Dacia 1300 reanimare, am primit o dacie
![]() ![]() ![]() |
Dacia 1300 reanimare, am primit o dacie
Motreanu Sorin |
![]()
|
||
- Group: Members Posts: 271 Joined: 5 April 06 From: - ![]() |
|
||
--------------------
-
-
--
|
|||
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
se pregateste un viitor reisar pe soselele patriei? io mi-am gasit stalpul meu, noroc ca a fo' destept si a cedat el. ai grija sa nu dai de unul prost si incapatanat care sa nu vrea sa cedeze.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Ford_V6 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 11 August 04 ![]() |
QUOTE Am si eu o intrebare.Ce modificari pot sa fac la dacia mea din 2000 pt a creste puterea motorului?Cumva o turbina ar merge daca da de care?Vreau putere mai mare.Astept pareri si idei sper k avizate Merge pusa turbina de Renault Kangoo la fix ![]() Bafta ! |
--------------------
Opel
Vectra Turbo 4x4
1993
- B 79 VIT
|
|
gimsys |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 20 September 08 ![]() |
QUOTE(Motreanu Sorin @ 21 Oct 2008, 15:49) Mda..toata lumea vrea sa faca din tantar armasar cum s-ar spune.Daca masina merge bine si dezvolta puterea pentru care a fost proiectata sa lucreze ar fi bine sa te multumesti cu motorul pe care-l ai si sa-ti strangi bani de alta masina. E din 2000 deci banuiesc ca merge bine,motorul nu este probabil foarte uzat..iar cum iarasi banuiesc ca nu s-a dovedit incapabila sa te care pe tine+arme si bagaje ![]() True ... ![]() Mie nu imi trebuie putere ca am ( slava domnului ) , problema e ca imi suna motorul de zici ca il am in brate , nu stiu ce sa fac , de la ce poate fi ? (m-am suit in 2 dacii pana acum si nu sunau asa , cei drept erau 1310 ) cum am tot umblat pe sub ea acum am vazut ca am telescoape bilstein ![]() Am observat de asemenea ca cutia de viteze e cam uleioasa pe dinafara dar n-am vazut urme pe asfalt de la ea Am urme de ulei si pe la garnitura de chiuloasa , dar presiune la ulei e ok si nu pierd ulei tot verific si tot atata e , ar trebuie schimbata totusi ? (foarte bun ELf asta , mersi Muttley pentru sugestie ) Cum pot sa imi dau seama daca am ceva la cutie sau la ambreiaj ? Imi cer scuze ca pun atatea intrebari , dar raspunsurile voastre sunt valoroase pentru mine ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1978
- CJ 05 AYO
|
|
gimsys |
![]()
|
azi am pus aprindere tranzistorizata , ajuta cu ceva sau e doar marketing ?
|
--------------------
Dacia
1300
1978
- CJ 05 AYO
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Depinde ce ai pus, daca ai luat Gotronic ar trebui sa simti o diferenta maricica, mai ales la rece...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
gimsys |
![]()
|
da e gotronic, am simtit dimneata parca nu mia mai murit motorul
|
--------------------
Dacia
1300
1978
- CJ 05 AYO
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
QUOTE(gimsys @ 15 Nov 2008, 20:52) True ... ![]() Mie nu imi trebuie putere ca am ( slava domnului ) , problema e ca imi suna motorul de zici ca il am in brate , nu stiu ce sa fac , de la ce poate fi ? (m-am suit in 2 dacii pana acum si nu sunau asa , cei drept erau 1310 ) ambreiajul trage greu in marsarier, mai ales daca e un pic de panta.... daca suna prea tare poate ai ceva pe la toba, eventual mai antifoneaza compartimentul motor. This post has been edited by slaiciprian: 28 Nov 2008, 12:35 |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
gimsys |
![]()
|
am probleme cu instalatia electrica si am dat bordul jos , trebuie sa il schimb oricum
problema e ca nu stiu ce schema sa folosesc pentru tipul asta de bord si de masina, daca as gasi un pinout sau ceva, am cautat pe forum dar n-am gasit ( sau nu stiu care pt tipul asta de masina ) Attached thumbnail(s) DSC01464.JPG ( Size: 213.77k ) Number of downloads: 654 |
--------------------
Dacia
1300
1978
- CJ 05 AYO
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Are fix aceleasi indicatoare ca unul de 1300 clasic, adica O-O-O. Toate becurile-s la tine unde-s si la mine p-ala. Deci presupun ca schema aluia te-ar ajuta.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
