DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages < 1 2 3 4 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Recordul verii, pe patru roşi, Autostrada Soarelui cu 257 km/h

Supapa_jR
post 5 Sep 2008, 10:28
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

bravo ma moralistilor....fiti frustrati in continuare ca loganurile sau ce masini straineze v-ati mai luat nu ajung la vitezele alea...hai sa o luam logic...iti iei masina de 200 000 E, fuge 300...da nu prea ai unde sa ii dai...te duci la mare...prinzi sector de drum super bun fara sleauri si ce kkturi mai avem noi pe autostrada si fix acolo stau pandarii de gabori...pai unde sa ii dai? in oras iei 150-180 si trebuie sa o lasi usor ca ai trecere de pietoni sau semafor...asta in caz ca ai noroc si nu stai de 5 ori la acelasi semafor ca nu se misca coloana. asa ca nu mai fiti lupii moralisti ca 180 in logan e mult mai periculos decat 250 in R8

--------------------
Cagiva STX 350 / 30cp Enduro xt 660x SOLD
www.KawaMotors.ro
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Bliss
post 5 Sep 2008, 10:31
Post #32

-

QUOTE(Relu11 @ 5 Sep 2008, 10:30)
Daca stii ca masina nu atinge 130 km/h, ca nu poate sau nu ai chef sa mergi cu viteza respectiva din punctul meu de vedere nu ai ce cauta pe autostrada, mergi pe alta ruta, exista 3 rute catre Constanta nu doar A2. Nu poti obliga pe altul sa mearga cu 90 ca nu poti mentine 130 km/h pe autostrada.

N-ai invatat draga manevra de depasire inca? Or fi panarame autostrazile noastre, da' te asigur eu ca au mai mult de o banda, le-am vazut cu ochii mei. In continuarea ideii tale, propun ca toti aia de nu pot/vor sa mearga cu viteza maxima admisa pe sectiunea respectiva de drum sa primeasca o luna de arest la domiciliu si curs obligatoriu de reising.
Oricum, viteze de peste 190-200 sunt inconstienta curata si pe o autostrada libera. Daca te lasa fierul sau cauciucul la viteza aia, te aduna cu farasul. Ca sa nu mai zic de vreun bizon care depaseste fara sa se asigure, daca mai conduce si-un camion...

--------------------
- - -
+
driverx
post 5 Sep 2008, 10:31
Post #33

--- Membru cu ralanti ---

QUOTE(Supapa_jR @ 5 Sep 2008, 11:28)
bravo ma moralistilor....fiti frustrati in continuare ca loganurile sau ce masini straineze v-ati mai luat nu ajung la vitezele alea...hai sa o luam logic......
*

Ba, ce gandire de gradinita.

......pai unde sa ii dai?
*

NICIUNDE. Sau cel putin NU pe drumurile publice. Nu pot pricepe cum unii ca tine is atata de intunecati la minte de is in stare sa scoata orice justificare si "logica" pentru modul lor de viata condamnand "moralistii" pentru ca pur si simplu NU doresc ca ALTII sa faca ruleta ruseasca cu viata lor.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
YRX
post 5 Sep 2008, 10:49
Post #34

Membru autentic

QUOTE(Relu11 @ 5 Sep 2008, 11:27)
Mi se pare nesimtire sa mergi pe autostrada pe banda 2 cu 90-100 km/h doar ca sa incurci circulatia.
*

In banda a 2-a NU SE MERGE, DOAR SE DEPASESTE. Asta pe unde exista cultura autostrazii, la noi se mai intampla si din astea.

--------------------
Dacia Logan 2005 Ambition 1.6 MPI
+
Supapa_jR
post 5 Sep 2008, 11:05
Post #35

