai pe banda 1- asta daca nu era ocupata de altcineva - si ieseai din sens Un topic asemanator: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1557325 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
Cineva are nevoie de ochelari!
![]() Ai vazut si marcajul? ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Port ochelari
![]() Eu am vazut marcajul , dar tu ai vazut ca daca ar parca toti dupa marcaj n-ar incapea 2 masini una langa alta pe "strada" ? Uita-te ce distanta mica este intre marcaje si bordura din dreapta ![]() Eu sunt deacord cu cei care au parcat asa ... au "sacrificat" trotuarul , dar incap 2 masini pe strada ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Strada aia pare cu sens unic... Ce nevoie ar fi sa incapa 2 masini?
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cosmin, tata, unde ai mai vazut tu strada cu circulatie in ambele sensuri in care parcajele pentru sensul de mers pe dreapta sa fie amplasate pe stanga, adica cine vrea sa parcheze sa intre pe contrasens, iar la iesirea cu spatele sa-i tremure fundul si sa arunce ochii in toate directiile?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Marcajul locurilor alora de parcare ar fi fost corect acum vreo 10 ani pentru masinile care ar circula dinspre poza spre pozar. Asa era reglementata parcarea in spic. Avantajele evidente ale modului astuia sunt ca soferul se poate asigura foarte usor si pleaca de pe loc in directia traficului. Acum habar nu am cum (nici macar "daca") e reglementata parcarea in spic.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
QUOTE(DannyY @ 1 Sep 2009, 13:38) Daca intrati in sensul giratoriu, el avea dreptate iar tu greseai. In situatia descrisa tu puteai sa ocolesti sensul si cand veneai 'pe prioritate', te puteai incadra pe banda 1. Sau, asteptai sa treaca el, dupa care te incadrai pe banda 1- asta daca nu era ocupata de altcineva - si ieseai din sens Un topic asemanator: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1557325 Ori nu cunosti codul rutier ori n-ai inteles situatia. Cand intri intr-un sens giratoriu toate benzile se deplaseaza spre dreapta. Cocalarul cu duba nu a urmat marcajul spre dreapta, ci chiar s-a dus spre stanga peste colegul nostru. In viziunea ta a procedat perfect legal! ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
tatabobu....
mai nou se practica si in bucuresti..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
C@talin |
![]()
|
QUOTE(Diana @ 2 Sep 2009, 15:08) Ori nu cunosti codul rutier ori n-ai inteles situatia. Cand intri intr-un sens giratoriu toate benzile se deplaseaza spre dreapta. Cocalarul cu duba nu a urmat marcajul spre dreapta, ci chiar s-a dus spre stanga peste colegul nostru. In viziunea ta a procedat perfect legal! ![]() si stiam ca in sens giratoriu se practica totusi prioritatea de stanga ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 2 Sep 2009, 12:50) Cosmin, tata, unde ai mai vazut tu strada cu circulatie in ambele sensuri in care parcajele pentru sensul de mers pe dreapta sa fie amplasate pe stanga, adica cine vrea sa parcheze sa intre pe contrasens, iar la iesirea cu spatele sa-i tremure fundul si sa arunce ochii in toate directiile? Asa-i ca n-ai fost prin Galati in ultima vreme ? ![]() P.S. : n-a specificat nimeni ca strada aia e cu sens unic ![]() L.E. : tind sa cred ca aveti dreptate si ca e sens unic... ceea ce inseamna ca am gresit ! Sorry ! ![]() Dar tinand cont ca toti au parcat aiurea ( nu au respectat marcajele ) , si voi ati fi parcat la fel ! ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 2 Sep 2009, 14:50 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Daca strada aia nu e cu sens unic, cei care au facut marcajele alea de parcare sunt niste tampiti, pentru ca pe ce ramane din strada nu mai incap doua masini.
|
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(kog @ 31 Aug 2009, 18:08) am patit cu tata o faza dura. Veneam din "oras" cu scanduri ![]() Asta e dubios? Atunci nu pot sa explic mersul unui camionagiu, care sambata la amiaza, venind dinspre Simand spre Nadab, mi-a facut dauna totala un Ford Mondeo iar in lant am lovit alte 4 masini. Motivatia soferului a fost ca nu si-a dat seama ca este o coloana de masini care stationeaza, si ca de aia avea 90Km/h cand a intrat in mine. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Tu erai în dreapta, nu? Din câte știu minorii nu au voie să conducă?
This post has been edited by Lostboy: 2 Sep 2009, 14:58 |
--------------------
.
.
.
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(Diana @ 2 Sep 2009, 15:08) Ori nu cunosti codul rutier ori n-ai inteles situatia. Cand intri intr-un sens giratoriu toate benzile se deplaseaza spre dreapta. Oau. Oau a doua oara. Sunt impresionat. Dar, pe principiul egalitatii intre sexe, nu te pot trata cu indulgenta, fiindca ar insemna sa fiu misogin....si nu sunt. N-am vazut nici un sens giratoriu din asta de se deplaseaza benzile in el... Mai putina bere daca te ameteste... Benzile alea chiar stau pe loc... ![]() Acum...daca tot n-ai reusit sa dai click pe linkul ala, ia desfasoara tu sensul in asa fel incat sa obtii o sosea dreapta (rectilinie) cu N benzi de circulatie (cate sunt in sens). Iesirile sunt stradute pe partea dreapta a acestei sosele si perpendiculare pe ea. Ia o coala alba, un creion si deseneaza chestia asta. Cel de pe banda 1 are voie sa mearga inainte sau sa vireze la dreapta cand pofteste neuronul sau. Din cate imi amintesc, omul chiar semnaliza stanga, aratand ca nu va iesi din sens. Cel de pe banda 2, daca vrea sa iasa, trebuie sa intre intai pe banda 1. Ceea ce inseamna ca NU cel cu duba a gresit, ci solenza_scala, care a vrut sa iasa din sens de pe banda 2, taindu-i fata celui cu dubita. N-are nici o legatura cu forma fizica reala a sensului giratoriu. Faptul ca intrarea si iesirea formeaza INTAMPLATOR o dreapta tangenta la cerc nu are nici o importanta! Regulile sunt aceleasi. E totusi adevarat ca circulatia intr-un sens giratoriu ar trebui tratata la modul special atat in scoala de soferi, cat si in codul rutier. Daca tot n-ai inteles...repeta exercitiul pana cand iti iese. ![]() Parerea mea personala este ca marcajele au ramas acolo dinainte de a se institui sensul giratoriu si au provocat o confuzie. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
Intr-adevar, mai bine sa fii porc misogin decat sa accepti ca ai gresit!
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
solenza_scala |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
QUOTE(DannyY @ 2 Sep 2009, 16:18) Cel de pe banda 1 are voie sa mearga inainte sau sa vireze la dreapta cand pofteste neuronul sau. Din cate imi amintesc, omul chiar semnaliza stanga, aratand ca nu va iesi din sens. Cel de pe banda 2, daca vrea sa iasa, trebuie sa intre intai pe banda 1. Ceea ce inseamna ca NU cel cu duba a gresit, ci solenza_scala, care a vrut sa iasa din sens de pe banda 2, taindu-i fata celui cu dubita. Eronat, dar nu am timp sa explic acum. This post has been edited by solenza_scala: 2 Sep 2009, 15:30 |
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
bion |
![]()
|
QUOTE(Diana @ 2 Sep 2009, 15:20) O fi misogin ? ![]() This post has been edited by bion: 2 Sep 2009, 15:40 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 01:21 |