torquemada |
![]()
|
![]() torquemada Group: Members Posts: 1.903 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Vezi aici
Unde e "h" se pot monta doua becuri pentru a ilumina vitezometrul din lateral. Attached thumbnail(s) IMG_0007.jpg ( Size: 1.79mb ) Number of downloads: 688 |
--------------------
DACIA
Logan II
2012 / 0.9 TCe Laureate
- B-xxx-xxx Există două feluri de oameni:
1 - Cei care pot extrapola din date incomplete |
|
gimsys |
![]()
|
multumesc mult acum inteleg fiecare pin si nu mai trebuie sa ma duc pe fiecare cablaj, ma intrebam unde vine sonda de la frana de mana ? , sau trebuie sa i pun io una
|
--------------------
Dacia
1300
1978
- CJ 05 AYO
|
|
Merced |
![]()
|
E un papuc cum se termina frana, ar trebui sa ai si un fir tras pana acolo care sa fie bagat pe papucul ala, cel putin teoretic.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
gimsys |
![]()
|
QUOTE(torquemada @ 18 Dec 2008, 23:16) am pus si arata brici , am rezolvat partea dinspre sofer , am mai gasit niste topicuri cu semnalizare si m-am rezolvat pana la urma , mai am de rezolvat ceasurile de pe partea pasagerului ca acolo n-am schema si firele seamana intre ele , o sa mai caut dar inca nu gasesc , mersi de ajutor Attached thumbnail(s) DSC01554.jpg ( Size: 640.65k ) Number of downloads: 566 |
--------------------
Dacia
1300
1978
- CJ 05 AYO
|
|
gimsys |
![]()
|
Buna tuturor
Dupa luni bune de gandidt si regandit si calculat etc, m'am gandit sa duc masina la tinichigerie/vopsitorie ![]() Problema e ca nu stiu cam la cati lei sa ma astept , nici macar aproximativ am cateva zgarieturi usoare pe masina, usa din dreapta ar trebui schimbata deoarece a fost masina lovita si sa indreptat si chituit dar nu cum trebuie, la fel si aripa din drapta care e de la alt tip de masina + vopsitul integral Rog pe cei care au mai facut sau care sunt in domeniu sa imi spuna un pret orientativ Momentan masina e in service sa imi faca franele brici ![]() Multumesc 24 Feb 2009, 14:39: sau eventual sa o dau eu cu sprayul dupa ce o duc la tinichigerie ? PS: stiu ca multi o sa zica ca nu se merita dar daca ai sa zicem 400 de euro nu inseamna ca e asa usor sa ai 2000 de euro pentru o masina noua (si faza cu stransu nu tine deoarece daca nu mergi cu masina mergi cu transportul in comun). This post has been edited by gimsys: 24 Feb 2009, 14:39 |
--------------------
Dacia
1300
1978
- CJ 05 AYO
|
|
bmf_panzer |
![]()
|
![]() membru tit-tiri Group: Members Posts: 113 Joined: 27 October 08 ![]() |
ce a fost prost chituit poti tu sa refaci relativ lejer ...doar mana sa nu-ti tremure (dar la vara)
dar cu aripa dreapta mie mi se pare ca nu e bine pusa...de cine a puso ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1987 tlx
- B 22 CJP ... luxu' de pe pamant ...
|
|
gimsys |
![]()
|
s-ar merita sa iau alta dacie , sau sa o fac pe asta ?
- trebuie sa i fac aripile spate - indreptat stalp dreapta fata - schimbat usa ( precizez ca am usa ) - retusat cateva locuri de rugina - 3 macarale defecte - chedere distruse - lonjeroanele sunt ok , au fost refacute - podeaua nu am vazut sa fie sparta - ceasurile doar kilometrajul si indicatorul de baterie mai merge ce ziceti ? ( la mine e prima masina si sunt cam subiectiv de-aia va intreb pe voi ) |
--------------------
Dacia
1300
1978
- CJ 05 AYO
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
daca nu aveai stalp de inderptat aripi de refacut merita, asa ia-ti alta ca gasesti cu 5 milioane, numa sa nu fi fost lovita...tare
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
engime |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 11 November 08 From: Galati ![]() |
masina arata binisor, acum tu alegi cu 500e poti sa gasesti o dacie chiar f buna la tabla.., motorul e bun?
This post has been edited by engime: 10 May 2009, 12:39 |
--------------------
Ford 2.0L 131 HP
Mondeo
1998
- GL-03-UIU
|
|
motanpaul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 601 Joined: 8 July 08 From: Timisoara ![]() |
Salutare ce sa zic si eu ca si eu am fost in situatia ta.Deoarece am vrut sa ii dau dacia lu fratemiu sa o duca la rabla si eu sa imi cumpar alta dacie.