Membru autentic

smile.gif) driverx...asa e ... eu sunt mai mic asa...n-am ajuns inca la pubertate si cosurile isi fac aparitia pe fata mea... abia am iesit din Test Drive Unlimited unde am alergat Pagani Zonda la limita...e foarte tare...
acum sa revenim la ale noastre... tu chiar conduci masina la limitele de viteza impuse de sectorul de drum public pe care te aflii?
in plus iti garantez ca daca era pe portiunea aia de autostrada vreo problema care sa te impiedice sa-i dai viteza nu se puneau politistii cu radarul pe ea...in plus alea sunt masini care pot frana de la 200+ fara probleme...cauciucurile nu prea au cum sa faca explozie pentru ca sunt gandite sa mearga la viteza aia si sunt testate si paratestate...si soferii le schimba ca au bani...
eu vad problema un pic altfel... aia care depasesc tirul care merge cu 90 la 100 la ora...si nu ar accelera si ei putin ca li se strica consumul...si tu vii tare si esti obligat sa franezi pentru ei...si inca o problema sunt cacanarii de la administrarea autostrazilor ca nu sunt in stare sa toarne odata un beton calumea...si se fac sleauri pe autostrada !

--------------------
www.KawaMotors.ro
+
M i h a i
post 5 Sep 2008, 11:15
Post #36

QUOTE(cristib @ 5 Sep 2008, 08:48)
253 cu aston martin? slabut rau.
*

Probabil ca a vazut radarul si a franat...nu a apucat sa scada decat 48 km icon_mrgreen.gif

QUOTE(Relu11 @ 5 Sep 2008, 10:27)
Mi se pare nesimtire sa mergi pe autostrada pe banda 2 cu 90-100 km/h doar ca sa incurci circulatia.
*

Sunt multi care fac asta...chiar si unii forumisti de pe aici... icon_mrgreen.gif Si chiar daca ai 130 nu ai voie sa circuli pe banda 2 ca ca este pentru depasiri (cum ai zis) Treaba este valabila peste tot...

Sunt sigur ca in Romania sau depasit 300 km/h pe dn sau autostrada...Oricum este tot una sa mergi cu R8 cu 250 km sau cu o dacie 1310 deoseama cu bunicu cu 120 km... icon_mrgreen.gif

--------------------
------ ------ ------
+
dantes
post 5 Sep 2008, 11:29
Post #37

Membru

From: Tzaranoaia

QUOTE(Relu11 @ 5 Sep 2008, 09:59)
Cu 90 km/h pe A2 nu ai ce cauta. Pentru 90 km/h se poate merge pe drumul vechi. Logic si de bun simt ar fi ca pe A2 sa ai o viteza cuprinsa intre 120 - 140 km/h pe ceas.
*

Ce vorbesti dom'le? Sigur ai citit codul rutier? Ia sa aud eu raspunsul la intrebarea:
CARE E VITEZA MINIMA DE DEPLASARE PE AUTOSTRADA in ro?
Bun simt 140 km/h? Cati sumaheri nene....

Sub limita asta, musai pe alt drum.... Am avut din pacate si ocazia de a circula cu doar 10km/h in plus fata de viteza minima fortat de imprejurari....

Referitor la..."Unde sa-i dai la masina carje?" NICAIERI !!! Iti cumperi 1000 de cai...problema ta.... Viteza maxima e 130+10...ca mai avem sclipiri de inca 5-10km/h e din categoria hai sa testam gps-ul pe viata noastra....

Pentru a fi in perfect ton cu topicul....
Art.74. - (1) Pe autostrazi este interzisa circulatia pietonilor, a autovehiculelor cu gabarite sau mase depasite fara autorizatie speciala de transport eliberata de administratorul drumului public, conform reglementarilor în vigoare, a vehiculelor cu tractiune animala, a animalelor, a vehiculelor trase sau împinse cu mâna, a bicicletelor si mopedelor, a tractoarelor si masinilor autopropulsate pentru lucrari agricole, precum si a vehiculelor care, prin constructie sau din alte cauze, nu pot depasi viteza de 50 km/h.

--------------------
O masina oarecare . - .
Old school
+
Relu11
post 5 Sep 2008, 11:32
Post #38

Membru autentic

Pe ceas 140 km/h inseamna in REALITATE 135 km/h maxim deci este in limita legala.

