Megane... Reno Megane !
![]() ![]() |
Megane... Reno Megane !
c_numele |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 225 Joined: 20 December 07 From: Deva ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 2.2
2007 1.6 16 v Lux privilege
|
|||
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
De unde ai luat baghetele Adrian?
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
dan22y : acela este un mic suport pt. telefonul mobil ... un magnet pe care se " prinde" telef.
c_numele : multumesc frumos ! hack : baghetele sunt cele originale ale masinii ... din pacate , dupa o cautare asidua pe la firme de tuning din tara si nu numai am ajuns la concluzia ca ori nu se mai fac ori nu stiu eu unde sa caut ... asa ca singura solutie ramasa a fost "customizarea" celor de pe masina . |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
BMC filters-Chrome window trims-Xenon
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Am inteles, mersi de raspuns
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
daniel_renault |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 11 November 08 From: TG-MURE$ ![]() |
frumoasa masina i foarte ingrijita sa o stapanesti sanatos
|
--------------------
renault megane
renault megane
2000 Hatchback..1.6.16v-107
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
multumesc Daniel!
in alta oride de idei ... azi plec in concediul de sarbatori si nu voi mai avea acces la net asa ca ... va urez de pe acum tuturor Sarbatori Fericite si sa ne auzim si sa ne citim cu bine la anul ! ![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
|
Hack |
![]()
|
Concediu placut si Sarbatori Fericite!
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
adrian mgn |
![]()
|
Astazi am facut revizia de 20000 km ... ulei Castrol EDGE , filtre Man in afara de cel pt. polen care e luat de la colegul Tudor ( carbon activ ) si ... surpriza cea mare a fost ca desi am mers la service pregatit sa dau 180 - 280 ron pe filtrul de motorina cu senzor de apa ... am platit in final 98 ron pe unul, ca am gasit acolo filtru identic cu cel de pe masina , tot cu senzor de apa ... dar de Logan 1.5 dci.
In rest nu au fost alte probleme ... bucse ok , flanse ok , placutele si discurile mai duc inca o revizie ... asa ca e de bine ![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Si masajul(revizia) cat a costat?
|
--------------------
a
b
c
|
|
adrian mgn |
![]()
|
uleiul si filtrele 470 ron + 50 ron manopera fara schimbat filtru polen, pe care l-am schimbat eu ulterior ca inca nu-l aveam la ora aceea.
This post has been edited by adrian mgn: 13 Jan 2009, 18:21 |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
20.000 km... ehe... ce vremuri...
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Adrian, sa inteleg ca nu ai facut revizia intr-un service autorizat Renault?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
adrian mgn |
![]()
|
exact ... revizia a fost facuta la service-ul unei cunostiinte ... pt. faptul ca la Reno nu ma lasau sa fac revizia cu consumabilele mele (mult mai de calitate decat ale lor
![]() ![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
|
DanM55 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 30 November 08 From: Bacau/Tulcea ![]() |
Salut, frumoasa masina. Acum am citit tot topicul fara sa ma plictisesc, sunt curios ce o sa mai modifici.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji 1.5 dCI 70 CP
2007
|
|
adrian mgn |
![]()
|
multumesc frumos DanM55 ... legat de modificarile ulterioare cred ca o ordine aproximativa ar fi in conditiile in care totul imi merge bine
- xenon - zilele astea - schimbare culoare jante - remapare - probabil ca luna viitoare - customizare bara fata / spate - izolare fonica +/_ folie pe geamuri ... ultimele doua cand se mai incalzeste afara ![]() - modificare interior - printre ele as dori sa schimb linia audio cu una nu ultimul "ragnet" ... ci ceva ce sa-mi satisfaca cat de cat nevoia de fidelitate a sunetului - si aici J.D. e principalul vinovat pt. ca dupa ce am facut auditie muzicala la el in masina mi se pare ca la mine merge muzica pe caseta audio demagnetizata ![]() apoi am sa vand masina ![]() glumesc! ... desi cam asa se intampla Inca o data vreau sa-i multumesc prietenului meu Vali aka Razor care si-a transformat garajul in "terenu meu de joaca" si si-a petrecut multe ore alaturi de mine "mesterind" la masina. ![]() ![]() This post has been edited by adrian mgn: 14 Jan 2009, 23:27 |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
|
Hack |
![]()
|
