Citatie, Martor ACCIDENT RUTIER
![]() ![]() ![]() |
Citatie, Martor ACCIDENT RUTIER
cosmin_2300 |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|||
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Esti obligat sa te duci ..atat legal cat si moral.
![]() |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Am vb cu un judecator acum ... o sa fiu chemat la Politie , Procuratura , Judecatorie si daca se continua .. si mai departe
![]() Asa-i cand te mananca si n-are cine sa te scarpine .... . ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 5 Sep 2008, 21:37 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Tot la judecatorie , pana se plictisesc aia de mutra mea
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Si eu iti recomand sa mergi si sa nu patesti ca mine.
This post has been edited by logan1.5dci: 5 Sep 2008, 21:52 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Normal daca se consemneaza declaratia ta la dosar nu are pt ce sa te cheme de 'nspe mii de ori.
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(logan1.5dci @ 5 Sep 2008, 22:51) Da' tu ce-ai patit ? QUOTE($$ilvviu @ 5 Sep 2008, 23:01) Asta mi-a spus judecatorul ... si mi-a mai zis sa vorbesc cat mai putin ... ca sa nu ma cheme de multe ori ... ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cosmine, te duci la militie si le spui alora sa-ti ia declaratie pe formular tip (nu mai stiucum dracu' il cheama, e un tipizat special pentru declaratii, nu hartie scrisa de tine cu mina)). Daca ti-a luat marturia pe ala, poti sta linistit pina incepe procesul (DACA va incepe, desi nu pare). Dupa ce incepe procesul, vei fi chemat O SINGURA DATA si pe urma vei primi instiintarea acasa cind se va termina cazul.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 5 Sep 2008, 23:04) Aha, te-am facut curios. Pai m-au chemat la tribunal(martor) la ora 8:00, si am intrat la ora 14:30, ........si am intrat degeaba ca avocatul unei din parti a venit cu ceva medical si s-a amanat. A doua oara identic, numai ca am intrat pe la 12:10 ......si tot asa, inca nu iesise din spital. Se pregateau sa amane iar, m-am ridicat in doua picioare, le-am povestit ce v-am spus si voua si in termeni protocolari le-am spus ca eu am treaba si ori ma asculta acum ori nu mai vin. Judecatoarea a zis ca este indatorirea mea sa vin, a zis grefierei sa consemneze. Nu m-am mai dus, oricum aveau declaratia mea data la procuratura, am mai primit o citatie dar nu m-am dus, apoi liniste. This post has been edited by logan1.5dci: 6 Sep 2008, 10:38 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Si mie mi se pare de bun simt ca ala cu VW e nevinovat daca i-a sarit toagla in fata si el mergea legal. Insa e posibil ca familia biciclistului sa dea in judecata martorul?
Chiar daca te cheama la politie pt. declaratii, sunt convins ca poti sa mergi cand poti tu, nu cand vor ei. Declaratia o poti da si la ora 23. |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
HellRaiser |
![]()
|
![]() Oameni suntem, printre animale traim! Group: Members Posts: 87 Joined: 2 January 08 From: Bucuresti; Titan City ![]() |
Hai sa nu incepem sa ne dam cu parerea cine este vinovat, asta e treaba politiei. Situatia difera de la caz la caz.