This post has been edited by Relu11: 5 Sep 2008, 11:32

--------------------
. . .
+
DrK
post 5 Sep 2008, 11:32
Post #39

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

Imi pare rau.. Nu ma pot pronunta pentru ca am frustrarea la mine. O sa ajunga politistii sa premieze pe cei care nu II DAU.. Pana la urma cred ca tot ai "frustrati" castiga radmasa.gif

This post has been edited by DrK: 5 Sep 2008, 11:33

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
rtBK
post 5 Sep 2008, 11:33
Post #40

Unique like everyone else

adip limitele alea sunt pentru a asigura o minima siguranta. Ideea era ca sunt oameni care merg cu 150 prin magheru si nu fac accident ( ala e noroc ). Dar sa mergi cu 200 pe o autostrada dreapta si cateva curbe line, nu mi se pare noroc ca n-ai facut accident ci o prostie daca faci accident.

Eu cand am fost la mare mergeam cu 130 si in momentul in care faceam depasire ajungeam la 150 (viteza maxima a loganului), sa spunem ca media a fost 140. Dus - intors si sunt inca intreg, n-am intrat in nici un parapet. Sunt aproape sigur ca un Megane ar fi putut sa faca acel drum cu 200 fara probleme. In momentul in care s-a terminat autostrada si am intrat pe drumul european am stat cuminte in banca si ma uitam cum se baga altii in depasiri la limita, una fiind la un pas sa intre in mine. Care este ideea principala? Unde am putut sa merg putin mai tare, am mers si unde nu am putut am stat cuminte ca doar vroiam sa ajung la mare nu la spital.

Cat despre 20 km/h mai putin in primul an... Cred ca ar trebui o diferentiere intre unul care a iesit destul de des din oras si unul care iese o data pe an ( nu vreau sa par superior, dar era o idee ca am prins putina experienta in privinta asta )

This post has been edited by blak2oo8: 5 Sep 2008, 11:35

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
mafone
post 5 Sep 2008, 11:38
Post #41

Membru

Mda, oricum ar fi, la 250km/h nu prea poti sa faci mari manevre in momentul in care se gaseste cineva sa intre in depasire in fata ta. Ideea este ca, daca vrei viteza si adrenalina, du-te tata pe circuit, pentru ca, in momentul in care faci un accident la 250km/h mai iei si pe alti 2-3 din jurul tau care merg regulamentar. N-am zis niciodata ca merg cu viteza legala, insa, proportional cu cresterea vitezei, cresc si riscurile de a face un accident. Merg pe autostrada si cu 150, insa sunt constient de faptul ca drumurile de la noi sunt cum sunt. Pe autobahn merg cu mult mai mult, insa la noi.............. 250 este viteza de criminal. Cea mai mica groapa din asfalt poate provoca masinii reactii foarte greu controlabile, si, la noi, gropi sunt destule. Nu mai zic de retardatul ala de a dat 300 la motor...... probabil ca aluia oricum n-ai ce sa-i ceri, este un cretin care pur si simplu ar trebui sa stea dupa gratii ziua si noaptea sa fie pus sa stea la camera de urgenta la floreasca, sa vada rezultatele unui condus mult peste limita nebuniei.

--------------------
Renault Scenic Conquest 1.9 130cp Orange Cayenne 2008 4 iulie
+
LC_TM
post 5 Sep 2008, 11:40
Post #42

Membru autentic

QUOTE(Relu11 @ 5 Sep 2008, 09:32)
Pe ceas 140 km/h inseamna in REALITATE 135 km/h maxim deci este in limita legala.
*

Nu-i o regula,eu am 130km/h reali.

--------------------
Nissan/ex. Dacia Terrano II 2.7TDi/Logan 2004/2005 Ambition 1.6MPI - TM-XX-XXX
+
dantes
post 5 Sep 2008, 11:43
Post #43

Membru

From: Tzaranoaia

Maine, voi fi pe A2 cu o masina mica, capabila de max.160 km/h parca. Anunt de pe acum ca voi rula cu o viteza de maxima 80km/h. Adica sa apuc sa bag a 5-a.

Imi interzice vreo lege chestia asta? Bun simt? Da ! Fata de viata mea. Aaaa..ca pot sa dau in ea ca e drum drept, ca unde se poate.... Bai nene! Spune clar 130 km/h? Atunci 130km/h! Nici macar 1km in plus! Care alta argumentatie? Care prostie sa faci accident? Da' de un iepure sarit din porumb, un cauciuc explodat la tine sau la altu de langa tine? Da' de un tir si parapetii foarte aproape de tine?

Hai sa va zic un "secret"... LEGEA NU E INTERPRETABILA si nu se aplica diferit in functie de conditiile de drum/categorie de drum!

