Pentru cei mai "bătrâiori", Cum am supravietuit ???
![]() ![]() ![]() |
Pentru cei mai "bătrâiori", Cum am supravietuit ???
TheSaiLor |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|||
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Superb sentimentul de pe urma maximei atentii distribuite catre link-ul tau thesailor.
Doamne, linistita si in acelasi timp agitata copilarie am avut si acum ma uit la castanele pe care nu le aduna nici un copil sau frunzele de dud neculese si ma intreb cum s-or mai descurca fluturii de matase fara copii ![]() This post has been edited by Pedro: 5 Jun 2006, 14:21 |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
izotop |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 14 May 06 ![]() |
tuburi si cornete
http://b-a-u.net/forum/viewtopic.php?t=743 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.6 16V
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Cum am supravietuit prin anii 80 ? Toate acele lipsuri pe care le-am resimtit din plin aveau si o latura buna : stimulau foarte mult imaginatia, de aceea ne amintim acum cu placere de copilarie, senzatia aia de libertate pe care o aveam atunci precum si siguranta ca maine clar nu se va intampla nimic nou in plan social sunt sentimente greu de gasit astazi, cand totul pare prins in isteria secolului vitezei.
Cum sa se mai joace copiii nostri cu indieni si cowboy (ii am si acum in pungi de plastic!), cand pot sa mearga la un Age of Empires in retea? Cum sa se mai impuste cu cornete de hartie cand pot sa-si zboare creierii cu AK 47 in CS? Si exemplele pot continua... Cred ca am avut o copilarie fericita pentru ca nu ni se oferea nici o senzatie pe tava, le concepeam singuri in mintea noastra. |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
La Conquista |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 7 February 15 ![]() |
Mai tine minte cineva cum se numeau acele cartonase cu 5 lei pe care le cumparam de la scoala? Aveau pe o parte poza si pe cealalta o scurta biografie. Mai tin minte pe Eminescu, Arghezi, Vuia si Vlaicu. Parca erau colorate maro-alb. Si dupa revolutie am cumparat ceva asemanator dar de data aceasta era color, cu Iuri Gagarin.
Multumesc! |
--------------------
ARO
nu stiu
nici asta
- CT 01 AAA
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Eu unul nu-mi aduc aminte, insa 5 lei era un pret destul de mare, ce drac de cartonase puteau fi alea? 5 lei costau doua pachete de "carpati fara", sau 200 ml rom la carciuma.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
O vafa, si-ti rămâneau bani de 5 chifle.
Fiecare cu ce-l interesa... ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Un rom si-ti ramineau bani d-un coneac mic.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
QUOTE(La Conquista @ 7 Feb 2015, 22:13) Alea nu erau cumva de la CEC? Tin minte ca pe la inceputul scolii, deci undeva intre '75-'80, cumparam cartoane de la scoala, si puteam sa le schimbam la CEC contra bani. Era ceva de genul mini-economii pentru scolari. |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Atunci nu era rromi... erau conlocuitori.
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
radian |
![]()
|
Astazi is inlocuitori.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
![]() corect! (inca) minoritate inlocuitoare. ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
La Conquista |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 7 February 15 ![]() |
Nu mai stiu de cati lei era moneda aia mare de aluminiu. Cartonase s-au mai gasit si la 2-3 ani dupa revolutie.
|
--------------------
ARO
nu stiu
nici asta
- CT 01 AAA
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
5 lei. Se spune ca Plumbuitul ar fi dat ordin ca moneda de 5 lei sa fie din aluminiu pentru ca "a venit momentul ca clasa muncitoare sa castige un ban mai usor!"
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:52 |