Un milion de Km in 4 ani, Ce parere aveti?
![]() ![]() ![]() |
Un milion de Km in 4 ani, Ce parere aveti?
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.976 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Da, la 2 milioane (mâine-poimâine) o să-i schimbe husa la volan și la scaunul șoferului, în rest e ca nouă.
Ăsta-i mic copil, eu cu bicicleta fac câte 70.000km pe an, dar că n-am timp de ieșit decât sâmbăta, că altfel erau mai mulți, și abia dacă s-a dus vopseaua puțintel de pe pedale și s-a lustruit ghidolina, în rest zici că acuma am cumpărat bicicleta. |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Daca o masina rezista 2-3 sute de mii de km, nu inseamna ca ea va merge bine-mersi pana la milion. In plus alea au mers pe o pista de test, cu 6 piloti, non-stop.
|
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Iar nenea ala e robocap. Cum naiba sa faci 700 km/zi 7 zile din sapte. Asta inseamna cel putin 11-12 ore pe zi de stat inmasina. Asta daca presupunem ca nu a avut concediu si daca nu a fost bolnav nici macar o zi sau nu a sarbatorit Craciun, Paste, Revelion si alte nimicuri d-astea. O intrebare fireasca este daca reviziile le facea in timp ce conducea? Pentru ca timpul fizic pentru o revizie nu exista, iar la km aia a avut revizii destule.
Pe langa cele 11-12 ore pe zi de condus mai luam in calcul si pauzele de shushu, alimentare, de kk si macar 2 ore pentru cele 3 mese. Astfel vedem ca nu prea ii mai raman nici macar 7-8 ore de somn pe noapte. Asa ca nea Bobica asta trebuie neaparat clonat. 5 Sep 2008, 22:00: Si cred ca este calugar pentru ca nici de sex cu nevasta nu mai are timp. Decat eventual cate un oral in mers cu centuristele. ![]() This post has been edited by Sony: 5 Sep 2008, 21:00 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Sexul nu e problema, de condus poate cu o mana.
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
mai, face sex el si cu mana lui...nu te ai prins
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ma, daca o ajuns la un meleon de km fara accidente (ca nu avea timp de asteptat politia sa vina la fata locului sa piarda timpu cu procese verbale si cu reparatii) o fi condus corect cu ambele maini pe volan. Si o fi ascultat ceva Audio book a lu' Marilyn Manson pe castofonu lui si a aplicat metodele auzite acolo.
This post has been edited by driverx: 5 Sep 2008, 21:57 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Si probabil manca doar paine si branza, sa fie sigur ca nu sta prea mult pe tron, daca se poate o data la 3 zile e perfect, sa nu piarda timpul.
Curios ce meserie o avea gigel asta. Sau e potlogar profesionist? This post has been edited by $$ilvviu: 5 Sep 2008, 22:04 |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
eu cred ca are km dati inapoi mai mult ca sigur are 2 milioane.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
emil_t |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
totusi motorul rezista, dar nu cred ca e la fel de adevarat testu ca pe unul virajat, teoretic motorul mergea constant, fara franari dese, fara uzura mare a suspensilor, dar noah si-au atins obiectivul de a arata ca un diesel poate trage tare pentru mult timp, dar noah ziceam ca era mai misto daca-l puneau pe un circuit virajat sa testeze masina la limita, oricum maisna nu cred ca ar rezista pe un circuit prea mult timp, nu pentru asta a fost proiectat, nah oricum mi somn acum
|
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
O alta curiozitate pe care o am eu: Cum de isi ia skoda un tip care stie ca isi va petrece 20 de ore pe zi in masina? Mi se parea mai normal sa cumpere o masina mult mai confortabila. Raportat la cat a platit pentru revizii si carburant, o diferenta de 20.000 euro la achizitia masinii ar fi o nimica toata.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() Este un exercitiu al mintii, a nu se lua ca atare...sau... |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
agent de publicitate.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Am inteles ca ducea persoane la munca in spania. Si cateodata si femei la produs
![]() Oricum daca chiar e reala situatia as fi curios sa spuna si cate turbine a schimbat, cate seturi de injectoare si asa mai departe ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
Nu a schimbat dom'le decat filtre si ulei. A... o singura data placutele de frana.
In rest masina e cu piesele originale. Fiind din grupul VAG abia si-a facut rodajul. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
|
Sony |
![]()
|
VAGinurile astea trebuie frecate mult ca sa se rodeze!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Prea multa agitatie pentru... nimic.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
cris06 |
![]()
|
![]() Mester Group: Members Posts: 597 Joined: 7 October 08 From: Iasi ![]() |
Adevarul e pe aproape! Va dau un exemplu: microbuz Mercedes Sprinter (penultimul model) face zilnic TUR-RETUR
![]() ![]() |
--------------------
Daewoo
TF19Y Cielo Exe Plus, E3/ GPL BRC 24-11 SEQ/
2006
- IS.06.---
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Domnul Ion Bobia nu e sofer de microbuz ci de skoda. Banuiesc ca omul trebuia sa mai faca si altceva pentru a-si castiga painea decat sa conduca toata ziua.
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
una e 400.000 la drum intins zilnic, una e 1.000.000. De asemenea motoarele de dube/tiruri sunt facute astfel incat scot o putere litrica mai mica decat autoturismele, la turatii mai mici si sunt mai fiabile. Problemele in Romania cred ca apar la caroserie, la motor daca se fac reviziile corect si se exploateaza corect nu trebuie umblat mult timp. Poate decat vreo turbina/injector la multi km...
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
400 000 la un Sprinter sau similar e nimic, abia si-a dat drumul cum se spune, am vazut destule si la 1,5 mil km si mergeau bine, probabil umblasera in motor macar odata.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cris06 |
![]()
|
![]() Mester Group: Members Posts: 597 Joined: 7 October 08 From: Iasi ![]() |
Am vrut sa fac remarca ca se poate parcurge 1 milion de km in patru ani! Oricum, pentru un sofer mi se pare enorm! Practic omul traieste numai la volan!
![]() |
--------------------
Daewoo
TF19Y Cielo Exe Plus, E3/ GPL BRC 24-11 SEQ/
2006
- IS.06.---
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
a aparut si in revista 4 cars...acolo clar e reclama pt ''scoda'':))
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Am convenit toti ca-i reclama si ca-i imposibil sa faci acest nr de km cu masina personala in acest timp.De ce nu se inchide?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
Eu zic sa-i dam link-ul sa vada niste pareri de la alti soferi
![]() |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
a.sa nu uit in revista 4 cars ziceau ca pe la 550.000km a schimbat ambreiajul,pe la 700.000 km o mica problema la cutie,la 930.000 a schimbat filtrul si uleiu de la motor:))
![]() ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 07:06 |