--------------------
O masina oarecare . - .
Old school
+
Supapa_jR
post 5 Sep 2008, 11:44
Post #44

Membru autentic

mafone: ala e unul dintre cei mai buni piloti ai Romaniei...si are aproape cel mai rapid motor de la noi...300...pai pana la 299 au radarele calibrate politistii tongue.gif poate viteza a fost mai mare si nu stiu ei...

blak: doar 150 pe magheru fara accident?? garantez 200+
hai ca o luam pe campii...ok...poate ca nu trebuia sa se alerge asa pe autostrada...dar cand vezi atata loc si tu ai pedala la sfert cu 130km/h iti vine sa risti...da...din scaunul de la calculator toata lumea e moralista...cand ai masina sau motocicleta puternica pe mana totul se schimba in...hai frate ca ma risc sa-i dau ! parerea mea

--------------------
www.KawaMotors.ro
+
rtBK
post 5 Sep 2008, 11:48
Post #45

Nu am incercat... in oras am inceput sa am un stil cat mai preventiv din cauza pietonilor care apar de peste tot, tocmai din cauza asta era sa intre alti 'raceri' in mine huh.gif

--------------------

Trek Valencia
+
mafone
post 5 Sep 2008, 11:54
Post #46

Membru

Cel mai bun pilot al Romaniei atunci este un retardat idiot. Viteza aia nu este viteza pentru drumurile din Romania. Pot sa i-o spun si in fata, ca nu ma jenez. Problema lui ca il doare in cur de viata lui, insa la 300km/h faci prapad in trafic in caz de accident. Oricum , parerea mea, si a multor prieteni care lucreaza la Floreasca, este ca cei mai multi motociclisti sunt virtuali donatori de organe. Insa, de ce trebuie sa patimeasca altii pentru ca un cretin cacacios merge cu 300km/h? Daca vrei viteza, exista circuitul, si acolo poti sa-ti faci de cap cat vrei pentru doar 50-60 euro/zi la Hungaroring. Si nu numesti cel mai bun sofer ala care stie sa mearga cu pedala la maxim pe un drum national unde pune in pericol viata celorlalti participanti la trafic, il numesti doar criminal...

--------------------
+
Thor1983
post 5 Sep 2008, 12:05
Post #47

Membru autentic

From: In front of the computer

QUOTE(Supapa_jR @ 5 Sep 2008, 13:44)
mafone: ala e unul dintre cei mai buni piloti ai Romaniei...si are aproape cel mai rapid motor de la noi...300...pai pana la 299 au radarele calibrate politistii tongue.gif poate viteza a fost mai mare si nu stiu ei...
*

Asa. Si? Ala nu se face muci la impact ca si restul muritorilor? Daca e bun, maret, minunat si extraordinar sa se dea pe circuit, nu pe drumurile publice. La 300km/h, intr-un impact cu un autoturism moare el si toti din masina.

Legea din Romania e prea blanda. Am eu impresia, sau depasirea cu peste o anumita limita a vitezei legale pe un sector de drum in USA se pedepseste cu inchisoare? La noi de ce nu se face asa?

--------------------
Mazda 6 2017
Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
+
rtBK
post 5 Sep 2008, 12:06
Post #48

In america cred ca toate duc usor spre inchisoare icon_mrgreen.gif

--------------------

Trek Valencia
+
Supapa_jR
post 5 Sep 2008, 12:33
Post #49

Membru autentic

=)) pai voi stiti macar de ce l-a alergat politia pe motociclist?
pentru ca a depasit pe banda de urgenta un accident...deci pe restul autostrazii nu mai circula nimic...aaaaa...daaa?
si politistii au fost si ei niste frustrati ca l-au alergat si au respectat o regula de rahat. ei nu stiu cum e sa te coci in combinezon dar...deh respectam regulile

--------------------
www.KawaMotors.ro
+
mafone
post 5 Sep 2008, 12:38
Post #50

Membru

Si, ce, este mai breaz decat ceilalti ca are motor? AAAAA, nu? Atunci, daca era un super sofer, si pe deasupra si un om cu bun simt, astepta ca toti ceilalti! Nu trebuie respectate legile de toti participantii la trafic, sau unii sunt niste criminali idioti si n-au timp de respectat legile?

