Castig sau inselatorie?
![]() ![]() ![]() |
Castig sau inselatorie?
Alex4u |
![]()
|
||
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
|
||
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Există topic dedicat.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
serci, e ditamai topicul despre iesit din foame.
This post has been edited by b76bgaarh: 29 Jun 2012, 15:16 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.228 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Mai lasa si la altii
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
la cafenea nu se da suspend pt topice deschise de doo ori?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Neaparat cardurile intregii familii si contu din banca de la pescarie
![]() This post has been edited by bion: 29 Jun 2012, 18:17 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Neaparat cistig! Nu da cu piciorul, se intimpla o data in trei vieti. Baga adresele si conturile, cred ca a fost o tragere la sorti mondiala cu posesorii de peemfee si a picat magareata pe tine. La mai mare!
Daca tu ai veni miine la mine si-ai zice ce vrei sa-mi faci cadou peemfeul, as zica ca da, dar mai incolo, iar a doua mi mi-as sterge urmele si as fugi sa ma ascund in munti. This post has been edited by corbex: 29 Jun 2012, 18:22 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Terminați cu miștourile!
Că poate cumpără forumu' după ce primește banii.. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Pai, prenume de admin, are... mai tre' cascavalu'...
![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
marian_6963 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 5 May 12 From: Tarnaveni/Mures ![]() |
QUOTE(Alex4u @ 29 Jun 2012, 15:23) Un semn de intrebare dupa o chestie suna ca nu iti pare nici tie ok, altfel nu ai fi deschis topicul asta. Dar pentru cultura mea generala, daca ai net si implicit acces la diverse motoare de cautare ai incercat si tu sa vezi ce este cu loteria asta (care apropos urla diverse forumuri ca fiind "fake") ori adresa aia data ori numele madamei respective sau alte criterii de cautare ... dupa mintea ta? Dar cred ca au dreptate baietii, nu te rezuma doar sa dai informatii generale, transmite tot in amanunt ca cei care organizeaza loteria sa stie ce bani gasesc in contul tau sau ce factura telefonica pot umfla pacalind si alte persoane ca au castigat la loterie! Si orange si alte retele telefonice trimit mesaje ca suntem selectati pentru a castiga mii de epuroi ... dar acele ,hai sa le numesc la fel, loterii sunt anuntate si pe site-ul oficial al lor si daca suni la relatii clienti afli si ca poti pune capat acelor spamuri. This post has been edited by marian_6963: 30 Jun 2012, 15:07 |
--------------------
Dacia
Dedicatie/ 1300
2001/ 1980
- MS-08-XSW / 80-UAP Imi plac masinile, dar viata mea si tot ce e bun in viata asta scurta se reduce la cei doi copii ai mei! Nimic nu se compara cu ei!
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Este c-a fost pe bune? Numai speriatul asta de Alex nu crede.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Alex4u |
![]()
|
eu am trimis mail ..acum astept sa vad ce mai zic
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
Markos |
![]()
|
Seara sar femeile pe mine
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Ti-au trimis banii dupa mail sau a trebuit sa le dai si datele cardului?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Le-am trimis datele cardului MOL Multibonus, a fost suficient.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
ia si bucura-te... miliardarule...
http://www.419baiter.com/_scam_emails/0-rz...y-company.shtml totusi macar ai blackberry? This post has been edited by sorin1983: 30 Jun 2012, 22:02 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Miati descoperit secretu .asa miam luat eu range si iphone . Sa dus si combinatia asta
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
QUOTE(Alex4u @ 29 Jun 2012, 15:14) Yours Faithfully, Claims Officer DR. PAMELA Go for it, dude! |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
Alex4u |
![]()
|
am trimis toate datele care mi le-au solicitat si acum urmeaza sa fiu contactat pentru ridicarea premiului in decurs de cateva zile
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
corbex |
![]()
|
Fa curat in debara, sau beci, sau ce ai. Sa nu te ia pe nepregatite.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Sa-i raspunzi si lu' Ngwane Mbadinga cand te-o ruga sa-ti dea jumate din mostenirea lui de 800 milioanase de ioro blocata in Abuja de un dictator nemernic.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
corbex |
![]()
|
Ngwane Mbadinga angajeaza mercenari cu plata dupa livrare, ca sa-l dea jos pe dictator.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.293 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Offf!
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 06:59 |