Offtopic: Eu am fost martor la un accident similar. Un pustiulica (aprox. 20 ani) aflat intr’o berlina de prin 90, a accidentat pe trecerea de pieton un copil de aprox. 12 ani. Contra sensul era blocat, masinile erau bara la bara. 3 persoane au inceput sa traverseze pe trecerea de pietoni de pe stanga (contrasens – 2 sensuri cu 2 benzi fiecare); erau practic invizibili pentru ca nu ii puteai vedea din mers intre masinile respective care erau bara la bara. Pustiul de la volan a incetinit, s’a asigurat, si cand a calcat pe acceleratie ia sarit copilul in fata. A fost luat pe bot, tarat 3-4 metrii intre bara si asfalt dupa care aruncat putin in fata. Nu a patit absolut nimic. Chestia asta s’a intamplat deoarece copilul era pe trotineta si a fugit de langa parinti ca deh, e pe trecere. In momentul in care a fost lovit, parintii abia facusera 1 metru pe trecerea de pietoni. In mod normal are si soferul vina lui (beleste ochii mai bine, dar cam atat) dar nu poti sa ii iei capul ca nu esti in stare sa iti supraveghezi copilul, si fuge de langa tine pe trecerea de pietoni. QUOTE(Sudsemnatu @ 5 Sep 2008, 21:34) Subscriu. “Pentru ca Romania va creste cu bun simt si responsabilitate” dupa cum spun campaniile Rompetrol. Daca poti sa faci ceva eu zic sa faci. |
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B - 72 - *** ---===*** Inca astept un raspuns concret*De ce doar pe amenzile mele scrie pretul corect ? ***===---
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Daca faci un drum de 400 km, cu opriri. Treci prin orase aglomerate, treci de 200 de treceri si semafoare si ajungi in Bucuresti, noaptea, in Baneasa sa zicem. Acolo sunt cateva treceri semnalizate precar, doar cu panou si panoul e pe partea dreapta a drumului, iar tu esti pe banda a doua, iar din fata te agaseza farurile celor care ies din Bucuresti. Si sa zicem ca pe banda a treia, da prioritate brusc, unul cu o dacie veche la care stopurile nu se vad bine, nici cand esti in spatele masinii, si pt ca sunt la 45 grade in raza ta vizuala, chiar nu poti sa vezi nimic. Si dintr-odata sare unul in fata, doar pt ca s-a oprit o masina in fata lui la trecere ....Si normal ca esti vinovat in ochii altora, pt ca nu ai vazut semnul de trecere de pe stalp, pt ca asfalt nu era urma de vopsea macar. Nu credeti ca noaptea trebuie sa fi Superman in Romania?! Altii pun niste bariere despartitoare intre sensuri special ca sa nu se ajunga aici, dar in Romania trebuie sa te ia de piept, unul, care mai crede inca ca in viata lui nu a avut accidente, pt ca este un superman si vede si simte ceva ce nu e vizibil, dar in realitate nu intelege, in mintea lui ingustata, ca are doar NOROC si ca sufera de IPOCRIZIE cronica. La fel si politia, in cunostinta de cauza, stie de drumuri cu risc mare, nesemnalizate si prost amplasate, doar daca vinovatul este un barosan, lucru adevarat si in cazul asta, dar daca o pateste un amarat iti baga pe gat ideea ca trebuia sa reduci viteza pana la limita oricarui...bla bla....dar daca ar fi asa, pe orice drum neiluminat(pt ca administratia strazilor sa bage banii in drumurile catre casele noi construite ale unor demnitari) ar trebui sa franezi din 2 in 2 minute...asa preventiv...ca semne vei observa dupa ce treci de zona respectiva.
Ma enerveaza ipocrizia unora si a altora, si ma uit cu jind la englezi cum, in urma unui accident ajung sa reproiecteze drumuri si intersectii, sa semnalizeze suplimentar si sa previna accidente mortale cu stalpii de iluminat, folosind stalpi deformabili....iar la noi ...casca ochii, ca poate maine iti vine randul! Accidentul povestit mai sus, s-a produs in acelasi loc in care cu o luna inainte, soferul unui Range Rover a ucis un tanar, tot din motivul ca nu l-a vazut cand s-a angajat in trecere, Range-ul fiind pe banda a 3-a. Nu e trist ca mor oameni nevinovati(copii, adolescenti, nepoti, mame.....), ucisi de oameni care nu pot sa poarte decat vina de a se afla la momentul nepotrivit, in locul nepotrivit, iar cei care poarte vina, cei de la drumuri, sa doarma linistiti, in paturile lor caldute... Romania tara contrastelor! This post has been edited by george_slz: 8 Sep 2008, 14:10 |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Corect, am observat si eu cateva treceri foarte prost semnalizate! O trecere periculoasa este pe Bd Gheorghe Sincai. Semnul este in spatele copacilor, iar pe jos nu exista marcaje. Mai devreme sau mai tarziu ceva rau tot o sa se intample acolo, pentru ca nimeni nu obisnuieste sa incetineasca, ma refer la cei venind din spre Timpuri Noi. Atasez si o poza ca sa nu fie cineva luat prin surprindere vreodata.