This post has been edited by mafone: 5 Sep 2008, 12:39

--------------------
+
miki
post 5 Sep 2008, 12:43
Post #51

#Hırsızlargibigeceniniçine

QUOTE(Supapa_jR @ 5 Sep 2008, 13:33)
.... ei nu stiu cum e sa te coci in combinezon dar...deh respectam regulile
*

Nici nu trebuie sa stie asta!
Este suficient sa stie si sa aplice regulementul!
Iar ala, daca nu vrea sa se coaca, ori merge cu o "conserva'' cu AC, ori ia un combinezon cu plasa!

--------------------
Renault Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE 2004 / 2019 - XX-B-XXX
#Hırsızlargibigeceniniçine

Funken Kurbelwelle
Uzun Araç!
Değer Aºılırsa
+
DrK
post 5 Sep 2008, 12:57
Post #52

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

frustratilor radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
mafone
post 5 Sep 2008, 13:01
Post #53

Membru

Frustrati, frustrati, dar cand vad avatarul tau imi dau lacrimile de ras, zici ca i-a explodat o petarda in fata pisicii biggrin.gif.

--------------------
+
juliano
post 5 Sep 2008, 13:15
Post #54

Sofer Forumist

From: Iasi

QUOTE(blak2oo8 @ 5 Sep 2008, 08:53)
De ce evitam alt subiect? Ok au mers cu 300 de km/h... cate accidente cu morti au fost vara asta pe A2? Din cate citesc acolo nu a murit nimeni... semne de accidente la viteza mare sunt in fiecare zi pe acolo.

Ar trebui sa ne dea de gandit. Nu zic ca viteza e buna, dar uite ca s-a mers cu viteza si n-a murit nimeni.

Cati dintre noi a mers pe A2 cu 90/h?
*

Ok, gandeste-te te rog inainte de a afirma ceea ce ai afirmat, daca iti doresti sa fii tu cel in spatele caruia se propteste un motociclist inconstient cu 300 km/h
N-a murit nimeni, ce-i drept, dupa statistici; da' cati au ajuns in spital??? unii care raman cu sechele pe viata???

QUOTE(Relu11 @ 5 Sep 2008, 08:59)
Cu 90 km/h pe A2 nu ai ce cauta. Pentru 90 km/h se poate merge pe drumul vechi. Logic si de bun simt ar fi ca pe A2 sa ai o viteza cuprinsa intre 120 - 140 km/h pe ceas.
blak2oo8 stii ca in legislatie scrie ca daca mergi cu masina pe un sector de drum cu 10 km/h mai putin decat limita admisa fara justificare primesti amenda?
Mi se pare si normal deja incurci circulatia
*

Dupa parerea mea e de bun simt sa mergi cu 90-100 KM/h pe prima banda iar cei ce vor mai mult ar fi de bun simt sa nu depaseasca 130-140 km/h pe cea de a doua, ca la viteze mai mari, nu stiu eu in ce masura pot opri (evita un accident) daca depaseste un "meserias" care nu s-a asigurat in oglinda un tir/camion, care sigur n-are mai mult de 70, sau daca are banda blocata pentru ca alt meserias cu 200 km/h abia a facut un accident pe acolo...
De la 100 Km/h poti frana cativa metri si sa ajungi ca in momentul impactului sa ai 50 km/h, viteza la care ai toate sansele sa scapi fara sperietura macar, daca ai o masina bunicica. La 200 Km/h daca nu franezi cu cel putin 500m inainte de locul cu pricina, slabe sanse sa mai eviti ceva....

Motivul pentru care n-a murit nimeni pe A2 este tocmai pentru ca a fost suficient de aglomerat incat sa nu se avante prea multe "personalitati" cu viteze pretabile pentru un avion pe acolo.

P.S. Eu am mers cu 110-120 km/h pe autostrada si a fost OK, n-am accidentat pe nimeni, n-am incurcat pe nimeni... si cel mai important: n-am zorit pe nimeni si n-am impins de la spate (facand flash-uri cu farurile) pe nimeni.

