Un milion de Km in 4 ani, Ce parere aveti?
![]() ![]() ![]() |
Un milion de Km in 4 ani, Ce parere aveti?
Amedeus |
![]()
|
||
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|||
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Parintii mei au tot o Octavia 2. Masina a fost cumparata in Ian 2005 (printre primele in tara), deci in curand va face 4 ani si are 23 mii km
![]() Motor 1.6 FSI 115 cai, masina nu are nici o problema. F. bine construita, nu a intrat in service decat pt revizii. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
stiu eu 4 octavii 2 noi noute din care 3 cu probleme la cutie in primii 3.000 km...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
ptiu drace, alea sunt accidente.
![]() 8 Oct 2008, 19:48: QUOTE(ydaniel @ 8 Oct 2008, 07:27) a.sa nu uit in revista 4 cars ziceau ca pe la 550.000km a schimbat ambreiajul,pe la 700.000 km o mica problema la cutie,la 930.000 a schimbat filtrul si uleiu de la motor:)) ![]() ![]() aha, asta e din ciclu "masina mea nemteasca e fiabila dom'le, nu am schimbat nimic", dupa care se duce sa-si ridice "masina fiabila" din service dupa inca o runda de schimbat piese ![]() ![]() This post has been edited by aphophis: 8 Oct 2008, 19:48 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 8 Oct 2008, 19:07) E offtopic, dar nu pot sa ma abtin... Probleme grave? Si a parintilor mei cred ca are probleme cu timoneria fiindca mi se pare ca agata intr-a I-a uneori si am mai auzit probleme legate de vit I la octy 2. This post has been edited by Executron: 8 Oct 2008, 21:09 |
--------------------
VW Passat
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
QUOTE(Executron @ 8 Oct 2008, 22:09) E offtopic, dar nu pot sa ma abtin... Probleme grave? Si a parintilor mei cred ca are probleme cu timoneria fiindca mi se pare ca agata intr-a I-a uneori si am mai auzit probleme legate de vit I la octy 2. deci usor usor , treptat spui ce probleme ar avea deci nu e perfecta. |
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
Executron |
![]()
|
Nu am spus ca e perfecta. Am spus doar ca nu are probleme. Aia nu e consider problema pentru ca eu sunt obisnuit cu alea de la mine de la Passat ca cloncane bratul aia... ca imi scapa ulei pe la garnitura de la tacheti.. ca pica servofrana d-astea
![]() Nu vreau sa poluez topicul fiindca nu e corect. Pt mai multe comentarii v-astept la mine pe topicul de la Jurnal de Bord. http://www.daciaclub.ro/Volkswagen-Passat-B5-5-t121250.html ![]() This post has been edited by Executron: 8 Oct 2008, 23:01 |
--------------------
VW Passat
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Teoretic este posibil sa aiba numarul asta de km dar arata prea bine masina la km astia si a schimbat prea putine piese si mai ales ambreiajul asa tarziu? Daca tot vroiau sa o prezinte asa, ar fi trebuit sa prezinte o sumedenie de piese schmbate. Ar fi fost mult mai plauzibil. Intr-un milion de km ar fi trebuit ambreiaj de mai multe ori, amortizoare de mai multe ori, capete de planetara de mai multe ori si multe altele care nu imi vin acum iar la motor nu ma bag s.a.m.d. Parerea mea ca abordarea prezentarii este gresita.
This post has been edited by ionutctn: 9 Oct 2008, 00:15 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
bolek_bolek |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 14 June 06 From: Bucurestii din deal ![]() |
Pe vremea cand nu se uita nimeni la km la firma la noi, si conduceau 2 soferi, se mergea uzual cam 7 ore pe zi destul de tare, media anuala fiind de 120-130 mii km. In 4 ani asta era cam 500k km (dar aveam dacii si nu le tinea firma asa mult) . Dar un milion de km , si condusi de unu singur nu are cum sa ii faca decat in SUA pe highway.
|
--------------------
dacia
slz
$K@|@_04
- Numar inmatriculare Dau raspunsuri tampite la intrebari tampite.
Conduc Incet, Dar Prost...asa , ca si voi... |
|
sltraian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 11 December 07 ![]() |
De acord ca site-ul e creat doar pt reclama, putine sanse sa fie adevarat.
Putin offtopic: exista vre-o discutie pe forum despre recordurile in km pt Logan si povestile lor? Am cautat dar nu am gasit ceva la obiect. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / 1.5 dCi Ambiance
- TM 012345
|
|
costelish |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 29 July 08 ![]() |
Evident e tras de par, dar cum ati vrea sa-si creasca ratingul cand vanzarile scad?
|
--------------------
dacia
logan
2005
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(sltraian @ 25 Oct 2008, 12:28) Putin offtopic: exista vre-o discutie pe forum despre recordurile in km pt Logan si povestile lor? Am cautat dar nu am gasit ceva la obiect. pai e un topic cu loganu la 100000km. cu ochii mei am vazut un logan diesel cu 171.000km venit la revizie. nu am discutat cu proprietarul despre probleme sau piese schimbate |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 07:27 |