QUOTE(adrian mgn @ 14 Jan 2009, 23:20) - printre ele as dori sa schimb linia audio cu una nu ultimul "ragnet" ... ci ceva ce sa-mi satisfaca cat de cat nevoia de fidelitate a sunetului - si aici J.D. e principalul vinovat pt. ca dupa ce am facut auditie muzicala la el in masina mi se pare ca la mine merge muzica pe caseta audio demagnetizata ![]() True true ![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adrian mgn @ 14 Jan 2009, 21:20) exact ... revizia a fost facuta la service-ul unei cunostiinte ... pt. faptul ca la Reno nu ma lasau sa fac revizia cu consumabilele mele Tocmai deasta ma miram si eu. Reno nu accepta nici macar cu piesele mele in afara garantiei. Ce xenon ai de gand sa-ti pui? This post has been edited by St: 15 Jan 2009, 17:22 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
adrian mgn |
![]()
|
QUOTE(St @ 15 Jan 2009, 17:21) Reno nu accepta nici macar cu piesele mele in afara garantiei. si in conditiile astea tu iti mai faci reviziile la ei? nu de alta dar sa mai dai si o caruta de bani si sa te oblige sa pui consumabilele lor ... nu neaparat ca alea ar fi nasoale rau ... dar totusi nu poti compara Elf cu Castrol sau Motul de exemplu. Ce xenon ai de gand sa-ti pui? Mi-as dori un aftermarket pe care sa nu scrie in chinezeste ![]() Vor fi pe faza scurta de 35w si de 4300 sau 5000 k. |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adrian mgn @ 14 Jan 2009, 23:20) - printre ele as dori sa schimb linia audio cu una nu ultimul "ragnet" ... ci ceva ce sa-mi satisfaca cat de cat nevoia de fidelitate a sunetului - si aici J.D. e principalul vinovat pt. ca dupa ce am facut auditie muzicala la el in masina mi se pare ca la mine merge muzica pe caseta audio demagnetizata ![]() QUOTE(Hackmikey @ 15 Jan 2009, 08:13) ![]() Adi...stii ca te poti baza pe mine! ![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
Razor |
![]()
|
![]() Doc Group: Members Posts: 530 Joined: 25 January 07 From: Timisoara ![]() |
Pai te invitam la "terenul meu de joaca" cu idei noi
![]() Adi, trebuie sa ne gandim de pe acuma la motive de plecat de langa fete ![]() This post has been edited by Razor: 17 Jan 2009, 10:54 |
--------------------
VW / Honda
Passat 2.0 TDi / CBR 600RR
2010 Highline / 2008 Inteligenta artificiala nu se compara cu prostia naturala
And God said: Ride hard, I've got your back! |
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
adrian, inelele de la ceasurile de bord si bagheta de deasupra torpedoului cu ce le-ai vopsit? sau sunt tot colantate, ca si baghetele?
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
adrian mgn |
![]()
|
nu sunt colantate ... sunt vopsite cu vopsea in nuanta celei din jurul schimbatorului dupa o prealabila pregatire ( matuire ... dat cu primer .... etc )
si daca tot e masina curata ... un set de poze noi ![]() a.JPG ( Size: 62.97k ) Number of downloads: 1545 as.JPG ( Size: 91.32k ) Number of downloads: 1623 d.JPG ( Size: 75.6k ) Number of downloads: 1577 This post has been edited by adrian mgn: 20 Jan 2009, 18:14 |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Cool photos!
![]() ![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
adrian mgn |
![]()
|
Da ... e una mai mica decat cea originala care mi s-a parut un pic prea lunga ... intamplator am gasit-o cand cautam sa-mi cumpar antena dupa ce cineva si-a "cumparat-o" pe a mea.
![]() This post has been edited by adrian mgn: 21 Jan 2009, 18:07 |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
|
adrian mgn |
![]()
|
De pe lista de modificari mai check-uiesc kitul de xenon... si o poza cu rezultatul
![]() DSCF1611.jpg ( Size: 277.35k ) Number of downloads: 1475 |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Ce culoare are xenon-ul? 5000k?
|
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
adrian mgn |
![]()
|
yeap .... 5000k , 35 w
![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
|
adrian mgn |
![]()
|
se pare ca mi-am gasit haciu ...
![]() 100_0762.jpg ( Size: 100k ) Number of downloads: 1266 poza facuta azi la o "partida" de spalat masini cu Razor ... in stanga se pot observa si solutiile folosite. |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
|
Razor |
![]()
|
![]() Doc Group: Members Posts: 530 Joined: 25 January 07 From: Timisoara ![]() |
Asteptam cu nerabdare poze cu noul proiect
![]() Un teaser ceva... |
--------------------
VW / Honda
Passat 2.0 TDi / CBR 600RR
2010 Highline / 2008 Inteligenta artificiala nu se compara cu prostia naturala
And God said: Ride hard, I've got your back! |
|
adrian mgn |
![]()
|
sper sa fie gata pe la inceputul saptamanii viitoare ...
asa e bine ... fff.JPG ( Size: 52.62k ) Number of downloads: 532 |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 15:31 |