This post has been edited by juliano: 5 Sep 2008, 13:28

--------------------
Renault Symbol 2010/Best - inmatriculata
+
nr1_gogon_1979
post 5 Sep 2008, 14:11
Post #55

MEMBRUL

From: Bucuresti: Floreasca & Muncii

Stie cineva de pe aici ce-i trece prin cap unui motociclist cand intra cu 300 km/h intr-un tir,intr-o masina,caruta etc etc ??? va spun eu : POPONETUL. radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2 2007
Dacia 1310 TX/1989
Renault Laguna I RN/1994
Chrysler 300c /2010
Mercedes E280 CDI 4Matic /2009
Mercedes C200 diesel /1994
+
Cocojambo
post 5 Sep 2008, 14:16
Post #56

Membru autentic

bravo ma moralistilor....fiti frustrati in continuare ca loganurile sau ce masini straineze v-ati mai luat nu ajung la vitezele alea...hai sa o luam logic...iti iei masina de 200 000 E, fuge 300...da nu prea ai unde sa ii dai...te duci la mare...prinzi sector de drum super bun fara sleauri si ce kkturi mai avem noi pe autostrada si fix acolo stau pandarii de gabori...pai unde sa ii dai? in oras iei 150-180 si trebuie sa o lasi usor ca ai trecere de pietoni sau semafor...asta in caz ca ai noroc si nu stai de 5 ori la acelasi semafor ca nu se misca coloana. asa ca nu mai fiti lupii moralisti ca 180 in logan e mult mai periculos decat 250 in R8
*

Da' bravo prietene!!!
Pai daca ai masina de 200.000 de euro de ce nu te duci tu taticu la unguri (ca e mai aproape) pe circuitul ala de F1, platesti acolo intrarea si rupi masina in doua. Asta daca esti meserias, ca toti coclitii pot sa apese pe acceleratie in linie dreapta.

Sau poate astia au bani de benzina cat sa le ajunga un A2 dus-intors. Si asa fac economii, spala Lamborghini cu galeata la fantani in centrul Bucurestiului. radmasa.gif

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.5dci 2006 - B-86-...
-
+
St
post 5 Sep 2008, 14:24
Post #57

Membru

QUOTE(Supapa_jR @ 5 Sep 2008, 12:44)

hai ca o luam pe campii...ok...poate ca nu trebuia sa se alerge asa pe autostrada...dar cand vezi atata loc si tu ai pedala la sfert cu 130km/h iti vine sa risti...da...din scaunul de la calculator toata lumea e moralista...cand ai masina sau motocicleta puternica pe mana totul se schimba in...hai frate ca ma risc sa-i dau ! parerea mea
*

Da, da, mare pilot a fost si Robert ala care dupa ce a mers 300km/h pe A2 cu subaru a murit facand wheelie cu motocicleta. Tot asa mare pilot a fost si Micutzu care s-a infipt in stalp...si dupaia i-au plans ogroaza ca de ce "s-au dus". S-au dus ca "s-au riscat sa-i dea".

Daca tot e asa mare pilot si "se risca" de ce nu se duce alaturi de Robi Muresan sau de Sechelariu junior sa concureze undeva? iti spun eu de ce, pentru ca nu e in stare el stie doar sa deschida gazu si atat. Piloti dinastia sunt pe toate drumurile...

PS: Farmecul este acceleratia nu viteza maxima (asta ca tot vorbeai ca n-are unde sa-i dea 300. Nici nu e nevoie)

This post has been edited by St: 5 Sep 2008, 14:25

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
vv
post 5 Sep 2008, 15:25
Post #58

dilbert.com

Io sunt curios doar unde scrie in codul rutier ca n-ai voie sa circuli cu <120km/h pe autostrada....

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
paul_s
post 5 Sep 2008, 15:32
Post #59

.

From: .

Nu ai voie cu mai putin de 50

--------------------
. . . - .
+
nlu
post 5 Sep 2008, 16:02
Post #60

Membru autentic

Cred ca as adora privelistea unui cretin dinasta care fuge cu 300 lipit de spatele unui tir . Foarte tare reclama cu mutociclistul care ia ciocanul in freza wub.gif

--------------------
Renault Megane sedane Expression 1.6 16v 2007 Megane IV estate 1,3 tce 140/2019
+
4 Pages < 1 2 3 4 >
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th June 2025 - 11:03
Forum Renault