screenshotbk2.th.png Dar oricum pietonii au prostul obicei sa traverseze bulevardul cu 2 benzi pe sens ( sau 3 ... cel putin pe un sens ) + linii pe tramvai pe unde apuca asa ca ... This post has been edited by giany911: 8 Sep 2008, 15:01 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
QUOTE(george_slz @ 8 Sep 2008, 15:05) .. fata, doar pt ca s-a oprit o masina in fata lui la trecere ....Si normal ca esti vinovat in ochii altora, pt ca nu ai vazut semnul de trecere de pe stalp, pt ca asfalt nu era urma de vopsea macar. Nu credeti ca noaptea trebuie sa fi Superman in Romania?! Altii .. NU. Mergi cu viteza cu care VEZI. Nu vezi, nu mergi. Simplu. Sa apesi o pedala nu e mare lucru. Mai greu e sa decizi pe care sa o apesi. Trebuie sa treci peste orgoliu, caci te vor depasi (si claxona) toti. Cand vei trece peste orgoliu si frustrare (da, asta inseamna sa mergi pe banda I si sa faci loc sa te depaseasca cei grabiti), o sa-ti dai seama ce inseamna sa conduci preventiv. Daca aveti de semnalat situatii de genul asta, de ce nu le declarati la politie? Este institutie de stat, e OBLIGATA sa va dea un raspuns! Sa zicem ca ai sa calci pe cineva: nu vrei sa ai constiinta impacata, ca ai facut tot ce era omeneste posibil ca acel accident sa nu se intample?! This post has been edited by hash: 8 Sep 2008, 15:22 |
--------------------
-
-
-
|
|
Cipiotul |
![]()
|
![]() ^RIP^ IS28AUG Group: Members Posts: 264 Joined: 22 July 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia
LOGAN 1.4 MPI
2006
- ISxxSEC ex: Dacia 1310L - 1994 (RIP)
Dacia 1310L - 1995 (RIP 2018) Opel Astra G-CC (Y20DTH) Grabeste-te incet sa intarzii la timp ! |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
eh lasa eu ma prezint ca martor al politiei romane pentru ca a luat unu amenda si eu am fost martor si ala a contestat amenda
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Am fost ieri ( n.r. : e trecut de 12 ) si m-a tinut 3 ore o tipa SUPERBA ( avea un decolteu imens ... si statea cu mine la birou pe-o parte ... dupa vreo ora incepusem sa scriu aberatii in declaratie
![]() Povestea cineva mai sus de treceri tampite ... eu era sa-l omor pe unul pe Stefan cel Mare acum vreun an ... se lucra si carosabilul a fost "curatat" ( inlaturat asfaltul cu excavatorul ) ... semnul de trecere de pietoni era dupa un camion ( care nu s-a uitat cand a parcat ... ca deh ... i-a luat ma-sa strada ) si ma trezesc cu un tip in fata ![]() Blochez rotile ( era sa-l iau original pe capota ) ... la care el indignat " E trecere baaaa" ... ![]() I-am zis ca e TAMPIT pentru ca eu NU am de unde sa stiu ca e trecere daca nu se vede semnul ( circul foarte rar pe acolol si era prima oara cand am mers cu masina pe acolo ) ... a mai bombanit el ceva dar n-am stat sa-l ascult .... Asadar ... grija mare ! This post has been edited by cosmin_2300: 9 Sep 2008, 01:43 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Mai oameni, in Romania, datorita conditiilor tampite cu drumuri proaste si semnalizari inexistente, in orase, mai mult de jumatate de ora nu reusesti stai pe deplin concentrat. Dupa o groapa luata in plin, un semafor la care astepti 4 cicluri ca sa treci, dupa ce te-ai "distrat" vazand diversi trecand pe langa tine, in mai putin de jumatate de minut, te enervezi, te deconcentrezi si devi pericol public....fara voie. Iar sofatul este si pentru bunici si pt tatici si pentru copii peste 18 ani cu ochelari si abilitati medii de sofat.... Adica, nu e mai bine sa previi, sa semnalizezi, sa umpli efectiv strada de semnalizari suplimentare, iluminate electric samd...ca la vecinii nostrii din vest si sud, nu ca la noi....intri in intersectie si nu e semn de drum cu prioritate pt ca se astepta de la tine garcea, sa sa te uiti pe strada cealalta care se termina in intersectie si sa recunosti cedeaza sau stop dupa forma....Si eu cand mai ajung la serviciu, daca mai ajung, abil sa muncesc in felul asta?!....Chiar e asa de greu sa vedeti ca sofatul e sport extrem si te consuma de tot inainte de activitatea din care castigi sau inainte sa dai sens vietii traind clipe placute alaturi de familie si de cei dragi.... Doar eu vad lucrurile asa de "deformat"?!