Tot din cauza problemelor cu ea: problema la suspensie fata, ceva la directie, pompa de apa, trebuie sa iau alt radiator, electroventilator, si sa curat sistemu de racire, telescoapele pe spate is cam praf. Eu mai mult am vrut sa ma las de ea din cauza ca are caroseria facuta cu subansamble de conex, si nu mai e calumea masina.E mai hidoasa ![]() Dar m-am razgandit, deaorece piesele le iau foarte ieftine secon hand: caseta directie-15 lei, pivot-8 lei, electroventilator -10 lei.Pompa de apa iau noua de scornicesti.Am acasa arcuri, telescoape.Numa timp sa fie......ca le fac pe toate. Am gasit sa imi iau o dacie destul de faina: an fabricatie 94, instalatie gpl, masina functioneaza bine, nu e ruginita, fara itp(se rezolva cu niste cunostinte) -cu 13 milioane luam masina. Acum socoteste cat bagi in ea, si vezi daca se merita.Dacii gasesti la preturi bune. Bafta Attached File(s) |
--------------------
Dacia
1310 tx
1986
- tm-06-zsv
|
|
gimsys |
![]()
|
QUOTE(engime @ 10 May 2009, 12:39) da e bun , nu pierde ulei, nu consuma mult (cam 6-7 la suta in afara ) un singur cilindru are compresia mai slaba , restu sunt ok , baterie noua , disk ambreiaj + ferodou si rulment , frane a-I-a , partea de rulare e excelenta puntea spate schimbata , nu bate nimic pacat de caroserie ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1978
- CJ 05 AYO
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Nu-i pune gand rau, ca va merge prost.Aranjeaz-o p-aia care o ai, ca si alta daca vei lua, tot bagi bani in ea, plus pretul ei. Nu poti scoate vopsire buna, cu spreiul. Va avea numai pete si mate si lucioasa, daca n-ai mana si tehnica. Mai repede si mai frumos merge cu suflaiul (cu gura, daca n-ai compresor). Aveam un Moskvici verde 57. L-am facut praf. Am schimbat caroseria, si era albastra. Am plecat la soacra-mea in Vrancea cu ea albastra, si m-am intors cu ea verde.Sa nu ascult la barfe intre mama si fica, am iesit in curte , si cu 800g de vopsea, l-am facut verde. Aveam totul dupa mine, stam la bloc, aparat de sudura, sub scaunul din dreapta, bormasina la 12V polizor, dalti ciocane... M-a zgariat un mercedez la iesire din Buzau( vina lui) si n-a oprit. In plai, am oprit, un ciocan pe dedesupt, am scos vopseaua, puf,puf, si era ca noua. Nu sunt pescar, nu pierd timpul. Asa ca sa nu va mai aud, ca nu se poate.
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
motanpaul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 601 Joined: 8 July 08 From: Timisoara ![]() |
Nu pun gand rau deloc.Normal ca masina se face, e fier.Numa sa fie atent la ce tinichigi se duce, pentru ca uni isi bat joc si mai si iti ia o caruta de bani.
Daca poate singur sa o faca e mai bine.Economie de niste bani, si ce e facut de mana ta parca e mai bun facut. Si eu m-am gandit ca decat sa iau alta dacie, si mai bag si in aia o cauta de bani, mai bine mai repar cu timpu la a mea si merg cu ea. Bafta |
--------------------
Dacia
1310 tx
1986
- tm-06-zsv
|
|
gimsys |
![]()
|
dacia reanimata
![]() Attached thumbnail(s) DSC02185.JPG ( Size: 602.72k ) Number of downloads: 292 DSC02187.JPG ( Size: 550.97k ) Number of downloads: 288 DSC02188.JPG ( Size: 618.67k ) Number of downloads: 150 |
--------------------
Dacia
1300
1978
- CJ 05 AYO
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Faina carpeala
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
engime |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 11 November 08 From: Galati ![]() |
frumos dar trebuia sa lasi pragurile la culoarea masinii, e doar o parere.
|
--------------------
Ford 2.0L 131 HP
Mondeo
1998
- GL-03-UIU
|
|
danut 69-71 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.933 Joined: 26 January 07 From: SUCEAVA ![]() |
Mai bine vopseai si jantele cu Rosu .
|
--------------------
Colectionar
Dacia
1300
- 0744/555816
|
|
gimsys |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300
1978
- CJ 05 AYO
|
|
danut 69-71 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.933 Joined: 26 January 07 From: SUCEAVA ![]() |
|
--------------------
Colectionar
Dacia
1300
- 0744/555816
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 14:20 |