Salut si numai bine..., - retragere temporara -
![]() ![]() ![]() |
Salut si numai bine..., - retragere temporara -
tzepesch |
![]() ![]()
|
||
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|||
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Aha! Deci ai facut pariu' ala cu taica-tu, ai pierdut, n-ai avut bani sa platesti si te-ncuie-n boxa pe termen nedefinit. Mijtooooooooooo
![]() Misto si topicul. Apropo... tu ai minte? ![]() This post has been edited by Muttley: 26 Sep 2008, 12:13 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
buh bye...totusi...n-ai platit netul si te-au taiat astia?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(tzepesch @ 26 Sep 2008, 20:06) salut baieti, 1. De ce te adresezi numai baietilor, ai o problema cu fetele?dar din pacate, datorita unor probleme personale nu cred ca voi mai avea acces prea curand 1. Te sinucizi si speri sa nu-ti iasa din prima? |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
2. e interzis netul la parnaie, si afli in 29 de zile daca mai surfezi sau nu?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu credeam că nu'i sezonul căpșunilor...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Neah. Cel mult capitonajele de la 9 nu dau voie la acces wi-fi
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Topicul asta are potential.
![]() ![]() Pentru zonele greu accesibile recomand un modem Zapp sau Voda/Oranj. Totul e sa ai semnal... This post has been edited by raqzvan: 26 Sep 2008, 12:24 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
ciush |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 April 08 From: Timisoara, Bocsa ![]() |
eu cred ca-si vinde calculatorul sa plateasca pariul!
|
--------------------
dacia
logan 1.4 Mpi
2005 laureate
- TM 10 *** Cand ai incercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Poate omul hiberneaza pe timpul iernii
![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
De unde a apãrut ãsta, mãi?
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
e membru vechi
![]() Grup: Members Postări: 1.215 Înscris: 22 June 05 Din: Bucuresti |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Muttley |
![]()
|
O aparut de la CLT. Salasuieste p-acolo de mult timp. Si i-o coace lu' taica-su, vrea sa-l compromita financiar.
S-acu' nu mai posteaza ![]() Si asta fiindca saracu' o intrat in Dacie cu leptopu-n brate ca sa mai posteze ceva pe forum, s-au blocat usile, iar cum bateria la leptop era pe terminate a facut topicu' si a dat in ultima clipa "post niu topic". Acu' sa speram ca-l gaseste cineva cat mai repede... |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Ah, de la CLT... Daca s-a inscris in iunie 2005 e clar; cam de pe atunci am renuntat definitiv la Dacia 1300; prin urmare si la a urmari sectiunea CLT.
Noroc bun! |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Inceput editat din respect pentru dependenta lui logan1.5dci de acest forum:
Poate nu mai are omul acces la net si vroia pur si simplu sa-si ia la revedere si sa-si ceara scuze celor pe care i-a enervat. Nu cred ca e motiv de caterinca, sincer. Da, a spus si tampenii cateodata, pariul ala pe care dorea sa-l faca era complet neverosimil, dar a si dovedit ca se pricepe cat de cat, in plus are o masina foarte foarte ingrijita din cate am vazut eu. Deci, have a chill pill. ![]() This post has been edited by Merced: 27 Sep 2008, 11:49 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Muttley |
![]()
|
Hai ma, ce naiba. Sunt useri p-aici vechi care au avut pauze de luni / ani... Si nu si-a facut niciunu' topic sa-si anunte lipsa.
De fapt i-am facut eu topic la draivarics... ![]() Btw, iar o disparut ala ![]() This post has been edited by Muttley: 26 Sep 2008, 15:04 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
...asa cum e si ast ain peicol sa dispara...
Deocamdata il inchid; daca initiatorul (si numai el) va dori redeschiderea, rog PM. Multumesc pentru intelegere. 27 Sep 2008, 09:24: Redeschis la cererea intitiatorului. This post has been edited by os: 27 Sep 2008, 09:24 |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Cipiotul |
![]()
|
![]() ^RIP^ IS28AUG Group: Members Posts: 264 Joined: 22 July 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE Redeschis la cererea intitiatorului. inseamna ca s-a razgandit si nu mai pleaca ? ![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.4 MPI
2006
- ISxxSEC ex: Dacia 1310L - 1994 (RIP)
Dacia 1310L - 1995 (RIP 2018) Opel Astra G-CC (Y20DTH) Grabeste-te incet sa intarzii la timp ! |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
De sters.
This post has been edited by logan1.5dci: 27 Sep 2008, 12:01 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Tu nu erai in vacanta?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
ba chiar la pensie.
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Editat din aceleasi motive.
This post has been edited by Merced: 27 Sep 2008, 12:02 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
tzepesch Auzi ?
Daca tot ai plecat..... macar sa nu uiti sa ne scriiiiiiiiiiiiiiiii.......... ![]() |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Pai si unde-i initiatorul? L-a redeschis doar asa, sa se uite?
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
la deschis sa arete ca nu a reusit sa se sinucida din prima
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Unde esti tu Tzepesch....
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
varianta completa:
QUOTE Unde esti tu Tepes Doamne Ca punand mana pe ei Sa-i imparti in doua cete In smintiti si in misei ![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
"Și în două temniți large cu de-a sila să-i aduni,
Să dai foc la pușcărie și la casa de nebuni!" am iesit ca nu mai pot sa intru, diverse probleme, inclusiz net f. pacatos. si daca ma sinucid il trag si p-ala care face afirmatii idioate p-aci... acu mi se puse rau de tot pata sa-mi iau o dacie Sport, aia cu 2 usi... stie careva ceva.??? macar va fi pe numele meu. This post has been edited by tzepesch: 29 Sep 2008, 13:50 |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 01:01 |