This post has been edited by george_slz: 9 Sep 2008, 06:46 |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Nu, nu vezi lucrurile deformat, insa in oras daca poti nu folosi masina, pentru ca ai sa te enervezi, dupa cum spuneai, iar in extraurban cauta drumurile mai libere, chiar daca mai proaste si mai lungi. Unde traficul e mai lejer, si soferii conduc mai relaxati, si asta se simte din plin.
Exercitii de incercat: - daca aveti unul la 1m de bara din spate, lasati-l sa se duca, facandu-i loc; - daca vedeti o caruta, nu va aruncati in depasirea ei imediat dupa cel dinainte, pe principiul 'lasa ca am si eu loc daca a trecut el', s-ar putea sa va treziti in triplare - daca vedeti pietoni pe trotuar, la trecere, cu intentia clara de a traversa, opriti si dati-le de inteles ca pot face lucrul asta; - daca sunteti intr-o coloana care merge cu 90-110 pe drum national, in care se fac depasiri periculoase, opriti pe dreapta pana trec 'zmeii'; va garantez ca ei castiga fata de dvs. maxim 5 minute avans, in schimb se streseaza de 10 ori mai mult si streseaza alti cativa soferi care trebuie sa le faca loc |
--------------------
-
-
-
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Am primit ( iar ) citatie , doar ca de data asta trebuie sa ma prezint la "JUDECATORIA SECTOR 5 BUCURESTI" ... stie cineva va rog frumos unde este ?
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Sa dea Dumnezeu ... da' aia nu cred ca mai vine
![]() P.S.: ms frumos de link ! This post has been edited by cosmin_2300: 14 Apr 2009, 19:23 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Pentru cel care a deschis topicul: Gresala cea mai mare pe care ai facut-o a fost sa zici ca ai vazut ceva....plecai si gata.... si eu am fost in situatia asta dar fara victime.... sa fiu martor la politie la un accident .... m-am suit in masina si am plecat.... pot interveni multe....si te legi la cap fara sa te doara....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Iti doresc daca vei avea nevoie de declaratia unui martor, acesta sa procedexe exact cum ai procedat tu!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
dc? intri si tu la belele .... intr-un fel iti dau dreptate dar mai bine nu ...
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Eu am fost martor asta vara cum doua tiganci l-au batut pe unu' in fata vomafonului de la Apaca pentru ca le-a zis sa stea la rand in vomafon. Am sunat la 112, apoi am dat si declaratii si io-te ca n-am patit nimic!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(hash @ 9 Sep 2008, 17:11) Nu, nu vezi lucrurile deformat, insa in oras daca poti nu folosi masina, pentru ca ai sa te enervezi, dupa cum spuneai, iar in extraurban cauta drumurile mai libere, chiar daca mai proaste si mai lungi. Unde traficul e mai lejer, si soferii conduc mai relaxati, si asta se simte din plin. Exercitii de incercat: - daca aveti unul la 1m de bara din spate, lasati-l sa se duca, facandu-i loc; - daca vedeti o caruta, nu va aruncati in depasirea ei imediat dupa cel dinainte, pe principiul 'lasa ca am si eu loc daca a trecut el', s-ar putea sa va treziti in triplare - daca vedeti pietoni pe trotuar, la trecere, cu intentia clara de a traversa, opriti si dati-le de inteles ca pot face lucrul asta; - daca sunteti intr-o coloana care merge cu 90-110 pe drum national, in care se fac depasiri periculoase, opriti pe dreapta pana trec 'zmeii'; va garantez ca ei castiga fata de dvs. maxim 5 minute avans, in schimb se streseaza de 10 ori mai mult si streseaza alti cativa soferi care trebuie sa le faca loc pe principiul asta merg si eu, doar ca pe autostrada cand depasesc si eu cu 130, nu mai mult ma trezesc cu flash-uri si apoi frane in fata mea ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Sony @ 16 Apr 2009, 21:40) Eu am fost martor asta vara cum doua tiganci l-au batut pe unu' in fata vomafonului de la Apaca pentru ca le-a zis sa stea la rand in vomafon. Am sunat la 112, apoi am dat si declaratii si io-te ca n-am patit nimic! Foarte bine ai procedat, da' din pacate nu cred ca ai infundat ciorile. |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 12:39 |