Megane... Reno Megane !
![]() ![]() |
Megane... Reno Megane !
adrian mgn |
![]()
|
||
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
BMC filters-Chrome window trims-Xenon
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|||
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
deoarece prima consola cu navigatie facuta de mine s-a dovedit a nu fi prea user-friendly" si avea ceva probleme de fiabilitate ... am facut alta.de data aceasta am modificat o consola de megane 2 facelift , lucru ce mi-a permis un spatiu de "manevra" mai larg si am inlocuit naviu cu unul Sony Nav-u.
acum este "in probe" ... daca voi fi multumit de ea , am sa ii fac si ultimele finisaje ... daca nu ... mai incerc ![]() si cateva poze ( slabe calitativ pt. ca sunt facute cu telefonul) : 06072009_001_.jpg ( Size: 277.55k ) Number of downloads: 1193 06072009_004_.jpg ( Size: 272.25k ) Number of downloads: 1316 06072009_005_.jpg ( Size: 279.69k ) Number of downloads: 1343 |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
|
Adi86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 322 Joined: 28 July 08 From: Lausanne, Switzerland ![]() |
Adrian, frumoasa masina
![]() Poti sa-mi spui te rog de unde ai cumparat rama de la mp3? Merci! |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
Razor |
![]()
|
![]() Doc Group: Members Posts: 530 Joined: 25 January 07 From: Timisoara ![]() |
Frumos rezultatul, mai ales dupa atata munca... bravos, abia astept sa il vad live.
Drum intins si cat mai putine: "Semnal GPS inexistent..." by Ioana/Marcel |
--------------------
VW / Honda
Passat 2.0 TDi / CBR 600RR
2010 Highline / 2008 Inteligenta artificiala nu se compara cu prostia naturala
And God said: Ride hard, I've got your back! |
|
adrian mgn |
![]()
|
Multumesc Razor !!
Adi ... rama adaptoare am cumparat-o de la un coleg de forum ce o avea "listata" la Bursa.cred insa ca se gasesc relativ usor aceste rama ... mie insa mi-a fost mai usor asa. |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nici o noutate????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
adrian mgn |
![]()
|
sper zilele astea daca imi permite timpul ...
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
|
adrian mgn |
![]()
|
Buuun ... deci tocmai ce am efectuat revizia de 30000 km ( consumabile ... in rest nu au fost probleme ).Masinuta merge brici in continuare.
Am terminat si de montat vechiul display cu temperatura exterioara in sertarul de sub casetofon si acum muncesc la incalzirea in scaune. Am hotarat sa bag in "revizie capitala" jantele de 17" care au avut de suferit destul de mult de pe urma autostrazilor romanesti asa ca momentan ... i'm running on fifthteen ![]() Cand termin am sa fac o mica sedinta foto ... pana atunci [attachmentid=1627555394] |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
17 iarna?...
![]() ![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
adrian mgn |
![]()
|
aaa nu ... m-am exprimat gresit scuze
![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Urate rau jantele astea
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Chiar ca-s urate,coane Hack!
![]() Nu stiu ce a fost in capul lui Adrian sa-si "sluteasca" masina cu ele! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
adrian mgn |
![]()
|
Da Hack .. e un eleron acolo.
Cat despre jante ... nu am pretentia ca sunt frumoase , acum sa fiu sincer nici chiar urate nu le consider , insa sunt potrivite pentru scopul lor si anume sa echipeze masina in lunile de iarna cand mocirla , noroiul si antiderapantul de pe strazi isi fac de cap cu rotile masinilor.Si oricum consider ca niste cauciucuri de 195 - 65 - 15 nu merita niste jante mai frumoase ![]() Marian ... te-am vazut azi pe Rebreanu ... tractai cu Beemeru' un Astra ![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Poooi o colega a vrut sa verfice rezistenta stalpilor de iluminat din parcarea Real2.
![]() Scorul "meciului"?1-0 pt stalp! Rezultatul l-ai vazut si matale.Restul amanuntelor ti le "livrez" cand ne vedem la o cafa ca nu vreau sa-ti poluez topicul. On Cand "ti-a crescut" codita aia "lippe spoiler" ca io n-o vazui? ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
adrian mgn |
![]()
|
o am de ceva timp ... nu de mult insa.doar ca live nu sare asa in ochi ca si in poze
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
|
marian-j |
![]()
|
Clar!
Tre' sa-mi fac un "itp" la "faruri"! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Jentile alea probabil ca ar sta bine pe alta masina dar nu pe Megane 2, in fine de iarna sunt bune
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
adrian mgn |
![]()
|
Eleronul este unul universal - daca pot sa-i zic asa - insa a trebuit mesterit ceva la el ca sa se potriveasca cat de cat cu spatele masinii ... ma refer in special la luftul acela de pe portbagaj pt. care a trebuit sa fac un sant in el ca sa intre cat de cat , si la margini pe care le-am rotunjit putin si dat un pic de inclinatie atfel incat sa continue linia stopurilor .
in postul 139 se vede mai bine This post has been edited by adrian mgn: 5 Oct 2009, 13:42 |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
|
Hack |
![]()
|
E atat de discret incat abia se observa, pozele alea le-am mai vazut dar nu mi-a sarit in ochi eleronul
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
adi... ce anvelope ai in postul 139 pe spate..... par puse invers.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
adrian mgn |
![]()
|
Hack ma bucur daca zici ca e discret ... pt. ca asta si am intentionat sa fac.E prins cu o banda dublu adeziva insa una extrem de subtire si rezistenta.
B76... din cate imi aduc aminte erau niste anvelope Pirelli de 225 (nu le mai am) insa nu imi aduc aminte sa fi fost montate invers ... poate din cauza pozei de proasta calitate. |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
|
adrian mgn |
![]()
|
Un mic preview cu noile roti de 18 " ... inca nu sunt gata , mai am capacele de la prezoane de facut insa ... daca tot a venit vremea buna hai cu niste poze
![]() [attachmentid=1627599972] [attachmentid=1627599973] [attachmentid=1627599976] [attachmentid=1627599978] [attachmentid=1627599980] va mai urma un set la final ... sper saptamana viitoare This post has been edited by adrian mgn: 7 Mar 2010, 14:43 |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Fara suparare , dar mie nu-mi plac jantele astea ... jante negre ... masina neagra ... parca nu "merge" ... ( parerea MEA ! )
This post has been edited by cosmin_2300: 7 Mar 2010, 14:28 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
danni_swn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 26 January 10 From: deta,timis ![]() |
Pai cum ar fi fost mai faine,cromate?
![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna
1995 rt 2.0
- tm 09 swn
|
|
Villanueva |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 582 Joined: 4 June 09 ![]() |
Arata foarte bine !
|
--------------------
.
.
.
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Mie mi se par geniale jantele negre. Singurul lucru ce nu imi place din tunarea asta este banda cromata de la baza geamurilor laterale, parca nu se incadreaza in liniile caroseriei.
Oricum, arata super masina ![]() |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
buza aia imensa le face sa para pe 16
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
daca n ar avea banda aia pe buza ar fi
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.515 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Finut eleronul.
![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Foarte bine arata Adrian!
![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 21:03 |